Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιβεβαιωνω και εγω ,υπάρχει προβλημα στο τελωνειο στην Κινα , περιμενω tablet απο 16 Σεπτ. ηδη έχω προχωρησει στο Paypal για refund ,όμως ( φευ ! ) εδω προσεξτε τωρα υπάρχει χοντρο προβλημα ,ο κινεζος στελνει το Tracking number στο paypal Που φαινεται ότι εχει γινει posting στις 21 Σεπτ και εκτοτε τιποτε ... ,μου λεει λοιπόν ο κινεζος ψαξε στη δικη σου χωρα κτλ κτλ χωρις βεβαια αποτελεσμα μια και τα δεματα ειναι στο τελωνειο ειτε στη Σανγκαη ειτε Πεκινο ειτε ... για λόγους ασφαλειας το εχουν κρατησει οι αρμοδιες αρχες ( λενε και για τη μπαταρια λιθιου που φερουν οι συσκευές και υπάρχει οδηγια για απαγορευση ..κτλ)

Με λιγα λόγια ΠΡΟΣΟΧΗ μια και το paypal τωρα δεν δεχεται να μου επιστρεψει τα λεφτα...

το ιδιο συμβαινει και σε φιλο αμερικάνο που περιμένει και αυτός απο 15 Σεπτ .

:wacko:

Υ.Γ προσθετω στη λίστα των ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΩΝ sites KAI TO http://www.ainolstore.com μια και τραβιεμαι 2 μηνες..τωρα μαζι τους...

Με τι είχες κανονίσει αποστολή;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχουν πολλές αναφορές αυτό τον καιρό για χαμένα δέματα που δεν φτάνουν ποτέ στους κατόχους από παραγγελίες ebay,amazon κλπ από ΕΛΤΑ.Έχει γίνει αναφορά σε αντίστοιχο τεχνολογικό ελληνικό forum.Σας έχει συμβεί και σε εσάς; Εμένα κάτι παραγγελίες από ebay ενώ πάντα έφταναν στην ώρα τους , τώρα δεν μου έρχονται ούτε στο μήνα και αναγκάζομαι να ζητάω refund από paypal

Περιμένω μια θήκη τάμπλετ και ένα μονό κυάλι από Κίνα μέσω EBAY εδώ και 3 βδομάδες.

Ακόμα δεν ανησυχώ πάντως γιατί με το απλό ταχυδρομείο μπορεί να φτάσει κάτι και μετά από 4 βδομάδες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με τι είχες κανονίσει αποστολή;

China post :)

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

China post :)

Εγώ που κανόνισα αποστολή από sing post - με προτροπή του φοβερού Frontier με 5 ευρώ παραπάνω - παρήγγειλα την προηγούμενη Κυριακή και απότι λέει το tracking έχει ήδη φύγει για Ελλάδα.

Αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από το buyincoins.com μπορεί να την αναφέρει, please; Επίσης, μια συμβουλή για τις επιλογές αποστολής από το εν λόγω κατάστημα.

edit: χαλβαδιάζω το cubeu30gt και το χει βγάλει στα 160 ευρώ περίπου

Εγώ που κανόνισα αποστολή από sing post - με προτροπή του φοβερού Frontier με 5 ευρώ παραπάνω - παρήγγειλα την προηγούμενη Κυριακή και απότι λέει το tracking έχει ήδη φύγει για Ελλάδα.

Μάλλον δεν καταλαβες φιλε μου τι εγραψα,το θεμα δεν ειναι τοσο απλό ...και μενα φυσικα ειναι registered kai me tracking number έχει φυγει συμφωνα με το web site στις 21 Σεπτ. ΑΛΛΑ υπάρχει προβλημα στο τελωνειο σε όλη τη κινα ,εχει να κανει με κανονες ασφαλειας σχετικα με προιοντα που φερουν μπαταριες λιθιου ή κατι τετοιο τελως παντων και ενω δειχνει ότι εχει φυγει απλά ειναι εγκλωβισμενο στο τελωνειο...35 μερες τωρα...!και ενας θεος ξερει τι θα γινει γιατι υπάρχει προβλημα πλεον και με το PAYPAL :mad:

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Μάλλον δεν καταλαβες φιλε μου τι εγραψα,το θεμα δεν ειναι τοσο απλό ...και μενα φυσικα ειναι registered kai me tracking number έχει φυγει συμφωνα με το web site στις 21 Σεπτ. ΑΛΛΑ υπάρχει προβλημα στο τελωνειο σε όλη τη κινα ,εχει να κανει με κανονες ασφαλειας σχετικα με προιοντα που φερουν μπαταριες λιθιου ή κατι τετοιο τελως παντων και ενω δειχνει ότι εχει φυγει απλά ειναι εγκλωβισμενο στο τελωνειο...35 μερες τωρα...!και ενας θεος ξερει τι θα γινει γιατι υπάρχει προβλημα πλεον και με το PAYPAL :mad:

Και εσύ δεν κατάλαβες:).Δεν λέω τι γράφει το site λέω τι γράφει εδώ.

http://www.singpost.com/index.php?option=com_tablink&controller=tracking&task=trackdetail&layout=show_detail&tmpl=component&ranumber=RF107401536SG

ή εδώ

轨迹详细信息
运单号码	目的地	当地时间	最新状态	POD
RF107401536SG	

2012-10-24 23:59:00 	
RRIVE AT AIRPORT  

当地日期和时间	星期	当地转运地点	转运记录
   RF107401536SG
2012-10-24 23:59:00  	
三  
SINGAPORE   	
RRIVE AT AIRPORT   
2012-10-24 18:18:00  	
三  
HONGKONG  	
DEPART FROM AIRPORT  
2012-10-24 16:00:00  	
三  
HONGKONG   	
DEPART FROM FACILITY   
2012-10-24 14:00:00  	
三  
HONGKONG  	
ARRIVE AT HUB  
2012-10-24 00:58:20  	
三  
罗湖   	
SHIPMENT OPERATION COMPLETED   
2012-10-24 00:58:20  	
三  
罗湖  	
SHIPMENT ARRIVED AT FACILITY  
2012-10-22 22:00:13  	
一  

SHIPMENT INFORMATION RECEIVED   

Και εσύ δεν κατάλαβες:).Δεν λέω τι γράφει το site λέω τι γράφει εδώ.

http://www.singpost.com/index.php?option=com_tablink&controller=tracking&task=trackdetail&layout=show_detail&tmpl=component&ranumber=RF107401536SG

Δυστυχώς δεν μου εδινε δυνατοτητα με αλλη εταιρια ( ή εναλλακτικά με DHL η οποια οδηγει κατευθειαν σε χρεωση στο τελωνειο του Ελ.βενιζελος ),ΑΛΛΆ εχω κανει δεκάδες συναλλαγες χωρις προβλημα ,τωρα κολλήσαμε ...σε μυστηρια φαση...:(

Θα δουμε τι θα γινει τωρα με το paypal...

Edited by navi55

Αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από το buyincoins.com μπορεί να την αναφέρει, please; Επίσης, μια συμβουλή για τις επιλογές αποστολής από το εν λόγω κατάστημα.

edit: χαλβαδιάζω το cubeu30gt και το χει βγάλει στα 160 ευρώ περίπου

εχω κανει αρκετες αγορες απο εκει, αλλα μικρης αξιας μεχρι 10ε,

τον τελευταίο 1,5 μηνα εχω κανει 3 αγορες και ηρθαν κανονικα παρολες τις καθυστερησεις που υπαρχουν αυτον το καιρο.

εχω κανει αρκετες αγορες απο εκει, αλλα μικρης αξιας μεχρι 10ε,

τον τελευταίο 1,5 μηνα εχω κανει 3 αγορες και ηρθαν κανονικα παρολες τις καθυστερησεις που υπαρχουν αυτον το καιρο.

thanks Διονύση! μάλλον θα τους τα σκάσω :rolleyes:

Εχεις κανεις γνωμη για το παρακατω σιτε ;

http://www.banggood.com/

Ειναι αξιοπιστο;

http://www.mywot.com/

Στις 22/10 έκανα order από ipadalternative (singpost) και ακόμα να φύγει.

Νόμιζα θα ήταν πιο γρήγοροι. Να δούμε τι θα μου πουν.

χρησημοποιησε και το κουπονι 5%eBay2012 να εχεις επιπλεων 5% εκπτωση.

Τους τα σκασα... :O

Ευχαριστώ και για το κουπόνι, Διονύση! Κερνάω καφέ salonica :)

Άντε υπομονή τώρα.

http://www.scamadviser.com/

Για τσεκάρισμα διαφορων sites

Υπάρχουν κάμποσα. Με ένα google search με όρους "όνομα καταστήματος" + "review" κλπ εμφανίζονται πολλά. Το θέμα είναι όμως ότι το ίδιο κατάστημα μπορεί σε ένα site να βαθμολογείται κοντά στο άριστα και σε ένα άλλο κάτω του μετρίου. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι ο υποψήφιος αγοραστής να διπλοτσεκάρει το κατάστημα από το οποίο πρόκειται να ψωνίσει και εκτός αυτού να λαμβάνει υπόψη του και τις προσωπικές εμπειρίες χρηστών μέσα στο φόρουμ.

Αγορά την Κυριακή το βράδυ και αποστολή σήμερα (Τρίτη) πρωί από το buyincoins. Προέκυψε μάλιστα ενα προβληματάκι καθώς ένα item ήταν out of stock κατά το processing της παραγγελίας οπότε κάνανε διαχωρισμό για να αποστείλουν όσα items υήρχαν ξεχωριστά. Βολικό αυτό. Βέβαια δεν ξέρω πόσο βολικό θα ηταν για μένα αν τυχόν το out of stock item ήταν το tablet κι όχι ένα καλώδιο...

Μαζί με το μήνυμα έστειλαν και φωτογραφία με τα στοιχεία παραλήπτη πάνω στο πακέτο.

To tracking number που δινει το ipadalternative μεχρι που δειχνει; Σε μενα φαινεται:

Despatched to overseas (Country code: GR) απο τις 25/10. Απο εκει και μετα δεν μπορει να δειξει τιποτα ;

To tracking number που δινει το ipadalternative μεχρι που δειχνει; Σε μενα φαινεται:

Despatched to overseas (Country code: GR) απο τις 25/10. Απο εκει και μετα δεν μπορει να δειξει τιποτα ;

Εκεί έχει κολλήσει και εμένα.

Αλλά για βάλτο κσι εδώhttp://en.4px.cc/

Edited by nnik_1969

Θα ξαναφανεί 7-8 μέρες μετά, που θα "μπει" στην Ελλάδα

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Μια γενική ερώτηση αναφορικά με τα περί τιμολόγησης. Διάβασα κάμποσες φορές εδώ μέσα, σε νήματα για συγκεκριμένα tablets, ότι οι Κινέζοι retailers οταν στέλνουν κάτι στην Ευρώπη γνωρίζουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να σταματήσει στο τελωνείο και να επιβαρυνθεί το προϊόν με δασμούς και ΦΠΑ οπότε αναγράφουν δώρο και βάζουν χαμηλότερη της πραγματικής αξίας. Αυτό είναι πάγια τακτική για όλα τα καταστήματα; Και το κάνουν δίχως καν ο πελάτης να το ζητήσει;

Παρήγγειλα από buyincoins και από geekbuying κάποια πράγματα αλλά μέσα στη φούρια μου ξέχασα να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο για την αναγραφόμενη αξία. Βέβαια για την αποστολή επέλεξα κανονικά το registered air-mail αλλά αυτό δεν λέει κάτι απαραίτητα.

Σήμερα το πρωί μάλιστα παρέλαβα ένα ειδοποιητήριο της κοπέλας μου το οποίο έφερε σφραγίδα Α' Τελωνείου Θεσσαλονίκης και ήταν σταματημένο στο τοπικό υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Άνω Τούμπα (τα ταχυδρομεία κάνουν και αυτά εκτελωνισμούς, δίχως όμως να υπολογίζουν δασμούς, μόνο ΦΠΑ και μια πρόσθετη μικρή επιβάρυνση για την διεκπεραίωση/εκτελωνισμό).

Μια γενική ερώτηση αναφορικά με τα περί τιμολόγησης. Διάβασα κάμποσες φορές εδώ μέσα, σε νήματα για συγκεκριμένα tablets, ότι οι Κινέζοι retailers οταν στέλνουν κάτι στην Ευρώπη γνωρίζουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να σταματήσει στο τελωνείο και να επιβαρυνθεί το προϊόν με δασμούς και ΦΠΑ οπότε αναγράφουν δώρο και βάζουν χαμηλότερη της πραγματικής αξίας. Αυτό είναι πάγια τακτική για όλα τα καταστήματα; Και το κάνουν δίχως καν ο πελάτης να το ζητήσει;

Παρήγγειλα από buyincoins και από geekbuying κάποια πράγματα αλλά μέσα στη φούρια μου ξέχασα να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο για την αναγραφόμενη αξία. Βέβαια για την αποστολή επέλεξα κανονικά το registered air-mail αλλά αυτό δεν λέει κάτι απαραίτητα.

Σήμερα το πρωί μάλιστα παρέλαβα ένα ειδοποιητήριο της κοπέλας μου το οποίο έφερε σφραγίδα Α' Τελωνείου Θεσσαλονίκης και ήταν σταματημένο στο τοπικό υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Άνω Τούμπα (τα ταχυδρομεία κάνουν και αυτά εκτελωνισμούς, δίχως όμως να υπολογίζουν δασμούς, μόνο ΦΠΑ και μια πρόσθετη μικρή επιβάρυνση για την διεκπεραίωση/εκτελωνισμό).

Φίλε μου, έτυχε που λένε ……

Το 90% από τα ΕΛΤΑ δεν περνά τελωνείο ο έλεγχος από ότι ξέρω είναι δειγματοληπτικός , εκτός βέβαια αν έχεις καμιά μεγάλη συσκευασία όπου κάνει μπαμ και την κοιτάξουν καλύτερα ,

Απλά τα ΕΛΤΑ πάνε με την αναγραφόμενη τιμή ή με το τιμολόγιο αν το συνοδεύει και όχι με την συναλλαγή στο PayPal ;)

Εκεί έχει κολλήσει και εμένα.

Αλλά για βάλτο κσι εδώhttp://en.4px.cc/

Δεν δειχνει τιποτα καλυτερο, παρακολουθει την πορια του δεματος μεχρι την Σινγκαπουρη, απο εκει και μετα .....