Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα λεφτα τα βγαζουν οταν κανουν τον εκτελωνισμο για λογαριασμο σου ,μην μπλεξεις με κουριερ φιλε μου.

Αλλωστε δεν κερδιζεις και τιποτα απο αποψη χρονου ,αυτη την περιοδο δεν εχουν κινηση τα ταχυδρομεια οποτε δεν θα αργησει.

Δεν έχουν κίνηση ?? Εμένα γιατί αργεί τότε?? Από 14/5 παραγγελία και 18/5 despatched και ακόμα να έρθει Ελλάδα.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχουν κίνηση ?? Εμένα γιατί αργεί τότε?? Από 14/5 παραγγελία και 18/5 despatched και ακόμα να έρθει Ελλάδα.

Δεν το γλιτώνουμε το 15ημερο !! :P (Πιστευω εγω)

Κάλλιο αργά παρά ποτέ ! ε?

Φιλαράκι που πήρε το Ainol Hero από το merimobiles έκανε 1 μήνα ακριβώς. Θεωρώ ότι οτιδήποτε λιγότερο είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Φιλαράκι που πήρε το Ainol Hero από το merimobiles έκανε 1 μήνα ακριβώς. Θεωρώ ότι οτιδήποτε λιγότερο είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

προφανώς το πήρε με china post, κι επίσης το merimobiles αργεί και καμιά βδομάδα να στείλει. Από σιγκαπούρη ή χονγκ κονγκ φεύγουν πολύ συντομότερα, κι άλλα καταστήματα στέλνουν σε 2-4 μέρες, επομένως σε λιγότερο από 20 μέρες το έχεις, καμιά φορά και λιγότερο από 15

Όντως, με china post το πήρε αλλά το πακέτο έφυγε 3 μέρες μετά την παραγγελία. Εγώ παρήγγειλα το Pipo την προηγούμενη Πέμπτη από το geekbuying και dispatced to overseas έγινε χθες. Πριν τις 8-10/6 δεν το περιμένω στην Ελλάδα. Αν το έχω μέχρι τις 20/6 στα χέρια μου θα είμαι χαρούμενος.

Γειά σας,προχθές αγόρασα ένα κινέζικο tablet από ebay.Ο αποστοέας με ενημέρωσε ότι χθες ξεκίνησε και στο palpal λεει shiped μου το έστειλε με Standard Int'l Shipping από Hong Kong Post...Aφού του ζήτησα μου έδωσε tracking number αλλά δεν μου βρισει το προιν..Μπήκα και στα ελτα και sto hong kong post έβαλα και στα 2 το tracking number αλλά τίποτα...τι μπορούμε να κάνουμε τώρα??

Γειά σας,προχθές αγόρασα ένα κινέζικο tablet από ebay.Ο αποστοέας με ενημέρωσε ότι χθες ξεκίνησε και στο palpal λεει shiped μου το έστειλε με Standard Int'l Shipping από Hong Kong Post...Aφού του ζήτησα μου έδωσε tracking number αλλά δεν μου βρισει το προιν..Μπήκα και στα ελτα και sto hong kong post έβαλα και στα 2 το tracking number αλλά τίποτα...τι μπορούμε να κάνουμε τώρα??

κλασσικά υπομονή λίγες μέρες μέχρι να ταχυδρομηθεί το πακέτο

ΟΚ,μολις το παρηγγειλα. καλη τυχη και καλο καλοκαιρι :lol:

Δυο μερες μετα την παραγγελια,μου ηρθε η επιβεβαιωση πως το εστειλαν. Καθολου ασχημα ως τωρα το Geekbuying

Σας χαιρετώ όλους.

Επιτέλους σε ελληνικό έδαφος και με ΟΛΑ τα λεφτά στη τσέπη (μαζί με τα ταχυδρομικά) απ'το αγαπημένο PayPal!

Μου έμειναν δωράκι ένα καλωδιάκι και ένα ScreenProtector !

(όσοι ξέρουν την ιστορία θα καταλάβουν)

Τι λέτε να κάνω τώρα; Να προσπαθήσω minideal;

Οι δικοί μου μου τη λένε και επιμένουν να ψάξω σε ελληνικό μαγαζί. Αλλά τα μόνο που βρίσκω είναι Arnova/Bitmore 1020/Nurvo... Δηλαδή κατώτερα απ'το Ainol που ήθελα (το οποίο βρίσκω 200+ευρώ)

Σας χαιρετώ όλους.

Επιτέλους σε ελληνικό έδαφος και με ΟΛΑ τα λεφτά στη τσέπη (μαζί με τα ταχυδρομικά) απ'το αγαπημένο PayPal!

Μου έμειναν δωράκι ένα καλωδιάκι και ένα ScreenProtector !

(όσοι ξέρουν την ιστορία θα καταλάβουν)

Τι λέτε να κάνω τώρα; Να προσπαθήσω minideal;

Οι δικοί μου μου τη λένε και επιμένουν να ψάξω σε ελληνικό μαγαζί. Αλλά τα μόνο που βρίσκω είναι Arnova/Bitmore 1020/Nurvo... Δηλαδή κατώτερα απ'το Ainol που ήθελα (το οποίο βρίσκω 200+ευρώ)

εισαι ο φοιτητής στην ιταλία; :p Τι θες να πάρεις;

Καλέεεεε κοπέλα είμαι Χαχαχαχαχαχα Είμαι ο Γιολάντας

Θέλω το Ainol Hero 10 I

Βασικά θέλω να δώσω μάξιμουμ (με όλα μέσα) 200 ευρά !

Καλέεεεε κοπέλα είμαι Χαχαχαχαχαχα Είμαι ο Γιολάντας

Θέλω το Ainol Hero 10 I

Βασικά θέλω να δώσω μάξιμουμ (με όλα μέσα) 200 ευρά !

Μην νομίζεις ότι επεξεργάζομαι τα ονόματα όταν απαντάω:p

Αν θυμάμαι καλά το χες πάρει απ το merimobiles κ σου ρθε σπασμενο πανω δεξιά (κι εκείνη τη περίοδο είχε συμβεί και σε άλλους, είτε να μην είναι καλά μαγκωμενο το πλαστικο σ εκεινο το σημείο, είτε ραγισμενο κλπ, απ το merimobiles). Πάρτο απ το minideal καλύτερα, 140€, τώρα, δεν ξέρω τι άλλο θα βάλεις για να καταφέρεις να φτάσεις τα 200€, μια θήκη γύρω στα 8-9 ευρώ έχει

Μην νομίζεις ότι επεξεργάζομαι τα ονόματα όταν απαντάω:p

Αν θυμάμαι καλά το χες πάρει απ το merimobiles κ σου ρθε σπασμενο πανω δεξιά (κι εκείνη τη περίοδο είχε συμβεί και σε άλλους, είτε να μην είναι καλά μαγκωμενο το πλαστικο σ εκεινο το σημείο, είτε ραγισμενο κλπ, απ το merimobiles). Πάρτο απ το minideal καλύτερα, 140€, τώρα, δεν ξέρω τι άλλο θα βάλεις για να καταφέρεις να φτάσεις τα 200€, μια θήκη γύρω στα 8-9 ευρώ έχει

Χαχαχαχα Δε πειράζει, πλάκα κάνω

Όλα καλά τα θυμάσαι εκτός του ότι το μαγαζί ήταν το Spemall.com

Άρα συμφωνείς να μην ασχοληθώ με άλλο tablet; Το price range μου είναι πάντα 200 ευρώ (φτώχιες βλέπεις)

Χαχαχαχα Δε πειράζει, πλάκα κάνω

Όλα καλά τα θυμάσαι εκτός του ότι το μαγαζί ήταν το Spemall.com

Άρα συμφωνείς να μην ασχοληθώ με άλλο tablet; Το price range μου είναι πάντα 200 ευρώ (φτώχιες βλέπεις)

Μα αν δίνεις μέχρι 200€, παίρνεις και τετραπύρηνο θηρίο, βλέπε Cube U30Gt1 RK3188, και με θήκη ακομη, δεν ξεπερνάς τα 200. Αν πραγματικά χρειάζεσαι τόση ισχύ βέβαια

Για 6 μήνες τη ταμπλέτα θα τη χρησιμοποιώ σαν λαπτοπ (ιντερνετ, μεταφράσεις, μειλς, κλπ).

Εσύ τι λες;

θεωρώ ότι η δύναμη του hero 10 αρκεί και με το παραπάνω, κι έχει κ μεγάλη αυτονομία

θεωρώ ότι η δύναμη του hero 10 αρκεί και με το παραπάνω, κι έχει κ μεγάλη αυτονομία

Αν και μπήκα σε μεγάλο πειρασμό με το Cube, μόλις παρήγγειλα το hero 10 !

Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά:lol:

Απο merimobiles δεν ειχα ποτε θεμα με τις συσκευασιες ισα ισα ηταν εξυπνα προστατευμενα τα ταμπλετ αλλα ο χρονος που κανουν για dispatch μερικες φορες ειναι τραγικος.

Αν και μπήκα σε μεγάλο πειρασμό με το Cube, μόλις παρήγγειλα το hero 10 !

Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά:lol:

Από που αυτη τη φορά?

Έχει φτάσει ελλάδα, αλλά μέχρι να ανοίξουν τον σάκο στο αεροδρόμιο δε θα δεις τίποτα στα ΕΛΤΑ

Για άλλη μια φορά ο φιλος gerstavros είχε δίκιο, σήμερα ΚΔ Αεροδορμίου το αργότερο πιστεύω αύριο να είναι στα χέρια μου...πάντως αυτή τη φορά άργησε πολύ το merimobiles...εν αναμονή να δούμε και πως θά ναι εσωτερικά!

There is no knowledge that is not power!

Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4

Καλημέρα,

Κινέζικο κινητό με καλή φωτογραφική (stabilizer για κινούμενες εικόνες), δυνατή μνήμη και γενικά καλά χαρακτηριστικά μέχρι 100-120 ευρώ μπορείτε να μου προτείνετε?

Καλημέρα,

Κινέζικο κινητό με καλή φωτογραφική (stabilizer για κινούμενες εικόνες), δυνατή μνήμη και γενικά καλά χαρακτηριστικά μέχρι 100-120 ευρώ μπορείτε να μου προτείνετε?

Είσαι σε λάθος νήμα.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΙ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ/ΤΑΜΠΛΕΤ ΚΛΠ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ

Το βλέπω αρκετό καιρό.

Θα μας λύσεις την απορία;