manwlis77 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 πηρα μια καρτα μνημης 8γιγα σε τι φορματ πρεπει να την εχω για να βλεπει τα αρχεια που εχει μεσα το clockmodrecovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσω βλάβη στο κινητό ή να χάσω την εγγύηση (αισθητήρας υγρασίας) αν χρησιμοποιήσω τις διάφορες screen protectors (π.χ. zagg) που απαιτούν εγκατάσταση με την βοήθεια νερού ? Έχει δοκιμάσει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 βαλε ενα απλο δεν αξιζει η zagg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Η zagg δεν αξιζει το ξέρω. Απλά υπαρχουν και άλλες αρκετά καλύτερες από αυτή που θέλουν wet installation, για αυτο και η παραπανω ερωτηση μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε ένα καλό Σκιν πρετειτορ για το galaxy2...εβαλα έναν τις zenus που μου ηρθε μαζί με την θηκη αλλά μου αλλαζει τα χρώματά σε εκνευριστικο βαθμό και ειδικά οταν μπαινω στο intrrnet... Sent from my MZ601 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Η zagg δεν αξιζει το ξέρω. Απλά υπαρχουν και άλλες αρκετά καλύτερες από αυτή που θέλουν wet installation, για αυτο και η παραπανω ερωτηση μου. Συνιστώ μακριά από λύσεις που απαιτούν wet installation. Μπαίνουν εύκολα, αλλά όταν είναι να βγουν... πηρα μια καρτα μνημης 8γιγα σε τι φορματ πρεπει να την εχω για να βλεπει τα αρχεια που εχει μεσα το clockmodrecovery? FAT32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε ένα καλό Σκιν πρετειτορ για το galaxy2...εβαλα έναν τις zenus που μου ηρθε μαζί με την θηκη αλλά μου αλλαζει τα χρώματά σε εκνευριστικο βαθμό και ειδικά οταν μπαινω στο intrrnet... Sent from my MZ601 using Tapatalk Σε ποιά σελίδα για παράδειγμα? Γιατί και εγώ χρησιμοποιώ αυτόν που ήρθε με την θήκη και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μήπως πρέπει να ρυθμίσεις κάτι στο μενού ρυθμίσεις-> οθόνη-> εφέ φόντου (ή στο μενού φωτεινότητα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Σε ποιά σελίδα για παράδειγμα? Γιατί και εγώ χρησιμοποιώ αυτόν που ήρθε με την θήκη και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μήπως πρέπει να ρυθμίσεις κάτι στο μενού ρυθμίσεις-> οθόνη-> εφέ φόντου (ή στο μενού φωτεινότητα)? Την διάφορα με πριν που δεν είχα την καταλαβαινεις αμεσως...Να πω πως είμαι η πρώτη φορά που εγκαθιστω κάτι τέτοιο στο τηλ...απλα φαινεται η οποιαδήποτε σελιδα φανταστειται σαν να βλεπεις μέσα από χιλιαδες μπαλιτσες... Sent from my MZ601 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Παιδια, αρχισε να σοβαρευει το πραγμα με τις θηκες: http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-GALAXY-S-2-I9100-TAURUS-Aluminum-Case-Apricot-/350479129690?pt=PDA_Accessories&hash=item519a2f1c5a Εξαιρετικη, διορθωνει λιγο τα κακως κειμενα των αχρηστων πλαστικων του γαλαξια. Εχω μια αμφιβολια ομως για το αν θα δημιουργει προβλημα σε wifi/gsm... (η vapor 4 στο 4αρι μου παντως, παλιοτερα, ηταν απαραδεκτη σε αυτο το θεμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Παιδια, αρχισε να σοβαρευει το πραγμα με τις θηκες: http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-GALAXY-S-2-I9100-TAURUS-Aluminum-Case-Apricot-/350479129690?pt=PDA_Accessories&hash=item519a2f1c5a Εξαιρετικη, διορθωνει λιγο τα κακως κειμενα των αχρηστων πλαστικων του γαλαξια. Εχω μια αμφιβολια ομως για το αν θα δημιουργει προβλημα σε wifi/gsm... (η vapor 4 στο 4αρι μου παντως, παλιοτερα, ηταν απαραδεκτη σε αυτο το θεμα). ναι αλλα το τζαμακι της καμερας μενει απροστατευτο !!! Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 (edited) ναι αλλα το τζαμακι της καμερας μενει απροστατευτο !!! Με ολες τις θηκες αυτο γινεται, απλα δεν το παρατηρει κανεις (το εχω θιξει το θεμα παραπανω). Σε καθε περιπτωση η θηκη το βοηθα να μην ακουμπα κατω, οποτε σε τραπεζια/γραφεια κλπ ειναι οκ, αρκει να προσεχεις και που το τοποθετεις κατα τη μετακινηση :) Δεν αντεξα και παρηγγειλα αυτη (34 ευρω με τα μεταφορικα - φυσιολογικοτατη τιμη για αυτο που δινει): http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-GALAXY-S-2-I9100-TAURUS-Aluminum-Case-Cover-SV-/350476029091?pt=PDA_Accessories&hash=item5199ffcca3 Ο,τι πιο ωραιο εχω δει σε θηκη για το S2... http://www.teammaxcrew.com/img/tsv02.jpg Edited July 25, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Με ολες τις θηκες αυτο γινεται, απλα δεν το παρατηρει κανεις (το εχω θιξει το θεμα παραπανω). Σε καθε περιπτωση η θηκη το βοηθα να μην ακουμπα κατω, οποτε σε τραπεζια/γραφεια κλπ ειναι οκ, αρκει να προσεχεις και που το τοποθετεις κατα τη μετακινηση :) Δεν αντεξα και παρηγγειλα αυτη (34 ευρω με τα μεταφορικα - φυσιολογικοτατη τιμη για αυτο που δινει): http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-GALAXY-S-2-I9100-TAURUS-Aluminum-Case-Cover-SV-/350476029091?pt=PDA_Accessories&hash=item5199ffcca3 Ο,τι πιο ωραιο εχω δει σε θηκη για το S2... http://www.teammaxcrew.com/img/tsv02.jpg Μόλις την παραλάβεις πόσταρε εντυπώσεις. Την έχω δει κι'εγώ την συγκεκριμένη αλλά το σκέφτομαι κυρίως λόγω WiFi. Το galaxy έχει ήδη χάλια σήμα, αν το χειροτερέψει και η θήκη, άστα να πάνε... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Μόλις την παραλάβεις πόσταρε εντυπώσεις. Την έχω δει κι'εγώ την συγκεκριμένη αλλά το σκέφτομαι κυρίως λόγω WiFi. Το galaxy έχει ήδη χάλια σήμα, αν το χειροτερέψει και η θήκη, άστα να πάνε... Εννοείται οτι θα το χειροτερέψει!!! Εγώ την δική μου δερμάτινη Zenus την χρησιμοποιώ μόνο στο αυτοκίνητο πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Μόλις την παραλάβεις πόσταρε εντυπώσεις. Την έχω δει κι'εγώ την συγκεκριμένη αλλά το σκέφτομαι κυρίως λόγω WiFi. Το galaxy έχει ήδη χάλια σήμα, αν το χειροτερέψει και η θήκη, άστα να πάνε... Για να δουμε. Εννοειται οτι μολις παραλαβω θα ενημερωσω σχετικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 (edited) παιδια εχω παρει αυτο http://www.mobilefun.co.uk/bizlink-mhl-to-hdmi-tv-out-adapter-black-p29839.htm και γραφει Order Date/Time: 12th July 2011 at 12:55pm Order Status: Your order has successfully been shipped using your chosen delivery method σημερα κλεινει 2 εβδομαδες και δεν εχει ερθει!!! αν καποιος γνωριζει σε ποσο καιρο ερχεται ας απαντησει!!! ερχεται με ειδοποιηση να το παραλαβω απο ταχυδρομειο??? ακυρο ακυρο !!! μολις χτυπησε κουδουνι ο ταχυδρομος και το εφερε!!!! παω να το επεξεργαστω !!! Edited July 27, 2011 by panos4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 ακυρο ακυρο !!! μολις χτυπησε κουδουνι ο ταχυδρομος και το εφερε!!!! παω να το επεξεργαστω !!! Aυτό κι αν είναι γουρλίδικο φόρουμ..!:lol: Πες μας εντυπώσεις να το έχουμε στα υπόψιν, μήπως έχει κάποιος κανένα λινκ για το original Samsung για αγορά από Ελληνικό κατάστημα;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Aυτό κι αν είναι γουρλίδικο φόρουμ..!:lol: Πες μας εντυπώσεις να το έχουμε στα υπόψιν, μήπως έχει κάποιος κανένα λινκ για το original Samsung για αγορά από Ελληνικό κατάστημα;:) Μόνο στα Multirama το έχω βρει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Μόνο στα Multirama το έχω βρει.. Το συγκεκριμένο καλώδιο συνδέει τη συσκευή με USB, δεν έχει έξοδο HDMI για την TV!;) Ευχαριστώ πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Το συγκεκριμένο καλώδιο συνδέει τη συσκευή με USB, δεν έχει έξοδο HDMI για την TV!;) Ευχαριστώ πάντως :) Sorry λάθος μου δεν κατάλαβα ότι ήταν για HDMI το άλλο έμοιαζαν στην εμφάνιση και νόμιζα ότι ήταν για την ίδια δουλειά...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Aυτό κι αν είναι γουρλίδικο φόρουμ..!:lol: Πες μας εντυπώσεις να το έχουμε στα υπόψιν, μήπως έχει κάποιος κανένα λινκ για το original Samsung για αγορά από Ελληνικό κατάστημα;:) ετσι στα γρηγορα !!!! συνδεθηκε με την τβ μπαμ μπαμ με τρωει λιγο την πανω μπαρα εκει που ειναι οι ενδειξεις τις μπαταριας και δεν ξερω πως μπορω να το φτιαξω!!! αν γνωριζει καποιος ας πει!!! παιζει παιχνιδια αψογα ταινιες αψογα!!! ειχα μια ταινια με διαφορετικο τιτλο στους υποτιτλους και δεν τους διαβαζε μολις ομως τους ονομασα οπως η ταινια τους διαβασε κατευθειαν στα βιντεο νομιζω οτι δεν μου τα γυρναει αναλογα οπως κραταω το κινητο αλλα μπορει και να κανω λαθος γιατι δεν εχω πολυ ανεση χωρου μιας και το hdmi ειναι ισα ισα μεσα στο επιπλο της tv και δεν εχω χωρο να το γυρισω ανετα το ιδιο μπορει να συμβαινει και στις φωτο αλλα δεν ορκιζομαι αν και εχω μια υποψια οτι μπορει να φταιει και ο τροπος που κραταμε το κινητο οταν βγαζουμε φωτο η τραβαμε βντεο!!! εγω δοκιμασα να τραβηξω βιντεακι κρατωντας το κινητο πλαγια με το κουμπι ον/οφ αριστερα πανω!!! ετσι το επαιξε κατευθειαν στην τβ χωρις να χρειαστει γυρισμα!!!σε οποιαδηποτε αλλη σταση που τραβουσα μου το βγαζει λαθος στην τβ και δεν γυρναει !!! μπορει να λυνεται αυτο αλλα δεν το ξερω μιας και ασχολουμαι μολις ενα τεταρτο μαζι του!!! ιντερνετ μια χαρα!!! το μονο προβλημα μου ειναι να παρω ενα πενταμετρο hdmi να φτανει μεχρι καναπε :lol::lol::lol::lol: ααα και σε αυτο το τεταρτακι ανεβασε θερμοκρασια μαξιμουμ 42 βαθμους!!!! θελει και τον φορτιστη του στην πριζα!!! αυτα τα λιγα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 αυτα τα λιγα!!! Τα οποία ήταν υπέρ-αρκετά και κατατοπιστικότατα! Να είσαι καλά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Το συγκεκριμένο καλώδιο συνδέει τη συσκευή με USB, δεν έχει έξοδο HDMI για την TV!;) Ευχαριστώ πάντως :) Το αυθεντικό καλώδιο της SAMSUNG (HDTV Adapter Micro USB type) υπάρχει στα MULTIRAMA. Το αγόρασα το Σάββατο (στο κατάστημα του MALL) και έκανε 27 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Τελικά υπάρχει κάποιος που να έχει 1) MHL Adapter 2) USB OTG να μας πει αν δουλεύουν και τα δυο συγχρόνως πάνω στο κινητό.. (παίζει να υπάρχει 0.0000001% να δουλέψει αυτό, αλλά το ελπίζω) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Τελικά υπάρχει κάποιος που να έχει 1) MHL Adapter 2) USB OTG να μας πει αν δουλεύουν και τα δυο συγχρόνως πάνω στο κινητό.. (παίζει να υπάρχει 0.0000001% να δουλέψει αυτό, αλλά το ελπίζω) Τα εχω και τα 2 αλλα θα σου πω χωρις να τα εχω δοκιμασει μαζι γιατι δεν θα παιζουν.. Βαζοντας το USB OTG πανω στο MHL καταργεις την θυρα usb του ανταπτορα που συνδεεις τον φορτιστη και χρειαζεται για να δουλεψει σωστα ο ανταπτορας Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Τα εχω και τα 2 αλλα θα σου πω χωρις να τα εχω δοκιμασει μαζι γιατι δεν θα παιζουν.. Βαζοντας το USB OTG πανω στο MHL καταργεις την θυρα usb του ανταπτορα που συνδεεις τον φορτιστη και χρειαζεται για να δουλεψει σωστα ο ανταπτορας Σωστά. Το είχα στο μυαλό μου μπλεγμένο, με MHL, HDMI, OTG, USB hub, κτλ κτλ... αλλά όπως το πες, δεν βγαίνει... Κρίμα. Σε αυτό τον τομέα ήταν πολύ καλό το Optimus 2X, είχε ξεχωριστό hdmi out, αλλά δεν είχε USB OTG. Τελικά δεν μπορείς να τα έχεις όλα..! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts