Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν υπάρχει "συμμετοχή" θα κάνω για GS2 ελληνικό πακέτο.

για να δουμε!!παντω΅ς ειδα εχει΅ς κανει πολυ δουλεια σχετικα με την MUIU..μπραβο :up:

οσο αφορα παντως τη συμμετοχη που λες...τι εννοεις?να σε βοηθησει καποιος πανω στο project η κατι αλλο??(χαζη ερωτηση??):X

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια αυτο το esc package tou leomar τι ειναι ακριβως???

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδια αυτο το esc package tou leomar τι ειναι ακριβως???

Sent from my Desire HD using Tapatalk

αν ενοεις το csc είναι το Customer Sales Code...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

παιδιά εβαλα λεομαρ για να την δοκιμασω και δεν μου δουλεύει το home button. κλειδώνει το κινητο και ο μονος τροπος για να το ξεκλειδωσω ειναι το power button. εχει καμια ιδεα κανεις τι μπορει να συμβαινει!?

παιδιά εβαλα λεομαρ για να την δοκιμασω και δεν μου δουλεύει το home button. κλειδώνει το κινητο και ο μονος τροπος για να το ξεκλειδωσω ειναι το power button. εχει καμια ιδεα κανεις τι μπορει να συμβαινει!?

κατέβασε απο το μαρκετ το revolution app και θα βρεις οτι χρειάζεσαι ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αυτο το firmware εχει ελληνικα ; ξερει κανεις;

http://img824.imageshack.us/img824/6758/screenshot001pwa.jpg

ειναι απο το http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9100.htm (Europe Samsung I9100 Firmwares)

και αν οντως κανει και την βαλω μετα θα μπορω να κανω αλλες αναβαθμισεις μεσα απο το kies? ή δεν θα τις αναγνωριζει;

Αυτο το firmware εχει ελληνικα ; ξερει κανεις;

http://img824.imageshack.us/img824/6758/screenshot001pwa.jpg

ειναι απο το http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9100.htm (Europe Samsung I9100 Firmwares)

και αν οντως κανει και την βαλω μετα θα μπορω να κανω αλλες αναβαθμισεις μεσα απο το kies? ή δεν θα τις αναγνωριζει;

ελληνικά θα έχει αλλα για να πάρεις αναβαθμίσεις απο το kies νομίζω πως πρέπει να έχεις τη KF3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οκ φιλε thanks θα το δοκιμασω μολις παω σπιτι ειμαι παραλια τώρα και δεν εχω γουαιφαι. παντως ειναι οντως πολύ δυνατή ρομ. τα παντα πανε σφαίρα και εδω. και η μπαταρια όντως ειναι ενα κλικ πιο πανω απο την κρισκελο.

οκ φιλε thanks θα το δοκιμασω μολις παω σπιτι ειμαι παραλια τώρα και δεν εχω γουαιφαι. παντως ειναι οντως πολύ δυνατή ρομ. τα παντα πανε σφαίρα και εδω. και η μπαταρια όντως ειναι ενα κλικ πιο πανω απο την κρισκελο.

οταν περάσεις το app σου επέλεξε και το remove samsung software update...

θα δεις κ άλλη βελτίωση στη μπαταρία...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οταν περάσεις το app σου επέλεξε και το remove samsung software update...

θα δεις κ άλλη βελτίωση στη μπαταρία...

το κανα!!!

ειναι οντως καταπληκτικη η ρομ!

κανεις κυριολεκτικα τα παντα:)

και μπαταρια ειναι οντως πολυ δυνατη!

μπραβο και παλι μπραβο!

θα μας τρελανει αυτο το κινητο στο τελος!:)

Μπορείς να δώσεις ενα link γιατί δεν το βρισκω?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γραψε revolution rom στο μαρκετ και θα στο βγαλει...

σε μενα το ειχε η ιδια η ρομ μεσα

• Administrators

Και εντελώς για την ιστορία... αυτό δουλεύει έτσι επειδή ο ίδιος ο Leomar το έχει τροποποιήσει για να λειτουργεί έτσι. (Απορώ βέβαια ποιος το ζήτησε... :confused: )

Modpic.gif

Και εντελώς για την ιστορία... αυτό δουλεύει έτσι επειδή ο ίδιος ο Leomar το έχει τροποποιήσει για να λειτουργεί έτσι. (Απορώ βέβαια ποιος το ζήτησε... :confused: )

Aυτο το σκεφτομουν κι εγω! Θελω να πω, αν καποιος δεν θελει να ανοιγει η οθονη με το home... ε, απλα δεν το παταει :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

η μπαταρια με λεομαρ ειναι πραγματικα απιστευτη. εχω το κινητο ανοιχτο απο χθες. βγηκα εξω με 3g Google talk Facebook chat κτλ ανοιχτα. μετα πηγαμε παραλια συνδεσα ηχεια πανω ακουγαμε μουσικη για πανω απο μια ωρα το αφησα ολο το βραδυ ανοιχτο και τωρα σερφαρω στο μπαλκονι απο το κινητο παλι πινωντας καφεδακι :lol:

η μπαταρια ειναι ακομη στο 34%:blink:

αυτο για τα δικα μου δεδομενα ειναι κυριολεκτικα απιστευτο!!!

δεν ξαναειδα το κινητο μου με καμια ρομ να κρατάει τοσο πολυ.

μπραβο και παλι μπραβο ο τυπος τα σπασε μιλάμε.

ps το κινητο το εχω ρυθμισει να βλεπει αν εχω μαιλ ανα μια ωρα οπως και να ανανεωνει τον καιρο ανα μιση ωρα. δηλαδη φαντασου να βγαλω και αυτα τι εχει να γινει

Edited by freddaras

μετα απο καμια 10αρια φλασαρισματα χθες, κατεληξα σε leomar και εγω..

το μοναδικο θεματακι που εχω ειναι οτι καποιες φορες οταν το ξεκλειδωνω με πεταει κατευθειαν στην εφαρμογη της μουσικης.. (?????)

επισης αλλα 2 θεματακια που εχω εντοπισει.. το swype δεν εχει ελληνικα (ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει λυση, μονο καποιο λινκ για βοηθεια παρακαλω)

και δε δουλευει η αναζητηση στον καταλογο (αυτο δε ξερω αν λυνεται..)

για τα της μπαταριας, θα δω πως θα παει τις επομενες μερες, αλλα αυτα που διαβαζω φαινονται πολυ ενθαρυντικα..

Με criskelo 10 @ nimphetamine 2.0.5 μου έβγαλε τρεις μέρες με αρκετή χρήση, 3g, wifi, sms. Είμαι καλυμμένος

Μια απο τα ίδια με τα ίδια(2.5 μέρες)+ το οτι το δουλεύω σε καθημερινή χρήση στα 200—1200...και με κάνα 2ωρο κλησεις ιντερνετ καμιά ωρα μέσω wifi...

Sent from my MZ601 using Tapatalk

η μπαταρια με λεομαρ ειναι πραγματικα απιστευτη. εχω το κινητο ανοιχτο απο χθες. βγηκα εξω με 3g Google talk Facebook chat κτλ ανοιχτα. μετα πηγαμε παραλια συνδεσα ηχεια πανω ακουγαμε μουσικη για πανω απο μια ωρα το αφησα ολο το βραδυ ανοιχτο και τωρα σερφαρω στο μπαλκονι απο το κινητο παλι πινωντας καφεδακι :lol:

η μπαταρια ειναι ακομη στο 34%:blink:

αυτο για τα δικα μου δεδομενα ειναι κυριολεκτικα απιστευτο!!!

δεν ξαναειδα το κινητο μου με καμια ρομ να κρατάει τοσο πολυ.

μπραβο και παλι μπραβο ο τυπος τα σπασε μιλάμε.

ps το κινητο το εχω ρυθμισει να βλεπει αν εχω μαιλ ανα μια ωρα οπως και να ανανεωνει τον καιρο ανα μιση ωρα. δηλαδη φαντασου να βγαλω και αυτα τι εχει να γινει

Εχεις κάνει και κάποιες ρυθμίσεις και από μόνος σου (π.χ. καποια freeze) ή όπως είναι η rom από μόνη της???

Μια απο τα ίδια με τα ίδια(2.5 μέρες)+ το οτι το δουλεύω σε καθημερινή χρήση στα 200—1200...και με κάνα 2ωρο κλησεις ιντερνετ καμιά ωρα μέσω wifi...

Εχεις κάνει και κάποιες ρυθμίσεις και από μόνος σου (π.χ. καποια freeze) ή όπως είναι η rom από μόνη της???

To ίδιο να ρωτήσω και για την Criskelo ..

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

ναι εκανα.

ανοιξα το revolution rom και εκανα τικ την επιλογη remove samsung software update.

αυτο τιποτα αλλο.

τεσπα οπως εχω ξαναπει δεν δινω ιδιατερη σημασια στην μπαταρια γιατι εχω δυο:)

αλλα για πρωτη φορα ειδα το κινητο να κραταει τοσο πολυ(παντα με τα δικα μου δεδομενα:))

μετα απο καμια 10αρια φλασαρισματα χθες, κατεληξα σε leomar και εγω..

το μοναδικο θεματακι που εχω ειναι οτι καποιες φορες οταν το ξεκλειδωνω με πεταει κατευθειαν στην εφαρμογη της μουσικης.. (?????)

επισης αλλα 2 θεματακια που εχω εντοπισει.. το swype δεν εχει ελληνικα (ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει λυση, μονο καποιο λινκ για βοηθεια παρακαλω)

και δε δουλευει η αναζητηση στον καταλογο (αυτο δε ξερω αν λυνεται..)

για τα της μπαταριας, θα δω πως θα παει τις επομενες μερες, αλλα αυτα που διαβαζω φαινονται πολυ ενθαρυντικα..

φιλε εγω δεν εχω το θεμα αυτο με την μουσικη που λες.ολα δουλευουν ρολοι!

για το swype ψαξε λιγο τα posts μου μερικες σελιδες πριν.

αντικαθιστάς 2 αρχεια με root explorer (δινω και το link για τα αρχεια) και ολα δουλευουν ρολοι.:)

Edited by freddaras

http://i55.tinypic.com/24wt6vb.jpg

Πολύ μου αρέσει αυτοί το themes....

το μοναδικο θεματακι που εχω ειναι οτι καποιες φορες οταν το ξεκλειδωνω με πεταει κατευθειαν στην εφαρμογη της μουσικης.

Προφανώς στη lοck screen εχεις βάλει το θέμα glass deluxe, βαλε το glass ή το jkay

φιλε εγω δεν εχω το θεμα αυτο με την μουσικη που λες.ολα δουλευουν ρολοι!

για το swype ψαξε λιγο τα posts μου μερικες σελιδες πριν.

αντικαθιστάς 2 αρχεια με root explorer (δινω και το link για τα αρχεια) και ολα δουλευουν ρολοι.:)

ok.. θα το κοιταξω.. ευχαριστω..

Προφανώς στη lοck screen εχεις βάλει το θέμα glass deluxe, βαλε το glass ή το jkay

ναι οντως.. αυτο εφταιγε..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...