Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξανασκέψου τη θήκη με πληκτρολόγιο, είναι τα πιό πεταμένα λεφτά που έδωσα! Τα παρακάτω μετά από δοκιμή με 2 διαφορετικές θήκες στο window N70 από ebay: 1. η οθόνη σου θα είναι σε στενή επαφή με το πλαστικό πληκτρολόγιο όταν κλείνεις τη θήκη, 2. τελικά δεν βολεύει και πολύ, συνήθως δεν έχουν Ελληνικούς χαρακτήρες και το κυριότερο, δεν δουλεύουν συνοτμέυσεις όπως αλλαγή γλώσας κτλ

πάρε μια κανονική-βιβλίο που να στέκεται και όρθια, να έχει λαστιχάκια στις γωνίες (γιατί αυτές με τα γαντζάκια δεν ταιριάζουν και πολύ) και να είσαι τυχερός και βρεις, να έχει τρυπούλα πίσω εκεί που είνια το ηχείο σου.

Λαθος ως προς το ελληνικο keyboard. Υπαρχει λυση στο γνωστο μαγαζακι και λεγεται External keyboard helper. Βασει και συντομευση πx. Alt+space και εχεις κανονικα ενναλαγη ελληνικά-αγγλικα;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα!

Καποιες παρατηρησεις/σχολια απο οσα εχω διαβασει εδω και μια ερωτηση.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Κατηγορειτε παρα πολυ τα 4πυρινα και υποστηριζετε τα διπυρινα.Εγω απλα να παραθεσω την παρουσιαση του nexus 4 (τετραπυρινου)που του ριχνουν στα αφτια σχεδον σε ολα τα benchmarks απο τεστ που εγινε στο gsm arena: http://www.gsmarena.com/google_nexus_4-review-860p5.php Με λιγα λογια λεει οτι ειτε τα benchmarks δεν εχουν γινει ακομα optimized για το 4.2 jelly bean, ειτε ακομα η εκδοση του 4.2 δεν εχει στην τωρινη της εκδοση το τελειο setup για ξεζουμισμα του τετραπυρινου.Πανω σε αυτο εγω συμφωνω απολυτα και πιστευω πως στο επομενο 3μηνο οταν ερθουν επομενες εκδοσεις τοσο του android λειτουργικου οσο και αναβαθμισεις στα benchmarks,οι διαφορες θα ανοιξουν εντυπωσιακα υπερ των τετραπυρινων...Οπως και να εχει, αυτα ειναι συζητησεις απλα για να γινονται κατα την γνωμη μου...Το ζουμι ειναι στο παρακατω..

ΕΡΩΤΗΣΗ

Διαλεγω τυχαια ενα tablet,πειτε το ainol 7 venus και εχω μαζεψει τις εξης επιλογες:

BANGOOD: 103 ευρω και μεταφορικα: 0 Air Parcel Register / 28 με EMS / 25 με Expedited Shipping Service

PANDAWILL: 112 ευρω και μεταφορικα: 0 Air Mail china / 4 με airmail singapore ή hongkong / 18 με EMS / 14 με DHL

MERIMOBILES:120 ευρω και μεταφορικα: 0 με Regular Mail Shipping / χρεωσεις με EMS/DHL/UPS στις οποιες πρεπει να προχωρησεις την αγορα για να τις δεις,αλλα πανω κατω ιδιες θα ειναι..

IPADALTERNATIVES: Δεν το εχει καν,αλλα απο συγκρισεις σε αλλα tablets,οταν το φερει ανετα θα το εχει 150 ευρω..και μεταφορικα εχει παλι free / DHL /Parcelforce / EMS

AINOL off.store:105 ευρω και μεταφορικα: 11 ευρω με Registered Airmail

Απο που αγοραζουμε τελικα?Το ipadalternatives εχει με διαφορα τις πιο ακριβες τιμες,ιδιους τροπους αποστολης,δεν βρισκω κανενα λογο αγορας απο εκει.Το Bangood εχει την πιο φτηνη χρεωση αλλα λετε οτι στελνει αλλη συσκευασια δικια τους,αφηνοντας υπονοιες οτι ειναι OEM,επιστροφες κτλ?Οχι πως με νοιαζει...αλλα εχει παρει κανεις απο εκει να το επιβεβαιωσει?Τι ειναι αυτο το EMS?Αποφευγουμε με καθε τροπο DHL/UPS/FEDEX κτλ,και αν ναι γιατι οχι και το EMS?Ζηταμε να εχουν αυτοκολλητο πανω των 20/50 ευρω ή το κανουν απο μονοι τους?

Καλο δεν θα ηταν ενα stick-it στην αρχη ενος thread,με μια απλη τακτικη ενημερωση, με τα 3-4 βασικα βηματα που πρεπει να ακολουθησουμε και τα 3-4 βηματα που πρεπει να αποφυγουμε που δημιουργουν ΣΙΓΟΥΡΑ προβλημα?

Καλημερα!

Καποιες παρατηρησεις/σχολια απο οσα εχω διαβασει εδω και μια ερωτηση.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Κατηγορειτε παρα πολυ τα 4πυρινα και υποστηριζετε τα διπυρινα.Εγω απλα να παραθεσω την παρουσιαση του nexus 4 (τετραπυρινου)που του ριχνουν στα αφτια σχεδον σε ολα τα benchmarks απο τεστ που εγινε στο gsm arena: http://www.gsmarena.com/google_nexus_4-review-860p5.php Με λιγα λογια λεει οτι ειτε τα benchmarks δεν εχουν γινει ακομα optimized για το 4.2 jelly bean, ειτε ακομα η εκδοση του 4.2 δεν εχει στην τωρινη της εκδοση το τελειο setup για ξεζουμισμα του τετραπυρινου.Πανω σε αυτο εγω συμφωνω απολυτα και πιστευω πως στο επομενο 3μηνο οταν ερθουν επομενες εκδοσεις τοσο του android λειτουργικου οσο και αναβαθμισεις στα benchmarks,οι διαφορες θα ανοιξουν εντυπωσιακα υπερ των τετραπυρινων...Οπως και να εχει, αυτα ειναι συζητησεις απλα για να γινονται κατα την γνωμη μου...Το ζουμι ειναι στο παρακατω..

Η σύγκριση είναι ολίγον "ό,τι να'ναι": συγκρίνει τον Snapdragon S4 που είναι Cortex-A15 με Cortex-A9, όπου σε κάποια tests πάλι χάνει. Είπαμε να συγκρίνουμε παρόμοια πράγματα, τα Κινέζικα chipsets για λόγους κόστους είναι είτε Α7 είτε Α9.

Πάντως το Android δεν έχει multiprocessing capabilities γιατί κάτι τέτοιο δεν υποστηρίζεται από τον Dalvnik (η συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών είναι Dalvnik-based). Native εφαρμογές μπορούν να έχουν κάποιες δυνατότητες παραπάνω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει υποστήριξη ακόμα και για βασικά ζητήματα των threads (ούτε καν η πιο βασική pthreads δεν υπάρχει), οπότε πάλι είναι δώρον-άδωρον.

Εφόσον δεν υπάρχει βέβαια οικονομικός περιορισμός, πάσο, βάλε και 8 cores αλλά δε σημαίνει ότι θα δεις και την αντίστοιχη αύξηση στις επιδόσεις. Το κόστος όμως θα είναι πολλαπλάσιο.

Απο που αγοραζουμε τελικα?Το ipadalternatives εχει με διαφορα τις πιο ακριβες τιμες,ιδιους τροπους αποστολης,δεν βρισκω κανενα λογο αγορας απο εκει.Το Bangood εχει την πιο φτηνη χρεωση αλλα λετε οτι στελνει αλλη συσκευασια δικια τους,αφηνοντας υπονοιες οτι ειναι OEM,επιστροφες κτλ?Οχι πως με νοιαζει...αλλα εχει παρει κανεις απο εκει να το επιβεβαιωσει?Τι ειναι αυτο το EMS?Αποφευγουμε με καθε τροπο DHL/UPS/FEDEX κτλ,και αν ναι γιατι οχι και το EMS?Ζηταμε να εχουν αυτοκολλητο πανω των 20/50 ευρω ή το κανουν απο μονοι τους?

Καλο δεν θα ηταν ενα stick-it στην αρχη ενος thread,με μια απλη τακτικη ενημερωση, με τα 3-4 βασικα βηματα που πρεπει να ακολουθησουμε και τα 3-4 βηματα που πρεπει να αποφυγουμε που δημιουργουν ΣΙΓΟΥΡΑ προβλημα?

Δεν μπορεί να υπάρξει sticky, γιατί απλούστατα τα πράγματα αλλάζουν διαρκώς. Το συγκεκριμένο νήμα είναι sticky, ασχολείται με το ζήτημα αυτό και έχει φθάσει τις τόσες σελίδες επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ τα πράγματα αλλάζουν διαρκώς.

Η επιλογή του καταστήματος υπόκειται σε πολλές παραμέτρους, π.χ το iPadAlternative στέλνει - ακόμα και τα freeshipping - A' προτεραιότητας, το cube-tablet.com π.χ Β' προτεραιότητας ακόμα και με Swiss Post, άρα κάποιος που βιάζεται το λαμβάνει αυτό υπόψη. Στη θέση σου, επειδή οι τιμές "εξομαλύνονται" μόλις τα μοντέλα κυκλοφορούν ευρέως, θα περίμενα λίγο ακόμα, διότι το συγκεκριμένο tablet δεν το βρίσκεις παντού και αυτό δημιουργεί στρεβλώσεις στην αγορά (που γίνεται ήδη χαμός). Για τα OEM έχω γράψει αρκετές φορές ότι πρέπει να αποφεύγονται, αλλά αυτό είναι επιλογή πάλι του καθενός.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Δεν μπορεί να υπάρξει sticky, γιατί απλούστατα τα πράγματα αλλάζουν διαρκώς. Το συγκεκριμένο νήμα είναι sticky, ασχολείται με το ζήτημα αυτό και έχει φθάσει τις τόσες σελίδες επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ τα πράγματα αλλάζουν διαρκώς.

Η επιλογή του καταστήματος υπόκειται σε πολλές παραμέτρους, π.χ το iPadAlternative στέλνει - ακόμα και τα freeshipping - A' προτεραιότητας, το cube-tablet.com π.χ Β' προτεραιότητας ακόμα και με Swiss Post, άρα κάποιος που βιάζεται το λαμβάνει αυτό υπόψη. Στη θέση σου, επειδή οι τιμές "εξομαλύνονται" μόλις τα μοντέλα κυκλοφορούν ευρέως, θα περίμενα λίγο ακόμα, διότι το συγκεκριμένο tablet δεν το βρίσκεις παντού και αυτό δημιουργεί στρεβλώσεις στην αγορά (που γίνεται ήδη χαμός). Για τα OEM έχω γράψει αρκετές φορές ότι πρέπει να αποφεύγονται, αλλά αυτό είναι επιλογή πάλι του καθενός.

Με καλυψες απολυτα.Μια τελευταια αναφορα στην πληρωμενη αποστολη?UPS DHL EMS?Γιατι αναφερθηκες στο free shipping.

τα link είναι

http://www.mixeshop.com/window-yuandao-n101-dual-core-2-rk3066-android-41-101-inch-1280-x-800px-10-point-ips-screen-tablet-pc_p1818.html

το δίνει 178$ και επιλέγουμε και την επιλογή για τα 32GB+20$ = 198$

http://ipadalternative.com/en/high-end-tablet-pcs/97-window-n101-16ghz-dual-core-rk3066-101-inch-ips-1280800-with-16gb-android-404-hdmi-bluetooth.html

το δίνει 248$

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: δεν υποστηρίζω κανένα site, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το μόνο που υποστηρίζω είναι η τσέπη μου.

Η διαφορά στις τιμές δεν είναι μόνο στο συγκεκριμένο tablet αλλά και στα άλλα προϊόντα.

Ειδικά όταν σκεέφτομε να πάρω δύο tablet, + θήκη +κάτι άλλα η διαφορά μεγαλώνει Χ2.

Απλά ενημερώνω ότι το ορθό για το mixeshop.com που αναφέρεις είναι:

$178+20$(32GB)+$29.34 Air Mail (Register Airmail By Singapore Post,7-20days, τα φθηνότερα μεταφορικά που προσφέρουν) = $227.34 * 1,04 (έξτρα χρέωση 4% για πληρωμή μέσω paypal) = $236.44

Και πάλι είναι φθηνότεροι από ipadalternative στα $248 αλλά η διαφορά είναι $11,55 κι όχι $50.

Εγώ έχω πάρει διάφορα από mixeshop και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Βέβαια το τάμπλετ YuanDao N90FHD 32GB που πήρα από εκεί το στείλανε με HK post και καλά για καλύτερα στις 3 Δεκεμβρίου και το είχα στα χέρια μου 16 Ιανουαρίου (από 8 εώς 16 ήταν στο τοπικό ταχυδρομείο γιατί είχαν ξεχάσει να το σκανάρουν και δεν μπορούσαν να το βρουν κι ας είχα πάει 2 φορές και τους έβαλα να ψάξουν τα καμάρια μου). Τέλος πάντων δεν οφείλετε στο κατάστημα η συγκεκριμένη καθυστέρηση και τους προτίμησα στο συγκεκριμένο τάμπλετ γιατί το είχαν ετοιμοπαράδοτο ενώ το ipadalternative το είχε preorder κανά μήνα και δεν ήξερα πότε τελικά θα το φέρναν. Έτσι όπως προέκυψε βέβαια πιο γρήγορα και πιο φθηνά θα μου έβγαινε από ipadalternative ακόμη και με το preorder αλλά που να το φανταστείς.

Είναι πολλά τα releases Άρη

αυτό το site http://www.tsrbay.com/index.asp τι λέει?????

τη δαγκώνει την μπανάνα??????

συγγνώμη αν είμαι of topic αλλά δεν ήξερα που αλλού να το ποστάρω.

Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ.

ρε συ αυτο εχει τρελες τιμες....κατι βρωμαει σιγουρα δν εξηγειται αλλιως....

Just Perfect...NEXUS 4

Με καλυψες απολυτα.Μια τελευταια αναφορα στην πληρωμενη αποστολη?UPS DHL EMS?Γιατι αναφερθηκες στο free shipping.

Οι αποστολές με κούριερ περνάνε πάντα από τελωνείο. Οι κούριερ αναλαμβάνουν τον εκτελωνισμό και το κέρδος τους από τη διαδικασία είναι πολλαπλάσιο από το κόστος μεταφοράς. Αν για παράδειγμα φέρεις μια συσκευή αξίας 150 €, τότε δασμοί και φόροι δεν θα είναι πάνω από 50 €. Αυτό είναι το νόμιμο και μπορεί να σου τύχει να το πληρώσεις ακόμη και με το ταχυδρομείο (σπανιώτατα). Η διαφορά είναι ότι με την κούριερ θα πληρώσεις και επιπλέον σχεδόν 100 € για εκτελωνιστικά έξοδα. Αυτά είναι τα κερατιάτικα που πάνε στη τσέπη τους. Και γι' αυτό τα πάνε οι ίδιοι στον τελώνη.

Η EMS παραδίδεται στο ταχυδρομείο οπότε δεν υπάρχει θέμα τελωνείου (εκτός αν είσαι άτυχος). Έχουν αναφερθεί όμως περιπτώσεις επιστροφών λόγω μπαταρίας λιθίου οπότε θα την απέφευγα.

Το τελευταίο μου μήνυμα διαγράφηκε;

Μόλις είδα ότι μεταφέρθηκε σε άλλο νήμα.

Edited by FoRMat MaSTer

Το τελευταίο μου μήνυμα διαγράφηκε;

Μετακινήθηκε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4508738#post4508738

Κρατώ καθαρό το νήμα από ερωτήσεις τιμών, για να μπορούν να εξυπηρετούνται ευκολότερα τα αιτήματα RMA & service.

Γενικές συζητήσεις για τιμές - ακόμα και για το iPadAlternative - καλό είναι να γίνονται στο άλλο νήμα.

Ευχαριστώ.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

EMS μόνο

Ευχαριστώ.

μην μπαινεις καν στο κόπο να ρωτας για τέτοιες σελίδες

Απλά ενημερώνω ότι το ορθό για το mixeshop.com που αναφέρεις είναι:

$178+20$(32GB)+$29.34 Air Mail (Register Airmail By Singapore Post,7-20days, τα φθηνότερα μεταφορικά που προσφέρουν) = $227.34 * 1,04 (έξτρα χρέωση 4% για πληρωμή μέσω paypal) = $236.44

Και πάλι είναι φθηνότεροι από ipadalternative στα $248 αλλά η διαφορά είναι $11,55 κι όχι $50.

Εγώ έχω πάρει διάφορα από mixeshop και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Βέβαια το τάμπλετ YuanDao N90FHD 32GB που πήρα από εκεί το στείλανε με HK post και καλά για καλύτερα στις 3 Δεκεμβρίου και το είχα στα χέρια μου 16 Ιανουαρίου (από 8 εώς 16 ήταν στο τοπικό ταχυδρομείο γιατί είχαν ξεχάσει να το σκανάρουν και δεν μπορούσαν να το βρουν κι ας είχα πάει 2 φορές και τους έβαλα να ψάξουν τα καμάρια μου). Τέλος πάντων δεν οφείλετε στο κατάστημα η συγκεκριμένη καθυστέρηση και τους προτίμησα στο συγκεκριμένο τάμπλετ γιατί το είχαν ετοιμοπαράδοτο ενώ το ipadalternative το είχε preorder κανά μήνα και δεν ήξερα πότε τελικά θα το φέρναν. Έτσι όπως προέκυψε βέβαια πιο γρήγορα και πιο φθηνά θα μου έβγαινε από ipadalternative ακόμη και με το preorder αλλά που να το φανταστείς.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι:

Τα περισότερα site έχουν την επιλογή του νομίσματος, $ ή € κλπ.

Αντί για $ διαλέγω € και βλέπεω ΟΛΕΣ τις τιμές σε €, των προϊόντων και των

μεταφορικών. Οταν το καλάθι των αγορών λέει πχ 100€

και ο λογαριασμός μου στο payPall είναι σε € γιατί να υπάρχει απόκλιση?

Πληρώνω ΟΣΑ λέει το TOTAL στο καλάθι.

Σε κάθε site που μου κάνει κλικ, δημιουργώ account και γεμίζω καλάθια σε €.

Αξία προϊόντος σε € + αξία όποιων μεταφορικών επιλέξω σε € = ΤΟΤΑL σε €

με αυτόν τον τρόπο κάνω την συσχέτιση τιμών μεταξύ των site με το TOTAL

φυσικά επιλέγω τα προϊόντα με ίδιο τρόπο μεταφοράς.

Πιστεύω πως το κάθε site εχει μια ισοτιμία με την οποία κάνει τους υπολογισμούς του.

Παρεπιπτώντως για τα site

http://www.geekbuying.com

και

http://dealsprime.com

ξέρει κανείς κάτι ? είναι πολύ παραπλήσια με το merimobiles!!

και 2 ερωτήσεις

σε ποιά site κοιτάω την εξέλιξη της παραγγελίας ?

Ελπίζω να παραγγείλω πριν την Κινέζικη πρωτοχρονιά....τη χρονια του φιδιού....

Edited by Frontier
Πολλαπλά μηνύματα

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

8 μερες απο την μερα που το παραγγειλα!!!αυριο θα το εχω!!καθολου ασχημα για αλλη μια φορα...

παραγγελια 16/01 18/01 shipped,σημερα φανηκε κεντρο διαλογης αλεξανδρουπολης!!

Πιστεύω πως το κάθε site εχει μια ισοτιμία με την οποία κάνει τους υπολογισμούς του.

Έχει αναφερθεί άπειρες φορές.

Μόνο σε $ αγοράζουμε και αφήνουμε την μετατροπή από την Τράπεζα μας.

Αλλιώς στάνταρ βγαίνει πιο ακριβή η τιμή σε € που βγάζει το site.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

επειδη δεν θελω να χρησιμοποιουμε το νημα μονο για παραπονα...

εγω θελω να ευχαριστησω το ipadalternative για αλλη μια φορα για την αψογη συναλλαγη που ειχαμε και απο εδω και απο το facebook..

και για την ταχυτατη αποστολη του ταμπλετ μεσα σε 8 μερες απο την μερα τις παραγγελιας θα το εχω στα χερια μου(αυριο)

συνεχιστε ετσι με ολους σας τους πελατες!!!!

να μην λεμε μονο τα ασχημα ετσι????

Όπως είπε και ο φίλος junglist θα αγοράζεις πάντα σε $. Σε συμφέρει. Οι Κινέζοι κάνουν όλες τις συναλλαγές τους σε $. Για κάθε μετατροπή σε € η £ οι ισοτιμίες που βάζουν δεν είναι με βάση τις τρέχουσες αλλά με ένα όριο απόκλισης περίπου 10cent για την ασφάλεια μεταβολής της ισοτιμίας μέχρι την επικύρωση και αποστολή του προϊόντος καθώς και για το ποσοστό που τους κρατάει η τράπεζα με την οποία συνεργάζονται για τις μετατροπές. Βάλε ότι το Paypal για την δική του μετατροπή κάνει κάτι παρόμοιο για κάθε δολάριο. Πολλαπλασίασε επί τα δολάρια που τελικά πρέπει να πληρώσεις και θα δεις πόσα ευρώ χάνεις. Δεν είναι πολλά (5-10 ευρώ ανάλογα του ποσού φυσικά αλλά γιατί να τα χάσεις νταβατζιλίκι και να μην τα πιεις έναν καφέ; ) ;)

Και για να γίνω ακόμη πιο σαφής δες παράδειγμα το ipadalternative και το http://ipadalternative.com/en/high-end-tablet-pcs/97-window-n101-16ghz-dual-core-rk3066-101-inch-ips-1280800-with-16gb-android-404-hdmi-bluetooth.html.

Ζητάει $248 ή 192€. 248/192=1,291666666666667 . Δηλαδή μας λέει ότι σήμερα η ισοτιμία δολαρίου ευρώ είναι 1,292 ενώ η τράπεζα λέει 1,333.

Κανονικά για τα $248 θα έπρεπε να ζητάει 186,5€ μάξιμουμ. Σκέψου ότι το ίδιο κάνει και το Paypal αλλά σε χειρότερο βαθμό. Βέβαια την μετατροπή θα την κάνεις μία φορά ή στο μαγαζί ή στο Paypal (σε συμφέρει στο κατάστημα αλλά όπως είδες πάλι χάνεις). Γιαυτό όλα σε $ κι άσε την τράπεζα να σου χρεώσει την κάρτα σε ευρώ βάση της ισοτιμίας. Πουθενά μετατροπή.

Edited by Frontier

Και για να γίνω ακόμη πιο σαφής δες παράδειγμα το ipadalternative και το http://ipadalternative.com/en/high-end-tablet-pcs/97-window-n101-16ghz-dual-core-rk3066-101-inch-ips-1280800-with-16gb-android-404-hdmi-bluetooth.html.

Ζητάει $248 ή 192€. 248/192=1,291666666666667 . Δηλαδή μας λέει ότι σήμερα η ισοτιμία δολαρίου ευρώ είναι 1,292 ενώ η τράπεζα λέει 1,333.

Κανονικά για τα $248 θα έπρεπε να ζητάει 186,5€ μάξιμουμ. Σκέψου ότι το ίδιο κάνει και το Paypal αλλά σε χειρότερο βαθμό. Βέβαια την μετατροπή θα την κάνεις μία φορά ή στο μαγαζί ή στο Paypal (σε συμφέρει στο κατάστημα αλλά όπως είδες πάλι χάνεις). Γιαυτό όλα σε $ κι άσε την τράπεζα να σου χρεώσει την κάρτα σε ευρώ βάση της ισοτιμίας. Πουθενά μετατροπή.

Τελικά είναι θέμα του κάθε site.....το πόσο έγκυρα ενημερωμένο είναι.

http://www.geekbuying.com/item/Window-N101-Dual-Core-10-1-Inch-Android-4-0-4-IPS-Tablet-PC-RK3066-1-6GHz-1GB-32GB-306023.html

δεν θα μπλέξω με τα μεταφορικά....απλά τη τιμή του προϊόντος

το δίνει 212,99$ με την σημερινή ισοτιμίά δολαρίου 1.333 € πρέπει να κάνει 159,78 €

τώρα αν γυρίσεις τις τιμές του site σε € τότε βλέπεις ότι το δίνει 159,66 .......

κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο

http://www.merimobiles.com/window-n101-1-6-ghz-dual-core-rk3066-10-1-inch-ips-1280-800-with-32gb-android-4-1-hdmi-bluetooth_p/meri6566.htm?setCurrencyId=1

το δίνει 219,99$ με την σημερινή ισοτιμίά δολαρίου 1.333 € πρέπει να κάνει 165,40 €

τώρα αν γυρίσεις τις τιμές του site σε € τότε βλέπεις ότι το δίνει 164,82 .......

και στις δυο περιπτώσεις η διαφορά οφείλετε σε δεκαδικά και στρογγυλοποιήσεις.....

να μην αναφερθώ στο πρώτο παράδειγμα...γιατί θα παρεξηγηθώ......πάλι.:lol:

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Εκεί που surfara στο ebay, θέλοντας να σκοτώσω ανέμελα την ώρα μου, έπεσα πάνω σε τετραπύρηνη υπερταμπλετα με 14€!!

ΟΚ, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην είναι απάτη, σκέφτηκα, και έστειλα με το paypal το αντίτιμο.

14€, δυστυχώς είναι πια ένα ποσό που το σκέφτεσαι, παρ΄όλα αυτά δεν αντιστάθηκα στο τζόγο: ρε λες? μία στις εκατό να μην είναι απάτη, αξίζει το ρίσκο.

Θα αντιδρούσαν άραγε και άλλοι σαν και μένα ή χάζεψα από τον ήλιο των αλκυωνίδων?

κατα πασα πιθανοτητα θα εχεις ενα αδειο κουτι,η στην καλυτερη περιπτωση ενα fake tablet,σαν αυτα τα κινητα που εχουν στα μαγαζια τα ψευτικα!!

κοιτα να δεις,εσυ και πολυ αλλοι μαζι και εγω τα 14 ευρω τα βλεπουμε σαν ενα μικρο ποσο,αλλα ο απατεωνας που εκανε την κομπινα στο ebay λεει 10 ατομα να ψαρωσουν εβγαλα μεροκαματο στο τσακα τσακα..

κατα πασα πιθανοτητα θα εχεις ενα αδειο κουτι,η στην καλυτερη περιπτωση ενα fake tablet,σαν αυτα τα κινητα που εχουν στα μαγαζια τα ψευτικα!!

κοιτα να δεις,εσυ και πολυ αλλοι μαζι και εγω τα 14 ευρω τα βλεπουμε σαν ενα μικρο ποσο,αλλα ο απατεωνας που εκανε την κομπινα στο ebay λεει 10 ατομα να ψαρωσουν εβγαλα μεροκαματο στο τσακα τσακα..

θα υπάρχει κάποια δυνατότητα να πάρω τα 14€ πίσω, μέσω ebay/paypal, όταν θα έρθει η αποφράδα εκείνη μέρα που θα σκορπίσουν τα όνειρα μου?

Τελικά είναι θέμα του κάθε site.....το πόσο έγκυρα ενημερωμένο είναι.

http://www.geekbuying.com/item/Window-N101-Dual-Core-10-1-Inch-Android-4-0-4-IPS-Tablet-PC-RK3066-1-6GHz-1GB-32GB-306023.html

δεν θα μπλέξω με τα μεταφορικά....απλά τη τιμή του προϊόντος

το δίνει 212,99$ με την σημερινή ισοτιμίά δολαρίου 1.333 € πρέπει να κάνει 159,78 €

τώρα αν γυρίσεις τις τιμές του site σε € τότε βλέπεις ότι το δίνει 159,66 .......

κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο

http://www.merimobiles.com/window-n101-1-6-ghz-dual-core-rk3066-10-1-inch-ips-1280-800-with-32gb-android-4-1-hdmi-bluetooth_p/meri6566.htm?setCurrencyId=1

το δίνει 219,99$ με την σημερινή ισοτιμίά δολαρίου 1.333 € πρέπει να κάνει 165,40 €

τώρα αν γυρίσεις τις τιμές του site σε € τότε βλέπεις ότι το δίνει 164,82 .......

και στις δυο περιπτώσεις η διαφορά οφείλετε σε δεκαδικά και στρογγυλοποιήσεις.....

να μην αναφερθώ στο πρώτο παράδειγμα...γιατί θα παρεξηγηθώ......πάλι.:lol:

εσύ θα επιλέγεις δολλάρια, γιατί μπορεί το κατάστημα να χει χαμηλότερη τιμή σε ευρώ (τα περισσότερα έχουν ακριβότερες σε ευρώ πάντως), αλλά το paypal θα σου φάει πάνω από ευρώ για την μετατροπή συναλλάγματος

θα υπάρχει κάποια δυνατότητα να πάρω τα 14€ πίσω, μέσω ebay/paypal, όταν θα έρθει η αποφράδα εκείνη μέρα που θα σκορπίσουν τα όνειρα μου?

Ρε παιδια είναι δυνατών να την πατάτε ετσι?Μια δεν θα παρεις πισω φιλε,ουτε σεντς.Ειναι σαν να ρωτάς να αγοράσεις απο γυφτο το γυαλί πραντα που στο δινει 30ε...

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Ρε παιδιά ξέρει κανείς για αυτό το table http://ipadalternative.com/el/165-onda-v812-quad-core-tablet-pc-android-allwinner-a31-wifi-hd-2160p-dual-camera-16gb.html ενδιαφέρομαι γι'αυτό αλλά δεν το έχει πάρει κανείς για να μου πει εντυπώσεις.

Guest iPadAlternative
επειδη δεν θελω να χρησιμοποιουμε το νημα μονο για παραπονα...

εγω θελω να ευχαριστησω το ipadalternative για αλλη μια φορα για την αψογη συναλλαγη που ειχαμε και απο εδω και απο το facebook..

και για την ταχυτατη αποστολη του ταμπλετ μεσα σε 8 μερες απο την μερα τις παραγγελιας θα το εχω στα χερια μου(αυριο)

συνεχιστε ετσι με ολους σας τους πελατες!!!!

να μην λεμε μονο τα ασχημα ετσι????

Thank you Sakis

και εγώ δεν έχω παράπονα έχω αγοράσει 5 tablet , 1 για εμενα και 4 για φίλους, τα 4 τα περιμένω βεβαια αλλα είναι γρηγορη στις αποστολές τους και απαντάνε ευγενικά στο chat πιο πολύ μιλάω με τον jamie είναι ευγενικός, περιμένω να μου στείλουν και κάτι που μου υποσχέθηκαν και θα βγάλω τα συμπεράσματα μου καλύτερα, φαίνονται επαγγελματίες όμως