spaceboy1 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Εάν δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν ζήτα πίσω τα χρήματά σου και πάρτο από εδώ http://www.banggood.com/PIPO-M9-Pro-3G-Quad-Core-1_6GHz-10_1-Inch-Android-4_2-Tablet-p-80089.html http://www.webutation.net/go/review/banggood.com?req=chrome Έχω πάρει ένα tablet από εκεί και δεν είχα πρόβλημα. Μου ειπε οτι ΑΥΡΙΟ θα το στείλουν και αν δε μπορούν να το στείλουν θα μου επιστρέψουν τα χρήματα, το θέμα ειναι ποσο καιρό θα κανει η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ?από το merimobiles θα το παρω που ειχα πάρει και το cube 30 gt2. Η από το china24 που το εχει 210 ευρώ η χαμηλότερα τιμή από όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Morning, will eventually send me present or you are returning money; whether you are returning how long it takes to get the money back; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Παίδες, χαρά στο κουράγιο σας που δίνετε 200+€ σε Κινέζικα μαγαζιά. Πιστεύω ότι έχουν αρχίσει και μας ψιλιαζονται οι Κινέζοι και βαράνε στο ψαχνό στις τιμές. Προσωπικά, μετά από 1 ταμπλετ και 2 κινητά από Κίνα, θεωρώ ότι μέχρι 150€ είναι καλά για τέτοιες συσκευές από εκεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) γεια σας ρε παιδια χθες παρηγγειλα το m6 απο dealsprime μου εστειλαν κατευθειαν το mail new order #10000***29 ξερω γω και σημερα αλλο mail shipment #1000****52 for order #10000*****29 δηλαδη?εγω κανονικα ενα track number δν περιμενω ρε σεις τυπου RF*** ή RX** ?????:) Το τρακιν θα το βρεις στο 2ο mail ;) Εγω είμαι σε επικοινωνία με dealsprime για να το στείλω πισω. Εκτός από το πρόβλημα που είχα την πρώτη μέρα με τις γραμμές που μου έβγαλε στην οθόνη τώρα έχω κσι άλλο πρόβλημα. Στα καλά καθούμενα μαυρίζει η οθόνη και δεν ανταποκρινεται με τίποτα. Οτι και να πατάω δεν κάνει τίποτα. Μόνο με ρεσετ επανέρχεται και μέχρι να το ξανακάνει και αντε απο την αρχή. Τι να πω . μάλλον εγω είμαι ο γκαντέμης. Δείτε την εικόνα που πήγε η εικόνα οεο Edited August 14, 2013 by Frontier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Παίδες, χαρά στο κουράγιο σας που δίνετε 200+€ σε Κινέζικα μαγαζιά. Πιστεύω ότι έχουν αρχίσει και μας ψιλιαζονται οι Κινέζοι και βαράνε στο ψαχνό στις τιμές. Προσωπικά, μετά από 1 ταμπλετ και 2 κινητά από Κίνα, θεωρώ ότι μέχρι 150€ είναι καλά για τέτοιες συσκευές από εκεί. Μεσα στην κινα αυτα που λες 150 πουλιουνται γυρω στο 50ρικο. Βαρανε στο ψαχνο. Πανεξυπνος λαος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Μεσα στην κινα αυτα που λες 150 πουλιουνται γυρω στο 50ρικο. Βαρανε στο ψαχνο. Πανεξυπνος λαος. Στη κίνα μπορεί να τα πουλάνε 50 ευρώ αλλά δουλεύουν 14 ώρες με λιγότερο από 200 ευρώ, μάλλον εδώ στην Ελλάδα μας πουλάνε ρα επώνυμα ακριβά που στο κάτω κάτω κινέζικα ειναι κ αυτά από τη στιγμή που φτιάχνονται εκεί και ειναι και πολύ κατώτερα και ούτε υποστήριξη απο τις εταιρείες όπως η Sony δεν έχει υποστήριξη σε ρομ, ειναι δυνατόν να πουλάνε 600 ευρώ το Xperia z. Με ics rom?πλάκα μας κανουν?ούτε 3g δεν υποστηρίζει, όσο για τις τιμές οι κινέζοι στηρίζουν τους δικούς τους όσο μπορούν ενώ οι δικοί μας προσπαθούν να μας πιουν το αίμα και παρά τη κρίση κανένας δε κατέβασε τιμές αλλά το αντίθετο, μια χαρά ειναι κ τα κινητά και τα ταμπλέτ, εγώ Sony δεν ξανά παίρνω, οι παλιοαπατεωνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Συμφωνω απολυτα με τον φιλο spaceboy1. Και κατι που πολλοι δεν σκεφτεστε, ειναι οτι πως να και χαλασει καποια στιγμη(μιλαω για μετα απο διαστημα εκτος εγγυσης) η "κινεζια" , παλι κερδισμενος εισαι, διοτι εχεις δωσει το 1/3 των χρηματων απο κατι "επωνυμο" που θα ειχες παρει (κατασκευης κατα 99% και αυτο στην κινα-βεβαια developement επωνυμης εταιρειας) οποτε μπορεις να παρεις άλλα 2 να τα εχεις να τα κοιτας.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Μεσα στην κινα αυτα που λες 150 πουλιουνται γυρω στο 50ρικο. Βαρανε στο ψαχνο. Πανεξυπνος λαος. Φυσικά και δεν ισχύει αυτό που λες. Επειδή γνωρίζω πολύ καλύτερα την αγορά, αυτό που λες είναι υπερβολή. Επίσης, προφανώς ξεχνάς οτι πέρα απ τα κέρδη των καταστημάτων, τα έξοδα που χουν για sites και servers εκτός Κίνας, τα μεταφορικα των ταχυδρομείων, μάντεψε, δεν είναι τσάμπα. Κι είναι ακριβότερα απ τα δικά μας Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Έχει παραγγείλει κανείς tablet από aliexpress με hong kong post? Πόσες μέρες κάνει να φανεί στο tracking number? Η αποστολή έγινε την παρασκευή πρωί και ακόμα δεν φαίνεται τπτ στο tracking. Να αρχίσω να ανησυχώ; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Συμφωνω απολυτα με τον φιλο spaceboy1. Και κατι που πολλοι δεν σκεφτεστε, ειναι οτι πως να και χαλασει καποια στιγμη(μιλαω για μετα απο διαστημα εκτος εγγυσης) η "κινεζια" , παλι κερδισμενος εισαι, διοτι εχεις δωσει το 1/3 των χρηματων απο κατι "επωνυμο" που θα ειχες παρει (κατασκευης κατα 99% και αυτο στην κινα-βεβαια developement επωνυμης εταιρειας) οποτε μπορεις να παρεις άλλα 2 να τα εχεις να τα κοιτας.:lol: Έτσι ενδεικτικά, γιατί ακούω πολύ την καραμέλα του 1/3 μεταξύ κινεζικού και επωνύμου ταμπλετ, μπορείς να κάνεις έναν κόπο να συγκρινεις 2 τέτοιες συσκευές που να έχουν σχεδόν τις ίδιες επιδόσεις, ποιότητα και φινίρισμα; Πιστεύω ότι ούτε την μισή τιμή δεν θα έχει το κινέζικο, αλλά πιο πάνω. Ειδικά αν πάμε στα επώνυμα και καλα κινέζικα η ψαλίδα μειώνεται πολύ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Βγαινουμε εκτος.....σταματηστε. Ειναι για τους φιλους που εχουν προβλημα με τη συγκεκριμενη εταιρια. Κουραζουμε τα παιδια χωρις λογο. Μοντς .....Να σβηστουν τα οφτοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Έχει παραγγείλει κανείς tablet από aliexpress με hong kong post? Πόσες μέρες κάνει να φανεί στο tracking number? Η αποστολή έγινε την παρασκευή πρωί και ακόμα δεν φαίνεται τπτ στο tracking. Να αρχίσω να ανησυχώ; Να μην ανησυχεις. Σε λιγο θα φανει ο τρ.ν. θα δεις οτι εφυγε για τη "χωρα προορισμου" και σε 12_15 μερες θα παιζεις με αυτο! Τρις πελατης απο Ali! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Θα μπω λίγο σφήνα!:cry: ακούω προτάσεις για 10ιντσο ταμπλετ (ή 9,7) Pipo M9?? Cube GT2 ?? Pipo M6 3G ??? κάποιο άλλο ?? ευχαριστώ! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Εγω είμαι σε επικοινωνία με dealsprime για να το στείλω πισω. Εκτός από το πρόβλημα που είχα την πρώτη μέρα με τις γραμμές που μου έβγαλε στην οθόνη τώρα έχω κσι άλλο πρόβλημα. Στα καλά καθούμενα μαυρίζει η οθόνη και δεν ανταποκρινεται με τίποτα. Οτι και να πατάω δεν κάνει τίποτα. Μόνο με ρεσετ επανέρχεται και μέχρι να το ξανακάνει και αντε απο την αρχή. Τι να πω . μάλλον εγω είμαι ο γκαντέμης. Λογικά θα σου πουν να το στείλεις πίσω. Δείτε την εικόνα που πήγε η εικόνα οεο Μην κάνεις πολλαπλά συνεχόμενα posts. Σίγουρα έκανες επισύναψη της εικόνας; Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Βγαινουμε εκτος.....σταματηστε. Ειναι για τους φιλους που εχουν προβλημα με τη συγκεκριμενη εταιρια. Κουραζουμε τα παιδια χωρις λογο. Μοντς .....Να σβηστουν τα οφτοπικ. Offtopic οκ, αλλά γιατί να σβηστούν; Και ποιος το αποφασίζει; Εσύ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Να μην ανησυχεις. Σε λιγο θα φανει ο τρ.ν. θα δεις οτι εφυγε για τη "χωρα προορισμου" και σε 12_15 μερες θα παιζεις με αυτο! Τρις πελατης απο Ali! Με hong kong post ή china post παίρνεις; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Έχει παραγγείλει κανείς tablet από aliexpress με hong kong post? Πόσες μέρες κάνει να φανεί στο tracking number? Η αποστολή έγινε την παρασκευή πρωί και ακόμα δεν φαίνεται τπτ στο tracking. Να αρχίσω να ανησυχώ; Από ποιον έμπορο; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Shenzhen Eternal Technology Co., Ltd. http://www.aliexpress.com/item/Pipo-M6-Android-4-2-RK3188-Quad-Core-1-6GHz-Tablet-PC-9-7-inch-Retina/944777109.html Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Με hong kong post ή china post παίρνεις; HongKong +Singaporepost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Shenzhen Eternal Technology Co., Ltd. http://www.aliexpress.com/item/Pipo-M6-Android-4-2-RK3188-Quad-Core-1-6GHz-Tablet-PC-9-7-inch-Retina/944777109.html Είναι εντάξει το μαγαζί, αν και καθυστερεί υπερβολικά ν απαντήσει στα μηνύματα. Καθυστερεί αρκετά και στις αποστολές, κάνε υπομονή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Στα μηνύματα εμένα δεν αργεί να απαντήσει. Εξαρτάται και απο τι ώρα του στέλνεις. Σήμερα μου είπε ότι όταν παράγγειλα είχε τελειώσει το στοκ και παρέλαβαν νέα σήμερα και τα δοκιμάζουν. Μόλις τελειώσουν τα τεστ θα το στείλει δλδ σε 1-2 μέρες Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeekBuying Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Dear Geekbuying Customers, Recently, I saw some complaints about the delay shipping from us. I am really sorry for the inconveniences. Here I want solve all your problems. If you have made an order from Geekbuying for over 7 days, and not received the tracking information, please send me an private message with your order number. I will try my best to solve your problems Thanks Justin Παράθεση Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99 Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeekBuying Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Justin, whats going on with my order? Are you making lough of me? Why so many problems and complains the last days? Hi, please send me your order number by private message. thanks Παράθεση Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99 Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 I have already sent you the order number the username at your site and also my e-mail Please check your p.m Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeekBuying Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) I have already sent you the order number the username at your site and also my e-mail Please check your p.m Hi, I remembered that your problem was that your order has not been combined with your account. Hasn't it been solved? Hi Justin, What about the custom tax in UK? I live in Manchester and want to order one of m7 pro 3g or m9 pro 3g. Is the Wi-Fi signal on these two devices strong? Is it better than smartphones? Do you have any discount coupon for any of these tablets? Cheers mate! For the custom tax in UK, it depends. In general, it is about 20% of the declaration amount. And the for the Wi-Fi signal, it is good. And for the discount coupon, please pay attention to our promotion. I can not make sure right now. Edited August 16, 2013 by navi55 Παράθεση Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99 Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts