chilavert_gr Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 μηπως εχει βαλει κανεις το tw4.5 απο εδω ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124109&page=2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1061883 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Εγώ προσπαθώ να κάνω μετονομασία με root explorer το camera.apk για να βάλω αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104051 δεν με αφήνει και μου λέει ότι file system is read only. Ξέρει κανείς πως γίνεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfrei Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Σε συνεχεια προηγούμενου μου post που αφορα την SkyRom v1.0 | XXKF2 Based on Lite´ning v1.5 which is official Firmware: XXKF2 παραθετω και τα πρωτα στοιχεία από τη διάρκεια της μπαταρίας.... 2 ημέρες 5 ώρες 22 λεπτά Ειμαι στα 800-1000 MHz (μικρο underclock με setCPU), Φωτεινότητα οθόνης στη μεγαλύτερη διάρκεια στο 25% και κυρίως GSM (ελαχιστο 3G μια και μου εμειναν λιγα ΜΒ από το data plan), αρκετό WIFI και γυρω στα 50 λεπτα ομιλία, 1 ωρα περίπου παιχνιδα 3D.... Γενικότερα μια μεση - χαλαρή χρήση ....... [ATTACH]21175[/ATTACH] [ATTACH]21176[/ATTACH] σε σχέση με την Lite´ning v1.3 με Firmware: XXKΕ7 που ειχα για 2 εβδομαδες βλέπω μια μικρη βελτίωση, κυριως κατα το χρονο που το κινητό ειναι σε αναμονή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 υπαρχει καποια εφαρμογη σαν το installus που εχουμε στα iphone????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 υπαρχει καποια εφαρμογη σαν το installus που εχουμε στα iphone????? Να σε ενημερώσω ότι αυτό που ζητάς παραβαίνει τους κανόνες του forum μιας και έχει να κάνει με διακίνηση παράνομου/paid/σπασμένου λογισμικού και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να επεκταθούμε περισσότερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 (edited) μηπως εχει βαλει κανεις το tw4.5 απο εδω ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124109&page=2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1061883 Ναι.. δουλεύει αλλά όχι τα widgets της samsung @freddaras εχεις την cognition σωστα??εχεις αλλαξει το dpi σε 192 μηπως??και αν ναι..σου δουλευουν ολα σωστα??γιατι εγω εχω ενα θεμα με το keypad,το βγαζει μικρο :confused: Εγώ είχα cognition 1.07 με 192 dpi. Αν ψάξεις λίγες σελίδες πίσω είναι ένα ποστ μου με οδηγίες. Θέλεις cognition 1.07/8 και το theme του Jumba με πειραγμένο dialer/contacts για χαμηλότερα dpi. Τώρα έχω cognition 1.08 με 240 dpi ξανά γιατί είχα σοβαρό battery drain (150 apps installed) και θέλω να δω τι έφταιξε.. Edited July 5, 2011 by jastonas Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Εγώ προσπαθώ να κάνω μετονομασία με root explorer το camera.apk για να βάλω αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104051 δεν με αφήνει και μου λέει ότι file system is read only. Ξέρει κανείς πως γίνεται; Πανω δεξια εχει ενα κουμπακι που λεει Mount R/W. Το πατας και μετα κανεις αυτο που θελεις. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athaneaak Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 εβαλα την cognition 1.08 και ενω εχω διαπιστωσει αισθητη βελτιωση στην διαρκεια της μπαταριας,πλεον δε μπορω να κανω κλησεις! οταν προσπαθω εμφανιζεται το μηνυμα "η διεργασια android.process. κτλ σταματησε να λειτουργει!" μηπως οφειλεται στο οτι επανεφερα καποιες εφαρμογες + data που ειχα αποθηκευσει με back-up με το titanium; τι μπορω να κανω ωστε να διορθωθει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Μετά απο πολύ διάβασμα έβαλα και εγώ την cognition.. Προς το παρόν όλα καλά.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Ναι.. δουλεύει αλλά όχι τα widgets της samsung Εγώ είχα cognition 1.07 με 192 dpi. Αν ψάξεις λίγες σελίδες πίσω είναι ένα ποστ μου με οδηγίες. Θέλεις cognition 1.07/8 και το theme του Jumba με πειραγμένο dialer/contacts για χαμηλότερα dpi. Τώρα έχω cognition 1.08 με 240 dpi ξανά γιατί είχα σοβαρό battery drain (150 apps installed) και θέλω να δω τι έφταιξε.. το βρηκα το post σου...αλλα δεν εχω το συγκεκριμενο θεμα..οποτε λογικα δεν κανουν και τα αρχεια..ουτως η αλλως ειχα ενα θεμα με τη ρομ,την εβγαλα και την ξαναπερασα πριν λιγο..και βλεπω πως θα παει!! λογικα δεν πρεπει να φταιει το dpi οσο αφορα την μπαταρια..θα δειξει!! μηπω΅ς γνωριζει΅ς πω΅ς μπορω να αλλαξω boot animation??:) Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 εβαλα την cognition 1.08 και ενω εχω διαπιστωσει αισθητη βελτιωση στην διαρκεια της μπαταριας,πλεον δε μπορω να κανω κλησεις! οταν προσπαθω εμφανιζεται το μηνυμα "η διεργασια android.process. κτλ σταματησε να λειτουργει!" μηπως οφειλεται στο οτι επανεφερα καποιες εφαρμογες + data που ειχα αποθηκευσει με back-up με το titanium; τι μπορω να κανω ωστε να διορθωθει; Πιθανοτατα αυτο φταει αν εχεις επαναφερει αρχεια εφαρμογων συστηματος. Η λυση ειναι Επαναφορα Εργοστασιακων. Αλλα για custom roms κλπ μιλαμε στο thread των Hacks. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 το βρηκα το post σου...αλλα δεν εχω το συγκεκριμενο θεμα..οποτε λογικα δεν κανουν και τα αρχεια..ουτως η αλλως ειχα ενα θεμα με τη ρομ,την εβγαλα και την ξαναπερασα πριν λιγο..και βλεπω πως θα παει!! λογικα δεν πρεπει να φταιει το dpi οσο αφορα την μπαταρια..θα δειξει!! μηπω΅ς γνωριζει΅ς πω΅ς μπορω να αλλαξω boot animation??:) Πέρνα το theme τότε και βάλε και τα apk.. είναι αρκετά συμπαθητικό theme για τα δεδομένα καγκουριάς που κυκλοφορούν εκεί έξω. Για bootanimation δυστυχώς δεν γίνεται... εκτός αν αλλάξεις Kernel που να υποστηρίζει. *Cognition S2 v1.07 Changelog: (6/22/2011) Removed main bootanimation (only loop left) Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Πέρνα το theme τότε και βάλε και τα apk.. είναι αρκετά συμπαθητικό theme για τα δεδομένα καγκουριάς που κυκλοφορούν εκεί έξω. Για bootanimation δυστυχώς δεν γίνεται... εκτός αν αλλάξεις Kernel που να υποστηρίζει. *Cognition S2 v1.07 Changelog: (6/22/2011) Removed main bootanimation (only loop left) ok...αυτο δεν το ειχα προσεξει!!εχω ενα προγραμματακι που μπορεις να αλλαξεις boot anim αλλα δεν επαιρνε χαμπαρι στην cognition,οποτε υπεθεσα οτι κατι δεν κανω σωστα:p μολις ξαναλλαξω rom τοτε λογικα θα παιζει:) ευχαριστω πολυ παντως!! θα μεινω στο whiskey theme...γιατι το μπλε μου κανει καλυτερα στο ματι,το πρασινο δεν μου πολυαρεσει...παντως τωρα εκανα μια μικρη παρεμβαση στο dpi και το πηγα 220,δεν εχω προβλημα,μια χαρα δουλευουν ολα προς το παρον...για να δουμε! Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 εβαλα την cognition 1.08 και ενω εχω διαπιστωσει αισθητη βελτιωση στην διαρκεια της μπαταριας,πλεον δε μπορω να κανω κλησεις! οταν προσπαθω εμφανιζεται το μηνυμα "η διεργασια android.process. κτλ σταματησε να λειτουργει!" μηπως οφειλεται στο οτι επανεφερα καποιες εφαρμογες + data που ειχα αποθηκευσει με back-up με το titanium; τι μπορω να κανω ωστε να διορθωθει; Ξαναφλάσαρε την ROM από recovery(CWM). Ποτέ restore backups σε εφαρμογές συστήματος. Ποτέ. Never. Jamais. Nooit. Nunca. никогда. 从未. 決してない. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Καλησπερα! Μπορει καποιος να με βοηθησει στις ρυθμισεις του setcpu? Εφτιαξα ενα profil offscreen με τιμες 200-500 για εξοικονομηση μπαταριας πιο πολυ οταν ειναι σβηστη η οθονη. Εχει να προτεινει κανενας καποια αλλη ρυθμιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Καλησπερα! Μπορει καποιος να με βοηθησει στις ρυθμισεις του setcpu? Εφτιαξα ενα profil offscreen με τιμες 200-500 για εξοικονομηση μπαταριας πιο πολυ οταν ειναι σβηστη η οθονη. Εχει να προτεινει κανενας καποια αλλη ρυθμιση? Πως τα έχεις φτιάξει ακριβώς τα προφίλ; Αν βαριέσαι να τα γράψεις ανέβασε screenshot εδώ να σου πω. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 παιδια μπορει καποιος να μου πει αν με cignition 1.8 στις επαφες εχει ελληνικα στην καθετη μπαρα αναζητησης Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Πως τα έχεις φτιάξει ακριβώς τα προφίλ; Αν βαριέσαι να τα γράψεις ανέβασε screenshot εδώ να σου πω. Πατησα add profile, επελεξα screen off, εθεσα τιμες 200-500 και πατησα enable... Δεν ξερω απο αυτα οτι διαβαζω κανω αλλα γιατι με την ερωτηση σου νοιωθω οτι κανω κατι λαθος...? :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 παιδια μπορει καποιος να μου πει αν με cignition 1.8 στις επαφες εχει ελληνικα στην καθετη μπαρα αναζητησης δεν εχει...μονο αγγλικα γραμματα! Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 (edited) μάγκες λίγο τα φώτα σας.. θέλω να περάσω την Cognition S2, έχουμε και λέμε κατέβασα την ρομ την έριξα στην sd όπως ειναι.. μπήκα στο recovery system.. έκανα τα 2 wipe.. και επιλέγοντας μετά απ το apply update from sdcard την rom μου βγάζει μήνυμα "signature verification failed" .. έχω κάνει και cf-root.. edit: ..Λίγο αναλυτικά αν δεν σας είναι κόπος να μου πείτε τι να κάνω, γιατι είμαι πρώτη φορά σε android πλατφόρμα :) ..ευχαριστώ προκαταβολικά! .. Edited July 5, 2011 by g4ssecca Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 μάγκες λίγο τα φώτα σας.. θέλω να περάσω την Cognition S2, έχουμε και λέμε κατέβασα την ρομ την έριξα στην sd όπως ειναι.. μπήκα στο recovery system.. έκανα τα 2 wipe.. και επιλέγοντας μετά απ το apply update from sdcard την rom μου βγάζει μήνυμα "signature verification failed" .. έχω κάνει και cf-root.. edit: ..Λίγο αναλυτικά αν δεν σας είναι κόπος να μου πείτε τι να κάνω, γιατι είμαι πρώτη φορά σε android πλατφόρμα :) ..ευχαριστώ προκαταβολικά! .. "install zip from sdcard" θα διαλεξεις και οχι "update" :) δηλαδη ολα μια χαρα τα εκανες..απλα θα πας σε αυτη την επιλογη,εκει θα σου βγαλει ολα τα αρχεια..επιλεγεις το .zip και εισαι ετοιμος!! Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 "install zip from sdcard" θα διαλεξεις και οχι "update" :) μμμ... γιατι δεν βλέπω τέτοια επιλογή; :confused::worry: κάτι δεν έκανα σωστά; .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 παιδια μπορει καποιος να μου πει αν με cignition 1.8 στις επαφες εχει ελληνικα στην καθετη μπαρα αναζητησης δεν εχει...μονο αγγλικα γραμματα! Έχει κανονικά ελληνικα εμένα...έκανα install πάνω από την 1,7 χωρίς wipe και τέτοια Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Πατησα add profile, επελεξα screen off, εθεσα τιμες 200-500 και πατησα enable... Δεν ξερω απο αυτα οτι διαβαζω κανω αλλα γιατι με την ερωτηση σου νοιωθω οτι κανω κατι λαθος...? :O Ναι γιατί το setcpu για να εφαρμοστεί σωστά θέλει 2 προφίλ 1 screen off και 1 battery > Παρόλα αυτά είχε διαπιστωθεί παλιότερα ότι δεν δούλευε όπως πρέπει στο SGS γιατί η Samsung είχε κάνει μεγάλες καγκουριές στον τρόπο που δουλεύει ο επξεργαστής. Με λίγα λόγια θεωρώ ότι έχει κάνει παρόμοιες καγκουριές και στο SGS2. Γι'αυτό θέλω να δω ακριβώς πως το σέταρες. Τράβα screen το προφίλ και πες μου σε ποια ROM είσαι και πως ακριβώς το βλέπεις να δουλεύει. :) μάγκες λίγο τα φώτα σας.. θέλω να περάσω την Cognition S2, έχουμε και λέμε κατέβασα την ρομ την έριξα στην sd όπως ειναι.. μπήκα στο recovery system.. έκανα τα 2 wipe.. και επιλέγοντας μετά απ το apply update from sdcard την rom μου βγάζει μήνυμα "signature verification failed" .. έχω κάνει και cf-root.. edit: ..Λίγο αναλυτικά αν δεν σας είναι κόπος να μου πείτε τι να κάνω, γιατι είμαι πρώτη φορά σε android πλατφόρμα :) ..ευχαριστώ προκαταβολικά! .. Όχι apply update, κάνε install zip --> choose zip --> και επέλεξε το ζιπάκι της Cognition και της κάθε cognition. Ίδια διαδικασία σε όλες τις custom. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 μόνο εγώ δεν βλέπω το install; .. έχει τα εξής: Enter: OK Key, Select : Vol UP / Vol Down reboot system now apply update from sdcard wipe data/factory reset wipe cache partition γιοκ install.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts