Jump to content

[S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας

ackel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις μεγάλο πρόβλημα φίλε και δεν έχει να κάνει με το κινητό... Προς τι η επιθετικότητα? Από μόνος σου πόσταρες screenshot προκαλώντας "για ψάξε για πρόβλημα στο δικό μου" και στη συνέχεια απαντάς "δε θα μου μάθεις εσύ"? Κράτα τες για την πάρτη σου τότε τις φωτό... Επίσης το πρόβλημα που εντόπισα μου λες εσύ ο ίδιος ότι οφείλεται σε σκιά, οι φωτογραφίες είναι τέτοιας ανάλυσης που χρειάζεται μεγεθυντικό φακό για να διακρίνει κανείς το οτιδήποτε, αλλά παράλληλα λες πως θέλω να κατηγορήσω εγώ την ποιότητα και το μέγεθος της φωτό? Τι να πω, παραλήρημα...

Να ρωτησω και εγω διοτι και εμενα με ενδιαφερει η συσκευη.

Αν οντως το κινητο εχει τετοιο προβλημα, δεν μπορει καποιος απλα να το αντικαταστησει ? Εδω αυτοκινητο παιρνεις και μπορει να εμφανισει προβλημα, γιατι το κανουμε τοσο μεγαλο θεμα αν καποιες οθονες ειχαν ατελειες ? Αρνηθηκε η samsung αντικατασταση ?

Το ευχαριστο ειναι οτι απο οτι φαινεται δεν ειναι γενικο σχεδιαστικο προβλημα (πχ οπως με την κεραια του iphone) αλλα μεμονομενες περιπτωσεις και σε καποιους εμφανιζεται, σε αλλους οχι.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις μεγάλο πρόβλημα φίλε και δεν έχει να κάνει με το κινητό... Προς τι η επιθετικότητα? Από μόνος σου πόσταρες screenshot προκαλώντας "για ψάξε για πρόβλημα στο δικό μου" και στη συνέχεια απαντάς "δε θα μου μάθεις εσύ"? Κράτα τες για την πάρτη σου τότε τις φωτό... Επίσης το πρόβλημα που εντόπισα μου λες εσύ ο ίδιος ότι οφείλεται σε σκιά, οι φωτογραφίες είναι τέτοιας ανάλυσης που χρειάζεται μεγεθυντικό φακό για να διακρίνει κανείς το οτιδήποτε, αλλά παράλληλα λες πως θέλω να κατηγορήσω εγώ την ποιότητα και το μέγεθος της φωτό? Τι να πω, παραλήρημα...

προβλημα καταρχην εχεις εσυ...κρινεις ενα κινητο χωρις να το εχεις παρει καν στα χερια σου και προσπαθεις να επιβληθεις με γνωσεις τις οποιες δεν κατεχεις!!!τις photo που βλεπεις τις παρεθεσα σε αλλο νημα του forum που συζητειται για καποιον φιλο εκει η επιστροφη του κινητου και οχι για να ζητησω την δικια σου αποψη και προς θεου να μου βρεις ανυπαρκτο προβλημα...η photo με το προβληματικο screenshot εχει τραβηχθει νομιζω με ενα νοκια αλλα εκει δεν μιλας για ποιοτητα που φαινεται ολοκαθαρα το προβλημα...σου εχουν απαντησει αλλα 3 παλικρια και παρολα αυτα επιμενεις...το κινητο σου αυτην την στιγμη αν επιτρεπεται πιο ειναι???!

Υ.Γ. μαλλον υπαρχει και προβλημα αναγνωσης δεδομενου το "δε θα μου μάθεις εσύ" πηγαινε στην υποδειξη οτι το τεστ γινετε σε χαμηλη φωτεινοτητα και οτι μαλλον δεν ισχυει αυτο στις φωτογραφιες μου...

Να ρωτησω και εγω διοτι και εμενα με ενδιαφερει η συσκευη.

Αν οντως το κινητο εχει τετοιο προβλημα, δεν μπορει καποιος απλα να το αντικαταστησει ? Εδω αυτοκινητο παιρνεις και μπορει να εμφανισει προβλημα, γιατι το κανουμε τοσο μεγαλο θεμα αν καποιες οθονες ειχαν ατελειες ? Αρνηθηκε η samsung αντικατασταση ?

Το ευχαριστο ειναι οτι απο οτι φαινεται δεν ειναι γενικο σχεδιαστικο προβλημα (πχ οπως με την κεραια του iphone) αλλα μεμονομενες περιπτωσεις και σε καποιους εμφανιζεται, σε αλλους οχι.

Έχεις δίκιο σε αυτό, τουλάχιστο από Cosmote ξέρω ότι υπάρχει περίοδος 7 ημερών που το επιστρέφεις χωρίς πρόβλημα. Δυστυχώς στο xda που διαβάζω πολλοί χρήστες έχουν προβεί σε μία ή και δύο αντικαταστάσεις και έχουν συναντήσει το πρόβλημα σε όλες τις συσκευές. Για αυτό το επισημαίνω κι εγώ τόσο έντονα, λογω τις συχνότητας...

Θα παρακαλούσα να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα, προφανώς υπάρχουν κάποια προβλήματα.

Σε μερικούς πιο έντονα και σε άλλους όχι, παρόλα αυτά δεν θα κάτσουμε να μαλώσουμε για μια οθόνη.

kostool13 η γνώμη σου ακούστηκε, δεν χρειάζεται να το συνεχίζεις. Και ειδικά με τέτοιο τόνο.

Επίσης πιστεύω καλύτερα να απευθυνθείς στην ενότητα επιλογής κινητού.

Ευχαριστώ. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Ναι και μια φρέσκια σε τελείως σκοτεινό δωμάτιο.

http://img90.imageshack.us/img90/6618/p1000991m.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης είναι πολύ σκούρο για να φανεί... κοίτα όμως την γκρι μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης! Υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση στο αριστερό μέρος, περίπου το 1/4.

Και για να απαντήσω στο φίλο που καίγεται να μάθει τι κινητό έχω, έχω το samsung wave. Και έχουν περάσει 2 samsung galaxy s2 από τα χέρια μου σε καταστήματα στα οποία έχω κάνει διάφορα τεστ στην οθόνη μετά από αυτά που είχα ήδη διαβάσει. Πραγματικά πιστεύεις ότι είμαι ένας παρανοικός που ποστάρει μόνο και μόνο για να προκαλέσει τους κατόχους του SGS2? Ίσα ίσα που προσπαθώ να πάρω απαντήσεις σχετικά με τα προβλήματα που αναφέρω, να δω πόσο συχνά είναι όντως, και να αποφασίσω αν αξίζει να πάρω τη συσκευή άμεσα ή να περιμένω.

@ saliez θεωρώ πως έχω αρκετά νηφάλιο τόνο. Ευχαριστώ και για τη μετακίνηση της αλληλουχίας αυτών των post σε ξεχωριστό thread.

Edited by kostool13

Θα παρακαλούσα να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα, προφανώς υπάρχουν κάποια προβλήματα.

Σε μερικούς πιο έντονα και σε άλλους όχι, παρόλα αυτά δεν θα κάτσουμε να μαλώσουμε για μια οθόνη.

kostool13 η γνώμη σου ακούστηκε, δεν χρειάζεται να το συνεχίζεις. Και ειδικά με τέτοιο τόνο.

Επίσης πιστεύω καλύτερα να απευθυνθείς στην ενότητα επιλογής κινητού.

Ευχαριστώ. :)

ζηταω και εγω συγνωμη που παραφερθηκα και απαντησα....το ζητημα ειναι να διορθωνουμε προβληματα σε οποιους τα εχουν και οχι να δημιουργουμε αλλα...και παλι συγνωμη!

παντως στο Ν8 αλλαζουν την οθονη αν υπαρχει εντονο προβλημα, λογικα δεν θα γινεται το ιδιο και εδω?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παντως στο Ν8 αλλαζουν την οθονη αν υπαρχει εντονο προβλημα, λογικα δεν θα γινεται το ιδιο και εδω?

Στη Nokia που είναι πολύ πιο σοβαρή εταιρεία σε τέτοια ζητήματα, δώσανε εντολή από Φινλανδία...

Πιστεύεις το ίδιο θα κάνει και η Samsung; Ή η Samsung Ελλάς θα πάρει πρωτοβουλία; Ή θα εξαρτηθεί από το φιλότιμο και τη διάθεση του καθενός;

Θα δείξει... Πάντως αν είχα λεφτά ξέρω που θα τα πόνταρα :p

Το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης είναι πολύ σκούρο για να φανεί... κοίτα όμως την γκρι μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης! Υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση στο αριστερό μέρος, περίπου το 1/4.

Και για να απαντήσω στο φίλο που καίγεται να μάθει τι κινητό έχω, έχω το samsung wave. Και έχουν περάσει 2 samsung galaxy s2 από τα χέρια μου σε καταστήματα στα οποία έχω κάνει διάφορα τεστ στην οθόνη μετά από αυτά που είχα ήδη διαβάσει. Πραγματικά πιστεύεις ότι είμαι ένας παρανοικός που ποστάρει μόνο και μόνο για να προκαλέσει τους κατόχους του SGS2? Ίσα ίσα που προσπαθώ να πάρω απαντήσεις σχετικά με τα προβλήματα που αναφέρω, να δω πόσο συχνά είναι όντως, και να αποφασίσω αν αξίζει να πάρω τη συσκευή άμεσα ή να περιμένω.

@ saliez θεωρώ πως έχω αρκετά νηφάλιο τόνο. Ευχαριστώ και για τη μετακίνηση της αλληλουχίας αυτών των post σε ξεχωριστό thread.

Ε τι να κάνω αν ανοιξω τερμα την φωτεινότητα για να βλέπεις δεν θα φαίνεται απολύτως τίποτα.Αφου φαίνεται μονο σε χαμηλή φωτεινότητα

Δηλαδή βλέπεις σοβαρό πρόβλημα...:lol::lol::lol:

Εγω απο την αλλη απορώ γιατι ασχολουμε καλη συνεχεία...:dizzy:

Παιδία φιλικά πάντα όλα αυτά που θα πω.

@LegendGr : Δυστυχώς έχει και εσένα ο διάλος την κιτρινίλα . Στην τελευταία φωτό φαίνεται ξεκάθαρα. Αν δεν σε ενοχλεί όμως και δεν σου έχει μπει στο μυαλό όλα καλα ! Δεν επηρεάζει σίγουρα κάπου αλλού την λειτουργία του κινητού .

@ximikos_fil : Ανέβασε σε παρακαλώ τις φωτό σε μεγαλύτερο μέγεθος αν βρεις καποια στιγμη τον χρονο. Αν και απ'ότι βλέπω στην τελευταία φωτό πάντως φαίνεται η αριστερή πλευρά να είναι πιο κίτρινη.

Είναι αλήθεια πως δεν έχει ποσταριστεί ακόμα φωτό , ούτε στο xda forum, ούτε όπου αλλού έχω κοιτάξει με την οθονη να είναι 100% χωρίς yellow tint. Έχει δίκιο το παιδί που το γράφει αυτό.

το να περασουν 2 δοκιμαστηκα κινητα απο τα χερια σου δεν σε κανουν πιο ειδικο ή πιο εμπειρο απο καποιον που το εχει δικο του και ζει με αυτο...και οταν μαλιστα δεν εχει λογους να σου λεει κατι ψευδες!το προβλημα της ροζ σταμπας στην καμερα υπαρχει και σε εμενα αλλα σε μια τυχαια συγκριση με το optimus 2x που εχω υπαρχει και εκει ροζ σταμπα αλλα οχι τοσο εντονη.οσο αφορα την κιτρινιλα δεν υπαρχει για δειγμα και ουτεωυπαρχει λογος να το συζητησω παραπαερα!αν πιστευεις οτι υπαρχει σε ολους απλα μην αγοραζεις το κινητο!αλλη προταση καλου κινητου ειναι και το lg optimus 2x αλλα ειμαι λιγο offtopic που το αναφερω εδω!

@ximikos_fil : Ανέβασε σε παρακαλώ τις φωτό σε μεγαλύτερο μέγεθος αν βρεις καποια στιγμη τον χρονο. Αν και απ'ότι βλέπω στην τελευταία φωτό πάντως φαίνεται η αριστερή πλευρά να είναι πιο κίτρινη.

http://img97.imageshack.us/img97/4475/img033zb.jpg

απολυτο γκρι, σε τελειως χαμηλη φωτεινοτητα!

Παιδία φιλικά πάντα όλα αυτά που θα πω.

@LegendGr : Δυστυχώς έχει και εσένα ο διάλος την κιτρινίλα . Στην τελευταία φωτό φαίνεται ξεκάθαρα. Αν δεν σε ενοχλεί όμως και δεν σου έχει μπει στο μυαλό όλα καλα ! Δεν επηρεάζει σίγουρα κάπου αλλού την λειτουργία του κινητού .

Είναι αλήθεια πως δεν έχει ποσταριστεί ακόμα φωτό , ούτε στο xda forum, ούτε όπου αλλού έχω κοιτάξει με την οθονη να είναι 100% χωρίς yellow tint. Έχει δίκιο το παιδί που το γράφει αυτό.

Υπάρχει αλλα δεν το βλέπω ειναι πολύ λίγο, το διαβασα στο net και το ανακάλυψα, δεν ειχα παρατηρήσει κατι απο μόνος μου. Σίγουρα δεν θα το καταλάβαινα ποτέ αν δεν μου το έλεγαν. Και υπάρχει κάτω απο ειδικές συνθήκες.

Να σαι καλά ximikos_fil για το γρήγορο post. Συγγνώμη αλλά έχει και το δικό σου το πρόβλημα με το yellow tint. Μπορεί λιγότερο ή περισσότερο από άλλους αλλά το έχει. Τελείως φιλικά πάντα.

Απλά κάποιους τους ενδιαφέρει περισσότερο απο άλλους αυτή η ατέλεια , οπότε δεν υπάρχει λόγος να μαλώνει ο ένας με τον άλλο σε ενα φορουμ που το χρησιμοποιούμε για αλληλοβοήθεια .

@LegendGr : Και εγώ θα αργούσα πολύ να το ανακαλύψω η δεν θα το ανακάλυπτα ποτε αν δεν το διάβαζα είναι η αλήθεια.

Βασικά με όσα διαβάζω (όχι μονο στο δικο μας φορουμ) τείνω να πιστεψω ότι υπάρχει σε όλα τα SGSII περισσότερο ή λιγότερο yellow tint απλά κάποιοι δεν το έχουν προσέξει ή δεν το βλέπουν για κάποιο λόγο πράγμα που είναι ιδιαίτερα καλό για αυτούς ... μακάρι και εγώ να μη το είχα κοιτάξει ποτε !

Edited by ackel

και αλλη μια εδω

http://img803.imageshack.us/img803/4526/img041.jpg

Edited by ximikos_fil

Συγγνώμη αλλά έχει και το δικό σου το πρόβλημα με το yellow tint. Μπορεί λιγότερο ή περισσότερο από άλλους αλλά το έχει.

Κι εγώ το βλέπω, αλλά ειλικρινά μπορείς να το χαρακτηρίσεις αυτό "πρόβλημα"; Και σκέψου και τις συνθήκες στις οποίες τραβήχτηκε η φωτογραφία.

Ειλικρινά εμένα προσωπικά πάντως περισσότερο θα με απασχολούσαν τα θέματα με την αυτονομία την υπερθέρμανση και το wifi που υπάρχουν, έστω και μεμονομένα, παρά αυτό το "πρόβλημα" που βλέπω στη φωτο από πάνω...

Δηλαδή νομίζω ότι το "πρόβλημα" της παραπάνω φωτο, που σε κανονικές συνθήκες χρήσης δε θα το δω ποτέ αλλά ακόμα και μέσα στο μαύρο σκοτάδι πρέπει να ψάξω πάρα πολύ για να το βρω, είναι ζήτημα πολύ μικρής σημασίας και χωρίς καμία πρακτική συνέπεια, σε σχέση με τα άλλα. Προσωπική άποψη πάντα :)

Edited by karlesg

Κι εγώ το βλέπω, αλλά ειλικρινά μπορείς να το χαρακτηρίσεις αυτό "πρόβλημα"; Και σκέψου και τις συνθήκες στις οποίες τραβήχτηκε η φωτογραφία.

Ειλικρινά εμένα προσωπικά πάντως περισσότερο θα με απασχολούσαν τα θέματα με την αυτονομία την υπερθέρμανση και το wifi που υπάρχουν, έστω και μεμονομένα, παρά αυτό το "πρόβλημα" που βλέπω στη φωτο από πάνω...

Δηλαδή νομίζω ότι το "πρόβλημα" της παραπάνω φωτο, που σε κανονικές συνθήκες χρήσης δε θα το δω ποτέ αλλά ακόμα και μέσα στο μαύρο σκοτάδι πρέπει να ψάξω πολύ για να το βρω, είναι ζήτημα δευτερεύουσας σημασίας και χωρίς καμία πρακτική συνέπεια, σε σχέση με τα άλλα. Προσωπική άποψη πάντα :)

ακριβως...και ειλικρινα δεν το θεωρω προβλημα!και για να μην παρεξηγηθω μιλαω για το δικο μου κινητο και δεν αναιρω κανεναν!απλα εχοντας δει photo με το πραγματικο προβλημα στις παραπανω foto απλα δεν το βλεπω αυτο...

Συγνωμη που θα μιλησω λιγο ωμα και αποτομα αλλα ρε μαγκες κανετε λες και θα βαζετε το κινητο να κα ει αναλυσεις αιματος!θα μου πειτε δινω 600 για κεινο αλλα αν σκεφτειται οτι ειναι ενα τηλ πολυ καλυτερο απο αλλα και προσφερει πολλα τοτε μαλλον σταματηστε να εισαστε γκρινιαριδες και να ψαχνετε γωνια στο ταληρο...καποτε δινατε 600 για 5μεγκαπιξελ χωρις φλας και τωρα που το κινητο θα εχει full hd εχουμε το ροζ...καποτε δεν φαινοτανε ουτε το ειδωλο σε φωτο.δεν λεω ειναι ωραιο να θελετε το καλυτερο και γω και ολοι μας αλλα καθηστε να δουμε πως παει και τους το σκαμε στο κεφαλι πριν κλεισει ο χρονος!αλλιως μην το παρετε και παρτε αλλο σουπερ ντουπερ τηλ που θα εχει την τελειοτητα.
galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

Την διαφήμιση με το αυτοκίνητο που ψάχνει κάποιος να του βρει μειονέκτημα και στο τέλος λέει: "Ναι, αλλά οι υαλοκαθαριστήρες βγάζουν πολύ νερό, ε;" την έχετε δει έτσι; Κάτι τέτοιο έχετε πάθει. Πρέπει να κλειστείς σε σκοτεινό υπόγειο, να χαμηλώσεις την φωτεινότητα της οθόνης στο μηδέν, να φορτώσεις μια συγκεκριμένη απόχρωση του γκρι και να το παρατηρήσεις κανένα τέταρτο της ώρας για να δεις μια κίτρινη αχνή απόχρωση (που μπορεί και να οφείλεται και στα μάτια που κάνουν πουλάκια στο σκοτάδι) και το έχουμε κάνει βασικό κριτήριο για την αγορά του κινητού.

Παιδιά μην λέμε πάλι τα ίδια. Έχει γίνει γραφικό και κουραστικό.

Κάποιους δεν σας νοιάζει καθόλου αυτό το συγκεκριμένο ελάττωμα , κάποιους απο εμάς μας επηρεάζει αρκετά για τους λόγους μας . Στο thread μιλάμε για το αντικειμενικό πρόβλημα που ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ και πιθανές λύσεις. Μπορούμε να γεμίσουμε 100 σελίδες προσπαθώντας να πείσει ο ένας τον άλλο, ενώ ουσιαστικά προσπαθείτε/θούμε να πείσετε/πείσουμε τον εαυτό μας ότι έχει δίκιο.

Μην προσπαθείτε να πείσετε κανέναν ότι δεν είναι ελαττωματικό, ούτε εγώ ή εμείς ότι είναι .. ας αφήσουμε καθαρό το thread κάποιος που έχει το πρόβλημα να μπορει να το διαβάσει όλο με ευκολία.

Υ.Γ. : Έχει γίνει τεράστιος χαμός στα ξένα μεγάλα και μικρά sites . Όλα έχουν αναφορές σε αυτό το θέμα και στο pink spot. Μην έχοντας κυκλοφορήσει ακόμα το κινητό στην Αμερική , ελπίζουμε μια απάντηση της samsung γιατι ήδη έχει χάσει πάρα πολλούς πελάτες μετά από όλ αυτά.

• Administrators
Την διαφήμιση με το αυτοκίνητο που ψάχνει κάποιος να του βρει μειονέκτημα και στο τέλος λέει: "Ναι, αλλά οι υαλοκαθαριστήρες βγάζουν πολύ νερό, ε;" την έχετε δει έτσι; Κάτι τέτοιο έχετε πάθει.

Δεν θα με βρεις σύμφωνο με αυτή τη λογική. Όταν δίνεις τόσα χρήματα για μία συσκευή, δεν μπορείς να έχεις ανοχές σε τέτοια θέματα.

Εξάλλου είναι ένα πρόβλημα που και να θες, δεν μπορείς να προσποιηθείς ότι δεν υπάρχει.

Modpic.gif

Δεν θα με βρεις σύμφωνο με αυτή τη λογική. Όταν δίνεις τόσα χρήματα για μία συσκευή, δεν μπορείς να έχεις ανοχές σε τέτοια θέματα.

Εξάλλου είναι ένα πρόβλημα που και να θες, δεν μπορείς να προσποιηθείς ότι δεν υπάρχει.

εγω απο την αλλη θεωρω οτι δεν ειναι προβλημα αυτο το θεμα με την οθονη...πιο σημαντικο θεωρω το προβλημα της μπαταριας του optimus 2x παρα ενα προβλημα που θεωρητικα υπαρχει υπο προυποθεσεις που δεν θα τηρηθουν ποτε....και πιστευω οτι αυτο εννοουν και τα παιδια απο πανω που αναφερονται οτι ειμαστε υπερβολικοι!!!!και μην μου πειτε οτι απο μια συσκευη 600Ε δεν το περιμεναμε αυτο γιατι ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εμας τρεχαμε να παρουμε ενα iphone με κλειδωμενο bluetooth,χωρις widget και καμια ουσιαστικη εξελιξη ios και χωρις ουσιαστικο multitasking και χαιρομασταν με 5mpx καμερα και μνημη 512 mb και τιμη αυτου 670Ε το 16αρι...

• Administrators
πιο σημαντικο θεωρω το προβλημα της μπαταριας του optimus 2x παρα ενα προβλημα που θεωρητικα υπαρχει υπο προυποθεσεις που δεν θα τηρηθουν ποτε....

Off topic αλλά οφείλω να διευκρινίσω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία του O2X. Όσον αφορά την αυτονομία ισχύει και εκεί ότι ισχύει και στις υπόλοιπες συσκευές της κατηγορίας.

Modpic.gif

• The title was changed to [S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας