sothoms Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Καλο δειχνει το σαμπανιζε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ενδιαφερομαι για mhl καλωδιο.τι μου προτινεται στην πιο οικονομικη τιμη?σε ελληνικα καταστηματα υπαρχουν? γιατι δεν βρηκα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 ενδιαφερομαι για mhl καλωδιο.τι μου προτινεται στην πιο οικονομικη τιμη?σε ελληνικα καταστηματα υπαρχουν? γιατι δεν βρηκα τιποτα νομιζω ειχε το multirama μεχρι πριν λιγο καιρο στα 25 αν δεν κανω λαθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλο δειχνει το σαμπανιζε; Οταν το παρω στα χερια μου θα σας πω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Εχει καποιος να προτεινει ακουστικα,θηκη,καρτα μνημης &προστασια οθονης για galaxy s 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Εχει καποιος να προτεινει ακουστικα,θηκη,καρτα μνημης &προστασια οθονης για galaxy s 2? 63 σελίδες εδώ μέσα ,τι γράφουν;;;;:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) 63 σελίδες εδώ μέσα ,τι γράφουν;;;;:) Ακριβως αυτο...γραφου γραφουν που μπερδευτηκα...;) Την εχεις δοκιμασει αυτη τη θηκη?Ειμαι στο να την παραγγειλω.Εντυπωσεις για αντοχη&περιο ογκου του κιν? &απο ακουστικα σκεφτομαι αυτα : http://www.jays.se/products/earphones/a-jays-four.html γνωριζει κανεις αν θα δουλευουν πληρως με το gs2 ? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited November 22, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Την έχω αυτή. Αν κ δν είμαι πολύ εμπείρος μπορώ να πω οτι μου αρέσει πολύ. Το κινητό δεν παίρνει καθόλου όγκο, μα καθόλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Την εχεις δοκιμασει αυτη τη θηκη?Ειμαι στο να την παραγγειλω.Εντυπωσεις για αντοχη&περιο ογκου του κιν? &απο ακουστικα σκεφτομαι αυτα : http://www.jays.se/products/earphones/a-jays-four.html γνωριζει κανεις αν θα δουλευουν πληρως με το gs2 ? Οι παρατηρήσεις πάντως στα σχόλια που υπάρχουν κάτω από το βίντεο (μιλάω για τη θήκη) δεν είναι και πολύ ενθαρυντικές. Ίσως να πρέπει να το ξανασκεφτείς αν έχεις σκοπό να την κρατήσεις αρκετούς μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 νομιζω ειχε το multirama μεχρι πριν λιγο καιρο στα 25 αν δεν κανω λαθος. Δες αν υπάρχει ακόμη στο Public στο Σύνταγμα. Από εκεί είχα πάρει το αυθεντικό γύρω στα 25 με 30 ευρώ. Αν θέλεις κατι φθηνότερο το ebay και το amazon είναι φίλοι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτην την θηκη? http://www.youtube.com/watch?v=ygyznPEaQiU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Google is your friend... http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-S-II-Cases-International/Samsung-Galaxy-S-II-Cases-International.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Google is your friend... http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-S-II-Cases-International/Samsung-Galaxy-S-II-Cases-International.asp το ψαξα αλλα..να σε καλα παντως :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Παιδιά συγνώμη για το διπλό Post αλλά τώρα κατάλαβα ότι το ερώτημα που έκανα για το τηλέφωνο Galaxy SII ταιριάζει εδώ αφού αποτελεί μέρος των αξεσουάρ του. Υπάρχει κάποιο καλώδιο κατά προτίμηση κάποιο φθηνό από το ebay όπου θα μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο με την τηλεόραση και να παίξω κάποιο παιχνίδι και πως λέγεται για να το ψάξω; Ευχαριστώ. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Παιδιά συγνώμη για το διπλό Post αλλά τώρα κατάλαβα ότι το ερώτημα που έκανα για το τηλέφωνο Galaxy SII ταιριάζει εδώ αφού αποτελεί μέρος των αξεσουάρ του. Υπάρχει κάποιο καλώδιο κατά προτίμηση κάποιο φθηνό από το ebay όπου θα μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο με την τηλεόραση και να παίξω κάποιο παιχνίδι και πως λέγεται για να το ψάξω; Ευχαριστώ. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-HDMI-Adapter-Cable-Samsung-Galaxy-S2-GT-i9100-MHL-TV-Out-Adaptor.415406.html Αυτο υποθετω πως θελεις.Τωρα στο ebay σιγουρα θα υπαρχει και πιο φθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Γνωριζει καποιος να προτεινει ακουστικα για το gs 2 με remote control? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Αγόρασα το Bluetooth ακουστικό SE MW600 (με αναγνώριση κλήσης και Ράδιο) αλλά τελικά δεν πρέπει να δουλεύει και πολύ καλά με το S2 γιατί κατά την διάρκεια της ομιλίας κάνει διακοπές και χάνεται ο συνομιλητής.... Ψάχνω τώρα για κάτι άλλο... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Το εχω διαβασει αυτο το προβλημα με το s2 .Αλλωστε δε θελω bluet.Ψαχνω ενσυρματα.Ελεγα για τα a-jays 4 αλαλ δεν ξερω αν θα λειτουργουν πληρως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Αγόρασα το Bluetooth ακουστικό SE MW600 (με αναγνώριση κλήσης και Ράδιο) αλλά τελικά δεν πρέπει να δουλεύει και πολύ καλά με το S2 γιατί κατά την διάρκεια της ομιλίας κάνει διακοπές και χάνεται ο συνομιλητής.... Ψάχνω τώρα για κάτι άλλο... Δυστυχώς το συγκεκριμένο bluetooth έχει διάφορα προβληματάκια που έχουν αναφερθεί και σε ξένα φόρα,όπως ότι χάνει επικοινωνία χωρίς λόγο ενώ είναι συνδεδεμένο. Έτσι μου δούλευε και με το desire που είχα, έτσι μου δουλέυει και με το galaxy2 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Δυστυχώς το συγκεκριμένο bluetooth έχει διάφορα προβληματάκια που έχουν αναφερθεί και σε ξένα φόρα,όπως ότι χάνει επικοινωνία χωρίς λόγο ενώ είναι συνδεδεμένο. Έτσι μου δούλευε και με το desire που είχα, έτσι μου δουλέυει και με το galaxy2 Εγώ όμως δεν το έψαξα και την πάτησα... Έχουμε κάτι άλλο παρόμοιο που να δουλεύει με το κινητό μας ή θα πάω σε SAMSUNG BHM 1500 ??? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Bασικα επειδη εχω το συγκεκριμενο BT πρεπει να πω πως δεν εχω παρατηρησει τιποτα περιεργο. Μαλλον θα ελεγα πως ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Bασικα επειδη εχω το συγκεκριμενο BT πρεπει να πω πως δεν εχω παρατηρησει τιποτα περιεργο. Μαλλον θα ελεγα πως ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Έχεις δίκιο.Έχει αναφερθεί πως είναι να είσαι τυχερός,άλλα αποσυνδέονται κι άλλα όχι.Δυστυχώς κι εμένα μου έτυχε αυτό που αποσυνδέεται,σπάνια μεν ,αλλά αποσυνδέεται. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 (edited) Ηθελα να πω ότι πήρα μια απίστευτα όμορφη θήκη για το S2. Σιλικόνη γύρω και από πίσω hard πλαστικό... και το χρώμα για το λευκό πολύ καλό... δεν την βρίσκω online αλλά είναι της Yoobao... http://www.droidprotect.com/en/samsung-galaxy-sii-s2/71-samsung-galaxy-s2-yoobao-2in1-case.html εγώ πήρα την λευκή με γαλάζια πλάτη... είναι πολύ πιο ωραία από ότι φαίνεται εκεί πάντως κάτι ακόμα αν ξέρετε... τα ακουστικά του iphone υποστηρίζουν απάντηση κλήσης μέσα από το κουμπάκι και επόμενο τραγούδι όταν παίζει μουσική κτλ? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Υποψιάζομαι ότι δεν θα παίζει αλλά λέω μήπως... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου. Edited November 11, 2011 by ioathe Τριπλο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isurfer Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Το εχω διαβασει αυτο το προβλημα με το s2 .Αλλωστε δε θελω bluet.Ψαχνω ενσυρματα.Ελεγα για τα a-jays 4 αλαλ δεν ξερω αν θα λειτουργουν πληρως Δυστυχώς δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3830311&highlight=jays#post3830311 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Κι όμως. Παίζουν κανονικά :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts