Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://qa.celogeek.com/android/mirrors/galaxys2/leomar75

αν κοιτούσες καλύτερα θα το έβλεπες...;)

ενοουσα στο xda ...δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτη η σελιδα...Απο το xda την εβγαλε???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ενοουσα στο xda ...δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτη η σελιδα...Απο το xda την εβγαλε???

στο xda υπάρχει το λινκ στη πρώτη σελίδα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

φλάσαρα την leomar 2.5. Καλή φένεται, αλλά του Criskelo μου άρεσαι πιο πολύ, παρόλο που η Leomar δεν έχει πρόβλημα με τα paid Apps του Market. Σε λίγο κατεβαίναι η Criskelo v.11 και ετοιμάζομαι να τη φλασάρω. Σίγουρα και η v.11 θα έχει το καινούργιο market.

Υπάρχει περίπτωση να διορθόσω, ώστε να μπορώ να αγοράζω paid Apps απ΄το καινούργιο Market ή τουλάχιστον να εγκαταστίσω το παλιό Market ?

Life' s Good 2

Χαιρετω την παρεα. εχω το sgs2 επιτελους εδω και 3 μερες αλλα ακομα δεν το εχω πειραξει. μια ερωτησουλα εχω προς το παρον.

στο sgs1 οταν τραβαγαμε βιντεο ειχαμε την δυνατοτητα να κανουμε παυση και συνεχεια εγγραφης. αυτο δεν υπαρχει στο sgs2. ξερετε αν εχει βρει κανενας καποιο τροπο να πειραξουμε καμια ρυθμιση ωστε να ενεργοποιηθει αυτη η δυνατοτητα ?

"Θεωρητικά" δεν χρειάζεται με την λογική πως έχεις την δυνατότητα να κολλήσεις πολλά βίντεο μαζί μέσο τις ανάλογης εφαρμογής. Εκεί έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις και background music κ.τ.λ. Το καταλαβαίνω αλλά ποτέ δεν ήμουν υπέρ τις αφαίρεσης δυνατοτήτων έστω και αν υπερκαλύπτονται από αλλού.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Να ρωτήσω αν χρειάζεται το παρακάτω πρόγραμμα ''FILE EXPERT'' ειδικά σε συσκευές που είναι root; Γιατί από ότι διαβάζω δίνει κάποιες έξτρα δυνατότητες.

https://market.android.com/details?id=xcxin.filexpert&feature=related_apps

Επίσης πως μπορώ να κάνω το bluetooth να δουλεύει και στην λειτουργία πτήσης;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Administrators
Να ρωτήσω αν χρειάζεται το παρακάτω πρόγραμμα ''FILE EXPERT'' ειδικά σε συσκευές που είναι root; Γιατί από ότι διαβάζω δίνει κάποιες έξτρα δυνατότητες.

Το file expert είναι ένας file explorer (όπως ο root explorer, o ES File Explorer κτλ) που έχει root δυνατότητες, δηλαδή μπορείς να πειράξεις αρχεία του συστήματος. Φυσικά πειράζεις μόνο ότι ξέρεις και είσαι σίγουρος αν δεν θέλεις να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Modpic.gif

Το file expert είναι ένας file explorer (όπως ο root explorer, o ES File Explorer κτλ) που έχει root δυνατότητες, δηλαδή μπορείς να πειράξεις αρχεία του συστήματος. Φυσικά πειράζεις μόνο ότι ξέρεις και είσαι σίγουρος αν δεν θέλεις να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Οπότε το αφήνω προς το παρόν εκτός και αν χρειάζεται για μπορέσω να ενεργοποιήσω με κάποιο τρόπο που δεν ξέρω το bluetooth σε κατάσταση πτήσης.:confused:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Οπότε το αφήνω προς το παρόν εκτός και αν χρειάζεται για μπορέσω να ενεργοποιήσω με κάποιο τρόπο που δεν ξέρω το bluetooth σε κατάσταση πτήσης.:confused:

Αυτο μπορεις να το κανεις με δωρεαν εφαρμογη απο το market Airplane Mode Wi-Fi Tool (κανει και για Bluetooth): https://market.android.com/details?id=net.geekherd.airplanemode&feature=search_result

Ερωτηση ασχετη κανενα νεο για το ποτε θα βγει η 2.3.4 για αναβαθμιση μεσα απο Kies εχει ακουσει κανεις;

Παιδια σταματησε να λειτουργουν οι ηχοι στο galaxy sii μου και μαλλον θελει αντικατασταση. Ειχα κανει root στο κινητο και στον flash counter γραφει =1 , Υπαρχει τροπος να τον μηδενισω χωρις το usb jig καθως δεν εχω και το τηλεφωνο ειναι στις μερες αμεσης αντικαταστασης απο saturn; Αν οχι ξερει καποιος που μπορω να βρω usb jig στην Θεσ/νικη. Ευχαριστω.

Εχω την εντυπωση οτι η Leomar 2.5 καταναλωνει πιο πολυ μπαταρια σε σχεση με την 2.4.

Και στις 2 εχω τον ιδιο kernel (ninphetamine 2.0.2).Μηπως παιζει ρολο το theme που εχω βαλει στην 2.5 που ειναι διαφορετικο?

Εσεις τι εχετε παρατηρησει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμμμ σημερα αντιμετωπισα το πρωτο μου προβληματακι απο τοτε που πηρα το κινητο.

Ημουν με Criskelo v.10.1 και πριν βαλω την v11 που εβγαλε πριν λιγες ωρες, ειπα να κανω ενα wipe αφου το ξεκινησα με Recovery.

Εβαλα την v.11 κανονικα, εστησα το κινητο με επαφες και οταν μπηκα στο Market να κατεβασω ξανα καποιες εφαρμογες μου βγαζει το εξης μηνυμα:

Σφαλμα ληψης "ονομα εφαρμογης"

Υπαρχει επαρκης χωρος στη συσκευη.

Τι μπορει να σημαινει αυτο ρε παιδια? Εκανα Μια προχειρη αναζητηση στο Google αλλα δε βρηκα τιποτα.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

• Administrators
Παιδια σταματησε να λειτουργουν οι ηχοι στο galaxy sii μου και μαλλον θελει αντικατασταση. Ειχα κανει root στο κινητο και στον flash counter γραφει =1 , Υπαρχει τροπος να τον μηδενισω χωρις το usb jig καθως δεν εχω και το τηλεφωνο ειναι στις μερες αμεσης αντικαταστασης απο saturn; Αν οχι ξερει καποιος που μπορω να βρω usb jig στην Θεσ/νικη. Ευχαριστω.

Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309302

Κάποιος θα έχει διαθέσιμο.

Modpic.gif

O LeoMar ανεβασε νεο theme στην RR.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1134359

info

Gingerbread SPECIAL EDITION by VERTUMUS has been added to the kitchen!

I ported it working with JKay stuff (extended power menu and lockscreen)

Also i fixed some minor bug on this theme!

Please bear in mind that this is an huge package and the following widgets/apps will be themed:

- Browser

- Clock

- Contacts

- Gallery

- Gmail

- Google Search Box

- Mms

- Music

- My files

- Phone

- Settings

- System

- Talk

- Tw launcher

- Tw calculator

- Tw calendar

- Video player

- Framework

- Tw-framework

When i say "themed" i mean that those apps will be replaced!

Now in order to revert back i created this package "Restore Stock Revolution Theme and apps" basically by installing this package, these themed apps will be replaced with the original ones on the base Revolution ROM!

παιδια ο criskelo εβγαλε καινουργια αναβαθμιση αλλα δεν βλεπω πουθενα τι αλλαγες εχει κανει απο την v10.1 δεν γραφει τιποτα:blink: οποιος τιν εκανε ας μας πει αν εχει καμια αλλαγει απο τη προηγουμένη ρομ του!!αν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την leomar 2.5 αλλα ο πειρασμος ειναι μεγαλος:lol:

παιδια ο criskelo εβγαλε καινουργια αναβαθμιση αλλα δεν βλεπω πουθενα τι αλλαγες εχει κανει απο την v10.1 δεν γραφει τιποτα:blink: οποιος τιν εκανε ας μας πει αν εχει καμια αλλαγει απο τη προηγουμένη ρομ του!!αν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την leomar 2.5 αλλα ο πειρασμος ειναι μεγαλος:lol:

Κάτσε όπως είσαι!

Έχει θεματάκια η 11. :)

Κάτσε όπως είσαι!

Έχει θεματάκια η 11. :)

Ναι εχει θεματακια με το market και την αναγνωριση ελευθερου χωρου στο δισκο..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

Νεο υλικο στην Revolution Rom

KG6 Swype modded by me (try this time to see if it remember words)

KG6 Stock Swype

KF3 Swype (as we already know this old version includes more languages)

Gps fast fix europe v2

Υ.Γ. Δεν ξέρω οσοι χρησιμοποιειται το swype 3.5 αν σας βολεψε...εμενα μου εμφάνιζε οπως να ναι τις λέξεις...γύρισα στο παλιό 2.7 που το δούλευα απροβλημάτιστα.

Edited by sakiss

Νεο υλικο στην Revolution Rom

KG6 Swype modded by me (try this time to see if it remember words)

KG6 Stock Swype

KF3 Swype (as we already know this old version includes more languages)

Gps fast fix europe v2

Υ.Γ. Δεν ξέρω οσοι χρησιμοποιειται το swype 3.5 αν σας βολεψε...εμενα μου εμφάνιζε οπως να ναι τις λέξεις...γύρισα στο παλιό 2.7 που το δούλευα απροβλημάτιστα.

Εμένα πάντως που το περασα όλο Fc μου έκανε και μου μπλοκαρε συνεxώς τη συσκευη. Γυρισα στο παλιό και όλα οκ.

Την έκδοση του Swype που έχουμε πως μπορούμε να τη δούμε???

Edited by aris1976

Εμένα πάντως που το περασα όλο Fc μου έκανε και μου μπλοκαρε συνεώς τη συσκευη. Γυρισα στο παλιό και όλα οκ.

Την έκδοση του Swype που έχουμε πως μπορούμε να τη δούμε???

αν πας στις ρυθμίσεις, εφαρμογές, ανάπτυξη εφαρμογών, όλες οι εφαρμογές και βρεις το swype γράφει πάνω πάνω την έκδοση της εφαρμογής..

και πιο εύκολα αν επιλέξεις το πλήκτρο των ρυθμίσεων από το πληκτρολόγιο κάτω κάτω γράφει τγη έκδοση..

Tapatalked from my GT-I9100

αν πας στις ρυθμίσεις, εφαρμογές, ανάπτυξη εφαρμογών, όλες οι εφαρμογές και βρεις το swype γράφει πάνω πάνω την έκδοση της εφαρμογής..

και πιο εύκολα αν επιλέξεις το πλήκτρο των ρυθμίσεων από το πληκτρολόγιο κάτω κάτω γράφει τγη έκδοση..

Tapatalked from my GT-I9100

Άμεση απάντηση.... :respect:

Ευχαριστώ...

Με τον mail client ακόμη δε μπορώ να βγαλω άκρη γιατί δε μπορώ να συνδεθω...

να ρωτησω χτες περασα την XXKG6 (2.3.4) , το root που ειχα κανει παλια χαθηκε η ακομη παρολο την αναβαθμιση ειναι το κινητο μου root ??

να ρωτησω χτες περασα την XXKG6 (2.3.4) , το root που ειχα κανει παλια χαθηκε η ακομη παρολο την αναβαθμιση ειναι το κινητο μου root ??

αν περάσεις επίσημη ρομ χάνετε το root

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

αν περάσεις επίσημη ρομ χάνετε το root

http://samsunggalaxysforums.com/showthread.php/5822-Firmware-I9100XXKG6-2.3.4-(GINGERBREAD)-for-Samsung-Galaxy-I9100

Αυτην κατεβασα και περασα , τωρα με πιον τροπο μπορω να δω αν το τηλ ειναι root η οχι ?

Στο φλασαρισμα μεσω Odin δεν χρησιμοποιησα ενα αρχειο απο τον φακελο της XXKG6 , το kernel .

Mηπως πρεπει τωρα παλι με το Odin να περασω το kernel (στο odin στο PDA) ωστε να γηνει root ?????

Edited by jimmis1974

http://samsunggalaxysforums.com/showthread.php/5822-Firmware-I9100XXKG6-2.3.4-(GINGERBREAD)-for-Samsung-Galaxy-I9100

Αυτην κατεβασα και περασα , τωρα με πιον τροπο μπορω να δω αν το τηλ ειναι root η οχι ?

Στο φλασαρισμα μεσω Odin δεν χρησιμοποιησα ενα αρχειο απο τον φακελο της XXKG6 , το kernel .

Mηπως πρεπει τωρα παλι με το Odin να περασω το kernel (στο odin στο PDA) ωστε να γηνει root ?????

τότε δεν είσαι root...ένας τρόπος είναι να δεις αν υπάρχει εφαρμογή superuser που λογικά σε εσένα δεν θα υπάρχει...

κατεβάζεις το cf root για KG6 και το φλασαρεις με odin>pda

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...