Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Eλληνικα σαν γλωσσα εχουν και οι 2...στο swype δεν εχουν.Μολις την εβαλα...δεν εχω προλαβει να την δω αλλα επιβεβαιωνω αυτα που λενε & στο XDA....οτι ειναι σιγουρα πιο γρηγορη απο KG1 και λιγο πιο smooth.Καλα φλασαρίσματα :) Τι CSC έχεις βάλει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 τελικα ελληνικα στο πληκτρολογιο εχει η g2?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Τι CSC έχεις βάλει;Eβαλα την Multi οχι την Home Multi. GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG2.tar.md5 τελικα ελληνικα στο πληκτρολογιο εχει η g2??Στο android keyboard ΝΑΙ στο swype οχι...οπως και με την KG1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 μιλαω για την stock rom οχι την custom... Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 μιλαω για την stock rom οχι την custom...Ναι ρε συ δεν βγηκε καμια custom....τα link που εχω δωσει ειναι για την Stock.Απο samfirmware. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 ωραια..με το csc αυτο που δινει μαζι ε?ξερουμε αν ειναι official η leaked?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 ωραια..με το csc αυτο που δινει μαζι ε?ξερουμε αν ειναι official η leaked?? Ναι. Leaked official. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 ωραια..με το csc αυτο που δινει μαζι ε?ξερουμε αν ειναι official η leaked??Aπ οτι λενε επισημη ειναι και συντομα θα μπει στους servers για τα συγκεκριμενα region για να διατεθει μεσω kies. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 οπως η kg1 δηλαδη..leaked..γιατι αν ηταν official θα γινοταν να γινει αναβαθμιση μεσω kies... Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 οπως η kg1 δηλαδη..leaked..γιατι αν ηταν official θα γινοταν να γινει αναβαθμιση μεσω kies... Ο athanaso77 μια χαρα το εγραψε....leak της official κατι που δεν ειναι η KG1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 οκ και κατι ασχετο..τωρα εχω την kf3..εχει παρατηρηθει μηπως κανενα θεμα(αν εχετε ακουσει) με το σημα στο wifi και γενικα με το wifi?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 οκ και κατι ασχετο..τωρα εχω την kf3..εχει παρατηρηθει μηπως κανενα θεμα(αν εχετε ακουσει) με το σημα στο wifi και γενικα με το wifi??Αθλιότατο...απο KG1 και μετά ''δυνάμωσε'' :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Aπ οτι λενε επισημη ειναι και συντομα θα μπει στους servers για τα συγκεκριμενα region για να διατεθει μεσω kies. Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι μια εκτίμηση και όχι κάποια πληροφορία που έρχεται από επίσημη πηγή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Αθλιότατο...απο KG1 και μετά ''δυνάμωσε'' :p ωραια ευτυχως γιατι και εγω αυτο παρατηρησα σημερα και ημουν σχεδον σιγουρος οτι ειναι θεμα ρομ.. :happy: Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 εγώ δεν κατάλαβα το πρόβλημα με το ζουμ που λέτε, τράβηξα ένα βίντεο για να δείτε να μου πείτε αν λέτε αυτό που κάνω με το ζουμ η είναι κάτι άλλο. οκ ένα απλό βίντεο είναι έκανα και μερικά λάθη!, γιατί βλέπω το s2 από την οθόνη της κάμερας :p http://www.youtube.com/watch?v=lYr5xfHSSpY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι μια εκτίμηση και όχι κάποια πληροφορία που έρχεται από επίσημη πηγή. Nαι...οι τυποι στο samfirmware το εγραψαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Laked μαλλον ειναι... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 εγώ δεν κατάλαβα το πρόβλημα με το ζουμ που λέτε, τράβηξα ένα βίντεο για να δείτε να μου πείτε αν λέτε αυτό που κάνω με το ζουμ η είναι κάτι άλλο. οκ ένα απλό βίντεο είναι έκανα και μερικά λάθη!, γιατί βλέπω το s2 από την οθόνη της κάμερας :p http://www.youtube.com/watch?v=lYr5xfHSSpY Φίλε αυτό το κάνει και σε μένα.. Το πρόβλημα είναι αν ζουμαρεις την ώρα που το κείμενο έρχεται μπροστά σου .θα έπρεπε κανονικά με διπλό ταμπ το κείμενο να προσαρμόζεται στην οθόνη και πάλι.o πρώτος γαλαξίας το κάνει εδώ δεν γίνεται..τεσπα θα ανεβάσω και εγώ βίντεο πιο μετά για να δεις τι εννοώ . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 εδω βιντεακι τραβηγμενο απο σερφαρισμα με στοκ broswer απο τον πρωτο γαλαξια...:) εδω ειναι και το προβλημα που σας λεω.. το κινητο προσαρμοζει το μεγεθος του κειμενου σε οποιοδήποτε ζοομ πραγμα που δεν συμβαινει στον δευτερο γαλαξια η τουλάχιστον δεν γινεται στον δικο μου. εχω αλλαξει πολλες ρομς κτλ και το προβλημα παραμενει.ειναι τραγικο παντως γιατι πραγματικα αχρηστεύει κατα πολυ τον broswer!:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 δοκιμασε κανεις την KG2 την σε εισαγωγικα official; εντυπωσεις; sent from the king galaxy s2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 δοκιμασε κανεις την KG2 την σε εισαγωγικα official; εντυπωσεις; Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές, δείχνει καλύτερη από την KG1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 αντε να κανει τα μαγικα του ο designgears και να βγαλει την 1.20 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 εγω παλι περιμενω να βγει cf root για την g2 :P Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 εγω παλι περιμενω να βγει cf root για την g2 :P εχει βγει νομιζω...για κοιτα 2-3 σελιδες πριν... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 οχι δεν εχει βγει.. ;) απλως λετε εναν τροπο για ροοτ ;) Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts