Jump to content

micfo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

micfo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα στην παρεα. Ψαχνω να αλλαξω το κινητο μου και αποφασισα να δοκιμασω, μετα απο το tablet, κινεζικο κινητο. Το budget ειναι μεταξυ 200~250$. Για χαρακτηριστικα θα ηθελα να εχει μια αξιοπρεπη προς καλη φωτογραφικη μηχανη, καλη μπαταρια και 2GB Ram/ 8+ROM και οσο γινεται αξιοπιστο! Καμια συγκεκριμενη προταση? Ειλικρινα προσπαθησα να καταληξω διαβαζωντας τις τελευταιες 30 σελιδες αλλα απετυχα..... Ευχαριστω!
  2. Καλησπερα! Τελικα πηρα αποφαση να παραγγειλω το Cube U30GT2 απο Κινα. Εχω βρει τις καλυτερες τιμες ειτε στο merimobiles ειτε στο geekbuying. Ποιο ειναι πιο αξιοπιστο? Πρεπει να κανω καμια διευκρινηση στους κινεζους να γραψουν για μικροτερη αξια στο δεμα ωστε να αποφυγω το τελωνειο? Και τελος υπαρχει επιλογη με ποια εταιρια θα ερθει το tablet? Ευχαριστω!
  3. Πολυ ενδιαφερον CUBE U30GT2. To ερωτημα ειναι εχει εγκατεστημενο το επισημο play store ή τουλαχιστον θα μπορω να το κατεβασω ευκολα μετα? Ενα αλλο που ειδα ειναι Vero Tab A9724 9.7" IPS Dual 16GB που το βρισκω εδω παλι γυρω στα 200€
  4. Καλησπερα. Ειμαι στην αναζητηση ενος tablet 10" γυρω στα 150~200€. Διαβαζα για τα κινεζικα tablet αλλα εχω μπερδευτει. Ηθελα να τονισω πως δεν εχω εμπειρια και ο λογος που θελω το tablet ειναι κυριως λογω των συχνων ταξιδιων στο εξωτερικο να περναω το χρονο μεσα στα αεροπλανα, στα αεροδρομια και ξενοδοχεια. Με αυτα που διαβασα υπαρχει κανενα κινεζικο tablet που να εχει το επισημο play store και να ειναι πληρως συμβατο με τις εφαρμογες , γιατι διαβασα για πολλες ασυμβατοτητες με πολλες εφαρμογες/παιχνιδια? Καθε προταση ευπροσδεκτη.
×
×
  • Create New...