G10rgos Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπερα σας παιδια, πηρα τηλεφωνο σημερα στα ΕΛΤΑ και μου λενε εφυγε απο Κινα στις 4/9 και να υπολογιζω να ερθει γυρω στις 20 μερες απο τοτε. Περιεργο μου ψιλοφαινεται να κανει 20 μερες να ερθει απο το αεροδρομιο της Κινας αλλα μπορει και να χουν δικιο, οποτε θα περιμενω μεχρι τις 24 - 25 του μηνα και μετα βλεπω, αν δεν εχει ερθει θα ανοιξω dispute στο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Παράθεση από tablet > ευχαριστω ρε συ για την γρηγορη απαντηση.απλα τωρα περιμενω τηλεφωνο απο την DHL να δουμε τι θα κνουμε..να μην τουσ πω να το αποστειλουν πισω? και στο παυπαλ τι ακριβως να δηλωσω? και πωσ γινεται η διαδικασια?υπαρχει καποιο λινκ να μου το στειλεις να την ξεκινησω? Μην απαντήσεις στους κλέφτες της DHL, πέρα απ το να πεις οτι δε δέχεσαι το δέμα και ας το επιστρεψουν στον αποστολέα. Πήγαινε στο transaction πληρωμής στο paypal κ κάτω κατω πάτα dispute, resolution center τι λεει δε θυμαμαι. Αν σου πει κάτι το κατάστημα, πες να σου κανουν refund μολις φανεί στο tracking της DHL οτι επιστρέφεται, κ να ξέρουν να μην ξαναστείλουν με DHL στην ελλάδα, μονο με EMS (όχι οτι ειν υποχρεωμένοι να ξερουν οτι εδώ μας κλέβει η DHL, το μαγαζί δεν φταίει και σε τίποτα). Όταν πλησιάζει το όριο λήξης του dispute, αν δεν έχεις πάρει τα χρήματα πίσω κάνε escalate to claim. Κι άλλη φορά να προτιμάς απλό ταχυδρομείο, γιατί και με EMS θα πλήρωνες 23% ΦΠΑ το πιθανότερο, καμια 20αριά ευρώ παραπάνω δηλαδή κανω παραθεση τα παραπανω για να μπει στο νοημα οποιοσ αλλοσς διαβασει το προβλημα μου. λοιπον εκανα το dispute και ανταλλασουμε ποστ στο resolution center αλλα δεν βγαζω ακρη με αυτους.. μπορω να προχωρησω στο escalate απο τωρα?εννοω πριν τελειωσει η διορια που μου εχουν δωσει..τι ειναι αυτο βασικα?μπορει να με κατατοπισει καποιοσ? ευχαριστω. Edited September 18, 2013 by tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 κανω παραθεση τα παραπανω για να μπει στο νοημα οποιοσ αλλοσς διαβασει το προβλημα μου. λοιπον εκανα το dispute και ανταλλασουμε ποστ στο resolution center αλλα δεν βγαζω ακρη με αυτους.. μπορω να προχωρησω στο escalate απο τωρα?εννοω πριν τελειωσει η διορια που μου εχουν δωσει..τι ειναι αυτο βασικα?μπορει να με κατατοπισει καποιοσ? ευχαριστω. Escalate είναι όταν τελειώνεις πλέον την επικοινωνία με τον πωλητή και δεν έχεις έρθει σε συμφωνία μαζί του, οπότε και δίνεις το ΟΚ στο Paypal να ερευνήσει την υπόθεση και να αποφασίσει αυτό, αν θα σου επιστρέψει ή όχι τα χρήματα. Έφόσον προχωρήσεις σε escalate, η απόφαση του Paypal είναι και τελειωτική, κλείνει η υπόθεση και δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι άλλο, ή σου δίνει τα λεφτά σου, ή τα χάνεις και χάνεις και το προϊόν, εφόσον δεν το αποδέχτηκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 θελω τις γνωσεις σας σε καποιες αποριες που εχω για να κανω μια ακομα αγορα απο τους φιλους μας τους κινεζους :p ψαχνωμαι να αντικαταστησω το ainol novo 10 hero και ψαχνω κατι με 3g η gps. διαβαζω για το pipo m9 και θελω να ρωτησω αν παρω την απλη εκδοση μπορω να χρησημοποιο το amoi n828 που εχω για να δινω 3g στο ταμπλετ? και αν ναι με ποιον τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 κανω παραθεση τα παραπανω για να μπει στο νοημα οποιοσ αλλοσς διαβασει το προβλημα μου. λοιπον εκανα το dispute και ανταλλασουμε ποστ στο resolution center αλλα δεν βγαζω ακρη με αυτους.. μπορω να προχωρησω στο escalate απο τωρα?εννοω πριν τελειωσει η διορια που μου εχουν δωσει..τι ειναι αυτο βασικα?μπορει να με κατατοπισει καποιοσ? ευχαριστω. Να αναφερεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην επικοινωνια στο resolution center οτι ειχες επιλεξει αλλη ταχυδρομικη υπηρεσια και οτι το καταστημα ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ το εστειλε με αλλη ταχυδρομικη εταιρεια. Δηλωσε επισης οτι αν χρειαστει θα παραθεσεις και φωτο απο την παραγγελια που δειχνει οτι ειχες επιλεξει EMS και οχι DHL. Μετα αν συνεχιστει το καλαμπαλικι για πανω απο 2-3 μερες τοτε κανεις escalate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Να αναφερεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην επικοινωνια στο resolution center οτι ειχες επιλεξει αλλη ταχυδρομικη υπηρεσια και οτι το καταστημα ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ το εστειλε με αλλη ταχυδρομικη εταιρεια. Δηλωσε επισης οτι αν χρειαστει θα παραθεσεις και φωτο απο την παραγγελια που δειχνει οτι ειχες επιλεξει EMS και οχι DHL. Μετα αν συνεχιστει το καλαμπαλικι για πανω απο 2-3 μερες τοτε κανεις escalate. Αυτό ακριβώς που σου λεει ο φίλος. Τράβα ενα σκρινσοτ απο την επιλογή που ειχες κάνει για την αποστολή, και βγάλε μια φωτογράφια το κουτί που δείχνει οτι ήρθε με άλλη και στείλτα τους μέσω του Resolution center. Ρώτα τους να σου εξηγήσουν ΓΙΑΤΙ δε το έστειλαν οπως διάλεξες. Συνηθως βέβαια τα καταστήματα γράφουν οτι τύχον τελωνεια/φοροι/χρεωσεις ειναι ευθήνη του αγοράστη και οχι του πωλητη Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swork21 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Τη τελευταία εβδομάδα ανεβαίνει το ευρώ έναντι του δολαρίου και πέφτουν οι τιμές (ελαφρώς βέβαια) στα ιντερνετομάγαζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeekBuying Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Hello Justin, I am looking for a discount code for pipo m7 pro 3g. Is there any available? Hi, I will confirm it and reply you by PM. check out this communication and tell me what to do Hello! 46.190.122.1358:36:23 πμ hi Order Number: #3081904 Order Date: 9/12/2013 Order Status: Payment Confirmed(Processing) 8:36:59 πμ can you tell me whn the order will be shipped? customer service018:37:07 πμ Please allow me just a moment to check into that for you. 8:38:17 πμ Pipo M9 10.1 inch Android 4.2 Quad Core Tablet PC RK3188 IPS 1280*800 2GB RAM 1 out of stock now,we have it black black color,would you like to change it ? 46.190.122.1358:40:25 πμ i did not understand that could you please explain 8:41:09 πμ what is black black colour? customer service018:41:33 πμ ok,i mean you ordered is black -grey ,and now we just have the black -black color in stock 8:41:48 πμ just all black 46.190.122.1358:43:17 πμ is there any other diference because i ordered Pipo Max M9 10.1 inch Android 4.2 Quad Core Tablet PC RK3188 IPS 1280*800 2GB RAM 16GB customer service018:43:55 πμ no,don't worry,just different from the color 46.190.122.1358:45:22 πμ i repeat i ordered pipo max m9 and not just Pipo M9 10.1 inch Android 4.2 Quad Core Tablet PC RK3188 IPS 1280*800 2GB RAM that you typed earlier customer service018:47:44 πμ yes,i see,i give you the link that your order,http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M9-10-1-inch-Android-4-1-Quad-Core-Tablet-PC-RK3188-IPS-1280-800-2GB-RAM-16GB-314318.html 8:48:01 πμ this model right? 46.190.122.1358:50:35 πμ ok right link, is there a white coloured pipo? customer service018:51:08 πμ sorry,just have the black color 46.190.122.1358:51:40 πμ do you have a link ? customer service018:53:18 πμ http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M9-10-1-inch-Android-4-2-Quad-Core-Tablet-PC-RK3188-1280-800-IPS-Capcaitive-Screen-2GB-16GB-317385.html 46.190.122.1358:58:32 πμ it is not just the colour the diference in the product specifications pipo max cpu speed is 1.8 and the other one is 1.6 check it please yourself 9:00:55 πμ that is why they call it pipo max i suppose customer service019:01:49 πμ ok,but the pipo max out of stock now,and will out of a few days 46.190.122.1359:06:21 πμ i have already paid for it so what will it be i believe it is not my fault becaause you should know your stock customer service019:07:25 πμ ok,you can inform us your order number,and then we'll proceed with you order first 46.190.122.1359:08:23 πμ did you find it? #3081904 customer service019:10:18 πμ yes,cause your ordered is black-grey,this color out of stock,and now we are just have the all black color in stock, 9:10:45 πμ just different from the color,would you like to change it ? 46.190.122.1359:11:32 πμ it is not just the colour the diference in the product specifications pipo max cpu speed is 1.8 and the other one is 1.6 check it please yourself 9:12:32 πμ when pipo max be available? do you know? 9:14:46 πμ if you send me this one instead it is ok http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M9-3G-Android-4-1-Quad-Core-3G-Tablet-PC-RK3188-1-6Ghz-10-1--IPS-Capacitive-Touch-Screen-1280-800-2GB-16GB-BT-HDMI-WCDMA-315160.html customer service019:16:07 πμ if you want to change it,there are some different price you need to pay 46.190.122.1359:19:41 πμ give me some discount to think over it 9:22:24 πμ and also you are not answering to the fact that the two tablets have other differences but the colour customer service019:23:05 πμ we just can give you 3 usd coupon,cause the profit is very low 46.190.122.1359:24:38 πμ forget it and try to find if and when pipo max will be available 1or 2 days or 15 days? Hi, sorry for the delay reply. It seems that your problem has been solved, right? Because in our system it shows that your order has been shipped out. If you still have any other problems, please just feel free to let me know. thanks Edited September 20, 2013 by navi55 Παράθεση Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99 Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Thank you for your answer, the choise was made by my girlfriend and it came in no time - fully ecquiped thank you again now, i am loooking for a TV android box I am considering a high end (it is for me) I have come to check this one http://www.geekbuying.com/item/NEO-X7-EU-Plug-TV-BOX-RK3188-2G-16G-BT-External-wifi-antenna-317282.html Howevere I read many reviews that it is not ready yet, and has too many problems, like force closing, or disconnect etc Do you have any opinion? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis_TS Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Καλησπέρα. Ψάχνω για το καλύτερο Tablet σε 8 και πάνω ίντσες Έως 100 Ευρό (~135$) Έχω δει το 10.1 inch IPPO M10 Pro Android 4.2 Tablet PC A20 Dual Core 1.2GHz 1GB RAM 8GB ROM Camera HDMI OTG - White από Εverbuying. Και το Ramos W27PRO Quad Core 10.1 inch 1024*600 with Android 4.1 1GB RAM από merimobiles Και το V100Q RK3168 Dual Core Tablet PC 10.1 Inch HD Screen Android 4.2 Dual Camera HDMI White από Pandawill. Και το Aoson M1013 ATM7029 1.2GHz 10.1 inch Tablet PC Android 4.1 Quad Core Capacitive Touch Screen 1024*600 1GB/8GB από Geekbuying Δεν ψάχνω και πολλά πολλά. Πολύ Internet καμιά Ταινία και σπάνια παιχνίδια. Edited September 20, 2013 by Sakis_TS Προσθήκη Παράθεση Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G Πάσχει ακόμα από "Παιδικές" ασθένειες.. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madalx Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν είναι off topic αυτο που θα ρωτήσω αλλα θεώρησα οτι έχει σχέση με αυτό το thread μιας και μιλάμε για site και αρα και παραλαβές των δεμάτων απο αυτά. Η ερώτηση θα έρθει με αφορμή μια διαφωνία που είχα σημερα στα ΕΛΤΑ courier με μια υπάλληλο. Πήγα να παραλάβω ενα δέμα και δεν μου έδινε το δέμα να το ελέγξω αν πρώτα δεν υπεγραφα οτι παρελαβα. Η δικαιολογια ηταν οτι αν εγω το ανοιξω και δεν δεχτω να το παραλαβω για τον οποιονδηποτε λογο μετα αυτοι δεν μπορουν να το επιστρεψουν λεει στον αποστολεα!!! Δηλαδη συγνωμη ρε παιδια αν ξερετε να μου πειτε, σε λιγες μερες περιμενω να ερθει στα ελτα ενα ταμπλετ που εχω παραγγειλει και εχω ακουσει τα χιλια μυρια ειτε απο λαθη που κατι λειπει απο μεσα μεχρι προσφατα ενας γνωστος που εκανε το λαθος να μην ελεγξει το δεμα και οταν εφτασε σπιτι διαπιστωσε οτι το κουτι ειχε ανοιχτει με κοπιδι ειχε αφαιρεθει η καμερα και το ειχαν ξανακλεισει. Αν πρωτα βαλω την υπογραφη και μετα τσεκαρω το δεμα ποιος χέστηκε, συγνωμη για την εκφραση. Το θέμα δεν είναι πρωτα να δω αν ειναι ολα οκ και μετα να υπογραψω και να παραλαβω; Αλλιως γιατι να δεχτει το καθε site η καταστημα οτι εγω λεω αληθεια οτι κατι λειπει η δεν ξερω τι; Ξέρει κανεις τι ισχυει σε αυτες τις περιπτώσεις; Εγω θεωρουσα αυτονόητο οτι θα παιζει καποιο σεναριο οπως το να ανοιγω το δεμα μπροστα σε υπαλληλο και εφοσον ειναι ολα οκ να υπογραφω να παραλαμβανω και να φευγω, αλλιως αν κατι δεν ειναι οπως πρεπει να υπαρχει μια φορμα η οποια θα συμπληρωνεται με τα στοιχεια μου, τα στοιχεια του υπαλληλου ως μαρτυρα και την αιτιολογια του γιατι δεν δεχομαι να παραλαβω και να πακεταρετε παλι το δεμα και να φευγει πισω όπου μετα εχεις ετσι αποδειξεις για να ζητησεις το οτι πρεπει να ζητησεις απο τον αποστολεα. Ευχαριστω και συγνωμη αν ειμαι off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν είναι off topic αυτο που θα ρωτήσω αλλα θεώρησα οτι έχει σχέση με αυτό το thread μιας και μιλάμε για site και αρα και παραλαβές των δεμάτων απο αυτά. Η ερώτηση θα έρθει με αφορμή μια διαφωνία που είχα σημερα στα ΕΛΤΑ courier με μια υπάλληλο. Πήγα να παραλάβω ενα δέμα και δεν μου έδινε το δέμα να το ελέγξω αν πρώτα δεν υπεγραφα οτι παρελαβα. Η δικαιολογια ηταν οτι αν εγω το ανοιξω και δεν δεχτω να το παραλαβω για τον οποιονδηποτε λογο μετα αυτοι δεν μπορουν να το επιστρεψουν λεει στον αποστολεα!!! Δηλαδη συγνωμη ρε παιδια αν ξερετε να μου πειτε, σε λιγες μερες περιμενω να ερθει στα ελτα ενα ταμπλετ που εχω παραγγειλει και εχω ακουσει τα χιλια μυρια ειτε απο λαθη που κατι λειπει απο μεσα μεχρι προσφατα ενας γνωστος που εκανε το λαθος να μην ελεγξει το δεμα και οταν εφτασε σπιτι διαπιστωσε οτι το κουτι ειχε ανοιχτει με κοπιδι ειχε αφαιρεθει η καμερα και το ειχαν ξανακλεισει. Αν πρωτα βαλω την υπογραφη και μετα τσεκαρω το δεμα ποιος χέστηκε, συγνωμη για την εκφραση. Το θέμα δεν είναι πρωτα να δω αν ειναι ολα οκ και μετα να υπογραψω και να παραλαβω; Αλλιως γιατι να δεχτει το καθε site η καταστημα οτι εγω λεω αληθεια οτι κατι λειπει η δεν ξερω τι; Ξέρει κανεις τι ισχυει σε αυτες τις περιπτώσεις; Εγω θεωρουσα αυτονόητο οτι θα παιζει καποιο σεναριο οπως το να ανοιγω το δεμα μπροστα σε υπαλληλο και εφοσον ειναι ολα οκ να υπογραφω να παραλαμβανω και να φευγω, αλλιως αν κατι δεν ειναι οπως πρεπει να υπαρχει μια φορμα η οποια θα συμπληρωνεται με τα στοιχεια μου, τα στοιχεια του υπαλληλου ως μαρτυρα και την αιτιολογια του γιατι δεν δεχομαι να παραλαβω και να πακεταρετε παλι το δεμα και να φευγει πισω όπου μετα εχεις ετσι αποδειξεις για να ζητησεις το οτι πρεπει να ζητησεις απο τον αποστολεα. Ευχαριστω και συγνωμη αν ειμαι off topic. Μην μπερδευεσαι φιλε ,εχεις δικαιωμα να δεις εξωτερικα το δεμα (για να ελεγξεις οτι δεν εχει ανοιχτει ,οτι δεν ειναι στραπατσαρισμενο κλπ) αλλα φυσικα οχι να το ανοιξεις πριν υπογραψεις. Το σεναριο "το ανοιγω μπροστα στον υπολληλο" δεν παιζει ,αν το σκεφτεις θα δεις οτι ειναι ανεφικτο να γινεται κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madalx Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 OK το έψαξα και κατάλαβα που έγινε η παρεξήγηση. Όντως πρωτα υπογραφεις ωστε να περασει στην κατοψη σου το δεμα και μετα το ανοιγεις απλα χωρις να φυγεις απο εκει ωστε να εχεις το δικαιωμα να το δωσεις πισω και με εξοδα του αποστολεα να του το στειλουν πισω και κατοπιν εσυ να συνενοηθεις μαζι του. Αλλα όταν και η υπάλληλος εκει δεν σου εξηγει τι και πως και απανταει σε φαση "ε μην υπογραφετε" εγω πως να καταλαβω; Απευθυνθηκα ομως στο καταστημα που αγορασα γιατι ηταν πολυ εξυπηρετικοι γενικα και ρωτησα και οι ανθρωποι μου ειπαν μεχρι και το νομο τον οποιο διεπει αυτο το πραγμα και μου εξηγησαν ολο το πλαισιο. Τεσπα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfotis80 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Hello, i have bought from your site until 3 weeks the cube tablet U9GTV and i have problem with wifi. the tablet has android 4.2.2. If i am 4-5 meter away from the router, the wifi has 2-3 lines and does logout again and again . if iam 1 meter away from the router i havent't problem. what can i do from that? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Έστειλα το tablet Μου στην κίνα για επιστροφή την παρασκευή με ελτά συστημένο και με tracking number από σέρρες. Αλλά από την παρασκευή το βράδυ έχει κολήσει στο ΚΔ Θεσσαλονίκης. Έτσι τουλάχιστον λέει στο track των ελτά. Τόσο πολύ αργεί ή έγινε καμιά πατάτα; Πήγα σήμερα από τα ελτά και ο βλάκας ο υπάλληλος με λέει να περιμένεις δε μπορούμε να κάνουμε τπτ. Έτσι μου ρχεται να πάω να τον δείρω. Τι παίζει; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Έστειλα το tablet Μου στην κίνα για επιστροφή την παρασκευή με ελτά συστημένο και με tracking number από σέρρες. Αλλά από την παρασκευή το βράδυ έχει κολήσει στο ΚΔ Θεσσαλονίκης. Έτσι τουλάχιστον λέει στο track των ελτά. Τόσο πολύ αργεί ή έγινε καμιά πατάτα; Πήγα σήμερα από τα ελτά και ο βλάκας ο υπάλληλος με λέει να περιμένεις δε μπορούμε να κάνουμε τπτ. Έτσι μου ρχεται να πάω να τον δείρω. Τι παίζει; Πέταξε για κίνα, δεν θα το ξαναδείς στο τρακινγκ των ελτα. Θα το δεις στο τρακινγκ του κινεζικου ταχυδρομίου όταν καταγραφεί κει, συνήθως 10-15 μέρες αφότου το στειλες. http://intmail.183.com.cn/itemtrace_en.jsp Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Παιδιά μετά από πολύ σκέψη κατέληξα να αγοράσω ένα tablet. είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο: http://viewitem.eim.ebay.gr/16GB-1GB-Allfine-Fine-10-Joy-101-Android-41-Quad-Core-Tablet-PC-Wifi-IPS/321209347663/item http://viewitem.eim.ebay.gr/101-Ainol-Novo-10-Hero-Dual-Core-A9-15GHz-Android-41-Tablet-PC-16GB-WIFI-IPS/360506883900/item Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία για να με κατευθύνει ανάλογα; Υ.Γ σερφαροντας στο internet βρήκα τα αντίστοιχα tablet εδώ: http://www.hotinbuy.com/allfine-fine10-joy-dual-core-rk3066-tablet-pc-101-inch-android-41-ips-screen-1g-16g-hdmi-white-p-732.html http://www.hotinbuy.com/ainol-novo-10-hero-android-41-tablet-pc-ips-hd-screen-101-inch-16gb-bluetooth-dual-camera-p-814.html http://www.hotinbuy.com/ainol-novo-10-hero-2-quad-core-tablet-pc-android-41-ips-hd-screen-101-inch-16gb-dual-camera-p-786.html Το allfine ενώ φαίνεται να είναι το ίδιο tablet έχει διαφορετικό επεξεργαστή:worry: Τέλος στο δεύτερο κατάστημα έπεσα πάνω στο hero 2 που υποτίθεται είναι βελτιωμένη έκδοση του hero και από ότι κατάλαβα είναι ακριβώς η ίδια ταμπλέτα χωρίς να έχει και bluetooth :blink: κατάλαβα κάτι λάθος;;;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Παιδιά μετά από πολύ σκέψη κατέληξα να αγοράσω ένα tablet. είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο: http://viewitem.eim.ebay.gr/16GB-1GB-Allfine-Fine-10-Joy-101-Android-41-Quad-Core-Tablet-PC-Wifi-IPS/321209347663/item http://viewitem.eim.ebay.gr/101-Ainol-Novo-10-Hero-Dual-Core-A9-15GHz-Android-41-Tablet-PC-16GB-WIFI-IPS/360506883900/item Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία για να με κατευθύνει ανάλογα; Υ.