pandrits Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Ευχαριστώ πολύ, αυτό είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Μα χρειάζεται και η απλή εφαρμογή, το pro ουσιαστικά το κατεβάζεις για να την ξεκλειδώσεις. Δεν είχες κατεβάσει και το free? Εντάξει τελικά παιδιά. Δουλεψε επιτέλους!!! Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 παιδια απο εδω κατεβασα πριν λιγο το kernel που σου κανει Overclock στα 1.5Ghz , μεσω του setCPU (android market - free) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075061 , και αφου το εγκατεστησα ειδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στο σημα του wifi !!!!! Σε σημειο που επιανα απο το router καμια γραμμη τωρα πιανω σχεδον full :yahoo::yahoo: Ολε μου φυγε ενα βαρος , γιατι μου σπασει τα νευρα με το αδυναμο σημα του . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 παιδια απο εδω κατεβασα πριν λιγο το kernel που σου κανει Overclock στα 1.5Ghz , μεσω του setCPU (android market - free) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075061 , και αφου το εγκατεστησα ειδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στο σημα του wifi !!!!! Σε σημειο που επιανα απο το router καμια γραμμη τωρα πιανω σχεδον full :yahoo::yahoo: Ολε μου φυγε ενα βαρος , γιατι μου σπασει τα νευρα με το αδυναμο σημα του . σχεδον ολοι οι κερνελ ειναι oc στα 1.6 και περα απο αυτο εχουν κ αλλα χρήσιμα features σε σχεση με αυτον που πέρασες εσυ... εισαι σιγουρος οτι βελτιωθηκε τοσο πολυ το wifi??? δύσκολο μου φαίνεται... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω Leo 2.6 με ninph. 2.1.3. Το προβλημά που έχω είναι ότι δε μπορώ να ρυθμίσω τις επιλογές κλειδώματος οθόνης. To JKay μου κάνει όλο Fc και το EDT Tweaks δε μου δίνει δυνατότητα επιλογής του'Lock Screnn Options'. Τι να φταίει άραγε????? Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Πήρα backup το apk με το Astro, το έκανα uninstall, το ξαναπέρασα και δούλεψε κανονικά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 σχεδον ολοι οι κερνελ ειναι oc στα 1.6 και περα απο αυτο εχουν κ αλλα χρήσιμα features σε σχεση με αυτον που πέρασες εσυ... εισαι σιγουρος οτι βελτιωθηκε τοσο πολυ το wifi??? δύσκολο μου φαίνεται... τι να πω , την kernel αυτην που εβαλα ειδα αυτο το πραμα με το wifi , σε μερος που δεν επιανε καμια γραμη τωρα πιανει σχεδον full (παρα μια) , στο απεναντι σπιτι που δεν μου εβρησκε πριν καθολου το router μου τωρα το βρησκει με 2 γραμες. :) Αυτο εγηνε απο την στιγμη που εγκατεστησα το kernel αυτο , αυτο ειδα και αυτο λεω ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Γεια σας παιδια.Ξερει κανεις αν κανω overclock στον kernel στα 1,4 ghz θα δω μεγαλη διαφορα στην μπαταρια??Εννοω θα γινει αισθητα μικροτερη η διαρκεια ζωης της ή ειναι μικρες οι διαφορες?Ευχαριστω...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Καλημέρα παιδιά ,έχετε βάλει την XXKH3 OFFICIAL FIRMWARE μέσω Kies ?? γιατί εχω πρόβλημα στο δικό μου ,μου βγάζει ότι (''Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτής της έκδοσης της συσκευής '' ) ενώ μεχρι χθες μου έβγαζε ότι το firmware που έχετε είναι το τάδε και είναι το πιο πρόσφατο ,παίζει ρόλο που είναι rooted ,του εχω επάνω την επίσημη kf3,μεχρι και φορματ σκέφτομαι να του κάνω ......να σας πω ότι έβαλα και έβγαλα το kies 2 φόρες και μόνο root με την cf kf3 του εχω κάνει .....ευχαριστώ .... nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Γεια σας παιδια.Ξερει κανεις αν κανω overclock στον kernel στα 1,4 ghz θα δω μεγαλη διαφορα στην μπαταρια??Εννοω θα γινει αισθητα μικροτερη η διαρκεια ζωης της ή ειναι μικρες οι διαφορες?Ευχαριστω...:) Απο ελαχιστη εως καθολου διαφορα. Προχωρα αφοβα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Απο ελαχιστη εως καθολου διαφορα. Προχωρα αφοβα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ευχαριστω για την αμμεση απαντηση:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Βγήκε και καινούρια criskelo v16... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Από όταν έβαλα την rom του leomar δεν με ακούνε πολύ καθαρά στο τηλέφωνο , έχεις κανείς το ίδιο πρόβλημα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 δεν μου εχει πει κανενας κατι τετοιο [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Παιδια εχει βάλει κανείς την sky rom v8??? φαινεται πολύ ωραία... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Πήρα backup το apk με το Astro, το έκανα uninstall, το ξαναπέρασα και δούλεψε κανονικά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Διορθωθηκε..... Ευχαριστώ... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygtc Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 κατεβασε στο pc το kies...ουσιαστικα θελεις τους driver οποτε κατεβασε το kies και μετα κλειστο... Sent from my GT-I9100 το εχω και το kies αλλα παλι τιποτα. οι drivers που λες πρεπει να εγκατασταθουν στο κινητο? γιατι στο pc μου βγαζει ενα error με το bluetooth. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Παιδια εχει βάλει κανείς την sky rom v8??? φαινεται πολύ ωραία... Αν διαβάσεις στο thread στους xda, σε ορισμένους αν όχι σε όλους δεν λειτουργεί η δόνηση μετά την τελευταία αναβάθμηση! Πρόσεξε πριν την βάλεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Αν διαβάσεις στο thread στους xda, σε ορισμένους αν όχι σε όλους δεν λειτουργεί η δόνηση μετά την τελευταία αναβάθμηση! Πρόσεξε πριν την βάλεις... οκ ευχαριστώ...Να σου πω την φλασαρεις κανονικά με cwm???? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 και εγω με leomar & nymph 2.1.5 εχω καποια θεματα με τις κλησεις. μου λενε οτι δεν με ακουνε. εχετε κατι υποψιν σας; το kernel που εχω ειναι καλο; να βαλω καποιο αλλο; η αληθεια ειναι οτι πιστευω πως η μπαταρια μου τελειωνει σχετικα γρηγορα. οσο για την lockscreen δεν καταλαβα τι πρεπει να κανουμε για να μπορουμε να την πειραζουμε. Επισης δεν υπαρχει κανα προγραμματακι που να αναβει τα φωτα στα κουμπια του s2 ωστε να ξερουμε αν εχουμε κανα μηνυμα κτλ; ευχαριστω D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Παιδιά αν θέλω να περάσω LeoMar 2.6, και nymph kernel, αυτά είναι τα σωστά βήματα; μην κάνω κανα λάθος: Τώρα έχω XWKE2. 1) Φλάσαρα CWM recovery 2) Κατέβασα RevolutionROM kitchen 3) Download & install latest LeoMar 2.6 από kitchen 4) Flash καινούριο kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 @Zenor: Μετά το 2ο Βήμα, στη RevolutionRom, πάτησε Enable Beta. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Εάν πατήσω download αποθηκεύεται πουθενά η Rom για να μην την ξανακατεβάσω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Εάν πατήσω download αποθηκεύεται πουθενά η Rom για να μην την ξανακατεβάσω; Ναι, στον φάκελο Revolution στην sd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 (edited) Ωραία πάτησα να κάνει install και δεν κάνει τίποτε. Προσπάθησα και από Clockwork recovery αλλά μου λέει E:Signature verification failed. Επίσης όταν μπαίνω σε recovery mode λέει E:failed to verify whole-file signature E:signature verification failed Απ'ότι φαίνεται φταίει που έχω 3e clockwork, που μπορώ να βρω την σωστή έκδοση που επιτρέπει custom roms; Edited September 4, 2011 by Zenor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Πάτησες enable beta στη RevolutionRom ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts