djfog Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 γενικά ναι, κι είναι και γρήγοροι στις αποστολές. με singapore post στέλνουν Δηλαδή το free shipping τους είναι το Singapore Post; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!!! Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Νομιζω πως αυτο το νημα πρεπει να κλεισει. Δεν υπαρχει κανενας λογος υπαρξης Q&A απο την στιγμη που υπαρχουν πολλα Q αλλα σχεδον κανενα Α . Ο τυπος απανταει μονο οτι τον βολευει. Επισης θεωρω απαραδεκτο το γεγονος οτι ειναι πιο ακριβα απο αλλα sites για το "δηθεν" aftersales support. Μια χαρά είναι που υπάρχει, ο νοών νοείτω Φιλε xKaliaκ , απο την στιγμη που περασαν 45 μερες απο την πληρωμη και δεν υπηρξε κανενα dispute, και δεν προκειτε να ασχοληθουν αλλο μαζι σου. Μην περιμενεις refund και μη χαλας το σαλιο σου βριζοντας τους. Ολοι γνωριζουμε οτι τετοιες αγορες ειναι ρισκο. Ο 1 χρονος εγγυηση που σου δινουν νομιζετε οτι στεκει?! Μην κοροιδευομαστε. Δεν υπάρχει λόγος να βρίσεις. Θα σας ενημερώσω για την κατάληξη που θα έχει το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Δηλαδή το free shipping τους είναι το Singapore Post; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!!! ναιι . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Φιλε xKaliaκ , απο την στιγμη που περασαν 45 μερες απο την πληρωμη και δεν υπηρξε κανενα dispute, προφανως και δεν προκειτε να ασχοληθουν αλλο μαζι σου. Μην περιμενεις refund και μη χαλας το σαλιο σου βριζοντας τους. Ολοι γνωριζουμε οτι τετοιες αγορες ειναι ρισκο. Ο 1 χρονος εγγυηση που σου δινουν νομιζετε οτι στεκει?! Μην κοροιδευομαστε. Έστειλα πίσω ένα tablet επειδή κάικε στις 7 Ιανουαρίου μετα απο 2 εβδομαδες χρησης νεκρη μπαταρια αυτο το κοινο προβλημα που παρουσιαζουν τα pipo, και μου έστειλαν πίσω ένα καινούργιο και καλύτερο στις 16 Μαρτίου.. Μη βιάζεσαι υπάρχουν κάποιες διαδικασίες οι οποίες γίνονται από αυτούς το θέμα είναι να τους θυμίζεις όπως έκανα εγώ. O jamie δεν είναι υπεύθυνος για όλα ο Jamie βοηθάει όσο μπορεί .. καταρχήν το tablet Που γύρισες πίσω πρέπει να διαπιστωθεί τι έχει και αν είναι δικό σου σφάλμα η όχι αυτό που έπαθε και ύστερα θα σου πούνε αν είναι εφικτή η αντικατάσταση με ένα νέο tablet ή η επιστροφή των χρημάτων σου. Εγώ περίμενα αρκετά και στο τέλος δικαιώθηκα. Λογικό είναι να αργήσει κάτι που στέλνεις στη Κίνα, υπάρχει μια σειρά διαδικασιών. Edited March 19, 2013 by sakis92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Θα εχω σε λιγες μερες το Hyundai t7 θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Φίλοι καλημέρα. Εχω βρει αυτό το tablet http://www.geekbuying.com/item/ICOO-D70pro-II-7-inch-Android-4-1-Tablet-PC-Capacitive-Screen-1024-600-RK3066-1GB-RAM-8GB-312610.html αε δύο μαγαζια, geekbuying και focalprice.Στο δευτερο λίγο πιο φθηνά με κάποιο κουπόνι. ποιο προτείνετε για αγορά για αποφυγή και του τελωνείου; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Φίλοι καλημέρα. Εχω βρει αυτό το tablet http://www.geekbuying.com/item/ICOO-D70pro-II-7-inch-Android-4-1-Tablet-PC-Capacitive-Screen-1024-600-RK3066-1GB-RAM-8GB-312610.html αε δύο μαγαζια, geekbuying και focalprice.Στο δευτερο λίγο πιο φθηνά με κάποιο κουπόνι. ποιο προτείνετε για αγορά για αποφυγή και του τελωνείου; Ευχαριστώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4606017#post4606017 Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Η Κινα θελει υπομονη. Το ανχος αρχιζει μετα απο τις 30 μερες. Αγορες μονο μεσω Paypal για να μπορεις να κανεις ετοιμα για refund (dispute) και τελος το ανχος. Μαγαζια με δημοτικοτητα εδω μεσα και οπωσδήποτε με Paypal. Κατα την γνωμη μου μην επιλεγεται αλλους τρόπους εκτος απο απλο ταχυδρομείο (με οτι ρισκο και να εχει) γιατι κινδυνεύετε να περάσει τελωνείο και να σας κοστισει σαν IPAD Καλημέρα σε όλους ας κάνουμε όλοι λίγο υπομονή εγώ παρήγγειλα από merimobiles ένα κινητό δύο κάρτες Lenovo στις 18/2 και μόλις την πέμπτη ήρθε στη Αθήνα πέρασε πάνω από μηνα.τωρα πότε θα έλθει στο Πλαταμώνα που μένω άγνωστες αι βουλαί του ταχυδρομείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4606017#post4606017 Φίλε ευχαριστώ. Καμία πρόταση μέχρι 100€ υπάρχει; Και το κυριότερο από ποιο site δεν θα έχουμε πρόβλημα με τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Παιδιά γενικάθέλει υπομονή με τις παραγγελίες. Εγώ έστειλα tablet πίσω Κινα στη Merimobiles ..στις 22 Φεβρ και έφτασε 18 Μαρτ. Με ΕΛΤΑ και κατάληξε σε China Post. Πακετο από Geekbuying έφυγε 3 Μαρ, γύρισε πίσω λόγο προβλήματος με μπαταρίες στα ταχυδρομεία τους και γυρισε πισω. Ξανάφυγε με Singapore Post στις 17 Μαρτ και έφτασε Ελλάδα 18 Μαρτ. Sites που ελέγχω τα πακέτα είναι΅ http://www.elta-courier.gr/search.asp για τα πακετα από Κινα ως ΕΕλλάδα http://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx για εντός Ελλάδος http://www.track-trace.com/post γενικά από Κινα Singpost / EMS http://www.trackingkit.com/china-post-tracking/china-post-tracking.php για αποστολες προς Κινα βγαζει και χάρτη για το που είναι το πακετο Βασικά θέλει υπομονή .... και καθημερινό έλεγχο του πακέτου. Ανυσηχία μετά από 20-25 μέρες :( και πανικό στις 30 μέρες......:wacko: Καλό στομάχι σε όλους μας.:lol: Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drharitos Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Παιδια γιατι ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ να ρουταριστει ενα κινεζικο tablet?Δεν μπορεις με καποιον τροπο απλα να σβησεις η να απομονωσεις τις κινεζικες εφαρμογες? Υπαρχει καποιος που εκανε root την συσκευη του και την πατησε? Συγγνωμη που ρωταω αλλα διαπιστωνω οτι πολλοι λενε: Μολις παρεις την συσκευη το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να την κανεις root... Μετα απο εκτεταμενη ερευνα βλεπω οτι μονο το Merimobiles εχει εναν σχετικο βαθμο αξιοπιστιας! Edited March 20, 2013 by drharitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά!!! Ηρθε το χαρτί από το ταχυδρομείο!! Το πήρε η γιαγιούλα μου!!Αύριο το πρωί θα πάω να το παραλάβω!! :):) Κώστα φαντάζομαι ότι κ το δικό σου θα έχει φτάσει στο Βόλο...εδώ ήρθε το δικό μου Θεσσαλονίκη!! Φίλε PANKAN για να λύσουμε κ την χθεσινή μας απορία το πακετάκι ήταν Α΄ προτεραιότητας αλλά για κάποιο λόγο καθυστέρησε στη διαλογή (έτσι είπε ο υπάλληλος που μίλησα)!! Θα σας πω αύριο εντυπώσεις που θα το πάρω στα χέρια μου!! :happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλησπερα! Μια συνηθισμενη ερωτηση για εσας... Παρηγγειλα απο banggood το Hyundai x700 την κυριακη 17/3. Χτες εγινε μεσα στο σαιτ shipped, μου δωσαν tracking number τύπου R1234567...(επελεξα την δωρεαν Registered Airmail επιλογη και οχι την EMS με 20 ευρω) και μεσα στην αποδειξη εχει και ενα Tracking Number:A000091303190552 που οταν το κλικαρεις οδηγει εδώ. Ποια ειναι η σωστη σελιδα και το σωστο tracking number για να βλέπω την πορεια του δεματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 drharitos, ναι, αν θες να σβήσεις περιττές εφαρμογές συστήματος είναι απαραίτητο, αλλά είναι κι εξαιρετικά απλό, με 3 κλικ mourgolykos, http://www.sao.cn και δεν παιδευεσαι μ ολα αυτα, η την εφαρμογη trackchecker Φίλε ευχαριστώ. Καμία πρόταση μέχρι 100€ υπάρχει; Και το κυριότερο από ποιο site δεν θα έχουμε πρόβλημα με τελωνείο;http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4609071#post4609071 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά!!! Ηρθε το χαρτί από το ταχυδρομείο!! Το πήρε η γιαγιούλα μου!!Αύριο το πρωί θα πάω να το παραλάβω!! :):) Κώστα φαντάζομαι ότι κ το δικό σου θα έχει φτάσει στο Βόλο...εδώ ήρθε το δικό μου Θεσσαλονίκη!! Φίλε PANKAN για να λύσουμε κ την χθεσινή μας απορία το πακετάκι ήταν Α΄ προτεραιότητας αλλά για κάποιο λόγο καθυστέρησε στη διαλογή (έτσι είπε ο υπάλληλος που μίλησα)!! Θα σας πω αύριο εντυπώσεις που θα το πάρω στα χέρια μου!! :happy::happy::happy: Εμενα δεν μου εφεραν καν χαρτι Ντινα,μου το εφερε ο ταχυδρομος το πακετο σπιτι γτ ειναι φιλαρακι.Αλλα κανονικα δεν θα επρεπε να το βλεπουμε στο tracking?Παιρνω πισω την γκρινια που ελεγα για τα ΕΛΤΑ. Οσο για το ταμπλετ ηταν σε τελεια αφρωδη συσκευασια προστατευμενο και χωρις προβληματα πανω απο ολα.Θα σας πω και αλλα σε λιγο. Λοιπον σημερα παρελαβα το Hyundai Play X900.Ολα καλα με το ταμπλετ κανενα προβλημα δεν ειχα.Εχω μεινει αφωνος με την ποιοτητα της συσκευης...μια μικρη εξαιρεση τα κουμπια.....και με την τρομερη οθονη του,ειναι φανταστικη. Επισης μου ειχαν μεσα δωρο screen protector κολλημενο,πενακι και ανταπτορα microsd σε usb,σαν usb στικακι κανονικο ειναι. Edited March 20, 2013 by KOSTAS_FILIPPOY Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Dear Ipadalternative...i have just received my tablet,a Hyundai Play X900.The package was veeeeerrryyyyyyy good and protective and the tablet is perfect.Thank's for the gifts,keep going doing so much good work. Kostas Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Εμενα δεν μου εφεραν καν χαρτι Ντινα,μου το εφερε ο ταχυδρομος το πακετο σπιτι γτ ειναι φιλαρακι.Αλλα κανονικα δεν θα επρεπε να το βλεπουμε στο tracking?Παιρνω πισω την γκρινια που ελεγα για τα ΕΛΤΑ. Οσο για το ταμπλετ ηταν σε τελεια αφρωδη συσκευασια προστατευμενο και χωρις προβληματα πανω απο ολα.Θα σας πω και αλλα σε λιγο. Λοιπον σημερα παρελαβα το Hyundai Play X900.Ολα καλα με το ταμπλετ κανενα προβλημα δεν ειχα.Εχω μεινιε αφωνος με την ποιοτητα της συσκευης...μια μικρη εξαιρεση τα κουμπια.....και με την τρομερη οθονη του,ειναι φανταστικη. Επισης μου ειχαν μεσα δωρο screen protector κολλημενο,πενακι και ανταπτορα microsd σε usb,σαν usb στικακι κανονικο ειναι. Εμ βέβαια άμα έχεις τα μέσα έτσι είναι ...δε σου φέρνουν καν χαρτάκι!! :p:p (Αστειεύομαι έτσι!!) Καλορίζικο κ καλοδούλευτο!! Να το χαρείς! :) Εγώ θα κάνω υπομονή μια ακόμα μέρα κ θα το παραλάβω αύριο πρωί πρωί πριν πάω στη δουλειά. Με το παιδί που μίλησα σήμερα στα ΕΛΤΑ μου είπε ότι είχαν προβλημα γενικά με το tracking ...ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να δει που ήταν το δέμα!!Τελευταία ενημέρωση που είχε ήταν ότι ήταν στο τμήμα διαλογής στην Αθήνα κ εμένα ήδη η γιαγιά μου είχε παραλάβει το χαρτάκι (απλά δεν είχε προλάβει να με ενημερώσει). Οπότε όχι δε μπορούσαμε να το δούμε στο tracking. EDIT: Σε κάθε περίπτωση όσοι είναι να παραλάβουν εντός των επόμενων ημερών αν θέλουν να ενημερωθούν για το δέμα τους καλό θα είναι να καλέσουν στα ΕΛΤΑ. Είναι άκρως ευγενικοί κ εξυπηρετικοί! Edited March 20, 2013 by daltzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Έστειλα πίσω ένα tablet επειδή κάικε στις 7 Ιανουαρίου μετα απο 2 εβδομαδες χρησης νεκρη μπαταρια αυτο το κοινο προβλημα που παρουσιαζουν τα pipo, και μου έστειλαν πίσω ένα καινούργιο και καλύτερο στις 16 Μαρτίου.. Μη βιάζεσαι υπάρχουν κάποιες διαδικασίες οι οποίες γίνονται από αυτούς το θέμα είναι να τους θυμίζεις όπως έκανα εγώ. O jamie δεν είναι υπεύθυνος για όλα ο Jamie βοηθάει όσο μπορεί .. καταρχήν το tablet Που γύρισες πίσω πρέπει να διαπιστωθεί τι έχει και αν είναι δικό σου σφάλμα η όχι αυτό που έπαθε και ύστερα θα σου πούνε αν είναι εφικτή η αντικατάσταση με ένα νέο tablet ή η επιστροφή των χρημάτων σου. Εγώ περίμενα αρκετά και στο τέλος δικαιώθηκα. Λογικό είναι να αργήσει κάτι που στέλνεις στη Κίνα, υπάρχει μια σειρά διαδικασιών. Φιλε μου δεν βιάζεται κανείς. Ανησυχία μόνο για την καθυστέρηση. Γνωρίζω πολύ καλά πως λειτουργεί το Ιpadalternative, μιας και η πρώτη μου αγορά από εκεί ήταν πριν 6-7 μήνες και έχω στείλει τουλάχιστον 5 άτομα να ψωνισουν από εκεί. Είναι η πρώτη φορά που προέκυψε πρόβλημα και περιμένω να δω την λύση που θα δοθεί. Το ταμπλετ δεν δούλεψε ποτέ με την μπαταρία, μόνο με το ρεύμα. Από την αρχή προβληματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathory78 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Dear Ipadalternative.... i try to reach the chat but is always dead...i try to reach you at mail...u answer when u like.... when are u gonna sent my order?? last week u told me :we will be sending it out this week. We are just working on installing the Greek language now... this week,yesterday:this is getting shipped tomorrow A.M. It won't have the greek language installed, is this OK?it will be e-mailed to you in the morning and still i am waiting!!!!!the chat is dead and still i waiting answer about what is happening!i am waiting 12 days .... order #002218 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Για αυτούς που ετοιμάζονται να αγοράσουν το Hyundai T7 να έχετε κατά νού ότι βγήκε και Hyundai T7S με 2GB RAM και 16GB χώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλησπερα! Μια συνηθισμενη ερωτηση για εσας... Παρηγγειλα απο banggood το Hyundai x700 την κυριακη 17/3. Χτες εγινε μεσα στο σαιτ shipped, μου δωσαν tracking number τύπου R1234567...(επελεξα την δωρεαν Registered Airmail επιλογη και οχι την EMS με 20 ευρω) και μεσα στην αποδειξη εχει και ενα Tracking Number:A000091303190552 που οταν το κλικαρεις οδηγει εδώ. Ποια ειναι η σωστη σελιδα και το σωστο tracking number για να βλέπω την πορεια του δεματος? To R.... να κοιτάς Εμ βέβαια άμα έχεις τα μέσα έτσι είναι ...δε σου φέρνουν καν χαρτάκι!! :p:p (Αστειεύομαι έτσι!!) Καλορίζικο κ καλοδούλευτο!! Να το χαρείς! :) Εγώ θα κάνω υπομονή μια ακόμα μέρα κ θα το παραλάβω αύριο πρωί πρωί πριν πάω στη δουλειά. Με το παιδί που μίλησα σήμερα στα ΕΛΤΑ μου είπε ότι είχαν προβλημα γενικά με το tracking ...ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να δει που ήταν το δέμα!!Τελευταία ενημέρωση που είχε ήταν ότι ήταν στο τμήμα διαλογής στην Αθήνα κ εμένα ήδη η γιαγιά μου είχε παραλάβει το χαρτάκι (απλά δεν είχε προλάβει να με ενημερώσει). Οπότε όχι δε μπορούσαμε να το δούμε στο tracking. EDIT: Σε κάθε περίπτωση όσοι είναι να παραλάβουν εντός των επόμενων ημερών αν θέλουν να ενημερωθούν για το δέμα τους καλό θα είναι να καλέσουν στα ΕΛΤΑ. Είναι άκρως ευγενικοί κ εξυπηρετικοί! Ας αρχίσουν να παίρνουν ολοι και θα δεις ευγένεια μετά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Παίζει κανένας κωδικός κουπονιού από PANDAWILL? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Dear Ipadalternative.... i try to reach the chat but is always dead...i try to reach you at mail...u answer when u like.... when are u gonna sent my order?? last week u told me :we will be sending it out this week. We are just working on installing the Greek language now... this week,yesterday:this is getting shipped tomorrow A.M. It won't have the greek language installed, is this OK?it will be e-mailed to you in the morning and still i am waiting!!!!!the chat is dead and still i waiting answer about what is happening!i am waiting 12 days .... order #002218 Hi, I'll have the tracking number e-mailed to you today, thanks Dear Ipadalternative...i have just received my tablet,a Hyundai Play X900.The package was veeeeerrryyyyyyy good and protective and the tablet is perfect.Thank's for the gifts,keep going doing so much good work. Kostas Thanks and enjoy :) Έστειλα πίσω ένα tablet επειδή κάικε στις 7 Ιανουαρίου μετα απο 2 εβδομαδες χρησης νεκρη μπαταρια αυτο το κοινο προβλημα που παρουσιαζουν τα pipo, και μου έστειλαν πίσω ένα καινούργιο και καλύτερο στις 16 Μαρτίου.. Μη βιάζεσαι υπάρχουν κάποιες διαδικασίες οι οποίες γίνονται από αυτούς το θέμα είναι να τους θυμίζεις όπως έκανα εγώ. O jamie δεν είναι υπεύθυνος για όλα ο Jamie βοηθάει όσο μπορεί .. καταρχήν το tablet Που γύρισες πίσω πρέπει να διαπιστωθεί τι έχει και αν είναι δικό σου σφάλμα η όχι αυτό που έπαθε και ύστερα θα σου πούνε αν είναι εφικτή η αντικατάσταση με ένα νέο tablet ή η επιστροφή των χρημάτων σου. Εγώ περίμενα αρκετά και στο τέλος δικαιώθηκα. Λογικό είναι να αργήσει κάτι που στέλνεις στη Κίνα, υπάρχει μια σειρά διαδικασιών. Thanks Sakis, this is true. There are procedures to follow and multiple people to deal with, but we will make sure it does get made right! Edited March 21, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathory78 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Hi, I'll have the tracking number e-mailed to you today, thanks ok,i'm waiting!when are u gonna sent?the live chat is dead. Edited March 21, 2013 by bathory78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Στείλε τους mail και θα δώσουν έκπτωση ...αλλά εγώ θα σου έλεγα μακριά από αυτούς! είναι το χειρότερο μαγαζί που έχω πετύχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts