sakiss Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 (edited) που βρισκουμε αυτα τα αρχεια να τα περασουμε και εμεις που ειμαιστε με πιο παλιο swype στην leo ??? Πρωτη σελίδα του τοπικ (διαβάστε καμια σελιδα έχε απαντηθει τοσες φορες).Να ξέρεις οτι περιστασιακά χάνονται τα ελληνικά γιατι η rom ειναι odexed (με ενα restart ξανανιώθει) :) Edited August 7, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Παιδες επειδη το ειδα να συμβαινει στο thread του Leomar, μια συμβουλη που σε πολλους ειναι γνωστη (αλλα υποθετω πολλοι δεν το γνωριζουν). Παντα πριν ξεκινησουμε να πειραζουμε τη συσκευη μας, παιρνουμε ενα backup του efs φακελου της συσκευης. Εχουν αναφερθει (ελαχιστες ειναι η αληθεια, αλλα δεν θα θελαμε να ειμαστε κι εμεις μεσα) περιπτωσεις κατεστραμμενου ΙΜΕΙ. Αυτο δημιουργει προβλημα και λυνεται (νομιζω μονο) απο τη Samsung. Τεσπα, απλως καντε copy τον efs καπου αλλου just in case. Μια φορα θελει, οχι παντα. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Παιδες επειδη το ειδα να συμβαινει στο thread του Leomar, μια συμβουλη που σε πολλους ειναι γνωστη (αλλα υποθετω πολλοι δεν το γνωριζουν). Παντα πριν ξεκινησουμε να πειραζουμε τη συσκευη μας, παιρνουμε ενα backup του efs φακελου της συσκευης. Εχουν αναφερθει (ελαχιστες ειναι η αληθεια, αλλα δεν θα θελαμε να ειμαστε κι εμεις μεσα) περιπτωσεις κατεστραμμενου ΙΜΕΙ. Αυτο δημιουργει προβλημα και λυνεται (νομιζω μονο) απο τη Samsung. Τεσπα, απλως καντε copy τον efs καπου αλλου just in case. Μια φορα θελει, οχι παντα. Αν δεν κάνω λάθος ενοεις τον φάκελο που γράφει efs backup???που τον κάνουμε αντιγραφη?? Sent from my MZ601 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 (edited) Αν δεν κάνω λάθος ενοεις τον φάκελο που γράφει efs backup???που τον κάνουμε αντιγραφη?? Όχι, τον φάκελο efs που βρίσκεται στο root. Τον κάνεις αντιγραφή σε ένα ασφαλές για σένα μέρος σε περίπτωση που χρειαστεί να το επαναφέρεις. Edited August 7, 2011 by saliez Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Όχι, τον φάκελο efs που βρίσκεται στο root. Τον κάνεις αντιγραφή σε ένα ασφαλές για σένα μέρος σε περίπτωση που χρειαστεί να το επαναφέρεις. Τον εκανα απο το root explorer copy paste sto sd card...ειναι οκ εκεί??? Sent from my MZ601 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Τον εκανα απο το root explorer copy paste sto sd card...ειναι οκ εκεί??? Sent from my MZ601 using TapatalkKαντο copy και στο pc σου να υπαρχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Πρωτη σελίδα του τοπικ (διαβάστε καμια σελιδα έχε απαντηθει τοσες φορες).Να ξέρεις οτι περιστασιακά χάνονται τα ελληνικά γιατι η rom ειναι odexed (με ενα restart ξανανιώθει) :) σε μένα παντως δεν δουλεύει. το εβαλα διαλεγω γαλλικά και η γλωσσα παραμενει στα γαλλικα. εχω την τελευταια ρομ του λεομαρ. η προηγουμενη έκδοση του swype δουλεύει κανονικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 σε μένα παντως δεν δουλεύει. το εβαλα διαλεγω γαλλικά και η γλωσσα παραμενει στα γαλλικα. εχω την τελευταια ρομ του λεομαρ. η προηγουμενη έκδοση του swype δουλεύει κανονικα.Eκανες move και τα 2 αρχεια?....& οταν το κανεις πρεπει να μην εχεις σε input method το swype.Restart τοτε επιλεγεις swype με UK english,Γαλλικα και εισαι οκ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Eκανες move και τα 2 αρχεια?....& οταν το κανεις πρεπει να μην εχεις σε input method το swype.Restart τοτε επιλεγεις swype με UK english,Γαλλικα και εισαι οκ. δεν μου δουλεύει με τιποτα. και απο οτι βλεπω δεν μου δουλευει και το παλιο swype ενω στην κρισκελο δουλευε. κατσε θα δοκιμασω ακομη μια και θα σου πω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Σε λίγες ωρες βγαινει ο κατα πολλους καλυτερος kernel του Angelom (thunderbolt 19) http://www.androidiani.com/forum/modding-samsung-galaxy-s2/57919-rom-thunderbolt-base-2-3-4-a.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Με criskelo v10 ποιον κερνελ nimphtemine λετε για φλασάρισμα ? Εκδοση 2,0,2 ή 2,0,5 >??? Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 περασα την στοκ kg6 γιατι δεν γραφει ελληνικα? καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 περασα την στοκ kg6 γιατι δεν γραφει ελληνικα? καμια ιδεα? Ρούταρε την και πέρασε το Ελληνικό swype που βρίσκεται στην αρχή του θέματος. :) Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 αλλη φορα που την εβαζα εγραφε ενδιαμεσα εβαλα leomar και criskelo τι μπορει να εγινε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 αλλη φορα που την εβαζα εγραφε ενδιαμεσα εβαλα leomar και criskelo τι μπορει να εγινε? Κάθε φορά που αλλάζεις ROM αλλάζεις τα αρχεία του συστήματος, είναι τελείως άτοπο επιχείρημα οτι κάποια φορά είχε Ελληνικά. :) Έγινε, οτι δεν έχει Ελληνικά αυτή η ROM. Πράγμα καθόλου ασυνήθιστο. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 την ξαναπερασα και τωρα εχει!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 σε μενα το swype δεν δουλεύει με τίποτα σε λεομαρ. το παλιο( το οποίο δούλευε αψογα σε κρισκελο) εδω μου κλεινει και το νεο στο λινκ που δινετε απλα τα γαλλικα τα διαβαζει γαλλικά. βασικα ψιλοξενερωσα τώρα. ειμαι με go keyboard αυτο τον καιρο αλλα ενα swype πάντα χρειάζεται. παιδια οσοι εχετε την λεομαρ αντιμετωπίζετε παρομοιο προβλημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 σε μενα το swype δεν δουλεύει με τίποτα σε λεομαρ. το παλιο( το οποίο δούλευε αψογα σε κρισκελο) εδω μου κλεινει και το νεο στο λινκ που δινετε απλα τα γαλλικα τα διαβαζει γαλλικά. βασικα ψιλοξενερωσα τώρα. ειμαι με go keyboard αυτο τον καιρο αλλα ενα swype πάντα χρειάζεται. παιδια οσοι εχετε την λεομαρ αντιμετωπίζετε παρομοιο προβλημα? Εγώ στη Leomar έχω περάσει ένα παλιότερο Swype και δουλεύει κομπλέ. Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις δηλαδή Φρέντυ; Force closes; Κάνεις σωστά τη διαδικασία σίγουρα; Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 σε μενα το swype δεν δουλεύει με τίποτα σε λεομαρ. το παλιο( το οποίο δούλευε αψογα σε κρισκελο) εδω μου κλεινει και το νεο στο λινκ που δινετε απλα τα γαλλικα τα διαβαζει γαλλικά. βασικα ψιλοξενερωσα τώρα. ειμαι με go keyboard αυτο τον καιρο αλλα ενα swype πάντα χρειάζεται. παιδια οσοι εχετε την λεομαρ αντιμετωπίζετε παρομοιο προβλημα? μήπως αυτό σε βοηθήσει? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16080622&postcount=1 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15754579&postcount=326 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 (edited) Εγώ στη Leomar έχω περάσει ένα παλιότερο Swype και δουλεύει κομπλέ. Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις δηλαδή Φρέντυ; Force closes; Κάνεις σωστά τη διαδικασία σίγουρα; το παλιο swype που δουλευε παντοτε(με ολες τις αλλες ρομς) μου βγαζει force closes. το καινουργιο απλα τα γαλλικα τα διαβαζει γαλλικα!:( ναι τα κανω ολα σωστα(θελω να πιστευω δηλαδη...:p:lol:) μήπως αυτό σε βοηθήσει? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16080622&postcount=1 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15754579&postcount=326 οκ thanks θα τα διαβασω και θα σου πω αν πετυχα κατι τελικα. EDIT το ιδιο τελικα και με το παραπανω λινκ. η εφαρμογη κλεινει.saliez ποια έκδοση ειναι αυτη που δουλεύει σε σενα? Edited August 7, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Φλάσαρε αυτό από CWM: http://www.megaupload.com/?d=626FOOUE Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Με criskelo v10 ποιον κερνελ nimphtemine λετε για φλασάρισμα ? Εκδοση 2,0,2 ή 2,0,5 >??? Βάλε την 2.0.5. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Βγήκε update v10.1 for cristelo... http://www.multiupload.com/LTS3F8TVMS V10.1 * New Browser with deodex UserAgent Bay Intronauta (no Arabic for now ) * Fixed the red icon in Phone * LogsProvider.apk. For text messages are not displayed in the call log * TwWallpaperChooser.apk more Walpapers Stock (and can select these from funds losckscreen) * New service.apk (improves use of BLN) * Added fix for that (no auto convert SMS to MMS) * Video and Audio Gtalk Front Camera 2.3.4 (Tested on 3g and wifi and it is fine if you speak to what has to be installed or the pc with voice files and Google video) Thanks to britoso and xilard Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Βγήκε update v10.1 for cristelo... http://www.multiupload.com/LTS3F8TVMS V10.1 * New Browser with deodex UserAgent Bay Intronauta (no Arabic for now ) * Fixed the red icon in Phone * LogsProvider.apk. For text messages are not displayed in the call log * TwWallpaperChooser.apk more Walpapers Stock (and can select these from funds losckscreen) * New service.apk (improves use of BLN) * Added fix for that (no auto convert SMS to MMS) * Video and Audio Gtalk Front Camera 2.3.4 (Tested on 3g and wifi and it is fine if you speak to what has to be installed or the pc with voice files and Google video) Thanks to britoso and xilard Νέο λινκ http://www.multiupload.com/O8Q5SEI6JI Γιατι το παλιο ειχε προβλημα στο install script :) Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Φλάσαρε αυτό από CWM: http://www.megaupload.com/?d=626FOOUE φιλε δεν μου δουλεύει ουτε αυτο. δεν μου βγάζει καν επιλογη για ελληνικη γλώσσα ενω τα γαλλικα παραμενουν γαλλικά. τι να πω περιεργα πράγματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts