Sol_Ballads Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Νέο λινκ http://www.multiupload.com/O8Q5SEI6JI Γιατι το παλιο ειχε προβλημα στο install script :) Επιτέλους κάτι καινούργιο για φλασαρισμα :Ρ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Παιδια περασα το v10.1 αλλα η version δεν αλλαξε...παραμενει v10... Ξερει κανεις το γιατι??? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Παιδια περασα το v10.1 αλλα η version δεν αλλαξε...παραμενει v10... Ξερει κανεις το γιατι??? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Θα ξέχασε να το αλλάξει .. :p Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Καλημερες...Οταν κανουμε φορματ μετα απο φλασαρισμα,πρεπει να κανουμε και την μνημη SD? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 οχι αν εννοεις την εξωτερικη καρτα sd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 οχι αν εννοεις την εξωτερικη καρτα sd Την εσωτερική SD εννοώ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 εαν κανεις hard reset με τον κωδικο *2767*3855# διαγραφεται και η sd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Την εσωτερική SD εννοώ. Ούτε αυτή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Παιδια καποιος τροπος γ root στην KG5??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Παιδια καποιος τροπος γ root στην KG5??? Βάλε το CF-Root της KG6, δεν έχεις πρόβλημα. Επίσης... γράψε ολόκληρες τις λέξεις, η γραφή τύπου sms απαγορεύεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 (edited) Μετά σπό πέρασμα καινούργιας custom rom πρέπει να κάνω κάτι άλλο γιατι τα δεδομένα που είχα πριν στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου παραμένουν. Και αν ναι είναι απαραίτητο; Edited August 8, 2011 by saliez Συνεχόμενα μηνύματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Μετά σπό πέρασμα καινούργιας custom rom πρέπει να κάνω κάτι άλλο γιατι τα δεδομένα που είχα πριν στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου παραμένουν. Και αν ναι είναι απαραίτητο; Δεν είναι απαραίτητο να τα σβήσεις εκτός και αν δεν τα θέλεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Στη ρομ του leomar αν κατεβασω το EDT Tweaks πρεπει να κανω και κατι αλλο μετα; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Στη ρομ του leomar αν κατεβασω το EDT Tweaks πρεπει να κανω και κατι αλλο μετα; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Τι εννοεις? Ξερεις τι ειναι αυτο που κατεβαζεις? :) Πρεπει να εχεις ενα απο τα τρια (?) θεματα του που το υποστηριζουν. Στην ουσια προκειται για μια εφαρμογη που σου επιτρεπει να αλλαξεις πραγματα στην status bar. ΑΛΛΑ λειτουργει μοναχα σε θεματα που την υποστηριζουν! (Μιλωντας για Leomar's Rom, δεν ξερω τι συμβαινει στις deodexed). Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 εγω ξαναγύρισα σε κρισκελο αριστος και ο λεομαρ αλλα δεν μπορεσα να κανω το swype να δουλεψει με τιποτα! σε κρισκελο δουλευει η παλια version(η κανουργια οχι) ρολοι! οσο τελεια και αν ειναι η ρομ εγω χωρις σκαιπ δεν μπορω:) τεσπα no problem μπορει να χανω λιγο σε μπαταρια αλλα μικρο το κακο! η δευτερη φορτιζει παντα και ειναι ετοιμη για ολα:lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 (edited) εγω ξαναγύρισα σε κρισκελο αριστος και ο λεομαρ αλλα δεν μπορεσα να κανω το swype να δουλεψει με τιποτα! σε κρισκελο δουλευει η παλια version(η κανουργια οχι) ρολοι! οσο τελεια και αν ειναι η ρομ εγω χωρις σκαιπ δεν μπορω:) τεσπα no problem μπορει να χανω λιγο σε μπαταρια αλλα μικρο το κακο! η δευτερη φορτιζει παντα και ειναι ετοιμη για ολα:lol::lol: σε μενα παλι γιατι δουλεψε με λεομαρ στο ανέβασα εδω για να το κατεβάσεις αν το θέλεις. ( είναι η πρώτη φορά που κάνω upload ελπίζω να το έκανα σωστά ) https://rapidshare.com/files/1487417297/SWYPE_ELLINIKO.rar Edited August 8, 2011 by nik187 Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 σε μενα παλι γιατι δουλεψε με λεομαρ στο ανέβασα εδω για να το κατεβάσεις αν το θέλεις. ( είναι η πρώτη φορά που κάνω upload ελπίζω να το έκανα σωστά ) https://rapidshare.com/files/1487417297/SWYPE_ELLINIKO.rar δεν δουλευει ρε φιλε! δοκιμασα τα παντα ΤΑ ΠΑΝΤΑ λεμε! κρατησα και ενα back up της λεομαρ μηπως βρεθει λυση! σε κρισκελο δουλευει τι να πω! ισως με ενα καθαρο ινσταλ υστερα απο hard format να δουλεψει αλλα τωρα δεν εχω χρονο...για τετοια. anyway σε ευχαριστω για το link.το κραταω και αυτο αν χρειαστει μελλοντικά!:) να εισαι καλα.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Ολα οκ με την Criskelo απλα έχω 2 ερωτησούλες: Πρώτον πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τις δυνατότητες κλειδώματος της οθόνης (για μετάβαση σε κάμερα κτλ) και δεύτερων γιατι δε μπορώ να συνδέσω κανένα Pop λογαριασμό e-mail? Ενώ με την original δεν είχα κανένα προβλημα από τη στιγμή που περασα σε custom δε μπορώ με τίποτα. Και μέσω του Social Hub παλι τίποτα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 καλημερα, μια ερωτησουλα ή μαλλον την γνωμη σας ειμαι με την Criskelo και επαιζα ενα παιχνιδι δεν το ειχα στις προηγουμενη ρομ το οποιο μου κρασαρε και μου κολησε το κινητο για να ξεκολησω το κινητο χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια , οταν το ανοιξα απο 57% η μπαταρια που ηταν πριν το κολημα ειχε πεσει αποτομα σε 36% ( το παιχνιδι ενοηται πηγε στα σκουπιδια ) , τωρα το πρωι το βρηκα παλι 36% και σαν να ειχε φορτισει λιγο κατι που δεν ισχυει βεββαια τι προτινεται να του ΞΑΝΑ κανω calibrate την μπαταρια ή να το αφησω όπωσ εχει (του ειχα κανει calibrate οταν περασα την rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 εγω ξαναγύρισα σε κρισκελο αριστος και ο λεομαρ αλλα δεν μπορεσα να κανω το swype να δουλεψει με τιποτα! σε κρισκελο δουλευει η παλια version(η κανουργια οχι) ρολοι! οσο τελεια και αν ειναι η ρομ εγω χωρις σκαιπ δεν μπορω:) τεσπα no problem μπορει να χανω λιγο σε μπαταρια αλλα μικρο το κακο! η δευτερη φορτιζει παντα και ειναι ετοιμη για ολα:lol::lol: την δευτερη μπαταρια απο που την πηρες και πως την φορτιζεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 την δευτερη μπαταρια απο που την πηρες και πως την φορτιζεις; Απο ebay θα βρεις μπαταρια και φορτιστη που καθεται πανω και φορτιζει!! και πολυ φτηνά!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Απο ebay θα βρεις μπαταρια και φορτιστη που καθεται πανω και φορτιζει!! και πολυ φτηνά!! αν μπορεσεις αφου εχεις παρει εσυ και ειναι δοκιμασμενη στειλε το ονομα του πωλητη ή το link του, αν το εχεις ακομα στο history του ebay σου, να παρουμε απο τον ιδιο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) δεν εχω παρει εγω αλλα κοιταξε στο ebay θα βρεις παρα πολλες δες http://cgi.ebay.com/3x-1800mAh-Battery-Charger-F-Samsung-Galaxy-S-2-i9100-/300573549060?pt=PDA_Accessories&hash=item45fb946204 http://cgi.ebay.com/2x-1650mAh-Battery-Charger-Samsung-Galaxy-S2-II-i9100-/280684348521?pt=PDA_Accessories&hash=item415a174469 Edited August 9, 2011 by manwlis77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 εγω με λεομαρ και τον κερνελ 2.0.2 (οχι τον 2.0.5) εχω μεγαλη καταναλωση.. τι γινεται ρε παιδια; Tapatalked from my GT-I9100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 εγω με λεομαρ και τον κερνελ 2.0.2 (οχι τον 2.0.5) εχω μεγαλη καταναλωση.. τι γινεται ρε παιδια; Tapatalked from my GT-I9100 μήπως κάποια εφαρμογή στη κάνει τη δουλειά? έκανες remove software update απο το revolution app? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts