Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εσύ δεν κατάλαβες:).Δεν λέω τι γράφει το site λέω τι γράφει εδώ.

http://www.singpost.com/index.php?option=com_tablink&controller=tracking&task=trackdetail&layout=show_detail&tmpl=component&ranumber=RF107401536SG

Δυστυχώς δεν μου εδινε δυνατοτητα με αλλη εταιρια ( ή εναλλακτικά με DHL η οποια οδηγει κατευθειαν σε χρεωση στο τελωνειο του Ελ.βενιζελος ),ΑΛΛΆ εχω κανει δεκάδες συναλλαγες χωρις προβλημα ,τωρα κολλήσαμε ...σε μυστηρια φαση...:(

Θα δουμε τι θα γινει τωρα με το paypal...

Edited by navi55
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από το buyincoins.com μπορεί να την αναφέρει, please; Επίσης, μια συμβουλή για τις επιλογές αποστολής από το εν λόγω κατάστημα.

edit: χαλβαδιάζω το cubeu30gt και το χει βγάλει στα 160 ευρώ περίπου

εχω κανει αρκετες αγορες απο εκει, αλλα μικρης αξιας μεχρι 10ε,

τον τελευταίο 1,5 μηνα εχω κανει 3 αγορες και ηρθαν κανονικα παρολες τις καθυστερησεις που υπαρχουν αυτον το καιρο.

εχω κανει αρκετες αγορες απο εκει, αλλα μικρης αξιας μεχρι 10ε,

τον τελευταίο 1,5 μηνα εχω κανει 3 αγορες και ηρθαν κανονικα παρολες τις καθυστερησεις που υπαρχουν αυτον το καιρο.

thanks Διονύση! μάλλον θα τους τα σκάσω :rolleyes:

Εχεις κανεις γνωμη για το παρακατω σιτε ;

http://www.banggood.com/

Ειναι αξιοπιστο;

http://www.mywot.com/

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Στις 22/10 έκανα order από ipadalternative (singpost) και ακόμα να φύγει.

Νόμιζα θα ήταν πιο γρήγοροι. Να δούμε τι θα μου πουν.

χρησημοποιησε και το κουπονι 5%eBay2012 να εχεις επιπλεων 5% εκπτωση.

Τους τα σκασα... :O

Ευχαριστώ και για το κουπόνι, Διονύση! Κερνάω καφέ salonica :)

Άντε υπομονή τώρα.

http://www.scamadviser.com/

Για τσεκάρισμα διαφορων sites

Υπάρχουν κάμποσα. Με ένα google search με όρους "όνομα καταστήματος" + "review" κλπ εμφανίζονται πολλά. Το θέμα είναι όμως ότι το ίδιο κατάστημα μπορεί σε ένα site να βαθμολογείται κοντά στο άριστα και σε ένα άλλο κάτω του μετρίου. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι ο υποψήφιος αγοραστής να διπλοτσεκάρει το κατάστημα από το οποίο πρόκειται να ψωνίσει και εκτός αυτού να λαμβάνει υπόψη του και τις προσωπικές εμπειρίες χρηστών μέσα στο φόρουμ.

Αγορά την Κυριακή το βράδυ και αποστολή σήμερα (Τρίτη) πρωί από το buyincoins. Προέκυψε μάλιστα ενα προβληματάκι καθώς ένα item ήταν out of stock κατά το processing της παραγγελίας οπότε κάνανε διαχωρισμό για να αποστείλουν όσα items υήρχαν ξεχωριστά. Βολικό αυτό. Βέβαια δεν ξέρω πόσο βολικό θα ηταν για μένα αν τυχόν το out of stock item ήταν το tablet κι όχι ένα καλώδιο...

Μαζί με το μήνυμα έστειλαν και φωτογραφία με τα στοιχεία παραλήπτη πάνω στο πακέτο.

To tracking number που δινει το ipadalternative μεχρι που δειχνει; Σε μενα φαινεται:

Despatched to overseas (Country code: GR) απο τις 25/10. Απο εκει και μετα δεν μπορει να δειξει τιποτα ;

To tracking number που δινει το ipadalternative μεχρι που δειχνει; Σε μενα φαινεται:

Despatched to overseas (Country code: GR) απο τις 25/10. Απο εκει και μετα δεν μπορει να δειξει τιποτα ;

Εκεί έχει κολλήσει και εμένα.

Αλλά για βάλτο κσι εδώhttp://en.4px.cc/

Edited by nnik_1969

Θα ξαναφανεί 7-8 μέρες μετά, που θα "μπει" στην Ελλάδα

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Μια γενική ερώτηση αναφορικά με τα περί τιμολόγησης. Διάβασα κάμποσες φορές εδώ μέσα, σε νήματα για συγκεκριμένα tablets, ότι οι Κινέζοι retailers οταν στέλνουν κάτι στην Ευρώπη γνωρίζουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να σταματήσει στο τελωνείο και να επιβαρυνθεί το προϊόν με δασμούς και ΦΠΑ οπότε αναγράφουν δώρο και βάζουν χαμηλότερη της πραγματικής αξίας. Αυτό είναι πάγια τακτική για όλα τα καταστήματα; Και το κάνουν δίχως καν ο πελάτης να το ζητήσει;

Παρήγγειλα από buyincoins και από geekbuying κάποια πράγματα αλλά μέσα στη φούρια μου ξέχασα να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο για την αναγραφόμενη αξία. Βέβαια για την αποστολή επέλεξα κανονικά το registered air-mail αλλά αυτό δεν λέει κάτι απαραίτητα.

Σήμερα το πρωί μάλιστα παρέλαβα ένα ειδοποιητήριο της κοπέλας μου το οποίο έφερε σφραγίδα Α' Τελωνείου Θεσσαλονίκης και ήταν σταματημένο στο τοπικό υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Άνω Τούμπα (τα ταχυδρομεία κάνουν και αυτά εκτελωνισμούς, δίχως όμως να υπολογίζουν δασμούς, μόνο ΦΠΑ και μια πρόσθετη μικρή επιβάρυνση για την διεκπεραίωση/εκτελωνισμό).

Μια γενική ερώτηση αναφορικά με τα περί τιμολόγησης. Διάβασα κάμποσες φορές εδώ μέσα, σε νήματα για συγκεκριμένα tablets, ότι οι Κινέζοι retailers οταν στέλνουν κάτι στην Ευρώπη γνωρίζουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να σταματήσει στο τελωνείο και να επιβαρυνθεί το προϊόν με δασμούς και ΦΠΑ οπότε αναγράφουν δώρο και βάζουν χαμηλότερη της πραγματικής αξίας. Αυτό είναι πάγια τακτική για όλα τα καταστήματα; Και το κάνουν δίχως καν ο πελάτης να το ζητήσει;

Παρήγγειλα από buyincoins και από geekbuying κάποια πράγματα αλλά μέσα στη φούρια μου ξέχασα να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο για την αναγραφόμενη αξία. Βέβαια για την αποστολή επέλεξα κανονικά το registered air-mail αλλά αυτό δεν λέει κάτι απαραίτητα.

Σήμερα το πρωί μάλιστα παρέλαβα ένα ειδοποιητήριο της κοπέλας μου το οποίο έφερε σφραγίδα Α' Τελωνείου Θεσσαλονίκης και ήταν σταματημένο στο τοπικό υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Άνω Τούμπα (τα ταχυδρομεία κάνουν και αυτά εκτελωνισμούς, δίχως όμως να υπολογίζουν δασμούς, μόνο ΦΠΑ και μια πρόσθετη μικρή επιβάρυνση για την διεκπεραίωση/εκτελωνισμό).

Φίλε μου, έτυχε που λένε ……

Το 90% από τα ΕΛΤΑ δεν περνά τελωνείο ο έλεγχος από ότι ξέρω είναι δειγματοληπτικός , εκτός βέβαια αν έχεις καμιά μεγάλη συσκευασία όπου κάνει μπαμ και την κοιτάξουν καλύτερα ,

Απλά τα ΕΛΤΑ πάνε με την αναγραφόμενη τιμή ή με το τιμολόγιο αν το συνοδεύει και όχι με την συναλλαγή στο PayPal ;)

Εκεί έχει κολλήσει και εμένα.

Αλλά για βάλτο κσι εδώhttp://en.4px.cc/

Δεν δειχνει τιποτα καλυτερο, παρακολουθει την πορια του δεματος μεχρι την Σινγκαπουρη, απο εκει και μετα .....

Δεν δειχνει τιποτα καλυτερο, παρακολουθει την πορια του δεματος μεχρι την Σινγκαπουρη, απο εκει και μετα .....

Εμενα φανηκε στα Ελτα σημερα το σπογευμα χωρις να εχει ξεκολησει το tracking της Singpost.

Θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου με το forum. Εκανα αγορα για ενα φιλο tablet απο το androidmall.co.uk. Προσωπικα εγω περιμενω να παρω απο ipadalternative ενα ταπλετ. Τελοσπαντων, νομιζα οτι η συγκεκριμενη ιστιοσελιδα ειναι αγγλικη αλλα δυστυχως αποδεικτηκε οτι ειναι ενας κινεζος που εχει σηκωσει αυτη την ιστιοσελιδα. Σαν να μην εφταναν αυτα ο φιλος μου πληρωσε courier και δυστυχως ακομα περιμενουμε το ταμπλετ. Η παραγγελια εγινε στις 10/10 στις 18/10 εγινε η αποστολη καθως νομιζω οτι μεσολαβησε καποια εθνικη γιορτη.

Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να εντοπισω το δεμα στην ελλαδα καθως το tracking (o courier ειναι EMS) στη σελιδα του EMS φαινεται οτι εχει φυγει απο σανγκαη στις 23/10. Μπορω να παρω ενα τηλεφωνο στα ελτα? Θα με συμβουλευατε να κανω κατι τετοιο? Και αν υπαρχει προβλημα στο τελωνειο πως θα το μαθω? Η αληθεια ειναι πως με κουριερ και απο τις 23/10 εχει αργησει πολυ. Φοβαμαι κατι στο τελωνειο να εχει γινει, αν και με διαβεβαιωσαν οτι γραψανε 25$ και οτι προκειται για δωρο.

Τελος, θα μου προτεινατε να ανοιξω dispute με paypal? Οπως ebay? Στο site υποστηριζε 3-5 εργασιμες μερες για παραδοση...

Ευχαριστω

Edited by WENDOR

Εμενα φανηκε στα Ελτα σημερα το σπογευμα χωρις να εχει ξεκολησει το tracking της Singpost.

Όταν λες φάνηκε τι εννοείς; Σε ειδοποίησαν;

Θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου με το forum. Εκανα αγορα για ενα φιλο tablet απο το androidmall.co.uk. Προσωπικα εγω περιμενω να παρω απο ipadalternative ενα ταπλετ. Τελοσπαντων, νομιζα οτι η συγκεκριμενη ιστιοσελιδα ειναι αγγλικη αλλα δυστυχως αποδεικτηκε οτι ειναι ενας κινεζος που εχει σηκωσει αυτη την ιστιοσελιδα. Σαν να μην εφταναν αυτα ο φιλος μου πληρωσε courier και δυστυχως ακομα περιμενουμε το ταμπλετ. Η παραγγελια εγινε στις 10/10 στις 18/10 εγινε η αποστολη καθως νομιζω οτι μεσολαβησε καποια εθνικη γιορτη.

Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να εντοπισω το δεμα στην ελλαδα καθως το tracking (o courier ειναι EMS) στη σελιδα του EMS φαινεται οτι εχει φυγει απο σανγκαη στις 23/10. Μπορω να παρω ενα τηλεφωνο στα ελτα? Θα με συμβουλευατε να κανω κατι τετοιο? Και αν υπαρχει προβλημα στο τελωνειο πως θα το μαθω? Η αληθεια ειναι πως με κουριερ και απο τις 23/10 εχει αργησει πολυ. Φοβαμαι κατι στο τελωνειο να εχει γινει, αν και με διαβεβαιωσαν οτι γραψανε 25$ και οτι προκειται για δωρο.

Τελος, θα μου προτεινατε να ανοιξω dispute με paypal? Οπως ebay? Στο site υποστηριζε 3-5 εργασιμες μερες για παραδοση...

Ευχαριστω

Καλημέρα !

Περίμενε λίγο ,αν δεν σου έρθει σήμερα, πιστεύω μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα το λάβεις , η EMS είναι εγγύηση ! και λογικά θα το λάβεις και στο σπίτι από ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ .

Ευχαριστω

Η Εθνική εορτή των Κινέζων έληξε 4/10.

Άρα ότι το έστειλαν 14 μέρες μετά για αυτό το τον λόγο είναι αστεία δικαιολογία.

Επίσης με κουριερ και άργησε τόσο πολύ; πόσα δώσατε αλήθεια για μεταφορικά;

Εδώ το ipadalternative που και αυτοί δεν είναι και πολύ επαγγελματίες, αλλά με απλό ταχυδρομείο που το στέλνουν και σε 8-10μέρες το έχεις στα χέρια σου.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ποιος σας ειπε ρε παιδια οτι το EMS ειναι κουριερ?Express Mail Service σημαινουν τα αρχικα και ειναι ταχυδρομειο απλα οχι η αργη μεθοδος...;)

Φιλος αφου φανηκε στο tracking που σου δωσανε οτι εφυγε απο δω και περα περιμενεις να εμφανιστει στο http://212.205.82.71/trackandtrace/ των ελτα η στην πορτα σου:lol: (μου χει συμβει πολλες φορες.

Dispute δεν μπορεις να κανεις μιας και αποδεικνυεται οτι το δεμα στο εστειλαν.Σε εμενα εκλεισε μηνα για να ερθει παραγγελια απο αρχες του ιδιου μηνα που εκανες και εσυ..απλά υπομονη :)