Γ σερφαροντας στο internet βρήκα τα αντίστοιχα tablet εδώ: http://www.hotinbuy.com/allfine-fine10-joy-dual-core-rk3066-tablet-pc-101-inch-android-41-ips-screen-1g-16g-hdmi-white-p-732.html http://www.hotinbuy.com/ainol-novo-10-hero-android-41-tablet-pc-ips-hd-screen-101-inch-16gb-bluetooth-dual-camera-p-814.html http://www.hotinbuy.com/ainol-novo-10-hero-2-quad-core-tablet-pc-android-41-ips-hd-screen-101-inch-16gb-dual-camera-p-786.html Το allfine ενώ φαίνεται να είναι το ίδιο tablet έχει διαφορετικό επεξεργαστή:worry: Τέλος στο δεύτερο κατάστημα έπεσα πάνω στο hero 2 που υποτίθεται είναι βελτιωμένη έκδοση του hero και από ότι κατάλαβα είναι ακριβώς η ίδια ταμπλέτα χωρίς να έχει και bluetooth :blink: κατάλαβα κάτι λάθος;;;:wacko: Το διπύρηνο hero, δεν νομίζω να υπάρχει όντως διαθέσιμο, ή θα ναι refurbished. Το τετραπύρηνο, όπως και το τετραπύρηνο allfine, έχουν άθλιο επεξεργαστής που ναι κατώτερος απ τους διπύρηνους. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Το διπύρηνο hero, δεν νομίζω να υπάρχει όντως διαθέσιμο, ή θα ναι refurbished. Το τετραπύρηνο, όπως και το τετραπύρηνο allfine, έχουν άθλιο επεξεργαστής που ναι κατώτερος απ τους διπύρηνους. Δηλαδη μου προτεινεις καλυτερα το διπυρηνο hero; Οπως βλεπεις το εχω βρει απο δυο πλευρες. Εχεις να προτεινεις κατι αλλο στις 10,1 ιντσες και με hdmi out ; Να σημειωθει οτι και το allfine στο δευτερο link ειναι διπυρηνο. Edited September 24, 2013 by xrtc7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Το 2πυρινο δεν θα το βρεις καινουργιο και θα μπλεξεις με επιστροφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Το 2πυρινο δεν θα το βρεις καινουργιο και θα μπλεξεις με επιστροφες. Δηλαδη για να καταλαβω αυτα τα site που λενε καινουργιο ειναι μουφα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Πέταξε για κίνα, δεν θα το ξαναδείς στο τρακινγκ των ελτα. Θα το δεις στο τρακινγκ του κινεζικου ταχυδρομίου όταν καταγραφεί κει, συνήθως 10-15 μέρες αφότου το στειλες. http://intmail.183.com.cn/itemtrace_en.jsp Στο site του κινέζικου ταχυδρομείου λεει Departure from outward office of exchange GRATHA και έχει χθεσινή ημερομηνία. Αυτό σημαίνει οτι χθες έφυγε για κίνα ή ακόμα είναι στο αεροδρόμιο? Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Έστειλα το tablet Μου στην κίνα για επιστροφή την παρασκευή με ελτά συστημένο και με tracking number από σέρρες. Αλλά από την παρασκευή το βράδυ έχει κολήσει στο ΚΔ Θεσσαλονίκης. Έτσι τουλάχιστον λέει στο track των ελτά. Τόσο πολύ αργεί ή έγινε καμιά πατάτα; Πήγα σήμερα από τα ελτά και ο βλάκας ο υπάλληλος με λέει να περιμένεις δε μπορούμε να κάνουμε τπτ. Έτσι μου ρχεται να πάω να τον δείρω. Τι παίζει; Στο site του κινέζικου ταχυδρομείου λεει Departure from outward office of exchange GRATHA και έχει χθεσινή ημερομηνία. Αυτό σημαίνει οτι χθες έφυγε για κίνα ή ακόμα είναι στο αεροδρόμιο? Μην ανησυχείς. Είναι στον «δρόμο» για την Κίνα... Επέστρεψα κι εγώ μια ταμπλέτα πρόσφατα. Η παράδοση στα ΕΛΤΑ έγινε στης 3 Σεπτέμβρη και την ίδια μέρα έγινε στα ΕΛΤΑ: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Την ίδια μέρα ενημερώθηκε και το China Post με τελική ένδειξη: Status: Departured Location: GR101 Destination: CN Η όποια διαφοροποίηση στο δικό σου Status ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι το έστειλες από άλλη πόλη. Από δω και πέρα, να κοιτάς το China Post για την εξέλιξή του, μιας και τα ΕΛΤΑ ενημερώνουν μόνο όταν ολοκληρωθεί η παράδοση ή/και για τυχών αποτυχημένη παράδοση. Δες παρακάτω την περίπτωσή μου για να καταλάβεις τη διαφορά ενημέρωσης China Post - ΕΛΤΑ, (όταν πρόκειται για αποστολή από την Ελλάδα στην Κίνα). http://i39.tinypic.com/20gxjf5.jpg http://i41.tinypic.com/2zguetj.jpg Στο Track & Trace των ΕΛΤΑ μην μπαίνεις στον κόπο... (εμένα ακόμα να ενημερωθεί!!!) http://i40.tinypic.com/2ng64o2.jpg Αξιοσημείωτο είναι και κάτι ακόμα, που αφορά την παράδοση του πακέτου. Αν προσέξεις έγιναν 2 απόπειρες παράδοσης χωρίς επιτυχία στης 14 του μήνα και στο Status της επόμενης μέρας έγραφε Unsuccessful delivery. Αυτό με ανησύχησε και το έψαξα λίγο. Είδα όμως ότι συμβαίνει συχνά. Ενός άλλου παιδιού εδώ έκανε 7 μέρες μετά από αυτή την ένδειξη για να ολοκληρωθεί η παράδοση, (Final delivery). Εμένα το έχουν παραλάβει από της 19 Σεπτεμβρίου, (16 μέρες μετά την αποστολή δηλαδή) αλλά ακόμα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου να μου πουν ότι το παρέλαβαν κλπ!!! Ένας φίλος όμως που έχει πάρε δώσε με Κινέζους λόγω δουλειάς, μου είπε να μην ανησυχώ γιατί είχαν 3ήμερη αργία 19-21 και λογικά θα έχει μαζευτεί αρκετή δουλειά να κάνουν... Edited September 25, 2013 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeekBuying Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Thank you for your answer, the choise was made by my girlfriend and it came in no time - fully ecquiped thank you again now, i am loooking for a TV android box I am considering a high end (it is for me) I have come to check this one http://www.geekbuying.com/item/NEO-X7-EU-Plug-TV-BOX-RK3188-2G-16G-BT-External-wifi-antenna-317282.html Howevere I read many reviews that it is not ready yet, and has too many problems, like force closing, or disconnect etc Do you have any opinion? Hi, as I know these problems have been solved by new firmware. I will confirm it with our expert and reply you by PM. thanks Hello, i have bought from your site until 3 weeks the cube tablet U9GTV and i have problem with wifi. the tablet has android 4.2.2. If i am 4-5 meter away from the router, the wifi has 2-3 lines and does logout again and again . if iam 1 meter away from the router i havent't problem. what can i do from that? Hi, are there any blocks between your device and the router? Edited September 25, 2013 by navi55 Παράθεση Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99 Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 ok bought it with bundle - the order number is 3086901 but it looks upnpaid (paidi with paypal) 1. i made the order 3 hours ago. 2. why pre- ordering of new Minix Neo 7 is cheaper? (talking about the 10 October shipping date dealt) thank you mate Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts