Luciferia Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 (edited) Να κατεβασω τον better battery ή τον workaround; ο workaround ειναι με stock voltages..θα προτεινα να δοκιμασεις τον better battery και αν τυχον δεν δουλευει σωστα,τοτε να βαλεις τον workaround.. διαλεγεις και βαζεις :) Edited August 22, 2011 by Luciferia Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Αυτό που λένε πέρα από το under volt είναι ο interactive governor αν δε κάνω λάθος. Υπάρχουν ολόκληρες κοσμoθεωρίες για το ποιος governor είναι καλύτερος και σε ποια περίπτωση. Επίσης υπάρχουν και διάφορες παραλλαγές του interactive με υποτιθέμενα καλύτερες υλοποιήσεις όπως smartass ή lulzactive Δεν το έχω ψάξει πολύ αλλά νομίζω ο καλύτερος για τη μπαταρία θεωρητικά είναι ο conservative governor, αλλά ίσως με επιπτώσεις και στην απόδοση. Ενδιαφέρουσες πληροφορίες: https://github.com/CyanogenMod/cm-kernel/blob/255f13bf41f368aa51638a854ed69cfc60f39120/Documentation/cpu-freq/governors.txt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Να κατεβασω τον better battery ή τον workaround; Εγω εβαλα τον better. Και το κινητο συνεχίζει. Στο 33% απο το μεσημέρι. η δεύτερη μπαταρια παραμένει στην θεση της.. :) Πανω στο φορτιστη δηλαδή.ρεκορ για τα δικα μου δεδομένα. Επισης αν δεν κανεις χρηση το κινητο καθολου η μπαταρια δεν κατεβαίνει σχεδον ποτέ. :) Ελπιζω να βρεθεί ακρη με το θεμα που υπάρχει γιατι πραγματικα ο κερνελ τα σπάει. Με βλέπω να τον κραταω για πολυ καιρο. Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexUnder_dias Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 ρε παιδια πως στελνω μηνυματα με 160 χαρακτηρες??ειμαι με ninhetamine 2.0.5 και criskelo v10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Eχει κανενας αλλος με λεομαρ 2.6 προβλημα με το μαρκετ η μονο εγω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Τι προβλημα εχεις δηλαδη;; Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 δεν κατεβαζει τιποτα. ενω στη μπαρα δειχνει να κατεβαινει. δοκιμασα πολλες εφαρμογες και αλλαξα και κερνελ μπας και... αλλα τιποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 δεν κατεβαζει τιποτα. ενω στη μπαρα δειχνει να κατεβαινει. δοκιμασα πολλες εφαρμογες και αλλαξα και κερνελ μπας και... αλλα τιποτα. δοκίμασε να πας ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών-μάρκετ-διαγραφή δεδομένων... Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 tsigo21 σήμερα φλάσαρα τη leomar και μπορώ να πω, ότι το market μου λειτουργεί μια χαρά.Κάνε αυτό που σου λέει ο filzazas. Αν δεν λειτουργήσει και υπάρχει η δυνατότητα κάνε wipe και ξαναφλάσαρε. Προσωπικά έχω πάθει τη πλάκα μου. Όντως παιδιά η Rom τα σπάει. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, στη κουζίνα του leo. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 tsigo21 σήμερα φλάσαρα τη leomar και μπορώ να πω, ότι το market μου λειτουργεί μια χαρά.Κάνε αυτό που σου λέει ο filzazas. Αν δεν λειτουργήσει και υπάρχει η δυνατότητα κάνε wipe και ξαναφλάσαρε. Προσωπικά έχω πάθει τη πλάκα μου. Όντως παιδιά η Rom τα σπάει. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, στη κουζίνα του leo. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk εχεις απόλυτο δίκιο...Αν δεν την δουλέψεις δεν καταλαβαίνεις τίποτα...απλά εξερετική... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 tsigo21 σήμερα φλάσαρα τη leomar και μπορώ να πω, ότι το market μου λειτουργεί μια χαρά.Κάνε αυτό που σου λέει ο filzazas. Αν δεν λειτουργήσει και υπάρχει η δυνατότητα κάνε wipe και ξαναφλάσαρε. Προσωπικά έχω πάθει τη πλάκα μου. Όντως παιδιά η Rom τα σπάει. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, στη κουζίνα του leo. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk την εχω μερες και δεν ειχα προβλημα μεχρι σημερα το βραδυ. τελος παντων θα την ξαναφλασαρω μιας και ειναι και no wipe(ευτυχως!!!). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 2.1.1 ο καινούργιος ninhetamine...Άντε να δούμε.... Sent from my MZ601 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 με jeffrey ειχα σοβαρα προβληματα.. συνεχεια ανεβαζε θερμοκρασια και η συσκευη εκλεινε.. ευτυχως εχω παντα στη συσκευη zipακι με τη λεομαρ και αρχισα με φλασαρισματα πρωινιατικα μεσα στους δρομους για να μην μεινω χωρις τηλεφωνο ολη την ημερα.. δε ξερω τι μπορει να φταιει.. οταν οι περισσοτεροι γραφετε πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο kernel.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Σχολιο του leomar "Regarding the issue i have had with server, I have been informed that the server hosting was deleted immediately. The reason why it has been deleted : over 800GB data usage,and they believed all these datas are warez and illegal contents!" Επικο!! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 παιδια μολις εβαλα απο την κουζινα του λεομαρ το theme του κρισκελο και το παλιο swype! το κινητο εκανε restart κολλησε για λιγο αλλα ανοιξε κανονικα! η μπαταρια ομως απο 48% πηγε στο 14%:rolleyes::rolleyes: ειναι φυσιολογικο τωρα αυτο? Κάτι με το theme που έβαλε δεν πάει καλά, το swype δεν δημιουργεί τέτοιο θέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 εχεις ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων? ναι το ειχα περασα καποια αρχεια σχετικα με το kies απο rev app και επαιξε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Παιδια ποιός είναι καλός kernel για την XXKH3?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 με jeffrey ειχα σοβαρα προβληματα.. συνεχεια ανεβαζε θερμοκρασια και η συσκευη εκλεινε.. ευτυχως εχω παντα στη συσκευη zipακι με τη λεομαρ και αρχισα με φλασαρισματα πρωινιατικα μεσα στους δρομους για να μην μεινω χωρις τηλεφωνο ολη την ημερα.. δε ξερω τι μπορει να φταιει.. οταν οι περισσοτεροι γραφετε πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο kernel.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Φταιει οτι ειναι undervolt by default και σε μερικες συσκευες αυτο δημιουργει προβλημα...εγω μπορει να μην ειχα προβληματα με θερμοκρασιες και freeze στη χρηση αλλα ειχα θεμα με θερμοκρασια στη φορτηση οποτε τον αλλαξα.. δοκιμασε την αλλη εκδοση του ιδιου κερνελ να δεις πως θα παει... Sent from my Beast S2 using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 για σας παίδες. μόλις ήρθε το galaxy s2 μου και θέλω φυσικά να περάσω ένα kernel και μία rom η οποία να είναι σταθερή χωρίς προβλήματα (βαριέμαι να κάνω όλη την ώρα wipe το κινητό). υπάρχει καμία που να είναι overclocked στα 1.5? η καλύτερα να αρχήσω τα πειράματα με διάφορες kernel/rom από xda developers? υπάρχει περίπτωση να κολλήσει το κινητό η κάτι τέτοιο? technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 για σας παίδες. μόλις ήρθε το galaxy s2 μου και θέλω φυσικά να περάσω ένα kernel και μία rom η οποία να είναι σταθερή χωρίς προβλήματα (βαριέμαι να κάνω όλη την ώρα wipe το κινητό). υπάρχει καμία που να είναι overclocked στα 1.5? η καλύτερα να αρχήσω τα πειράματα με διάφορες kernel/rom από xda developers? υπάρχει περίπτωση να κολλήσει το κινητό η κάτι τέτοιο? Λοιπόν αν θέλεις κατι που να ειναι σταθερό γρηγοροκαι με πολύ καλη διάρκεια μπαταριαςτοτε να πας σεcriskelo v14 με τον στον κερνελ... Υπάρχει βεβαία και το δέος που λέγεται λεομαρv2.6 revolution αλλα απο την φύση της θα σεαναγκαζει να κανείς συνέχεια αλλαγές η να προσθετεις σηνεχεια πράγματα... Ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί αλλα θέλει πασπάτεμα Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 για σας παίδες. μόλις ήρθε το galaxy s2 μου και θέλω φυσικά να περάσω ένα kernel και μία rom η οποία να είναι σταθερή χωρίς προβλήματα (βαριέμαι να κάνω όλη την ώρα wipe το κινητό). υπάρχει καμία που να είναι overclocked στα 1.5? η καλύτερα να αρχήσω τα πειράματα με διάφορες kernel/rom από xda developers? υπάρχει περίπτωση να κολλήσει το κινητό η κάτι τέτοιο? για ρομ τσεκαρε τη leomar απο xda...και για κερνελ τον ninphetamine...ειναι oc μεχρι τα 1.6 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 (edited) επειδή δεν έχω δουλέψει ακόμα περι φλασαρίσματος, (αλλά είμαι καλός μαθητής λολ) οι custom roms περιλαμβάνουν και κέρνελς, η ξεχωριστά θα τα βάζω μέσω odin? επίσης θα χρειαστεί να κάνω και root μετά ή η custom roms, είναι rooted by default? τώρα το 1.6 overclock με φοβίζει για τη διάρκεια μπαταρίας (λογικά υπάρχει επιλογή με το setcpu να ρυθμίζω ταχύτητα ε?). με ενδιαφέρουν οι εκδόσεις που είναι τεσταρισμένες και όχι beta κ.λ.π α, και κάτι ακόμα να ρωτήσω. ανάλογα με το τι firmware έχεις (ή kernel?) πρέπει να βάλεις το ανάλογο kernel? κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου. από ότι είδα η leomar είναι η καλύτερη προς το παρών δοκιμασμένη rom, δουλεύει με στοκ κέρνελ η να τον αλλάξω σε κάτι overclock (ωχ θα αρχίσω να μαγειρεύω και εγώ). είχα iphone4 και το σούταρα γιατί ήθελα πιο μεγάλη δυνατότητα παραμετροποίησης... άντε να δούμε το mr android! Edited August 23, 2011 by hackfree technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 επειδή δεν έχω δουλέψει ακόμα περι φλασαρίσματος, (αλλά είμαι καλός μαθητής λολ) οι custom roms περιλαμβάνουν και κέρνελς, η ξεχωριστά θα τα βάζω μέσω odin? επίσης θα χρειαστεί να κάνω και root μετά ή η custom roms, είναι rooted by default? τώρα το 1.6 overclock με φοβίζει για τη διάρκεια μπαταρίας (λογικά υπάρχει επιλογή με το setcpu να ρυθμίζω ταχύτητα ε?). με ενδιαφέρουν οι εκδόσεις που είναι τεσταρισμένες και όχι beta κ.λ.π α, και κάτι ακόμα να ρωτήσω. ανάλογα με το τι firmware έχεις (ή kernel?) πρέπει να βάλεις το ανάλογο kernel? κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου. από ότι είδα η leomar είναι η καλύτερη προς το παρών δοκιμασμένη rom, δουλεύει με στοκ κέρνελ η να τον αλλάξω σε κάτι overclock (ωχ θα αρχίσω να μαγειρεύω και εγώ). είχα iphone4 και το σούταρα γιατί ήθελα πιο μεγάλη δυνατότητα παραμετροποίησης... άντε να δούμε το mr android! βαζεις οποια ρομ θελεις με οτι κερνελ θελεις..κυκλοφορούν αρκετοί...το χρονισμό τον ρυθμίζεις εσυ με το setcpu...ετσι κ αλλιως θα δεις οτι δεν υπάρχει λόγος να το εχεις στο 1.6...αν θελεις να βαλεις λεομαρ κατεβασε απο το μαρκετ το revolutionrom kitchen και θα σου κατεβασει αυτο τη ρομ και θα στην φλασαρει(βεβαια ειχε καποια προβληματα ο σερβερ με το κατεβασμα της ρομ και δεν ξερω αν λυθηκε) αν οχι οπως εισαι κανεις cfroot με odin και μετα φλασαρεις τη ρομ apo cwm... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 (edited) δηλαδή από ότι κατάλαβα ότι ρομ και κέρνελ να βάλω δεν υπάρχει πρόβλημα με firmware κ.λ.π? απλά ίσως μία ασυμβατότητα μεταξύ κέρνελ και ρόμ? θα κατεβάσω την leomar 2.6 revolution από xda, και τον ninphetamin kernel και θα τα φλασάρω με κάποιον οδηγό. (ή θα αφήσω τον στοκ κέρνελ προς το παρών) θα είναι rooted μετά έτσι? δεν θα χρειαστεί να κάνω root αν περάσω άλλον κέρνελ? τέλος, θα χρειαστεί να κάνω πρώτα root πχ με αυτόν τον οδηγό: http://www.momobiles.com/instruction-to-root-the-new-galaxy-s-ii-using-cf-root-custom-kernel-to-keep-stock-firmware/ για να περάσω κέρνελ η ρόμ? είναι δηλαδή απαραίτητο να κάνω root πρώτα το τηλέφωνο για ότι κάνω μετά? γιατί τώρα είναι τελείως stock το galaxy s2 πριν το έβγαλα από το κουτί Edited August 23, 2011 by hackfree technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Από την στιγμή που το θέμα του Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 έχει κλειδωθεί σημαίνει ότι μπορεί ο συγκεκριμένος kernel να είναι και επικίνδυνος για την συσκευή μας? Τον φλασάρουμε άνετα? Ή απλά είναι τυπικό το θέμα να δoθεί ο source code από τον dev (πράγμα που δεν έχει κάνει προς το παρόν για δικούς του λόγους)? s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts