galanakop Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Είπα να κάνω καθαρό install στη leomar 2.6, μαζί με το Jefrey 3.0.0. Tι το θελα. Αφού κάνω format στο κινητό περνάω την KH3. Μετά τον Cf-Root Kernel. Μετά αφού κάνω wipe τα πάντα περνάω την leo. Και μέχρι εκεί όλα κάλα. Μετα μπαίνω πάλι στο CWM, κάνω πάλι wipe τα πάντα ( και τα data ), και με το που κάνει restart μου έδειχνε συνέχεια το σήμα της Samsung ( Bootscreen ). Απ ότι κατάλαβα αυτό πρέπει να είναι το Bootloop. Το παράξενο είναι ότι σήμερα το πρωί που έβαλα την Jefrey 3, χωρίς να έχω καθαρό install πριν και κάνωντας μόνο wipe όλα ( εκτός απο τα data ) δούλεψε κανονικά. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να ξαναφλασάρω τον Jefrey, χωρίς να κάνω wipe data (μόνο για τα data ). Ή να τον φλασάρω μέσω Odin. Κι αν το φλασάρω μέσω Odin, πρέπει να κάνω τίποτα wipe από το CWM ή απλά μετά το φλασάρισμα της leo, απλό φλασάρισμα με odin ( Pda ) .? Σου αρεσει να παιδευεσε...Αφου δεν σου καθετε βαλε τον ninphe 2.1.1 ακουγονται καλες κριτικες και χωρις προβληματα...Εμενα μου εκατσε και τον κραταω...αν ειχα τετοια θεματα θα τον ειχα στειλει... Sent from my Desire HD Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Επιτέλους ! Τελικά έφταιγε ότι πάτησα wipe data , πριν βάλω το Jefrey. Το κατάλαβα γιατί ακολούθησα ακριβώς τη ίδια διαδικασία. ( πλιν του wipe data ) Ούτε με odin ασχολήθηκα, ούτε τπτα. Έχεις δίκιο galanakop, αλλά ήθελα να δώ γιατί κάνεται όλοι έτσι με τον Jefrey ;) Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Σου αρεσει να παιδευεσε...Αφου δεν σου καθετε βαλε τον ninphe 2.1.1 ακουγονται καλες κριτικες και χωρις προβληματα...Εμενα μου εκατσε και τον κραταω...αν ειχα τετοια θεματα θα τον ειχα στειλει... Sent from my Desire HD +1 Συμφωνω 100%.. Στειλ'τον να ησυχασεις! Εγω χρησιμοποιω nimpo 2.1.1 και ειμαι υπερευχαριστημενος :):) Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Είπα να κάνω καθαρό install στη leomar 2.6, μαζί με το Jefrey 3.0.0. Tι το θελα. Αφού κάνω format στο κινητό περνάω την KH3. Μετά τον Cf-Root Kernel. Μετά αφού κάνω wipe τα πάντα περνάω την leo. Και μέχρι εκεί όλα κάλα. Μετα μπαίνω πάλι στο CWM, κάνω πάλι wipe τα πάντα ( και τα data ), και με το που κάνει restart μου έδειχνε συνέχεια το σήμα της Samsung ( Bootscreen ). Απ ότι κατάλαβα αυτό πρέπει να είναι το Bootloop. Το παράξενο είναι ότι σήμερα το πρωί που έβαλα την Jefrey 3, χωρίς να έχω καθαρό install πριν και κάνωντας μόνο wipe όλα ( εκτός απο τα data ) δούλεψε κανονικά. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να ξαναφλασάρω τον Jefrey, χωρίς να κάνω wipe data (μόνο για τα data ). Ή να τον φλασάρω μέσω Odin. Κι αν το φλασάρω μέσω Odin, πρέπει να κάνω τίποτα wipe από το CWM ή απλά μετά το φλασάρισμα της leo, απλό φλασάρισμα με odin ( Pda ) .? φιλε αφου ειναι ολα καλα δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα!!!!!!μονο ασε να ξεφορτησει μπαταρια σου και κανε ενα baterry calibration(την εφαρμογή την βρίσκεις απο το μαρκετ) και εισαι κομπλε!!και κατι αλλο αν εχεις προβλημα τον Jefrey κερνel απλα δοκημαζεις καποιον αλλον τοσα εχει!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 οποιος εχει κατι κακο να πει για τον ninphetamine ας τα πει στον ιδιο τον Hacre :lol::lol: Θα χαρω να δω τον διαλογο που θα ακολουθησει.... :p δεν νομιζω να τολμαει και κανεις να πει κουβεντα...πρεπει να το σκεφτεις 2 φορες πριν ποσταρεις στο thread!!!ο ανθρωπος εχει ξεφυγει (οχι απαραιτητα με την κακη εννοια):wacko: Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Λοιπον ειχα μια υποψια και επιβεβαιωθηκα.. οπως ειχα πει με τον jefrey εβγαζα ανετα το 08:00-24:00 που ηθελα και ημουν ευχαριστημενος.. δοκιμασα λοιπον να κανω disable το Juice Defender και τελικα ειχα δικιο το ρημαδι λογο του οτι συνεχεια αναβε εκλεινε και ελεγχε το κινητο τελικα καταναλωνε ενεργεια. Ειναι σχεδον 12 το βραδυ και ειμαι με 51% μπαταρια με ολη μερα τα γνωστα... wifi,bluetooth,ραδιοφωνο πολλες ωρες, 45 λεπτα κλησεις κλπ. Δεν ξερω τι να πω ειμαι υπερευχαριστημενος. H ρυθμιση στο SetCpu μου ειναι Interactive και οι πληροφοριες θερμοκρασιας μπαταριας ειναι κανονικες. There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 καινουργιος ninphetamine στην κουζινα : 2.1.2 Release Edition "Added a workaround for some ROMs bootlooping after a wipe of /data due to incorrect permissions on the new subdirectories created. Appears to be a ROM bug, perhaps KH3 related, would be handy if ROM developers could look for a fix. " "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Λοιπον ειχα μια υποψια και επιβεβαιωθηκα.. οπως ειχα πει με τον jefrey εβγαζα ανετα το 08:00-24:00 που ηθελα και ημουν ευχαριστημενος.. δοκιμασα λοιπον να κανω disable το Juice Defender και τελικα ειχα δικιο το ρημαδι λογο του οτι συνεχεια αναβε εκλεινε και ελεγχε το κινητο τελικα καταναλωνε ενεργεια. Ειναι σχεδον 12 το βραδυ και ειμαι με 51% μπαταρια με ολη μερα τα γνωστα... wifi,bluetooth,ραδιοφωνο πολλες ωρες, 45 λεπτα κλησεις κλπ. Δεν ξερω τι να πω ειμαι υπερευχαριστημενος. H ρυθμιση στο SetCpu μου ειναι Interactive και οι πληροφοριες θερμοκρασιας μπαταριας ειναι κανονικες. ρε παιδια αυτα περι juice defender το εχει αναφερει και o leomar.. Αν ισχυει κατι τετοιο γιατι το χρησιμοποιει ο design gears και το συνιστα και ως συνοδευτικο της rom του (cognition)?? Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Δεν ξερω .... αυτο που ειδα με τα ματακια μου ειναι αδιαμφισβητητο... οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ ειμαι χτυπημενος και ειμαι σπιτι ολη μερα.. Το βραδυ το κινητο μπαινει στο φορτιστη και βγαινει απο αυτον στις 8 με 9 το πρωι και παει σερυ μεχρι το βραδυ που χτες το βραδυ ειχα 17% μπαταρια και σημερα το βραδυ εχω αυτη τη στιγμη 48% και πλεον δεν μπορω να ξενυχτησω ολο το βραδυ με το angry birds για να πεθανει lol και να το βαλω στο φορτιστη. Οποιος θελει ας το δοκιμασει δεν χανει τιποτα αυτο για το JuiceDefender.. There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Δεν ξερω .... αυτο που ειδα με τα ματακια μου ειναι αδιαμφισβητητο... οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ ειμαι χτυπημενος και ειμαι σπιτι ολη μερα.. Το βραδυ το κινητο μπαινει στο φορτιστη και βγαινει απο αυτον στις 8 με 9 το πρωι και παει σερυ μεχρι το βραδυ που χτες το βραδυ ειχα 17% μπαταρια και σημερα το βραδυ εχω αυτη τη στιγμη 48% και πλεον δεν μπορω να ξενυχτησω ολο το βραδυ με το angry birds για να πεθανει lol και να το βαλω στο φορτιστη. Οποιος θελει ας το δοκιμασει δεν χανει τιποτα αυτο για το JuiceDefender.. Φίλε μου δε σε αμφισβητώ καθόλου.. Είχα και εγώ εγκατεστημένο το juice defender και όταν το απενεργοποιησα είδα όντως διάφορα στη μπαταρία.. Απλά αναρωτιόμουν γιατί προτείνει τη χρήση του ένας αναγνωρισμένος developer οπως o dg.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 καλησπερα... Λογικα θα εχει ξαναερωτηθει προσπαθω να συδεσω το κινητο με τον υπολογιστη αλλα το KIES δν το αναγνωριζει κ εμφανιζει προβλημα με το MTP... οποια βοηθεια δεκτη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 καλησπερα... Λογικα θα εχει ξαναερωτηθει προσπαθω να συδεσω το κινητο με τον υπολογιστη αλλα το KIES δν το αναγνωριζει κ εμφανιζει προβλημα με το MTP... οποια βοηθεια δεκτη... Πρεπει να ξετσεκαρεις Ρυθμισεις -- Εφαρμογες-- Αναπτυξη-- Εντοπισμος Σφαλματων. There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 μαγκες να ρωτησω κατι...ξαναπερασα τον jefrry 3 αλλα προσεξα οτι στο widget του setcpu δεν αλλαζει η θερμοκρασια...με τον ninpo αλλαζε κανονικα...ξερει κανενας γιατι? σε μενα ρε παιδια γιατι δουλευουν ολα σωστα με τον τζεφρι! δεν εχω κανενα προβλημα με το setcpu αλλαζει η θερμοκρασια κανονικα:) τζεφρι και παλι τζεφρι....:) opera και maxthon κορυφαίοι......:):) ουτε ο maxthon κανει αυτο που κανει ο οπερα! προσαρμογή δηλαδη του κειμενου οσο και αν ζουμαρεις! δεν ξερω παιδια μαλλον κατι παιζει με το κινητο! εκτος απο τον opera ολοι οι αλλοι browsers εχουν προβλημα με το θεμα. κατι δεν παει καλα εδω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Και εμένα μου δείχνει κανονικά θερμοκρασία. Όσο για ίντερνετ είμαι με firefox και κάνει κανονικά αυτό που λέτε. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 σε μενα ρε παιδια γιατι δουλευουν ολα σωστα με τον τζεφρι! δεν εχω κανενα προβλημα με το setcpu αλλαζει η θερμοκρασια κανονικα:) τζεφρι και παλι τζεφρι....:) ουτε ο maxthon κανει αυτο που κανει ο οπερα! προσαρμογή δηλαδη του κειμενου οσο και αν ζουμαρεις! δεν ξερω παιδια μαλλον κατι παιζει με το κινητο! εκτος απο τον opera ολοι οι αλλοι browsers εχουν προβλημα με το θεμα. κατι δεν παει καλα εδω... Και εμένα μου δείχνει κανονικά θερμοκρασία. Όσο για ίντερνετ είμαι με firefox και κάνει κανονικά αυτό που λέτε. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk αλλαζει κανονικα θερμοκρασια απο το widget του setcpu χωρις να το βαλετε απο μονοι σας να κανει refresh? ειστε σιγουροι οτι δεν σας δειχνει την ιδια συνεχεια? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 αλλαζει κανονικα θερμοκρασια απο το widget του setcpu χωρις να το βαλετε απο μονοι σας να κανει refresh? ειστε σιγουροι οτι δεν σας δειχνει την ιδια συνεχεια? ναι σίγουρος 100%...πριν ερθω σπιτι έδειχνε 34%..τωρα με το σερφαρισμα δειχνει 36%... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Λοιπόν κατέληξα. Leo 2.6 με ninph 2.1.2. Κάτι άλλο, βλέπω απ το setcpu ότι o kernel είναι OC, όπου όμως αν κατάλαβα καλά, αν δεν το ανεβάσω μόνος μου θα συγχρονίζει κανονικά μέχρι τα 1200 ( σαν ένας μη-overclocked kernel ). Ερώτηση σημαντική. Στο setcpu έχετε βάλει profiles ? Αν ναι με ποιες ρυθμίσεις ? Επίσης έχετε πειράξει τίποτα άλλο στο πρόγραμμα ? Υπ όψιν ότι είμαι με leo και ninph 2.1.2. Και κάτι τελευταίο. O kernel που έχει βάλει ο leo στη rom του ( cf-root kernel ) δεν είναι καλός ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Λοιπόν κατέληξα. Leo 2.6 με ninph 2.1.2. Κάτι άλλο, βλέπω απ το setcpu ότι o kernel είναι OC, όπου όμως αν κατάλαβα καλά, αν δεν το ανεβάσω μόνος μου θα συγχρονίζει κανονικά μέχρι τα 1200 ( σαν ένας μη-overclocked kernel ). Ορθόν. Ερώτηση σημαντική. Στο setcpu έχετε βάλει profiles ? Αν ναι με ποιες ρυθμίσεις ? Επίσης έχετε πειράξει τίποτα άλλο στο πρόγραμμα ? Υπ όψιν ότι είμαι με leo και ninph 2.1.2. Τα profiles τα φτιάχνεις κατά βούληση. Προσωπικά δεν τα θεωρώ απαραίτητα. Και κάτι τελευταίο. O kernel που έχει βάλει ο leo στη rom του ( cf-root kernel ) δεν είναι καλός ? Μια χαρά είναι απλά είναι στην ουσία ο επίσημος με root δυνατότητες, δεν έχει overclock, bln support κτλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Πάντως με τον Leomar και τον jeffrey (stock voltage) δεν βλέπω το παραμικρό πρόβλημα. Το μόνο περίεργο που ειδα ειναι ότι το cpu spy δεν φάνηκε να δουλεύει.. οταν το κάνεις fire up απλά κολλάει. Το είχε κανένας άλλο αυτό ; Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Πάντως με τον Leomar και τον jeffrey (stock voltage) δεν βλέπω το παραμικρό πρόβλημα. Το μόνο περίεργο που ειδα ειναι ότι το cpu spy δεν φάνηκε να δουλεύει.. οταν το κάνεις fire up απλά κολλάει. Το είχε κανένας άλλο αυτό ; Καλημερες..το ειχα εγω με την εκδοση 2.2.0 μολις πηγα στην 3.0 δουλευει κανονικα..ειχε απενεργοποιησει κατι logs αν δεν κανω λαθος,στην προηγουμενη εκδοση! Sent from Super Wow GalaxyII Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Ορθόν. Τα profiles τα φτιάχνεις κατά βούληση. Προσωπικά δεν τα θεωρώ απαραίτητα. Μια χαρά είναι απλά είναι στην ουσία ο επίσημος με root δυνατότητες, δεν έχει overclock, bln support κτλ. Αν δεν θέλω OC, BLN υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να περάσω τον niph 2.1.2 αντί για τον cf-root που έχει βάλει ο leo από μόνος του ; Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας ας πούμε ; Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Αν δεν θέλω OC, BLN υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να περάσω τον niph 2.1.2 αντί για τον cf-root που έχει βάλει ο leo από μόνος του ; Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας ας πούμε ; Τον καθε κερνελ τον επιλεγεις για οτι σου προσφερει...Οι περισοτεροι ομως απο εμας θυσιαζουμε πολλα για την αυτομια και για το ποσο γρηγορο κανει το κινητο μας...Τουλαχιστον αυτο ισχυει για μενα... Sent from my Desire HD Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Αν δεν θέλω OC, BLN υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να περάσω τον niph 2.1.2 αντί για τον cf-root που έχει βάλει ο leo από μόνος του ; Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας ας πούμε ; Όχι, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ο cf-root βασίζεται στον stock kernel και είναι ότι πιο σταθερό μπορεί να έχεις στη συσκευή σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Όχι, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ο cf-root βασίζεται στον stock kernel και είναι ότι πιο σταθερό μπορεί να έχεις στη συσκευή σου. Η διαχείριση της μπαταρίας δεν είναι καλύτερη με άλλον kernel σε σχέση με τον cf-root? s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Παδια να ρωτησω.το lockscreen που εμφανιζει στο preview της blue criskelo στο kitcen πως το παιρναμε;αυτο που συρουμε δεξια,αριστερα για να ξεκλειδωσουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts