Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα προσπαθω εδω και κατι μερες να βρω πως γινεται εγκαταστασει η rom του leomar αλλα δεν μπορω μπορει καποιος να με βοηθεισει εχω root στην 2.3.3 με το κιτρινο τριγωνακι και την LeoMar75_Revolution_Rom_v2_6_XXKH3.zip και το KitchenPro.apk ευχαριστω.

Εφόσον έχεις το kitchen apk δοκίμασε αφού μπεις σε αυτό να πατήσεις το κάτω αριστερό πλήκτρο του κινητού..εκεί θα σου βγάλει ένα μενού..πατάς το download rom...θα την κατεβάσει και θα την κάνει install μόνο του

Sent from Galaxy!

Αντώνης

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εφόσον έχεις το kitchen apk δοκίμασε αφού μπεις σε αυτό να πατήσεις το κάτω αριστερό πλήκτρο του κινητού..εκεί θα σου βγάλει ένα μενού..πατάς το download rom...θα την κατεβάσει και θα την κάνει install μόνο του

Sent from Galaxy!

σορρυ αλλα δεν καταλαβαινω λιγο πιο αναλυτικα

αισθητή διαφορά με το audioboost..πραγματικά αξίζει..

οντως παιδια δοκιμαστε το!

η διαφορα ειναι πραγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ στο youtube που ο ηχος σε πολλα κλιπ ηταν χαμηλος! απο τις καλυτερες εφαρμογες για το κινητο μας! πραγματικα:)

παιδια βγηκε η XXKI3 2.3.5

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/rom-cwm-sgs2-2-3-5-darkyrom2-xxki3-base.5710/

και στο samfirmware

http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9100.htm

εγω τωρα την κατεβαζω για να τη δοκιμασω

αν την δοκιμασεις περιμενουμε εντυπωσεις με μεγαλη αγωνια

και οπως ανακοινωσε ο λεομαρ ερχετε η v2.7 με 2.3.5

αυτο ηθελα να ακουσω..

μου εφτιαξες την μερα τωρα:)

το kιtchen plus εχει σταματήσει να λειτουργεί?

Αναγκαστκο κλείσιμο μου πετάει συνέχεια

η plus σταματησε να δουλευει και σε μενα! βαλε την pro δουλευει κανονικα:) θα την βρεις στο topic του λεομαρ

σορρυ αλλα δεν καταλαβαινω λιγο πιο αναλυτικα

Οκ, πάμε πάλι...έχεις cwm? Μπαίνει δηλαδή το κινητό σου σε recovery? αν όχι κατέβασέ από το xda τον cf root kernel..άνοιξε τότε το kitchen apk (λογικά το έχεις εγκαταστήσει στο κινητό σου) και πάτησε το κάτω αριστερό πλήκτρο του κινητού..στο μενού που θα εμφανιστεί πάτησε download rom και θα γίνει install η rom αυτόματα..

Αν πάλι δεν καταλαβαίνεις στείλε μου pm και θα συνεχίσουμε εκεί

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Πότε θα βγει είπε μέρα ο leomar γιατί έβαλα cris v20 και οκ πολύ καλή μου άρεσε αλλά με Leo και την κουζίνα ήταν πιο εύκολα να κανείς πολλά.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Πότε θα βγει είπε μέρα ο leomar γιατί έβαλα cris v20 και οκ πολύ καλή μου άρεσε αλλά με Leo και την κουζίνα ήταν πιο εύκολα να κανείς πολλά.

Θα του πάρει καμία εβδομάδα γιατί περιμένει το καινούριο jKey v11

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Kατεβασα το audio boost αλλα με χαλανε δυο πραγματα!

Πρωτον ο ηχος πανω απο το 81 ¨σπαει¨ και ειναι εκνευριστικο...

Και δευτερον δεν του κανεις μια ρυθμιση και μενει...Αν το κλεισεις χανει την ρυθμιση!Πρεπει να τρεχει συνεχεια το προγραμμα για να εχεις μονιμα τον ηχο που θες...Η να το κλεινεις και να το ανοιγεις οποτε εσυ θες...

οντως παιδια δοκιμαστε το!

η διαφορα ειναι πραγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ στο youtube που ο ηχος σε πολλα κλιπ ηταν χαμηλος! απο τις καλυτερες εφαρμογες για το κινητο μας! πραγματικα:)

Aπο που το κατεβάζεις???στο μαρκετ ειναι επι πληρωμή η μου φένεται???( για το audioboost λεω)

Ρε παιδιά μια ερώτηση, επειδή βλέπω ότι η καινούργια leomar θα είναι full wipe.. Έχω κατεβάσει κάποια παιχνίδια (όπως το myth defence) και τα έχω προχωρήσει αρκετά. Δεν θέλω να χάσω λοιπόν την πρόοδο που έχω κάνει στο παιχνίδι. Υπάρχει κάποιος τρόπος?

Από titanium γίνεται?? Και εάν ναι με ποιο τρόπο??

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω ενα σοβαρο προβλημα πρωτον δεν συνδεεται με το κιες το βλεπει μονο σαν usb και μου βγαζει επανασυνδεστε εχω βαλει την leomar και δεν μπορω να κανω unroot βοηθεια!!!!

λοιπον ο κερνελ του τουρκου o rc1 απλά τα σπάει...Μαλλον περνάει και τον jeffrey σε μπαταρια...Εβγαλε και τον rc2 αλλά δεν τον αλλάζω ακόμα...

Ρε παιδιά μια ερώτηση, επειδή βλέπω ότι η καινούργια leomar θα είναι full wipe.. Έχω κατεβάσει κάποια παιχνίδια (όπως το myth defence) και τα έχω προχωρήσει αρκετά. Δεν θέλω να χάσω λοιπόν την πρόοδο που έχω κάνει στο παιχνίδι. Υπάρχει κάποιος τρόπος?

θα βρεθει λύση...κατσε να την ανεβάσει πρώτα...

Ναι μπορείς να πας στο Titanium και να επιλέξεις να κάνει backup όλες τις εφαρμογές χρήστη.

λοιπον ο κερνελ του τουρκου o rc1 απλά τα σπάει...Μαλλον περνάει και τον jeffrey σε μπαταρια...Εβγαλε και τον rc2 αλλά δεν τον αλλάζω ακόμα...

Έχεις κάποιο link;

Xiaomi Mi5 White 32GB

εβγαλε και τον rc3

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263838

Σε πιο governor το έχετε; στο smartass μου κάνει λίγο lag

Sent from Galaxy!

Αντώνης

παιδια που μπορω να βρω τα calendar widgets του touchwiz 4 για να τα βαλω στην criskelo v20? δηλαδη θελω τα stock widgets
υπογραφή εκτός ορίων

Προσοχή: Η «καθαρή» ROM 2.3.5 απο samfirmware αναβαθμίζει τον Bootloader. Ο οποίος bootloader αποτρέπει το μηδένισμα του μετρητή με USB Jig

διαβαστε στην πρωτη σελιδα του myphone

εγω το επαθα εβαλα το usb jig να μηδενισω και δεν εκανε τιποτα.

βεβαια βρεθηκε λυση. κατεβασα απο εδω τον παλαιο BOOTLOADER φλασαρα με odin και μετα μηδενισα κανονικα

Νικήτας

Προσοχή: Η «καθαρή» ROM 2.3.5 απο samfirmware αναβαθμίζει τον Bootloader. Ο οποίος bootloader αποτρέπει το μηδένισμα του μετρητή με USB Jig

διαβαστε στην πρωτη σελιδα του myphone

εγω το επαθα εβαλα το usb jig να μηδενισω και δεν εκανε τιποτα.

βεβαια βρεθηκε λυση. κατεβασα απο εδω τον παλαιο BOOTLOADER φλασαρα με odin και μετα μηδενισα κανονικα

Πολύ σημαντική πληροφορία thanks!

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Ναι μπορείς να πας στο Titanium και να επιλέξεις να κάνει backup όλες τις εφαρμογές χρήστη.

Ναι αλλά σου κάνει back up μόνο τις εφαρμογές και όχι το πόσο έχεις προχωρήσει σε αυτά νομίζω.. Λεω βλακείες????

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλά σου κάνει back up μόνο τις εφαρμογές και όχι το πόδι έχεις προχωρήσει σε αυτά νομίζω.. Λεω βλακείες????

Ναι νομίζω έχεις δίκιο...αυτό που δεν είμαι όμως σίγουρος αν κάνει την δουλειά είναι το Mybackup pro..έχω δει ότι κάνει save και τα δεδομένα της εφαρμογής..αλλά πάλι καλύτερα δοκίμασε και ο ίδιος με, titanium ή, mybackup σε κάποιο άλλο παιχνίδι που έχεις παίξει αφού κάνεις απεγκατάσταση

πρώτα

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Εγώ πάντως, που στην περιοχή που μένω έχω πρόβλημα με το σήμα, μετά από αρκετές δοκιμές, με το μόνο που μπορούσα να δεχτώ κλήση έστω και χωρίς μία γραμμή στο σήμα, ήταν με το ΚΕ7.

Απλά από περιέργεια, για δοκίμασε και το KI3...

με τιτανιουμ αν κανεις μπακ απ εφαρμογες χρηστη κραταει και τα δεδομενα των εφαρμογων

τουλαχιστον στο cut the rope που παιζω μου τα ειχε κρατησει οταν αλλαξα ρομ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...