Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

toggle signature verification on/off

Μέσα στο menu του cwm δεν ειπες οτι ειναι;

Ή εννοεις στο menu που σου βγαζει οταν κανεις reboot με cwm recovery;

οχι δεν έκανα εγώ το σχόλιο γιαυτό που αναφέρεις :)

Χεχεχεχε,

Android Version : 2.3.4

Baseband version I9100XXKG6

Kernel version 2.6.35.11 ninphetamine -2.02 .......

Build Number Leomar75 Rom Revolution 2.5 XXKG6

Τα καταφερα μαλλον.

Σα να αλλαξα λειτουργικο οντως.

Ειναι κατι αλλο must που πρεπει να κανω?

εγώ κάνω full wipe και πριν και μετά την εγκατάστασή κάποιας ρομ...τώρα το αν θέλεις να κάνεις κ εσύ είναι δικό σου θέμα :)

κατα τα άλλα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι αλλο εκτός απο το να κατεβάσεις απο το μαρκετ το revolutionrom και να περάσεις οτι γουστάρεις...

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χεχεχεχε,

Android Version : 2.3.4

Baseband version I9100XXKG6

Kernel version 2.6.35.11 ninphetamine -2.02 .......

Build Number Leomar75 Rom Revolution 2.5 XXKG6

Τα καταφερα μαλλον.

Σα να αλλαξα λειτουργικο οντως.

Ειναι κατι αλλο must που πρεπει να κανω?

Και μια τελευταια ερωτηση,

πως γυριζω πισω σε official ROM?Κανονικα οπως ξερω μεσω Odin?

Και μια τελευταια ερωτηση,

πως γυριζω πισω σε official ROM?Κανονικα οπως ξερω μεσω Odin?

σωστά...

για όποιον ενδιαφέρετε CF-Root-SGS2_XX_OXA_KH1-v4.1-CWM4.zip

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οχι δεν έκανα εγώ το σχόλιο γιαυτό που αναφέρεις :)

Sorry εκανα λαθος.

Τελικα ομως υπάρχει αυτη η επιλογη ή όχι;

Η revolutionrom σε τι βοηθάει ακριβως;

Edited by sothoms

Sorry εκανα λαθος.

στο recovery δεν νομίζω να υπάρχει...για την εφαρμογή cwm δεν ξέρω γιατί δεν την έχω...

το revolutionrom Kitchen ειναι μια εφαρμογή για την ρομ του leomar κ εχει mods,themes,fonts,kernles κτλ κ φλασαρεις οτι θέλεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Administrators
Πως ξεχωριζουμε ποιες ρομ απο αυτες που εχει το samfirmware εχουν δοθει επισημα σε καποιες χωρες? Μηπως ειναι αυτες με κοκκινα γραμματα?

Αναφέρονται ξεχωριστά ως KIES updates...

http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/7903049-kies-updates-week-30-

Modpic.gif

Sorry εκανα λαθος.

η επιλογη υπαρχει σε καποιο υπομενου.. δεν ειναι στις αρχικες επιλογες.. το ιδιο προβλημα ειχα και εγω, αλλα λυθηκε με τον τροπο που ανεφερα..

η εφαρμογη revolution rom σου δινει στο πιατο πολλα πραγματα.. themes, tweaks, mods, dialers, kernels μεταξυ αλλων..

Tapatalked from my GT-I9100

η επιλογη υπαρχει σε καποιο υπομενου.. δεν ειναι στις αρχικες επιλογες.. το ιδιο προβλημα ειχα και εγω, αλλα λυθηκε με τον τροπο που ανεφερα..

η εφαρμογη revolution rom σου δινει στο πιατο πολλα πραγματα.. themes, tweaks, mods, dialers, kernels μεταξυ αλλων..

Εκτος από τη ρομ του λέομαρ η εφαρμογή revolution rom μήμως μπορεί να εγκατασταθεί και να δουλέψει και σε άλλες ρομ όπως του criskelo ή κάποια άλλη;

Την έχει βάλει κανείς σε άλλη ρομ;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εκτος από τη ρομ του λέομαρ η εφαρμογή revolution rom μήμως μπορεί να εγκατασταθεί και να δουλέψει και σε άλλες ρομ όπως του criskelo ή κάποια άλλη;

όχι δεν λειτουργεί με καμία άλλη ρομ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

όχι δεν λειτουργεί με καμία άλλη ρομ...

Στην εκδοση 1.6 που την είχα δουλευε και με τον crickelo λογικα και με τις αλλες ρομ.

Στην revolution 1.7 το κλειδωσε και δουλευε μονο με το Leomar rom

αν ειναι odexed οπως η λεο μερικες απο τις μοντες δουλευουν,το χα δοκιμασει με στοκ κ ειχα περασει το διαφανο dialer

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Στην λεομαρ revolution app στα θεματα εχει το special gigerbread add on. Ποια ειναι η εφαρμογη που δείχνει (show info) στο notification bar για την μπαταρια????

αν ειναι odexed οπως η λεο μερικες απο τις μοντες δουλευουν,το χα δοκιμασει με στοκ κ ειχα περασει το διαφανο dialer

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

το θεμα ειναι οτι πλέον δεν μπορείς να κατεβάσεις τίποτα αν δεν έχεις λεομαρ...η καλύτερη λύση ειναι να ζητάει κάποιος τι θέλει και όποιος έχει λεομαρ να του το δίνει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Στο boot menu οταν κανεις cwm recovery ειναι;

Ακυρο, το βρηκα

thanx

Edited by sothoms

Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε εάν μια ROM είναι για το odin ή το CWM;

MY EVOLUTION ON PHONES

NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3

Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε εάν μια ROM είναι για το odin ή το CMW

αυτές που είναι για odin έχουν κατάληξη .tar και για cwm .zip

ολες τις επίσημες τις περνάς με odin...για τις custom λεει ο developer τον τρόπο εγκατάστασης..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Παρακουλουθώντας αυτό στάθηκα σ'αυτό που είπε ο saliez:

1. Αρκεί να φλασάρεις ένα επίσημο firmware (οδηγίες κτλπ εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593) Την KE2 συγκεκριμένα και θα κάνεις όπωσδήποτε την διαδικασία του Sales Code.

Κι ερωτώ..::p

Αφού στο δεύτερο ποστ εδώ αναφέρει ότι στο αρχείο για την επίσημη ΚΕ2 υπάρχει ήδη το "sales code EUR", γιατί χρειάζεται να γίνει η διαδικασία του Sales Code η οποία είναι:

"9.Τελευταίο βήμα, αν θέλετε να αλλάξετε το sales code για κάποια συγκεκριμένη χώρα, και το CSC το υποστηρίζει, πατήστε *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σας, και επιλέξτε τoν κωδικό που επιθυμείτε (π.χ EUR για Ελλάδα). Kάθε firmware έχει τους δικούς του κωδικούς, ανάλογα με τις χώρες για τις οποίες προορίζεται. Με το παραπάνω βήμα γίνεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο.

Το ΙΜΕΙ είναι πάνω στο κουτί, ή μπορείτε να το βρείτε πληκτρολογώντας *#06# ."

Είναι όντως απαραίτητο να γίνει αν φλασάρουμε την επίσημη ΚΕ2;:)

• Administrators

Απαραίτητο δεν είναι να το κάνεις, είναι όμως να το ελέγξεις αν όντως σου έχει περάσει by default το EUR μιας και το CSC που περιλαμβάνει η rom είναι multiCSC και μπορεί (για κάποιο λόγο) να σου έχει περάσει άλλο.

Modpic.gif

Απαραίτητο δεν είναι να το κάνεις, είναι όμως να το ελέγξεις αν όντως σου έχει περάσει by default το EUR μιας και το CSC που περιλαμβάνει η rom είναι multiCSC και μπορεί (για κάποιο λόγο) να σου έχει περάσει άλλο.

Kοίτα τώρα πόσο εύκολα μπορείς να την πατήσεις από μία και μόνο πατατιά της στιγμής..

Ήθελα κι εγώ να τσεκάρω τον sales code μου κι αφού είδα ότι όντως είχα τον EUR, αντί να πατήσω cancel πάτησα το Install.. καταλαβαίνετε ε; Τώρα βρίσκομαι στο επίσημο update για την KF3...:lol:

Nα υποθέσω ότι η διαδικασία για το unroot (ήμουν root πριν την πατάτα) είναι παντελώς περιττή τώρα έτσι; Έχω ήδη εγκαταστήσει την επίσημη ΚΕ2 :cry:

Παρακουλουθώντας αυτό στάθηκα σ'αυτό που είπε ο saliez:

Κι ερωτώ..::p

Αφού στο δεύτερο ποστ εδώ αναφέρει ότι στο αρχείο για την επίσημη ΚΕ2 υπάρχει ήδη το "sales code EUR", γιατί χρειάζεται να γίνει η διαδικασία του Sales Code η οποία είναι:

"9.Τελευταίο βήμα, αν θέλετε να αλλάξετε το sales code για κάποια συγκεκριμένη χώρα, και το CSC το υποστηρίζει, πατήστε *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σας, και επιλέξτε τoν κωδικό που επιθυμείτε (π.χ EUR για Ελλάδα). Kάθε firmware έχει τους δικούς του κωδικούς, ανάλογα με τις χώρες για τις οποίες προορίζεται. Με το παραπάνω βήμα γίνεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο.

Το ΙΜΕΙ είναι πάνω στο κουτί, ή μπορείτε να το βρείτε πληκτρολογώντας *#06# ."

Εγώ πάντως μια φορά που χρειάστηκε να φλασάρω την ΚΕ2 απο το αρχικό ποστ ,δεν είχε το EUR με αποτέλεσμα

να μην μπορώ να αναβαθμίσω μέσω kies.

ΕΙχε μια επιλογή XEU αν θυμάμαι καλά,το οποίο το έκανα install αλλα και πάλι το κιες μου έβγαζε μήνυμα οτι αυτή η έκδοση δεν μπορεί να αναβαθμιστεί.

Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν υπάρχει η επιλογή EUR ,τι μπορούμε να κάνουμε ωστε να μας το εμαφανίσει σαν επιλογή?

Να αναφέρω οτι όταν αγοράστηκε η συσκευή υπήρχε κανονικά!

• Administrators

Έβαλες την ελληνική ΚΕ2 από εδώ;

Αν ναι και δεν σου έβγαλε το EUR, ξαναπέρασε τη, για κάποιο λόγο κάτι δεν πήγε καλά.

Modpic.gif

Αν ναι και δεν σου έβγαλε το EUR, ξαναπέρασε τη, για κάποιο λόγο κάτι δεν πήγε καλά.

Eγώ την πέρασα από εκεί και το EUR ήταν εγκατεστημένο κανονικά πάντως, έκανα αμέσως και το update στην KF3 και όλα καλά.:)

Ναι απο δώ την είχα βάλει,ισως εχεις δίκιο οτι κατι δεν πήγε καλά...δεν είναι και η πρώτη φορά άλλωστε:lol:

Τώρα ειμαι με λεομαρ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ,αν αποφασίσω να ξαναγυρίσω σε στοκ καταστάσεις να

ξέρω τι γίνεται!

Nα υποθέσω ότι η διαδικασία για το unroot (ήμουν root πριν την πατάτα) είναι παντελώς περιττή τώρα έτσι; Έχω ήδη εγκαταστήσει την επίσημη ΚΕ2 :cry:

Να ρωτήσω πάλι γι'αυτό; Να γίνω πιο συγκεκριμένος. Ήμουν root και εγκατέστησα την επίσημη ΚΕ2 χωρίς πρώτα να κάνω τη διαδικασία για το unroot, τώρα πια δεν χρειάζεται, σωστά; Εικονίδιο Superuser εννοείται πως δεν υπάρχει τώρα, ούτε βέβαια μετά το επίσημο update σε KF3.

Με ένα USB Jig επιστρέφω για τα καλά στην original μορφή έτσι;:)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...