Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδι με λεομαρ αντμετωπιζω ενα προβλημα. 2.7.1 . Στην Καμερα βαζω το auto contrast -> on αλλα μετα παλι απενεργοποιειται απο μονο του . μετα απο ενα restart ξανα παλι απενεργοποιειται .. ξερετε αν υπαρχει καμια λυση σε αυτο ??

ευχαριστω !!

Παύλος

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχεις δοκιμασει να κανεις wipe τα παντα να περασεις μια stock rom χωρις να εισαι rooted ή κυρίως να κανεις wipe battery stats ή battery calιbration ? (δηλαδη να το αφήσεις να κανει μια πλήρη φόρτιση κ μετα όλα τα προηγούμενα)

wipe δεν κάνει παταω την επιλογή στο recovery και δεν αντιδράει μόνο στα battery stats το κάνει αυτό..του εχω κάνει και calibration μέσω του προγράμματος στο xda .λες να φταίει η μπαταρία; να αλλάξω;εχω κάνει περασει τα πάντα απo Rom..τώρα μου βγάζει και μύνημα στο κινητό γράφει συνέχεια "η φόρτωση διακόπηκε η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι είτε πολύ μεγάλη είτε πολύ μικρή "χωρίς να το φορτιζω εννοείτε!!!!!!

ευχαριστώ και πάλι...

Πάντως η διαφορά στην μπαταρία είναι κάτι παραπάνω από αισθητή..παιδιά τα σπάει το update..

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Με leomar 2.6 και nimphet με overclock 1,6 μου βγαζει 5000+!

http://img5.imageshack.us/img5/1014/sc20110911025606.th.png

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Πως την κανεις αυτη την μετηση και πως παιρνεις φωτο την επιφανεια του κινητου;

Πως την κανεις αυτη την μετηση και πως παιρνεις φωτο την επιφανεια του κινητου;

quadrant λέγεται το πρόγραμμα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

quadrant λέγεται το πρόγραμμα.
QUADRANT STANDAR EDITION η το GLOBAL QUANDRANT RANK να κατεβασω απο το market;

με syiah και 2.7.1 πλεον..

παω για batt calibration για να δω αν οντως ισχυουν τα περι σημαντικης βελτιωσης της αυτονομιας.. ειδωμεν..

με syiah και 2.7.1 πλεον..

παω για batt calibration για να δω αν οντως ισχυουν τα περι σημαντικης βελτιωσης της αυτονομιας.. ειδωμεν..

Και χωρίς αυτό την καταλαβαίνεις!

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Guys if you are interested on this mod i will put it on the kitchen!

Γεια σου ρε petsasj!!

Όσο για την μπαταρία, ενώ δεν κρατούσε ούτε μέρα με παρόμοια χρήση:

(εκτός αν φταίει που έκανα calibration και κράτησε τόσο)

SC20110929-152415.png

Edited by Zenor

Και χωρίς αυτό την καταλαβαίνεις!

Sent from Galaxy!

tony με επεισες...απο 1.7.4 θα πάω 1.7.7...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

tony με επεισες...απο 1.7.4 θα πάω 1.7.7...
Μολις εβαλα Leo 2.7.1 με Siyah 1.7.7 και παω για φουλ φορτισμα και calibration το απογευμα.Ελπιζω να αξιζει.....Παιδια αλλαζει και το εικονιδιο του super user απο νεκροκεφαλη σε android πειρατη βλεπω και το σημαντικοτερο η επιλογη cwm που πηγε; Edited by vitriolis

Μολις εβαλα Leo 2.7.1 με Siyah 1.7.7 και παω για φουλ φορτισμα και calibration το απογευμα.Ελπιζω να αξιζει.....Παιδια αλλαζει και το εικονιδιο του super user απο νεκροκεφαλη σε android πειρατη βλεπω και το σημαντικοτερο η επιλογη cwm που πηγε;

Αν εννοείς το cwm manager υπάρχει στη κουζίνα...

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Λοιπόν να σας πω και εγώ τον πόνο μου……

Μέχρι 20/8 2011 είχα stock rom μετά έβαλα Cognition S2 και ήταν το τελευταίο backup που έκανα με CW. Μετά με revolution έβαλα leomar 2.6 και διαφόρους kernel όπως ninphetamine 2.02, 2.1.3, και άλλους, αλλά τελικά κατέληξα στον 2.1.3 για καιρό. Άλλαξα θέματα με το kitchen pro και όταν βγήκε η 2.7 έκανα install χωρίς wipe. Μετά από 2 κολλήματα ολικά (χρειάστηκε να βγάλω μπαταρία!!!!) το κινητό έμενε ανοιχτό στο Revolution για ώρα χωρίς να κάνει τίποτα απολύτως αναγκάστηκα να μπω στο CW και να κάνω restore στις 20/8/2011!!!! Το στανιό μου……….:(:(:(:

Το θέμα είναι ότι όταν ξαναμπήκα μου έλειπαν εφαρμογές που στο Android market τις δείχνει εγκατεστημένες ……Τι κάνω για να τις επαναφέρω? Synch έχει γίνει κανονικά με το google account μου…..:worry::worry:

Επίσης έβαλα leomar 2.7.1 και θέμα Revolution Super.

Λοιπόν να σας πω και εγώ τον πόνο μου……

Μέχρι 20/8 2011 είχα stock rom μετά έβαλα Cognition S2 και ήταν το τελευταίο backup που έκανα με CW. Μετά με revolution έβαλα leomar 2.6 και διαφόρους kernel όπως ninphetamine 2.02, 2.1.3, και άλλους, αλλά τελικά κατέληξα στον 2.1.3 για καιρό. Άλλαξα θέματα με το kitchen pro και όταν βγήκε η 2.7 έκανα install χωρίς wipe. Μετά από 2 κολλήματα ολικά (χρειάστηκε να βγάλω μπαταρία!!!!) το κινητό έμενε ανοιχτό στο Revolution για ώρα χωρίς να κάνει τίποτα απολύτως αναγκάστηκα να μπω στο CW και να κάνω restore στις 20/8/2011!!!! Το στανιό μου……….:(:(:(:

Το θέμα είναι ότι όταν ξαναμπήκα μου έλειπαν εφαρμογές που στο Android market τις δείχνει εγκατεστημένες ……Τι κάνω για να τις επαναφέρω? Synch έχει γίνει κανονικά με το google account μου…..:worry::worry:

Επίσης έβαλα leomar 2.7.1 και θέμα Revolution Super.

Δοκίμασε απεγκατάσταση αυτές τις εφαρμογές και ξανά εγκατάσταση...

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Παιδες καλησπερα.

Απο χτες που εβαλα την 2.7.1 πανω απο την 2.7 εχω δοκιμασει και τον κερνελ του Τουρκου αλλα και τον κερνελ του netchip (και το update 7 αλλα και το 8 σημερα).

Αρχικα με τον κερνελ του Τουρκου δεν ειχα σοβαρο θεμα αλλα μου κραταγε λιγο ψηλα την θερμοκρασια του κινητου.

Το ιδιο μου εκανε και ο κερνελ v_7 του netchip.

Σημερα και αφου ειχα συνδεσει το κινητο στο PC και ολα πηγαιναν κανονικα ξαφνικα τρωει ενα κολλημα (με SiyahKernel μεσα) και δεν αποσυνδεοταν απο το PC με τιποτα.

Κανει απο μονο του restart και καπακι του περναω το update8 του netchip.

Διαπιστωση:

το κινητο μπαινει πιο ευκολα σε sleep mode οταν δεν ειναι σε χρηση και εχει σαφως χαμηλοτερη θερμοκρασια απο οποιονδηποτε αλλον κερνελ εχω δοκιμασει με την 2.7.1 του Leomar....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Δοκίμασε απεγκατάσταση αυτές τις εφαρμογές και ξανά εγκατάσταση...

Sent from Galaxy!

τι εννοείς? Σε 78 εφαρμογές???????:blink::blink::blink::blink:

μάγκες είναι εύκολο να πει κάποιος στον leomar να προσθέσει το κερνελ του τουρκου στο kitchen?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Έβαλα LeoMar75 2.7.1 rom αλλά τώρα όταν bootάρει το κινητό αργεί πολύ να μπει στο λειτουργικό... είναι νορμάλ αυτό; το κάνει σε όλους;

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega v3.0XT - XXKI4 Gingerbread 2.3.5

www.e-arena.gr

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ;;;;;

εχει κανεις Links να κατεβασω PDA - PHONE - CSC με τα τελευταια ελληνικα επισημα για να τα περασω με odin?

Edited by apokorwnas

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...