themob Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 να ρωτήσω κάτι χαζό. όταν λέει transparent ...... winget τι ακριβώς σημαίνει αυτό το transparent transparent=διαφανο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) transparent=διαφανο δηλαδή όταν ο leomar μέσα στην εφαρμογή του ( revolution rom ) ανεβαζει κάποιο winget και γράψει transparenr winget θέλει να πει κάτι σαν καθαρή εγκατασταση, η κάτι άλλο. συγνώμη αν σας κουραζω. όκ. τώρα το κατάλαβα σας ευχαριστώ. Edited August 9, 2011 by nik187 Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) Και η εφαρμογη Rom Manager τι ρολο παιζει; ξεχνας την εφαρμογη... δε χρειαζεται (προσωπικα) σε τιποτα.. χωρια που εχει και καποια «θεματακια» με τη συσκευη.. δηλαδή όταν ο leomar μέσα στην εφαρμογή του ( revolution rom ) ανεβαζει κάποιο winget και γράψει transparenr winget θέλει να πει κάτι σαν καθαρή εγκατασταση, η κάτι άλλο. συγνώμη αν σας κουραζω. οχι φιλε.. απλως εχει να κανει με την εμφανιση του widget.. ειναι απλα διαφανο.. ερωτηση μιας και δεν το εχω ψαξει καθολου.. τι διαφορα εχει το wipe battery stats πριν το φλασαρισμα με το καλιμπραρισμα της μπαταριας μεσω σχετικης εφαρμογης? αφου μεσω της εφαρμογης παλι διαγραφεται το ιδιο (???) αρχειο που διαγραφεται κατα τη φαση των γνωστων πολλαπλων wipes στο cwm.. Edited August 9, 2011 by jpsih Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 ξεχνας την εφαρμογη... δε χρειαζεται (προσωπικα) σε τιποτα.. χωρια που εχει και καποια «θεματακια» με τη συσκευη.. ερωτηση μιας και δεν το εχω ψαξει καθολου.. τι διαφορα εχει το wipe battery stats πριν το φλασαρισμα με το καλιμπραρισμα της μπαταριας μεσω σχετικης εφαρμογης? αφου μεσω της εφαρμογης παλι διαγραφεται το ιδιο (???) αρχειο που διαγραφεται κατα τη φαση των γνωστων πολλαπλων wipes στο cwm.. νομιζω πως το wipe battery stats απο το cwm δεν λειτουργει... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 δηλαδή όταν ο leomar μέσα στην εφαρμογή του ( revolution rom ) ανεβαζει κάποιο winget και γράψει transparenr winget θέλει να πει κάτι σαν καθαρή εγκατασταση, η κάτι άλλο. συγνώμη αν σας κουραζω. θελει να πει οτι θα φαινεται πιο 'αχνα΄ απο τα αλλα widget. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 νομιζω πως το wipe battery stats απο το cwm δεν λειτουργει... βοηθα παραφρωνα... ετσι μαλλον εξηγουνται ολα.. (λεω εγω...) γι αυτο η μπαταρια κατεβαινει πολυ γρηγορα με λεομαρ και 2.0.2 κερνελ και με τις γνωστες μοντες παγωματος συγκεκριμενων εφαρμογων.. αν καποιος ειναι βεβαιος, ας απαντησει,, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 βοηθα παραφρωνα... ετσι μαλλον εξηγουνται ολα.. (λεω εγω...) γι αυτο η μπαταρια κατεβαινει πολυ γρηγορα με λεομαρ και 2.0.2 κερνελ και με τις γνωστες μοντες παγωματος συγκεκριμενων εφαρμογων.. αν καποιος ειναι βεβαιος, ας απαντησει,, απλά εχω προσέξει οτι οταν κάνεις wipe data,cache,dalvik γράφει στην οθόνη οτι εγινε κανονικά...οταν πατας να κανει wipe battery stats δεν γράφει τίποτα στην οθόνη κ ετσι υπέθεσα οτι δεν λειτουργεί και κάνω calibrate απο την εφαρμογή... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainmangr Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 παιδιά υπάρχει κάποιος οδηγός πως μπορώ να περάσω rom και τέτοια γιατί είμαι αρχάριος στο πέρασμα τον rom? το μονο που έχω κάνει είναι root... ευχαριστωωω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 παιδιά υπάρχει κάποιος οδηγός πως μπορώ να περάσω rom και τέτοια γιατί είμαι αρχάριος στο πέρασμα τον rom? το μονο που έχω κάνει είναι root... ευχαριστωωω Αρχισε το διαβασμα.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Και οτι θες εδω ειμαστε... Sent from my Desire HD using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 παιδιά υπάρχει κάποιος οδηγός πως μπορώ να περάσω rom και τέτοια γιατί είμαι αρχάριος στο πέρασμα τον rom? το μονο που έχω κάνει είναι root... ευχαριστωωω εχεις περασει cf root? αν δεν εχεις περασει πρωτα κανεις αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3675342#post3675342 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainmangr Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 εχεις περασει cf root? αν δεν εχεις περασει πρωτα κανεις αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3675342#post3675342 Δεν εχω κάνει cf root,θα το κάνω.Μετά τι κάνω?? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Δεν εχω κάνει cf root,θα το κάνω.Μετά τι κάνω?? :) Μετα κατεβαζεις οποια ρομ θελεις και την περνας Sent from my Desire HD using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Για να περασεις custom rom πρεπει να εισαι root ή cf root; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Ρε παιδια πιο προγραμα σου δειχνει αν κοιμαται το τηλ... Sent from my Desire HD using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainmangr Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Μετα κατεβαζεις οποια ρομ θελεις και την περνας Sent from my Desire HD using Tapatalk Το ερώτημα μου είναι πως γίνετε η διαδικασία ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Ρε παιδια πιο προγραμα σου δειχνει αν κοιμαται το τηλ... Sent from my Desire HD using Tapatalk CPU Spy... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Σήμερα έκανα root το κινητό με τον παρακάτω γνωστό σε όσους ασχολήθηκαν τρόπο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Στην 1η προσπάθεια το odin μου βγήκε όπως είναι στην φωτογραφία http://img199.imageshack.us/img199/6728/rootc.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Συνέχισα παρόλα αυτά την διαδικασία και την επανέλαβα χωρίς το παραπάνω πρόβλημα και όπως ακριβώς λένε οι οδηγίες. Φτάνω στο σημείο που πατώ το S2 root.exe και μου βγάζει κανονικά το πινακάκι της φωτογραφίας http://img708.imageshack.us/img708/9717/s2rootmain.th.png αφού έχω πατήσει την 1η επιλογή επάνω που λέει, ''Jump To Download Mode'' και στη συνέχεια μου βγαίνει το ανθρωπάκι του android στην οθόνη όπως είναι στη φωτογραφία χωρίς να κάνει το τηλέφωνο restart και μένει εκεί. http://img718.imageshack.us/img718/9870/modedownloadgalaxys21.th.png Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Αφού περίμενα αρκετή ώρα έβγαλα την μπαταρία και έκανα επανεκίνηση και όλα καλά από όσο βλέπω. Στη συνέχεια έκανα και τη διαδικασία για να φύγει και το κίτρινο θαυμαστικό και όλα ΟΚ. Δεν μπόρεσα όμως να δω το superuser ανοίγοντας τις εφαρμογές του κινητού, εκτός και αν έψαχνα σε λάθος μέρος. Επίσης το titanium backup μου λέει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση root, να βεβαιωθώ ότι η rom είναι rooted και περιλαμβάνει το BusyBox! Έκανα κάτι λάθος στην διαδικασία;;;:confused: Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Αφού περίμενα αρκετή ώρα έβγαλα την μπαταρία και έκανα επανεκίνηση και όλα καλά από όσο βλέπω. Στη συνέχεια έκανα και τη διαδικασία για να φύγει και το κίτρινο θαυμαστικό και όλα ΟΚ. Δεν μπόρεσα όμως να δω το superuser ανοίγοντας τις εφαρμογές του κινητού, εκτός και αν έψαχνα σε λάθος μέρος. Επίσης το titanium backup μου λέει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση root, να βεβαιωθώ ότι η rom είναι rooted και περιλαμβάνει το BusyBox! Έκανα κάτι λάθος στην διαδικασία;;;:confused: Για να είμαι ειλικρινής, εγώ έχω το κίτρινο θαυμαστικό από τη πρώτη μέρα και ούτε έχω σκοπό να το βγάλω. Υποψιάζομαι όμως οτι κάτι έκανες λάθος ή πήγες λάθος εκεί. Σου προτείνω να ρουτάρεις το κινητό με τον αντίστοιχο CFroot kernel (στον ίδιο οδηγό θα βρεις τη διαδικασία) και να τελειώσεις εκεί τα βάσανα σου χωρίς να ξανά ασχοληθείς με το θαυμαστικό. Επίσης, αφού δεν βλέπεις την εφαρμογή superuser σημαίνει οτι δεν είσαι root. Οπότε η κάνεις αυτό που γράφω, ή επαλαμβάνεις την διαδικασία. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Πέρασαν leomar προερχομενος απο cristelo...αυτοί που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι γιαγιά μου κράτησε το ίδιο μπακραουντ που είχα στήνει cristelo... Sent from my MZ601 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Για να είμαι ειλικρινής, εγώ έχω το κίτρινο θαυμαστικό από τη πρώτη μέρα και ούτε έχω σκοπό να το βγάλω. Υποψιάζομαι όμως οτι κάτι έκανες λάθος ή πήγες λάθος εκεί. Σου προτείνω να ρουτάρεις το κινητό με τον αντίστοιχο CFroot kernel (στον ίδιο οδηγό θα βρεις τη διαδικασία) και να τελειώσεις εκεί τα βάσανα σου χωρίς να ξανά ασχοληθείς με το θαυμαστικό. Επίσης, αφού δεν βλέπεις την εφαρμογή superuser σημαίνει οτι δεν είσαι root. Οπότε η κάνεις αυτό που γράφω, ή επαλαμβάνεις την διαδικασία. H διδικασία έγινε με τον 1ο τρόπο και με το αντίστοιχο CFROOT kernel. Για λύστε μου μια απορία! Με το που ανοίγουμε το s2 root.exe που είναι και η τελευταία διαδικασία, γίνονται ΟΛΑ αυτόματα, ακόμη και επαννεκίνηση του κινητού; Ρωτώ γιατί όπως είπα εμένα έδειχνε ότι κόλλησε στην τελευταία φωτογραφία του πιο πάνω ποστ μου. Πιο πριν είχα επιλέξει από το παράθυρο του s2 root.exe το ''Jump To Download Mode''. Να πω ότι δοκίμασα και το faster fix για το GPS το οποίο μου λέει επίσης ότι η συσκευή δεν είναι root. Προς το μεσημέρι θα επαναλάβω την διαδικασία και θα σας πω. Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 και για να μην μπερδευεται ο κοσμος, root κ cfroot ειναι το ιδιο και το αυτο.. απλως με cf (ChainFire) θα περαστει (μεταξυ αλλων) και το clockword mod recovery.. επομενως μετα το cfroot ειστε ετοιμοι για φλασαρισμα μεσω cwm.. η ολη διαδικασια μετα τις πρωτες φορες κατανταει αστεια και παιχνιδακι.. το κιτρινο θαυμαστικο το εχω αφησει κ εγω για την πλακα σε κατοχους iphone.. οταν ρωτανε τι ειναι τους λεω το βγαζει μονο του οταν πιανει τη συσκευη κατοχος iphone για να τον προετοιμασει για το σοκ.. Tapatalked from my GT-I9100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 το κιτρινο θαυμαστικο το εχω αφησει κ εγω για την πλακα σε κατοχους iphone.. οταν ρωτανε τι ειναι τους λεω το βγαζει μονο του οταν πιανει τη συσκευη κατοχος iphone για να τον προετοιμασει για το σοκ.. Tapatalked from my GT-I9100 επικο!!!! :lol::lol::lol::lol: Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Αναρωτιέμαι αν αξίζει να κάνω ρούτ το κινητό. Είχα κάνει το τάμπλετ μου και τα μόνα που χρησιμοποίησα ήταν το one click lag fix και το ads free. Δεν έχω σκοπό να μπλέξω με custom roms, οπότε χρειάζεται? Μου διαφεύγει κάποια must have root εφαρμογή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ούτε εγώ έχω σκοπό να περάσω άλλη ρομ. Ο λόγος που το κάνω είναι για να μπορέσω να πάρω back up όλο το κινητό με το titanium back up για παν ενδεχόμενο, κάτι που το εκτίμησα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο HTC HDII που έχω με άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα. Άλλος λόγος είναι για να κάνω χρήση κάποια προγράμματα που θέλουν root, όπως είναι το faster fix για το gps. Ένας ακόμη λόγος είναι για να δουλεύει το Bluetooth σε flight mode, καθώς επίσης να απενεργοποιήσω τις φωνητικές εντολές οι οποίες για ένα ηλίθιο λόγο μένουν ενεργοποιημένες αν πατηθεί κατά λάθος το κουμπί του bluetooth και τρώει μπαταρία. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράματα που μπορεί να κάνεις.;) Να ρωτήσω κάτι ακόμη σχετικά με την διαδικασία root. Αν έχω ήδη επιλεγμένη την παρακάτω ρύθμιση ''--> ρυθμίσεις --> εφαρμογές --> ανάπτυξη και τικάρουμε τον εντοπισμό σφαλμάτων'' είναι λάθος; Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Αναρωτιέμαι αν αξίζει να κάνω ρούτ το κινητό. Είχα κάνει το τάμπλετ μου και τα μόνα που χρησιμοποίησα ήταν το one click lag fix και το ads free. Δεν έχω σκοπό να μπλέξω με custom roms, οπότε χρειάζεται? Μου διαφεύγει κάποια must have root εφαρμογή? Εξαρτάται πως και γιατι το χρεισιμοποιεις. ..αν για παράδειγμα έχεις θέμα με την μπαταριά μιλάς πολύ και δεν σου κρατάει γιαγιά να μην βάλεις μια custom rom??? Sent from my MZ601 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts