int70 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Στην KG2 έχουμε Ελληνικά στην αναζήτηση επαφών? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Επειδη ακομα περιμενω την 1.20 cognition...Μηπως καποιος εχει δοκημασει την DarkyROM2 XXKG2 BASE Odexed and Deodexed...Αν ναι ας μας πει τις εντυπωσεις του... Νικο καλησπερα. Αν θες να περασεις την KG2 βαλε την Exynos 3,3. Καλη σταθερη και με καλη διαχειρηση μπαταριας. Απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1153826 Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 θελω να κανω root πιο τροπο να επιλεξω απο τον οδηγο που εχει στο φορουμ? τον πρωτο ή τον δευτερο? θελω να βαλω και αλλη ρομ πια ειναι πιο σταθερη και καλη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Νικο καλησπερα. Αν θες να περασεις την KG2 βαλε την Exynos 3,3. Καλη σταθερη και με καλη διαχειρηση μπαταριας. Απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1153826 Γιώργο πάνω από την άλλη κανονικά με recovery??? Sent from my MZ601 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 για οποίον ενδιαφέρετε βγήκε και το update της ρομ του leomar75 [ROM] [XXKG2] LeoMar75 Rom Revolution v2.2 - ODEXED [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 θελω να κανω root πιο τροπο να επιλεξω απο τον οδηγο που εχει στο φορουμ? τον πρωτο ή τον δευτερο? θελω να βαλω και αλλη ρομ πια ειναι πιο σταθερη και καλη Βάλε την KF3 και επέλεξε τον τρόπο του CFroot. :) Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 προλαβα και εκανα τον πρωτο τροπο!! πηράζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 για οποίον ενδιαφέρετε βγήκε και το update της ρομ του leomar75 [ROM] [XXKG2] LeoMar75 Rom Revolution v2.2 - ODEXED μαλιστα thanks:) ειναι η μονη ρομ που με "τραβαει" να την βαλω αν και σε γενικες γραμμες με την στοκ kg2 ειμαι πολυ ευχαριστημένος...:) τεσπα θα την δοκιμασω το σαββατοκύριακο και θα σας πω εντυπώσεις.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 μαλιστα thanks:) ειναι η μονη ρομ που με "τραβαει" να την βαλω αν και σε γενικες γραμμες με την στοκ kg2 ειμαι πολυ ευχαριστημένος...:) τεσπα θα την δοκιμασω το σαββατοκύριακο και θα σας πω εντυπώσεις.:) Την πέρασα μόλις, φαίνεται μπόμπα! Ας δούμε τι λέει και απο μπαταρία.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 και εγω την περασα!!! πως λεγεται η εφαρμογη που εχει την lockscreen θελω να την σβησω να βαλω την κλασικη android με τα δυο βελακια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 και γω την περασα και ειναι πραγματι αριστη μεχρι στιγμης. βλεπω να μενει για καιρο. sent from the king galaxy s2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 και εγω την περασα!!! πως λεγεται η εφαρμογη που εχει την lockscreen θελω να την σβησω να βαλω την κλασικη android με τα δυο βελακια Theme settings..εμένα μου αρέσει λόγω των νέων features που γίνει στην lockscreen! Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Theme settings..εμένα μου αρέσει λόγω των νέων features που γίνει στην lockscreen! Sent from Galaxy! Απο μπαταρια τι λεει??? το WiFi Sharing που δινει πως το περνας??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 προλαβα και εκανα τον πρωτο τροπο!! πηράζει? Όχι, την ίδια δουλειά κάνει αλλά με άλλο τρόπο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Απο μπαταρια τι λεει??? το WiFi Sharing που δινει πως το περνας??? Από μπαταρία είναι νωρίς ακόμα, άσε ναι περάσει καμιά μέρα χρήσης, και το wifi sharing το περνάς από την recovery(instal zip from sdcard-choose zip from sdcard) Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Theme settings..εμένα μου αρέσει λόγω των νέων features που γίνει στην lockscreen! Sent from Galaxy! δεν εχει επιλογη ...... θελω να βαλω το κλασικο στυλ android με τα 2 βελακια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 δεν εχει επιλογη ...... θελω να βαλω το κλασικο στυλ android με τα 2 βελακια Α τώρα κατάλαβα..δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο mod ακόμα για να περάσεις το κλασικό aosp, το μόνο που γνωρίζω σαν λύση είναι να κατεβάσεις το widget locker από market Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Α τώρα κατάλαβα..δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο mod ακόμα για να περάσεις το κλασικό aosp, το μόνο που γνωρίζω σαν λύση είναι να κατεβάσεις το widget locker από market Sent from Galaxy! Πως λέγεται η εφαρμογη του Lock να την κανω απεγκατασταση με το titanium στο desire που ειχα το εκανα ετσι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Απο μπαταρια τι λεει??? το WiFi Sharing που δινει πως το περνας??? Αυτό τι ακριβώς είναι ρε παιδιά ; και είναι τόσο απαραίτητο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 για να βάλω τον kernel Ninphetamine-2.0.0 στην cognition 1.13 πρεπει να κανω καποιο απο τα wipe πρωτα ή μονο install zip ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 για να βάλω τον kernel Ninphetamine-2.0.0 στην cognition 1.13 πρεπει να κανω καποιο απο τα wipe πρωτα ή μονο install zip ? Ο ίδιος ο dev λέει ότι δεν χρειάζεται.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Πως λέγεται η εφαρμογη του Lock να την κανω απεγκατασταση με το titanium στο desire που ειχα το εκανα ετσι Δεν γνωρίζω, αλλά μπορείς να ρωτήσεις τον ίδιο τον dev, απαντάει σε όλα! Αν βάλεις πάντως το widget locker δεν χρειάζεται να βγάλεις το stock lockscreen Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Κατ εμε περιμενοντας βεβαια και την cognition 1.20 μαζι με leomar3.2 και exenus θα ειναι οι τρεις ρομ που θα φορεθουν πιο πολυ απο ολες...Μεσα στην ημερα θα εχουμε και εντυπωσεις μπαταριας απο τα παιδια στο φορουμ για τις δυο τελευταιες... Sent from my Desire HD using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 για οποίον ενδιαφέρετε βγήκε και το update της ρομ του leomar75 [ROM] [XXKG2] LeoMar75 Rom Revolution v2.2 - ODEXED μετα απο μιση μερα η ρομ ειναι αριστη ιδια καταναλωση μπαταριας με την εργοστασιακη μου φενεται εχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 για να ξαναβαλω την εργοστασιακη ρομ τι πρπει να κανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts