parafron4 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Ναι μόνο εκείνα που είναι στο beta kitchen είναι συμβατά με την καινούρια rom, και είναι ήδη αρκετά..το μόνο που λείπει σε σχέση με την κουζίνα της προηγούμενης rom είναι θέματα στα οποία δουλεύει τώρα και dialers Sent from Galaxy! φιλε εβαλες την 2.6? αυτα που διαβάζω για υψηλές θερμοκρασίες κατα τη φόρτιση ειναι μόνο στον speedmod η και στον ninph? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 φιλε εβαλες την 2.6? αυτα που διαβάζω για υψηλές θερμοκρασίες κατα τη φόρτιση ειναι μόνο στον speedmod η και στον ninph? Καμία σχέση..έχω τον ninpo 2.02 καμία απολύτως υπερθέρμανση..άλλωστε το λένε και άλλοι εκεί ότι δεν έχουν πρόβλημα..ίσως το πάθανε μόνο όσοι έβαλαν speedmod.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Βγήκε και ο lulz για XXKH3... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1118918 Sent from my MZ601 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Βγήκε και ο lulz για XXKH3... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1118918 Sent from my MZ601 Δεν νομίζω ότι έχει βγει ακόμα, τουλάχιστον δεν τον βλέπω..αυτός που έχει βγει είναι ο tegrak kernel ο οποίος προσοχή δεν έχει cwm.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Πολυ χρησιμο Post !!!!!! Πιστευω οτι πρεπει να μπει στο θεμα για τις οδηγιες του root. Πολλοι την έχουν πατησει όπως κι εγω αλλωστε με το θαυμαστικο. Στις οδηγιες σου λεει οτι μπορεις να βγαλει το θαυμαστικο ακομα και οταν εχεις cfroot, αλλα δεν σου λεει οτι χανεις το cwm. Θα γλυτωσει αρκετο κοσμο απο το να γινονται οι ιδιες ερωτησεις και τα ιδια λαθη. Thanks saliez και gorgiosalon !!!!! Με USB JIG πάντως το θαυμαστικό έφυγε και το cfroot παίζει! “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) Ευχαριστω! Να ρωτησω κατι ακομη για την ρομ του leomar, μιας και υπαρχουν εδω παιδια που την εχουν δουλεψει. -•Quick fix GPS Europe Που ειναι αυτο; Τι κανει; Το εβαλα, αλλα πως δουλευει; -Phone with call rec Mod. Το εκανα εγκατασταση, αλλα δεν βλεπω κατι. Πως γινεται η ηχογραφιση κλησεων; Μηπως ανοιγει απλα την δυνατοτητα να ηχογραφει και τις δυο μεριες; Γιατι με τις μαμα ρομς, το εκανε αυτο ουτως η αλλως. -Εβαλα τον kernel ninp-2.0.5 ο οποιος εχει BLN support, το οποιο αν καταλαβα εκτος των αλλων που δεν καταλαβαινω, εχει και φωτισμο των κουμπιων κατω σε αναπαντητες κλησεις. Πως γινεται αυτο; -Εγκατεστησα καποια πακετα, π.χ. του dialer να ειναι αυτος της samsung, και παλι μου εμφανιζει αυτον του leomar. -Εαν κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων, πρεπει να ξαναβαλω αυτα τα πακετα, η τελος παντων οτι αλλαγες εγιναν με τα πακετα; Το μονο κακο που ειδα μεχρι τωρα, ειναι οτι κολαει σε μερικες επαεκκινησεις που εκανα. Νομιζω μετα απο εγκατασταση πακετων το εκανε. Edited August 20, 2011 by katerini Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Με USB JIG πάντως το θαυμαστικό έφυγε και το cfroot παίζει! Σωστά έτσι πρέπει... Sent from my MZ601 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Ευχαριστω! Να ρωτησω κατι ακομη για την ρομ του leomar, μιας και υπαρχουν εδω παιδια που την εχουν δουλεψει. -•Quick fix GPS Europe Που ειναι αυτο; Τι κανει; Το εβαλα, αλλα πως δουλευει; -Phone with call rec Mod. Το εκανα εγκατασταση, αλλα δεν βλεπω κατι. Πως γινεται η ηχογραφιση κλησεων; Μηπως ανοιγει απλα την δυνατοτητα να ηχογραφει και τις δυο μεριες; Γιατι με τις μαμα ρομς, το εκανε αυτο ουτως η αλλως. -Εβαλα τον kernel ninp-2.0.5 ο οποιος εχει BLN support, το οποιο αν καταλαβα εκτος των αλλων που δεν καταλαβαινω, εχει και φωτισμο των κουμπιων κατω σε αναπαντητες κλησεις. Πως γινεται αυτο; -Εγκατεστησα καποια πακετα, π.χ. του dialer να ειναι αυτος της samsung, και παλι μου εμφανιζει αυτον του leomar. Το μονο κακο που ειδα μεχρι τωρα, ειναι οτι κολαει σε μερικες επαεκκινησεις που εκανα. Νομιζω μετα απο εγκατασταση πακετων το εκανε. φαντάζομαι πέρασες την 2.6? μέσα στο kitchen app έκανες enable beta? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 HIΕυχαριστω! Να ρωτησω κατι ακομη για την ρομ του leomar, μιας και υπαρχουν εδω παιδια που την εχουν δουλεψει. -•Quick fix GPS Europe Που ειναι αυτο; Τι κανει; Το εβαλα, αλλα πως δουλευει; -Phone with call rec Mod. Το εκανα εγκατασταση, αλλα δεν βλεπω κατι. Πως γινεται η ηχογραφιση κλησεων; Μηπως ανοιγει απλα την δυνατοτητα να ηχογραφει και τις δυο μεριες; Γιατι με τις μαμα ρομς, το εκανε αυτο ουτως η αλλως. -Εβαλα τον kernel ninp-2.0.5 ο οποιος εχει BLN support, το οποιο αν καταλαβα εκτος των αλλων που δεν καταλαβαινω, εχει και φωτισμο των κουμπιων κατω σε αναπαντητες κλησεις. Πως γινεται αυτο; -Εγκατεστησα καποια πακετα, π.χ. του dialer να ειναι αυτος της samsung, και παλι μου εμφανιζει αυτον του leomar. Πρώτα από όλα προσοχή..αν έχεις περάσει την 2.6 του leomar πρέπει το revolution rom που κατέβασες από μάρκετ να το βάλεις σε beta (κάτω αριστερό πλήκτρο και διαλέγεις από το μενού), εκεί μόνο θα δεις τα mods που είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμα για την 2.6..το bln δεν είναι ακόμα διαθέσιμο θα το βάλει σε λίγο στην κουζίνα..επίσης το call record λειτουργεί μόνο όταν είσαι σε κλήση..είναι το button που μοιάζει με κασέτα στα αριστερά στο screen που παίρνεις τηλέφωνο και ενεργοποιηται κατά την διάρκεια μιας κλήσης άμα το πατήσεις Ps Όσοι έχετε βάλει την 2.6 μόλις έβαλε και dialers στην κουζίνα..δοκιμάστε τον transparent...άπαιχτος! Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Πρώτα από όλα προσοχή..αν έχεις περάσει την 2.6 του leomar πρέπει το revolution rom που κατέβασες από μάρκετ να το βάλεις σε beta (κάτω αριστερό πλήκτρο και διαλέγεις από το μενού), εκεί μόνο θα δεις τα mods που είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμα για την 2.6..το bln δεν είναι ακόμα διαθέσιμο θα το βάλει σε λίγο στην κουζίνα..επίσης το call record λειτουργεί μόνο όταν είσαι σε κλήση..είναι το button που μοιάζει με κασέτα στα αριστερά στο screen που παίρνεις τηλέφωνο και ενεργοποιηται κατά την διάρκεια μιας κλήσης άμα το πατήσεις Sent from Galaxy! φαντάζομαι πέρασες την 2.6? μέσα στο kitchen app έκανες enable beta? Εχω την 2.6 και εκανα enable beta, αν και δεν καταλαβα και καλα τι ειναι αυτο. -Για το GPS fix δεν μου ειπατε, -και ακομη εαν κανω απο τις μαμα ρυθμισεις επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων, πρεπει οτι εβαλα απο πακετα να τα ξαναπερασω; Για να κανω την επαναφορα, και να στησω το τηλεφωνο να τελειωνω. -Για BLN και μονο εβαλα τον kernel ninp.2.0.5. να το αφησω ετσι οπως ειναι, και θα βγαλει support o leomar, η πρεπει να βαλω αλλον kernel; Α, και κατι ακομη, και πιστευω τελος για την ωρα. Η πρωτη επιλογη Revolution Theme Patch τι ειναι; Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Εχω την 2.6 και εκανα enable beta, αν και δεν καταλαβα και καλα τι ειναι αυτο. -Για το GPS fix δεν μου ειπατε, -και ακομη εαν κανω απο τις μαμα ρυθμισεις επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων, πρεπει οτι εβαλα απο πακετα να τα ξαναπερασω; Για να κανω την επαναφορα, και να στησω το τηλεφωνο να τελειωνω. -Για BLN και μονο εβαλα τον kernel ninp.2.0.5. να το αφησω ετσι οπως ειναι, και θα βγαλει support o leomar, η πρεπει να βαλω αλλον kernel; Α, και κατι ακομη, και πιστευω τελος για την ωρα. Η πρωτη επιλογη Revolution Theme Patch τι ειναι; Το beta της κουζίνας είναι αυτό που από εδώ και εμπρός θα κατεβάζεις ότι mod για την rom που φοράς (2.6), το προηγούμενο ήταν για mods για αυτούς που είχαμε την 2.5..για το gps fix από ότι βλέπεις στην beta κουζίνα δεν υπάρχει ακόμα θα το βάλει όμως..αυτό που κάνει είναι να βάζει ένα europe mod για να πιάνεις πιο εύκολα gps από δορυφόρους που είναι κοντά στο σημείο που βρίσκεσαι...ναι για το bln περιμένεις το mod του leo στην κουζίνα..τώρα που είσαι στην σωστή κουζίνα θα συνιστούσα να ξαναπεράσεις τα mod που θέλεις..η επιλογή modify patch είναι μια διόρθωση που έκανε για να λειτουργεί σωστά η εφαρμογή edt tweaks με το theme της rom..πέρασε το.. Sent from Galaxy! Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Εχω την 2.6 και εκανα enable beta, αν και δεν καταλαβα και καλα τι ειναι αυτο. -Για το GPS fix δεν μου ειπατε, -και ακομη εαν κανω απο τις μαμα ρυθμισεις επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων, πρεπει οτι εβαλα απο πακετα να τα ξαναπερασω; Για να κανω την επαναφορα, και να στησω το τηλεφωνο να τελειωνω. -Για BLN και μονο εβαλα τον kernel ninp.2.0.5. να το αφησω ετσι οπως ειναι, και θα βγαλει support o leomar, η πρεπει να βαλω αλλον kernel; Α, και κατι ακομη, και πιστευω τελος για την ωρα. Η πρωτη επιλογη Revolution Theme Patch τι ειναι; για το gps και για το Revolution Theme Patch δεν ξερω να σου απαντήσω μιας και δεν τα εχω χρησιμοποιήσει...δεν χάνεται κανένα mod αν κάνεις φορματ...ο μόνος τρόπος νομίζω πως ειναι να ξαναφλασαρεις την ρομ... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Ευχαριστω και τους δυο σας παιδια! Με βοηθησατε αρκετα! Παντως το BLN support το εβαλε, αλλα δεν βλεπω να αναβουν τα λαμπακια. Και το Theme patch με αφηνει να το τσεκαρω. Οποτε κανω επαναφορα, και ετοιμαζω το κινητο για χρηση! Και παλι ευχαριστω! Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Ευχαριστω και τους δυο σας παιδια! Με βοηθησατε αρκετα! Παντως το BLN support το εβαλε, αλλα δεν βλεπω να αναβουν τα λαμπακια. Και το Theme patch με αφηνει να το τσεκαρω. Οποτε κανω επαναφορα, και ετοιμαζω το κινητο για χρηση! Και παλι ευχαριστω! Καλή διασκέδαση..η rom δεν παίζεται απλά..αντί για bln θα σου πρότεινα το noled από μάρκετ..για εμένα είναι πολύ καλύτερο και αυτό που λένε για μπαταρία σε σχέση με το bln δεν το θεωρώ σωστό.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 καλημερα σε ολους γυρισα απο διακοπες και βλεπω οτι εχει γινει πανικος στις ρομ οταν εφυγα ειχα την criskelo v7 και τωρα βλεπω εχει φτασει στη v13 αξιζει να κανω το update ή να περασω leomar ???? αν κανω το update στη criskelo πρεπει να κανω wipe (απο v7 σε v13)? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 καλημερα σε ολους γυρισα απο διακοπες και βλεπω οτι εχει γινει πανικος στις ρομ οταν εφυγα ειχα την criskelo v7 και τωρα βλεπω εχει φτασει στη v13 αξιζει να κανω το update ή να περασω leomar ???? αν κανω το update στη criskelo πρεπει να κανω wipe (απο v7 σε v13)? αν θυμάμαι καλά η v7 ήταν odex και βασισμένη στην KG3 ενω η v13 deodex KH3...αν ισχύει αυτό τότε καλό θα είναι να κάνεις full wipe και μετα να φλασαρεις [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 χαζευα το θρεντ για leomar και λεω μηπως παω εκει τελικα... διαβασα αυτο Are you coming from another ROM? No worries, make sure you have a CWM Recovery and use the RevolutionRom Kitchen δηλαδη απλα κατεβαζω το app και κανω το install απο αυτο ή ειναι καλυτερα να κατεβασω το ζιπ (LeoMar75_Revolution_Rom_v2_6_XXKH3.zip) και install απο cwm με full wipe? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 χαζευα το θρεντ για leomar και λεω μηπως παω εκει τελικα... διαβασα αυτο Are you coming from another ROM? No worries, make sure you have a CWM Recovery and use the RevolutionRom Kitchen δηλαδη απλα κατεβαζω το app και κανω το install απο αυτο ή ειναι καλυτερα να κατεβασω το ζιπ (LeoMar75_Revolution_Rom_v2_6_XXKH3.zip) και install απο cwm με full wipe? Το δεύτερο το κόβω καλύτερο.. Ps Πω πω ρε παιδί μου αν ήμουν στην θέση του leomar θα αγόραζα iphone και θα πήγαινα στην αφρική...τι ερωτήσεις είναι αυτές που του κάνουν...iq ραδικιου... Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Λοιπόν με όλα αυτα που μου είπατε παιδιά και έκανα ήδη φαίνεται να είναι πολύ καλύτερα. Από τις 12 το βράδυ μέχρι τώρα είμαι στο 35% μπαταρία και το εχω σκίσει μιλάμε. Μόνο τις 5 από τις 14 ώρες είχα κλειστό το wifi που κοιμόμουν. Ευχαριστώ πολύ όλους. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Το titanium backup pro μπορεί να σωσει όλα τα email που έχω στον k9 email client; είναι το μονό που με εμποδίζει μέχρι τώρα για να περάσω custom rom και να κάνω full wipe. Ευχαριστώ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 ακουω συνεχεια ειναι odexed η ειναι deodexed και τοσο καιρο δεν εχω καταλαβει τη διαφορες εχουν αυτα τα δυο?? και ακομα καλητερα πιο απο τα δυο ειναι καλητερο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 ακουω συνεχεια ειναι odexed η ειναι deodexed και τοσο καιρο δεν εχω καταλαβει τη διαφορες εχουν αυτα τα δυο?? και ακομα καλητερα πιο απο τα δυο ειναι καλητερο!!! νομίζω πως ολο αυτό είναι για τους devs...εμεις σαν χρήστες δεν νομίζω να βλέπουμε διαφορά μεταξύ odex και deodex ριξε και μια ματιά εδω [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Το titanium backup pro μπορεί να σωσει όλα τα email που έχω στον k9 email client; είναι το μονό που με εμποδίζει μέχρι τώρα για να περάσω custom rom και να κάνω full wipe. Ευχαριστώ.... Δυστυχώς για exchange χρησιμοποιώ το social της Samsung και είμαι με cognition που δεν έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα μέσα και με το titanium το επανέφερε. Αδελφέ το πρόγραμμα δεν παίζεται και κάνει παπάδες. Εχω πάθει πλάκα με την πάρτυ του και μακάρι να είχα σε pc κάτι αντίστοιχο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Οι ψαχμενοι με την λεο θα ήθελα να μου πούνε αν το έχουν τσεκαρει βεβαία πως ειναι απο θέμα καταναλωσεις...Ευχαριστώ Sent from my MZ601 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Οι ψαχμενοι με την λεο θα ήθελα να μου πούνε αν το έχουν τσεκαρει βεβαία πως ειναι απο θέμα καταναλωσεις...Ευχαριστώ Sent from my MZ601 κατσε βρε δεν εχει πολλές ώρες που βγήκε...πάντως διαβάζω πως με ninph ειναι στα ίδια επίπεδα με τη 2.5 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts