Luciferia Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 ναι αλλα δυστυχος δεν ηταν μονο ο browser το προβλημα...εγω με την cognition ειχα προβλημα και με το chainfire 3d.... πλεον με τη leomar δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα... τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω την exynos και τη ρομ toy darky... και κανε και μια δοκιμη στη ρομ του Criskello..ειναι απλα αψογη και χωρις κανενα κολλημα:) Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 και κανε και μια δοκιμη στη ρομ του Criskello..ειναι απλα αψογη και χωρις κανενα κολλημα:) Αυτην εβαλα και εγω πριν απο 30 λεπτα ( θα την αφησω φυσικα μεχρι να δω αν πασχει καπου αν και δεν το νομιζω) και την βλεπω και εγω αψογη!!Γρηγορη,smooth,με ωραια εφε και tweaks που φτιαχνουν s2 οπως πρεπει να ειναι!!:) KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 και κανε και μια δοκιμη στη ρομ του Criskello..ειναι απλα αψογη και χωρις κανενα κολλημα:) δεν εμεινε κ καμια αλλη να βαλω :p [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 τι εννοεις οπως την KF3?? θα εχει ελληνικα και σε πληκτρολογιο και σε μενου λογικα οπως η KG2 Στο swype δεν θα έχει ελληνικά... όπως ούτε η KG2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Για πες εντυπωσεις από τη rom..μπαταρίας και σταθερότητας... Sent from my MZ601 using Tapatalk βασικα την εβαλα χθες οποτε δεν εχω πολλα να πω ειναι αρκετα γρηγορη ενω η μπαταρια μου εκανε κατι κουφο ενω ηταν στο 24% ξαφνικα αρχισε να ανεβαινει και εφτασε στο 30% και μετα αρχισε παλι να πεφτει... :lol: κανω αυτο fix-for-low-microphone-volume-on-the-samsung-galaxy-s-ii/ αλλα μετα απο reboot χανεται ενω παλια το κρατουσε κανονικα μηπως ξερει κανεις γιατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Kαλημερα! Μια ερωτηση (περισσοτερο θεωρητικη ειναι). Παλιοτερα στο SGS, αν καποια εφαρμογη δεν κρατουσε τα δεδομενα (βλ. κωδικους κλπ), πηγαιναμε στο dbdata/databases και σβηναμε τον φακελο της εφαρμογης και μετα λειτουργουσε οκ. Παρατηρησα πως εδω ο φακελος databases ειναι κενος. Γιατι? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Kαλημερα! Μια ερωτηση (περισσοτερο θεωρητικη ειναι). Παλιοτερα στο SGS, αν καποια εφαρμογη δεν κρατουσε τα δεδομενα (βλ. κωδικους κλπ), πηγαιναμε στο dbdata/databases και σβηναμε τον φακελο της εφαρμογης και μετα λειτουργουσε οκ. Παρατηρησα πως εδω ο φακελος databases ειναι κενος. Γιατι? Έλα ντε..αυτή την απορία την έχω και εγώ..από την άλλη έχω παρατηρήσει και το εξής..στο galaxy s συνήθως είχα θέμα μερικές φορές όταν έσβηνα κάποιο αρχείο που είχα κατεβάσει από τον φάκελο download του astro..τότε μου κόλλαγε ο astro και το διόρθωνα μέσα από το dbdata..τώρα πάλι μερικές φορές μου το κάνει, αλλά όταν πάω στην διαχείριση εφαρμογών, βλέπω στις running applications τον astro και τον σβήνω από εκεί με αποτέλεσμα να διορθώνεται το κόλλημα..πριν στο galaxy a αυτό δεν γίνονταν γιατί στην διαχείριση εφαρμογών δεν έβλεπα τον astro σαν running application.. Edit Άσχετο..ο μέγας διδάσκαλος του έθνους Hardcore είναι πια μαζί μας..speedmod kernel για s2..τον πέρασα για λίγο για να τον δω και είναι άψογος..για όσους δεν θέλουν να ασχολούνται με oc/uv είναι τέλεια λύση.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 (edited) και κανε και μια δοκιμη στη ρομ του Criskello..ειναι απλα αψογη και χωρις κανενα κολλημα:) Αν μπορεις δώσε απευθείας. Λινγκ για τη ρομ καθως και λινγκ για themes.... ..Αυτο το θεμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1182653 ειναι συμβατο για την rom??? Edited July 24, 2011 by galanakop Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 (edited) ποιο ειναι το password αποσυμπίεσης για την 2.3.4 KG3? ΟΚ τον βρηκα, μην απαντησετε samfirmware.com Edited July 24, 2011 by sdaoulas TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 παιδια διαβαζω οτι η kg3 εχει προβλήματα με τον flash player στον στοκ browser.. οσοι την περασατε παρατηρησατε τιποτα περιεργο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Αν μπορεις δώσε απευθείας. Λινγκ για τη ρομ καθως και λινγκ για themes.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168836 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 δεν εμεινε κ καμια αλλη να βαλω :p Χαχα...καλοοο!!και εγω δεν ειχα αφησει αλλη..αλλα νομιζω εδω θα μεινω μεχρι να ανοιξει η "κουζινα" :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Χαχα...καλοοο!!και εγω δεν ειχα αφησει αλλη..αλλα νομιζω εδω θα μεινω μεχρι να ανοιξει η "κουζινα" :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk με την κουζίνα θα μπορεί κάποιος να φτιάξει τη ρομ που γουστάρει με βαση οτι εχει κυκλοφορήσει απο τους devs? κατάλαβα καλά η κάπου κάνω λάθος? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 παιδια θα εβαζα και εγω criskelo αλλα με χαλαει το οτι τα εικονιδια στο dock του touchwiz ειναι πολυ κολλητα μεταξυ τους αλλα θελω τον touchwiz και το εικονιδιο της μπαταριας που υπαρχουν στην exynos rom μπορω να τα βαλω στην criskelo και πως? υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 με την κουζίνα θα μπορεί κάποιος να φτιάξει τη ρομ που γουστάρει με βαση οτι εχει κυκλοφορήσει απο τους devs? κατάλαβα καλά η κάπου κάνω λάθος? Σε γενικές γραμμές... σωστά έχεις καταλάβει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Σε γενικές γραμμές... σωστά έχεις καταλάβει. μπήκα στο http://www.romkitchen.org/ και έκανα μια δοκιμή με το galaxy s και φαίνεται ενδιαφέρον το όλο θέμα... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Σημερα ενω ειχα το κινητο διπλα μου στο δυνατο, χτυπησε και δεν ακουστηκε τιποτα, βρηκα μετα τη κληση. Μετα απο λιγη ωρα με πηρε καποιος τηλ. το κιν. μπηκε μονο του σε αθορυβο (μονο δονηση, εμφανιστηκε και το αναλογο εικονιδιο απο πανω) και ξαναμπηκε παλι στο δυνατο και χτυπησε. Ξερει κανεις τι παιζει? Βρηκα το προβλημα, το γραφω για ενημερωτικους λογους... Χρησιμοποιω το video caller id ωστε να εχω video αντι για ηχο κλησης. Το συγκεκριμενο προγραμμα οταν δεχομαι μια κληση, απενεργοποιει τον ηχο κλησης του τηλ. (ο λογος που μου εμφανιζει το εικονιδιο αθορυβο πανω) και εμφανιζει το video με ηχο κανονικα. Ο λογος που δεν ειχα ηχο σε καποιες περιπτωσεις μαλλον οφειλεται σε ενα προφιλ που ειχα φτιαξει στο setcpu με το οποιο οταν εσβηνε η οθονη (screen off) να υπολειτουργουσε ο επεξεργαστης. (min 200 - max 500 ή 800, πειραματιστηκα και με τα δυο) Προφανως το προγραμμα αυτο για να λειτουργησει σωστα θελει τον επεξεργαστη σε πληρη ισχυ... Αυτο ομως το κανει μονο στη KG2. Στην KF3 που ειχα πριν με το ιδιο profil στο setcpu δεν ειχα κανενα προβλημα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Παιδιά , να πω κάτι γενικό , ελπίζω να μην είμαι off topic. Κοιτάω στο xda και ειλικρινά είναι σα να βλέπω όνειρο. Όλοι οι κορυφαίοι developers , απίστευτα πολλές επιλογές/δυνατότητες , μόνο ένα BLN περιμένουμε και πιστεύω τα έχουμε όλα... AOSP , Cyanogen , MIUI , kitchen , και ένα κάρο roms , όλες λειτουργικές .. Προερχόμενος από SGS αυτό που βλέπω είναι απίστευτο... Φοβάμαι τι θα βλέπω Σεπτέμβριο ... Δεν ξέρω αν υπάρχει λέξη στα ελληνικά , αλλά είμαι too satisfied από την συσκευή μου... Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Παιδιά , να πω κάτι γενικό , ελπίζω να μην είμαι off topic. Κοιτάω στο xda και ειλικρινά είναι σα να βλέπω όνειρο. Όλοι οι κορυφαίοι developers , απίστευτα πολλές επιλογές/δυνατότητες , μόνο ένα BLN περιμένουμε και πιστεύω τα έχουμε όλα... AOSP , Cyanogen , MIUI , kitchen , και ένα κάρο roms , όλες λειτουργικές .. Προερχόμενος από SGS αυτό που βλέπω είναι απίστευτο... Φοβάμαι τι θα βλέπω Σεπτέμβριο ... Δεν ξέρω αν υπάρχει λέξη στα ελληνικά , αλλά είμαι too satisfied από την συσκευή μου... κατσε να κυκλοφορισει και αμερικη η συσκευη και εκει θα δεις τι εχει να γινει..χαλαρα θα διπλασιαστει το πληθος των ρομ..απλα θα χει και πιο πολλη σαβουρα... ασχετο..τι μου πρωτεινετε παιδια? cognition η vilain rom? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Παιδιά , να πω κάτι γενικό , ελπίζω να μην είμαι off topic. Κοιτάω στο xda και ειλικρινά είναι σα να βλέπω όνειρο. Όλοι οι κορυφαίοι developers , απίστευτα πολλές επιλογές/δυνατότητες , μόνο ένα BLN περιμένουμε και πιστεύω τα έχουμε όλα... AOSP , Cyanogen , MIUI , kitchen , και ένα κάρο roms , όλες λειτουργικές .. Προερχόμενος από SGS αυτό που βλέπω είναι απίστευτο... Φοβάμαι τι θα βλέπω Σεπτέμβριο ... Δεν ξέρω αν υπάρχει λέξη στα ελληνικά , αλλά είμαι too satisfied από την συσκευή μου... Το developing δεν έχει φθάσει το peak του ακόμα. Σκέψου τι έχει να γίνει όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν οι leaked ice cream roms από την samsung. Anyways ο βασιλιάς της μόντας εξακολουθεί, να είναι το original. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Το developing δεν έχει φθάσει το peak του ακόμα. Σκέψου τι έχει να γίνει όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν οι leaked ice cream roms από την samsung. Anyways ο βασιλιάς της μόντας εξακολουθεί, να είναι το original. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ναι,αλλα μονο και μονο γιατι τη ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ τη μοντα του..εδω με το gs2 και με στοκ καθεσαι αν βγαλεις 4ή 5 σαβουρες με το titanium (προσωπικα το κανα εδω και 1μηνα+ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 λοιπόν όποιος θέλει μπορεί να σβήσει με root explorer τα παρακάτω αρχεία που είναι για την ενημέρωση λογισμικού η οποία καταναλώνει αρκετή μπαταρία... βρίσκονται στο system/app wssyncmlnps.apk wssyncmlnps.odex [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 λοιπόν όποιος θέλει μπορεί να σβήσει με root explorer τα παρακάτω αρχεία που είναι για την ενημέρωση λογισμικού η οποία καταναλώνει αρκετή μπαταρία... βρίσκονται στο system/app wssyncmlnps.apk wssyncmlnps.odex Εγω το εχω κανει freeze μεσω titanium. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 ναι,αλλα μονο και μονο γιατι τη ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ τη μοντα του..εδω με το gs2 και με στοκ καθεσαι αν βγαλεις 4ή 5 σαβουρες με το titanium (προσωπικα το κανα εδω και 1μηνα+ ) Κάνεις λάθος, το original από την 2.3.3 και μετά είναι πληρέστατο και ταχύτατο. Οι μόντες εξυπηρετούν μια μικρή μερίδα αγοραστών και μόνο. :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Εγω το εχω κανει freeze μεσω titanium. πως το κανεις freeze? χρειαζεται το pro? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts