Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από την στιγμή που το θέμα του Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 έχει κλειδωθεί σημαίνει ότι μπορεί ο συγκεκριμένος kernel να είναι και επικίνδυνος για την συσκευή μας? Τον φλασάρουμε άνετα?

Ή απλά είναι τυπικό το θέμα να δoθεί ο source code από τον dev (πράγμα που δεν έχει κάνει προς το παρόν για δικούς του λόγους)?

Δεν ξέρω γιατί κλείδωσε το θέμα αλλα ο παραπάνω κερνελ ειναι πολύ καλός...

Στο κάτω κάτω αν δεις προβλήματα που εγ, δεν είδα τον αλλάζεις...τόσο απλα

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
δηλαδή από ότι κατάλαβα ότι ρομ και κέρνελ να βάλω δεν υπάρχει πρόβλημα με firmware κ.λ.π? απλά ίσως μία ασυμβατότητα μεταξύ κέρνελ και ρόμ?

θα κατεβάσω την leomar 2.6 revolution από xda, και τον ninphetamin kernel και θα τα φλασάρω με κάποιον οδηγό. (ή θα αφήσω τον στοκ κέρνελ προς το παρών) θα είναι rooted μετά έτσι? δεν θα χρειαστεί να κάνω root αν περάσω άλλον κέρνελ? τέλος, θα χρειαστεί να κάνω πρώτα root πχ με αυτόν τον οδηγό: http://www.momobiles.com/instruction-to-root-the-new-galaxy-s-ii-using-cf-root-custom-kernel-to-keep-stock-firmware/

για να περάσω κέρνελ η ρόμ? είναι δηλαδή απαραίτητο να κάνω root πρώτα το τηλέφωνο για ότι κάνω μετά? γιατί τώρα είναι τελείως stock το galaxy s2 πριν το έβγαλα από το κουτί

Λίγο να ρίξεις μια ματιά προς τα πίσω... έχουν απαντηθεί όλα πολλές φορές. Ας μην επαναλαμβανόμαστε σε μόνιμη βάση.

Modpic.gif

Από την στιγμή που το θέμα του Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 έχει κλειδωθεί σημαίνει ότι μπορεί ο συγκεκριμένος kernel να είναι και επικίνδυνος για την συσκευή μας? Τον φλασάρουμε άνετα?

Ή απλά είναι τυπικό το θέμα να δoθεί ο source code από τον dev (πράγμα που δεν έχει κάνει προς το παρόν για δικούς του λόγους)?

μπορουμε να βαλουμε αυτο τον κερνελ σε MIUI ? :p ευχαριστω !

Παύλος

εμενα μου εκανε προβληματα οταν τον πρωτοπερασα( δεν ανοιγε απο stand by) αλλα μολις εκανα freeze το set cpu και μετα λειτουργει πολυ καλα.μαλιστα τον ξαναπερασα μετα το freeze και μενει πλεον να δοκιμαστει εκτενως μετα απο calibration ωστε να επιβεβαιωθει ή οχι η βελτιωμενη αυτονομια.

η πρωτη εντυπωση ειναι οτι σε συνθηκες χρησης του κινητου προσφερει καλυτερη διαχειρηση ενεργειας

sent from the king galaxy s2

Oi custom Roms περνάνε τους δικούς τους kernels. Ρώτησα πρόσφατα τον leomar και μου είπε ότι '' Revolution ROM base v2.6 comes with cf-root XXKH3 Kernel ''. Τον ρώτησα, γιατί δεν ήθελα κάποιον kernel με overclocked. Απ΄την άλλη, μου είπε ότι από εκεί και πέρα φλασάρεις όποιον άλλο kernel θέλεις εσύ. Φυσικά οι Custom Roms είναι rooted.

Προσωπικά η διαδικασία που ακολουθώ είναι:

1. Φλασάρω μέσω Odin την επίσημη έκδοση , στην οποία βασίζεται η εκάστοτε Rom ( η leomar 2,6 π.χ. βασίζεται στην XXKH3 ) http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9100.htm

2. Στη συνέχεια φλασάρω το CF-Root μέσω Odin πάλι. Αυτό που προσέχω είναι να κατεβάσω τη σωστή έκδοση, αναλόγως ποια έκδοση έχω κατεβάσει στο 1ο βήμα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399

3. Πλέον το κινητό είναι rooted και έχει και την εφαρμογή CWM. Περνάω στην SD ολόκληρο το αρχείο .zip όπως το κατέβασα.

4. Από το CWM μπαίνω στο Βoot Menu, και αφού κάνω ( για ασφάλεια ) wipe, πατάω install from SD, install το αντίστοιχο αρχείο zip που πέρασα πριν.

5. Όποιος θέλει μετά φλασάρει απο πάνω όποιον άλλο kernel θέλει.

Φυσικά τα βήματα 1 και 2 δεν είναι αναγκαία μετά το πρώτο φλασάρισμα ( αλλά εγώ τα κάνω )

Life' s Good 2

• Administrators
εμενα μου εκανε προβληματα οταν τον πρωτοπερασα( δεν ανοιγε απο stand by) αλλα μολις εκανα freeze το set cpu και μετα λειτουργει πολυ καλα.μαλιστα τον ξαναπερασα μετα το freeze και μενει πλεον να δοκιμαστει εκτενως μετα απο calibration ωστε να επιβεβαιωθει ή οχι η βελτιωμενη αυτονομια.

η πρωτη εντυπωση ειναι οτι σε συνθηκες χρησης του κινητου προσφερει καλυτερη διαχειρηση ενεργειας

sent from the king galaxy s2

Για ποιον μιλάς; :confused:

Modpic.gif

Με Criskelo v14 και Niphetamine 2.1.1 ειμαι απο το πρωι (8:00) που το εβγαλα απο τον φορτιση στο 99%........ με OC στα 1600 και περιπου 45 λεπτα κλησεις.......... Edited by gnkgr

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Αρα απο ο,τι εχω καταλαβει εχουμε σκληρη μαχη στους kernels αναμεσα σε ninphetamine 2.1.1 και jeffrey 3...

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

με jeffrey ειχα σοβαρα προβληματα.. συνεχεια ανεβαζε θερμοκρασια και η συσκευη εκλεινε..

ευτυχως εχω παντα στη συσκευη zipακι με τη λεομαρ και αρχισα με φλασαρισματα πρωινιατικα μεσα στους δρομους για να μην μεινω χωρις τηλεφωνο ολη την ημερα..

δε ξερω τι μπορει να φταιει..

οταν οι περισσοτεροι γραφετε πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο kernel..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

εγω παλι το αντιθετο!

θερμοκρασια ουτε με google maps πανω απο 37 και restart ουτε για πλακα!

η δε μπαταρια αν δεν χρησιμοποιώ το κινητο ειναι λες και ειναι παγωμενη! :lol:

τι να πεις..

Με Criskelo v14 και Niphetamine 2.1.1 ειμαι απο το πρωι (8:00) που το εβγαλα απο τον φορτιση στο 99%........ με OC στα 1600 και περιπου 45 λεπτα κλησεις..........

Στις κλήσεις ο επεξεργαστής παραμένει στα 200mhz οπότε δεν είναι ενδεικτικό. Το OC σε on demand σημαίνει πως αν δεν δουλεύεις/παίζεις με το κινητό , δεν πρόκειται να δουλέψει σχεδόν καθόλου τόσο ψηλά. Ειδικά σε ένα καλοστημένο κινητό ( από πλευράς εφαρμογών , δηλαδή απουσία "κακών" εφαρμογών ).

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Στις κλήσεις ο επεξεργαστής παραμένει στα 200mhz οπότε δεν είναι ενδεικτικό. Το OC σε on demand σημαίνει πως αν δεν δουλεύεις/παίζεις με το κινητό , δεν πρόκειται να δουλέψει σχεδόν καθόλου τόσο ψηλά. Ειδικά σε ένα καλοστημένο κινητό ( από πλευράς εφαρμογών , δηλαδή απουσία "κακών" εφαρμογών ).

Συμφωνω αλλα......

εχω βαλει μεσω setCPU προφιλ στις κλησεις να ανεβαζει στα 1200 και

οχι on demand αλλα conservative....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Συμφωνω αλλα......

εχω βαλει μεσω setCPU προφιλ στις κλησεις να ανεβαζει στα 1200 και

οχι on demand αλλα conservative....

Κοίταξε το αυτό το προφίλ , ίσως να σου καίει άσκοπα μπαταρία στις κλήσεις , έκτος αν αντιμετωπίζεις άλλο πρόβλημα.

Το conservative είναι ακόμα πιο κλιμακωτό από το on demand οπότε είναι το ίδιο πράγμα.

Δες όμως και cpu spy και πες μου γιατί έχω περιέργεια :)

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Εγω πάντως εχω αρκετή κατανάλωση μπαταρίας ...εχω leo 2.6 και από εχθες έχω βάλει Jeffrey 3.0 μετα απο nimpho 2.2 αλλα και παλι εξαφανιζεται η μπαταρια με προσεκτική χρήση. Έβαλα το better battery stats για να δω για wakeloks και νουμερο ενα στην κατανάλωση είναι το chat της εφαρμογής του facebook.....τι να κανω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω πάντως εχω αρκετή κατανάλωση μπαταρίας ...εχω leo 2.6 και από εχθες έχω βάλει Jeffrey 3.0 μετα απο nimpho 2.2 αλλα και παλι εξαφανιζεται η μπαταρια με προσεκτική χρήση. Έβαλα το better battery stats για να δω για wakeloks και νουμερο ενα στην κατανάλωση είναι το chat της εφαρμογής του facebook.....τι να κανω?

Πέτα το ( log off ) και βάλε ebuddy , πλέον έχει push και δε καίει καθόλου :)

Φίλε μου, κανεις calibration στην μπαταρία μετα απο κάθε νέο πέρασμα kernel/rom ;;

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Φίλε μου, κανεις calibration στην μπαταρία μετα απο κάθε νέο πέρασμα kernel/rom ;;

Μετα απο αλλαγη rom ειναι καλο να γινεται. Μετα απο αλλαγη kernel δεν υπαρχει λογος.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Πέτα το ( log off ) και βάλε ebuddy , πλέον έχει push και δε καίει καθόλου :)

ξερω οτι ειμαι οπ τοπικ αλλα τι ακριβως κανει το Phsh στο e-buddy?

και πως κερδιζεις μπαταρια με αυτο?

Ακόμα κι έτσι πάντως είναι εντυπωσιακό. Μόνο η οθόνη που ανάβει σε κάθε κλήση φτάνει.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ναι βέβαια κανω και στις δυο περιπτώσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξερω οτι ειμαι οπ τοπικ αλλα τι ακριβως κανει το Phsh στο e-buddy?

και πως κερδιζεις μπαταρια με αυτο?

Χωρίς να μπορώ να πω με βεβαιότητα , έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ ( ας με διορθώσει κάποιος που όντως ξέρει ) , κρατάει μια "αδρανή" σύνδεση με τον σέρβερ και όταν έχεις κάποιο μήνυμα ( IM ) σου δίνει notification και μόνο τότε , αφού το ανοίξεις , συνδέεται κανονικά και είσαι πραγματικά online. Με λίγα λόγια κάνει push o server όταν χρειάζεται και όχι pull το κινητό κάθε 3 και λίγο ( οικονομία )

Στην πράξη , απλά δεν βλέπεις διαφορά στην κατανάλωση , φαίνεσαι πάντα online και "πράσινος/ενεργός" και μόλις κάποιος σου μιλήσει χτυπάει άμεσα το κινητό αλλά για να μιλήσεις ή να δεις το μήνυμα περιμένεις 3-4 sec.

Ζητώ συγνώμη για το off-topic

Χωρίς να μπορώ να πω με βεβαιότητα , έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ ( ας με διορθώσει κάποιος που όντως ξέρει ) , κρατάει μια "αδρανή" σύνδεση με τον σέρβερ και όταν έχεις κάποιο μήνυμα ( IM ) σου δίνει notification και μόνο τότε , αφού το ανοίξεις , συνδέεται κανονικά και είσαι πραγματικά online. Με λίγα λόγια κάνει push o server όταν χρειάζεται και όχι pull το κινητό κάθε 3 και λίγο ( οικονομία )

Στην πράξη , απλά δεν βλέπεις διαφορά στην κατανάλωση , φαίνεσαι πάντα online και "πράσινος/ενεργός" και μόλις κάποιος σου μιλήσει χτυπάει άμεσα το κινητό αλλά για να μιλήσεις ή να δεις το μήνυμα περιμένεις 3-4 sec.

Ζητώ συγνώμη για το off-topic

Ααα μάλιστα. Thanks για την απάντηση. Το ειχα βαλει πρόσφατα και παρατηρησα αυτό που λες. Απλα εγω νομιζα οτι εκανε αποσυνδεσεις το πρόγραμμα.. οκ πολυ ενδιαφέρον. Και παλι σορυ και απο μενα για το οφ τοπικ.

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

υπάρχει κάποια custom rom που να εχει ηδη μεσα περασμένο το ntfs module για να κανουμε mount εξωτερικές ntfs συσκευές η εσωτερική ntfs φορμαρισμένη sd-card? προσπαθησα πολλες φορες να φορτώσω μόνος μου το module που δίνουν στο xda αλλα συνεχώς βγάζει invalid argument ως σφάλμα!

υπάρχει κάποια custom rom που να εχει ηδη μεσα περασμένο το ntfs module για να κανουμε mount εξωτερικές ntfs συσκευές η εσωτερική ntfs φορμαρισμένη sd-card? προσπαθησα πολλες φορες να φορτώσω μόνος μου το module που δίνουν στο xda αλλα συνεχώς βγάζει invalid argument ως σφάλμα!

Μπορεις να μου δωσεις link για το ntfs module? Και εγω αυτο προσπαθω να κανω. Δεν μου διαβαζει συσκευες ntfs.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...