Dj_Blade Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Με το usb OTG adapter καταφερα mouse & keyboard, SD, CF (με card reader) , USB Flash FAT32, εκτος απο NTFS.... Υπάρχει "ευκολος" τροπος να δει το SG II NTFS ? το καταφερε κανενας ? (ειναι θεμα μηπως νεοτερου kernel... μελλοντικο update 2.3.4 ?) αγορασα το ιδιο περιπου απο καταστημα στο μαρουσι με κοστος 3 ευρω... Το usb stick το βλεπει ,usb hub με stick το βλεπει και γνωριζει οτι ειναι και self powered. Microsoft Simple Mouse δεν μου ειδε ομως. μπορεις να μας πεις εσυ η οποιος το χει πετυχει με τι μαρκα το εκανε? Η πως δουλεψε? Επισης θελω να αγορασω ενα bluetooth keyboard/mouse ωστε μαζι με το hdmi το κινητο να γινει ενα full PC :D εχετε κατι φθηνο να προτινετε απο ιντερνετι? Κατι τελευταιο αγορασα micro usb to hdmi απο το ιδιο καταστημα με κοστος 20 ευρω. Ειπα μιας και πιο πολυ για το μαμωτο το πηρα σαν gadget μην δινω πολλα λεφτα. Εχει ακουσει ποτε κανεις διαφορες σε σχεση με το αυθεντικο??? Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Κάτι μου λέει πάντως πως κάνοντας root με τον πρώτο τρόπο (τον "καθαρό"), το θαυμαστικό δεν εμφανίζεται. Ας επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει..:) Εγω επειδη θελω οσο πιο stock πραγματα γινεται και ρωτησα προχτες και εν τελη χτες εκανα root το κινητο, εκανα με τον πρωτο τροπο root,στο reboot ειχε το θαυμαστικο και στον οδηγο που διαβασα σ αυτο το φορουμ ελεγε να ξαναβαλουμε τον original kernel πισω για να φυγει το θαυμαστικο. Ετσι εκανα και οντως εφυγε. Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Παιδια μην τρελαινεστε με το θαυμαστικο. Ειναι απλα ενα εικονιδιο. Δεν ενοχλει πουθενα. @ΤοnyK Αντωνη καλως ηρθες ;) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Έβαλα πάλι τη LeoMar και με τη Revolution Rom απλά δεν υπάρχει....... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Έβαλα πάλι τη LeoMar και με τη Revolution Rom απλά δεν υπάρχει....... :) Είχες Criskelo πριν??Για πες κανα καλό!Ψήσε μας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Είχες Criskelo πριν??Για πες κανα καλό!Ψήσε μας :p Ναι... Την 1.31. Πολύ καλή αλλά είπα να δοκιμάσω πάλι τη Leomar μιας και την π[ρώτη φορά δεν την πήρα και με πολύ καλό μάτι... Όλα τα λεφτά είναι η Revolution Rom μιας και σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις πολλά χαρακτηριστικά άλλων Rom σε μια... Πολύ καλό.... :) Αξίζει πιστεύω μια δοκιμή.... Όσο για μπαταρία θα δίξει... Για τον Kernel τώρα να περάσω τον 2,0,5 ή να μείνω με τον 2.0.2. που έχει???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Το θαυμαστικό εμφανίζεται και με τον insecure kernel (πρώτη μέθοδος) και κατά πάσα πιθανότητα θα αυξάνεται και ο flash counter. Το παραπάνω επηρεάζεδι την εγγύηση; Εμένα πλέον γράφει 4. Τελικά κατάφερα και το έκανα root με την 4η προσπάθεια. Μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα στο S2root.exe το οποίο δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό. Checking Device Connection... Device Connected! Restarting ADB Server... Checking ROOT Access... Device Has TEMP ROOT Permissions! Attempting To PERM ROOT Device... Remounting '/system' as Read/Write... Pushing Required Files To Device... Setting Permissions... Installing BusyBox... Remounting '/system' as Read Only... PERM ROOT Success! Syncing Device... Cleaning Temporary Files... Rebooting Device... Done! Edited August 10, 2011 by topet Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Εγω επειδη θελω οσο πιο stock πραγματα γινεται και ρωτησα προχτες και εν τελη χτες εκανα root το κινητο, εκανα με τον πρωτο τροπο root,στο reboot ειχε το θαυμαστικο και στον οδηγο που διαβασα σ αυτο το φορουμ ελεγε να ξαναβαλουμε τον original kernel πισω για να φυγει το θαυμαστικο. Ετσι εκανα και οντως εφυγε. Δε βαριέσαι, μια ζωή την έχουμε...:lol: Μόλις το αποφάσισα κι εγώ και το προχώρησα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αυτή τη στιγμή έκανα και την επανεκκίνηση χωρίς το ενοχλητικό κατ'εμέ θαυμαστικό. Τέλος καλό, όλα καλά! Ευχαριστώ όλους σας παίδες, καιρός για Titanium ΑdFree ... ... ότι μου κατέβει!:lol::p:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Παιδιά βρήκα μια Stock Rom, απο το XDA με όνομα Cosmote OXF XWKE2. To θεμα είναι πως ενω ολα είναι ok δεν εχω ελληνικό πληκτρολόγιοούτε οταν εχω ελληνικό menu ούτε οταν εχω αγγλικό. Προσθέτω ελληνικά αλλά οι επιλογές είνα English US/Ελληνικά. Οταν το γυρίζω στα Ελληνικά πάει στα English UK!!!! Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Λοιπον δεν μπορω να βρω πως αλλαζει το μπακραουντ στην λεο μαρ...εχω κατεβασει το miui themesπου δινει ο λεομαρ αλλα μονο η οθονη στο κλειδωμα αλλαζει...το μπακραουντ εχει μεινει απο τιν cristelo... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Δε βαριέσαι, μια ζωή την έχουμε...:lol: Μόλις το αποφάσισα κι εγώ και το προχώρησα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αυτή τη στιγμή έκανα και την επανεκκίνηση χωρίς το ενοχλητικό κατ'εμέ θαυμαστικό. Τέλος καλό, όλα καλά! Ευχαριστώ όλους σας παίδες, καιρός για Titanium ΑdFree ... ... ότι μου κατέβει!:lol::p:D Έχασε τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα με το απλό root που έκανες; Θελω να βαλω κι εγω titanium, αλλα βαριεμαι να ξαναπαιρναω οτι εχω βαλει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Λοιπον δεν μπορω να βρω πως αλλαζει το μπακραουντ στην λεο μαρ...εχω κατεβασει το miui themesπου δινει ο λεομαρ αλλα μονο η οθονη στο κλειδωμα αλλαζει...το μπακραουντ εχει μεινει απο τιν cristelo... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk έκανες full wipe πριν περάσεις τη ρομ? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 τελικα ξερει κανεις τιποτα περι usb keyboard/mouse? επισης εχει κανεις παρατηρησει και αν ξερει γιατι οταν συνδεουμε το hdmi στην tv απενεργοποιηται το ασυρματο δικτυο? Εστω κ αν δειχνει συνδεμενο, δεν λειτουργει :S Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 παιδια να ρωτησω εχει περασει κανενας την τελευταια στοκ ρομ KG6? την κατεβασα αλλα εχει μεσα 5 αρχεια κ δεν βγαζω ακρη που πανε εχει CODE_I9100XXKG6_CL425236_REV02_user_low_ship.tar.md5 GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG6.tar.md5 KERNEL_I9100XXKG6_CL425236_REV02_user_low_ship.tar.md5 MODEM_I9100XXKG6_REV_02_CL1044543.tar.md5 u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit οποιος μπορει να βοηθησει ευχαριστω εκ των προτερων επισης ενα λινκ για cricelo sto xda?το εψαξα αλλα βρισκω ενα τοπικ για το sgs μονο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Έχασε τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα με το απλό root που έκανες; Θελω να βαλω κι εγω titanium, αλλα βαριεμαι να ξαναπαιρναω οτι εχω βαλει. Με το root δεν έχασε το παραμικρό! Το Titanium γιατί το φοβάσαι; Δεν χρειάζεται να του κάνεις τίποτα απ'τη στιγμή που θα το εγκαταστήσεις εκτός αν θέλεις να κάνεις ένα backup στις εφαρμογές που επιθυμείς (αυτή τη στιγμή γίνεται στο δικό μου ;) ), ότι έχεις ήδη εγκαταστήσει παραμένει κανονικά στη θέση του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Δεν φοβαμαι το titanium. ίσα ισα το root θα το κανω περισσοτερο γι αυτον τον λογο. Το root με ανησυχουσε μηπως μου κανει format το τηλεφωνο και τα χασω ολα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Δεν φοβαμαι το titanium. ίσα ισα το root θα το κανω περισσοτερο γι αυτον τον λογο. Το root με ανησυχουσε μηπως μου κανει format το τηλεφωνο και τα χασω ολα. Τίποτα τέτοιο, μη σε ανησυχεί. Προσωπικά το έκανα για τα δύο προγράμματα που προανάφερα. Ήδη κράτησα το backup που ήθελα και πρόλαβα να τεστάρω και τα προγράμματα με τις ενοχλητικές διαφημίσεις που ανήκουν πλέον στο παρελθόν! Ίσως μελλοντικά διαγράψω και προγράμματα του συστήματος που δεν χρησιμοποιώ αλλά προς το παρόν -κι αφού η μνήμη του τηλεφώνου είναι υπέρ αρκετή- δεν είναι κάτι που με επείγει. Προχώρα το άφοβα!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Καμιά ιδέα ρε παιδία γιατί από τη στιγμή που έχω βαλει Custom Roms δε μπορώ να συνδεθώ με τίποτα με τους e-mail servers μου???? Ειναι πολύ σημαντικό μιας και δε μπορώ να δώ τα mail τις δουλειας...... :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 παιδια να ρωτησω εχει περασει κανενας την τελευταια στοκ ρομ KG6? την κατεβασα αλλα εχει μεσα 5 αρχεια κ δεν βγαζω ακρη που πανε εχει CODE_I9100XXKG6_CL425236_REV02_user_low_ship.tar.md5 GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG6.tar.md5 KERNEL_I9100XXKG6_CL425236_REV02_user_low_ship.tar.md5 MODEM_I9100XXKG6_REV_02_CL1044543.tar.md5 u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit οποιος μπορει να βοηθησει ευχαριστω εκ των προτερων επισης ενα λινκ για cricelo sto xda?το εψαξα αλλα βρισκω ενα τοπικ για το sgs μονο Στο odin βαζεις εκει που λεει PDA: CODE_I9100XXKG6_CL425236_REV02_user_low_ship.tar.md5 PHONE:MODEM_I9100XXKG6_REV_02_CL1044543.tar.md5 CSC:GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG6.tar.md5 Λεπτομερειες εδώ. Για Criskelo XXKG6 εδώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Προς ενημερωση των φιλων Γαλαξιακων2 Ανδροϊστων μολις συνδεσα στο κινητο με το OTG βυσματακι ενα mini keyboard και δουλευει. Ειναι το mini keyboard της speedlink το οποιο πωλειται στο plaisio και λοιπα μαγαζια ως προς chat/keyboard για το Playstation 3 εναντι των 20 περιπου Ευρω. Αυτο δουλεψε..αντε να δουμε τιποτα αλλο τωρα... Μια παρατηρηση... Το USB stick μου το βλεπει ακομα και οταν συνδεω USB HUB.. Το Wireless stick(receiver) του keyboard ομως οχι... Edit: Πριν τα mouse δεν συγγινουνταν,τωρα αναβουν λαμπακια εμφανιζεται mouse pointer στην οθονη αλλα δεν κουνιουντε :P] Edit2 : Κουνηθηκε το mouse 2-3 φορες αλλαξα και mouse..αλλα μετα yok παλι...εντω μεταξυ 2-3 φορες μου κανε μονο του reboot... Edited August 10, 2011 by Dj_Blade Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVaNeZoS001 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ειχε ποτε κανεις θεμα με τα SMS που δειχνει να ειναι μολις 80 χαρακτηρες κ οταν τους υπερβει να μετατρεπει αυτοματα το SMS σε MMS?Αν ναι ξερεις κανεις πως λυνεται περα απο το να περασω το προγραμμα Handcent SMS??? Smartphone : iPhone 3G / iPhone 4 / Samsung Galaxy S2 / iPhone 4s / Samsung Galaxy S3 / iPhone 5 / iPhone 5s / iPhone 6 Tablet : iPad 2 32GB + 3G / Motorola Xoom Wifi only / iPad mini 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 έκανες full wipe πριν περάσεις τη ρομ? Οχιδεν έκανα...Άλλα ρε συ παράφρονα γιατι στα θέματα μου βγάζει μόνο 4-5 και Αυτα απο τον στόκοκ... Sent from my MZ601 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Και εγω leomar απο criskelo! Μεχρι στιγμης τα σπαει! Του εχω αλλαξει τα φωτα.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 εδωσε αναβαθμιση σημερα ο ιταλος στο μαρκετ για την εφαρμογη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 εδωσε αναβαθμιση σημερα ο ιταλος στο μαρκετ για την εφαρμογη.. Χρειαζομαστε ενα thanks button στο forum.. Ευχαριστω για την ενημερωση :) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts