parafron4 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 E τότε να βάλω και γω αυτήν.Γιατί να βάλω την KE7? οποια θελεις μπορεις να βαλεις....και αν το ψαξεις και λιγο αφηνεις στην ακρη τις stock roms και πας σε custom...εκει οντος θα δεις διαφορα... εγω απο kf3 πηγα σε custom και ειναι σαν να εχω αλλη συσκευη... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 οποια θελεις μπορεις να βαλεις....και αν το ψαξεις και λιγο αφηνεις στην ακρη τις stock roms και πας σε custom...εκει οντος θα δεις διαφορα... εγω απο kf3 πηγα σε custom και ειναι σαν να εχω αλλη συσκευη... Ε πες μας ποια έβαλες να πειραματιστούμε και μεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Ε πες μας ποια έβαλες να πειραματιστούμε και μεις. αυτην εβαλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124396 ειδα διαφορα σε μπαταρια, θερμοκρασια, διαχειρηση μνημης,εχει ενσωματομενο το cwm,το mod για την καμερα,ειναι overclocked στα 1.5 και αλλα διαφορα... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 αυτην εβαλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124396 ειδα διαφορα σε μπαταρια, θερμοκρασια, διαχειρηση μνημης,εχει ενσωματομενο το cwm,το mod για την καμερα,ειναι overclocked στα 1.5 και αλλα διαφορα... Σε GPS είδες?:p Ok θα το μελετήσω το θέμα και θα αρχίσω τα πειράματα!Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Σε GPS είδες?:p Ok θα το μελετήσω το θέμα και θα αρχίσω τα πειράματα!Ευχαριστώ! δεν μου χρειαζετε το gps οποτε δεν το εχω δοκιμασει... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 δεν μου χρειαζετε το gps οποτε δεν το εχω δοκιμασει... Ασε λάθος το έγραψα.Wifi ήθελα να γράψω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Ασε λάθος το έγραψα.Wifi ήθελα να γράψω. μονο με την ke2 ειχα προβλημα στο wifi...με ολες τις αλλες ρομς ειμαι κομπλε.... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 μονο με την ke2 ειχα προβλημα στο wifi...με ολες τις αλλες ρομς ειμαι κομπλε.... Ε πες το "Χρυσόστομε" :happy: Και παιδεύομαι από χθες.Tην αλλάζω τώρα αμέσως κατευθείαν!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Ε πες το "Χρυσόστομε" :happy: Και παιδεύομαι από χθες.Tην αλλάζω τώρα αμέσως κατευθείαν!!! αν εχεις σκοπο να βαλεις την custom που σου ειπα πρεπει να προσεξεις τον τροπο που θα την φλασαρεις...εγω την περασα με το cwm που προτεινει και ο developer της rom...δεν ξερω αν γινετε να την περασεις με odin... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 αν εχεις σκοπο να βαλεις την custom που σου ειπα πρεπει να προσεξεις τον τροπο που θα την φλασαρεις...εγω την περασα με το cwm που προτεινει και ο developer της rom...δεν ξερω αν γινετε να την περασεις με odin... Θα βάλω πρώτα stock και μετά αν δεν μείνω ικανοποιημένος θα βάλω custom.Θα κάνω αυτό που είπες(cwm). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Θα βάλω πρώτα stock και μετά αν δεν μείνω ικανοποιημένος θα βάλω custom.Θα κάνω αυτό που είπες(cwm). αφου θα βαλεις stock rom μετα φλασαρε και το CF-Root v4.0 για να εχεις και το cwm... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simbetheros Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Θα βάλω πρώτα stock και μετά αν δεν μείνω ικανοποιημένος θα βάλω custom.Θα κάνω αυτό που είπες(cwm). Μόλις κάνεις τις αναβαθμίσεις και τα δοκιμαστικά σου nemos, περιμένουμε εντυπώσεις από τη νέα rom στο θέμα του Wifi. Και ανέφερε σε παρακαλώ και ποιές δοκίμασες (ΚE7/KF2 κλπ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Είχα περιγράψει το πρόβλημά μου εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305256&page=188. Εβαλα τελικά την KF3.Ως εκ θαύματος άρχισε το κινητό να βρίσκει δίκτυα που πριν δεν εβρισκε.Οχι με δυνατό σήμα αλλά σημασία έχει ότι τα έβρισκε.Λύθηκε και το δικό μου πρόβλημα με το οικιακό δίκτυο και τώρα στο γείτονα στο απέναντι σπίτι στο μπαλκόνι έχω σήμα.Αρκετό για να κάνω τη δουλειά μου.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν έχει καμία σχέση με το χάλι που είχα πριν. Ευτυχώς που με "ζόρισε" ο parafron4 ν΄αλλάξω rom και τέρμα η ταλαιπωρία.Φαίνεται ότι οι αναβαθμίσεις βελτιώνουν το WiFi.Iσως στο μέλλον να βελτιωθεί κι άλλο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Παιδιά δεν εχω βάλει ακόμα custom rom αλλά λέω να αρχίσω γιατί θέλω να βάλω και εγώ Cognition S2 υπάρχει κανένας οδηγός να διαβάσω γιατί μόνο με odin ξέρω vα βάζω rom. Plz help να μάθω γιατί σκαω να βάλω. Ευχαριστώ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 παιδια εχω 3 ερωτησεις 1) περασε φιλος απο το forum την KF3 και ειπε οτι δεν γραφει ελληνικα. Ισχυει? 2) αν περασω αλλη rom (stock rom ή moded rom) χανω οτι εχω μεσα, παιχνιδια, εφαρμογές? 3) αναφερθηκε οτι περνας νεα rom με data reset. Πως γινεται αυτο το data reset? TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 παιδια εχω 3 ερωτησεις 1) περασε φιλος απο το forum την KF3 και ειπε οτι δεν γραφει ελληνικα. Ισχυει? 2) αν περασω αλλη rom (stock rom ή moded rom) χανω οτι εχω μεσα, παιχνιδια, εφαρμογές? 3) αναφερθηκε οτι περνας νεα rom με data reset. Πως γινεται αυτο το data reset? 1)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3692376#post3692376 2) Nαι 3) Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενού ρυθμίσεων, ή από το recovery. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 (edited) Παιδιά δεν εχω βάλει ακόμα custom rom αλλά λέω να αρχίσω γιατί θέλω να βάλω και εγώ Cognition S2 υπάρχει κανένας οδηγός να διαβάσω γιατί μόνο με odin ξέρω vα βάζω rom. Plz help να μάθω γιατί σκαω να βάλω. Ευχαριστώ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk περνα cf-root μεσω odin (κατεβαζεις το rar αρχειο το αποσυμπιεζεις και το αρχειο .tar που βγαινει το περνας σαν pda στο odin) για να εχεις clockwordmod recovery.. το βρισκεις απο xda.. εχει και αναλυτικες οδηγιες εκει.. μετα κατεβαζεις οποια ρομ θες (χωρις να τη ξεζιπαρεις πχ με winrar) και την περνας αζιπαριστη (χυμα) στο κινητο.. απενεργοποιεις τη συσκευη και μετα μπαινεις στο recovery κρατωντας πατημενα μαζι home button, power down και volume up.. κανεις τα 2 wipe που θα βρεις μεσα (wipe data/factory reset και wipe cache partition), και μετα πατας install zip from sd card και επιλεγεις το zip της ρομ.. στη συνεχεια επιλεγεις απο το αρχικο μενου reboot now και περιμενεις να κανει reboot, το οποιο κραταει λιγο περισσοτερο απο το συνηθισμενο, και μετα θα εισαι κομπλε.. περισσοτερα περι recovery & download mode Tapatalked from my GT-I9100 Edited July 3, 2011 by jpsih Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 (edited) στη Cognition S2 με 192 dpi υπαρχει θεμα στα παιχνιδια ή παιζουν κανονικα? Οδηγίες για χρήση χαμηλού DPI Για να ελατώσετε το dpi, το πρώτο πράγμα που θα αποχωριστεί κάποιος είναι το TouchWiz. Καλός launcher αλλά τίποτα σπουδαίο. Είναι τέλειος μόνο αν έχεις Live Wallpapers. Ο μόνος που δεν κολλάει και δεν χάνει πολλά fps σε αυτό το θέμα, όταν όλοι οι άλλοι είναι απλά unusable με live wallpaper. Rom: Cognition S2 1.07 Theme: Jumba's NEONGT 1.3 Contacts.apk Phone.apk *γιατί έχει bug το Phone.apk του 1.3 Theme. πως κανω εγκατασταση σε αυτα τα apk ? edit... βγηκε η Cognition S2 v1.08 Edited July 3, 2011 by chilavert_gr update news Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Όχι, η ΚF2 είναι ΧΧ, ΔΕΝ έχει ελληνικά. Η ΚF3 στο samfirmware με csc KCL (Καζακστάν) που είναι XW μπορεί να έχει, δεν έχει κοιτάξει... η 2 πάντως δεν έχει. Είναι Αγγλική. (UK) H KF3 που έχει σίγουρα ελληνικά, είναι αυτή: http://www.multiupload.com/8QERBJT6P7 , από το link που έδωσε ο Αντώνης στο XDA, Νορβηγικής προέλευσης. Εβαλα χθες την Νορβηγική rom .Συμβαίνει το εξής:Λειτουργεί καλά το ελληνο-αγγλικό πληκτρολόγιο μόνο στο swype.Στην επιλογή Samsung πληκτρολογιο δεν μπορεί ν΄αλλάξει από αγγλικά-ελληνικά και παραμένει μόνιμα στα αγγλικά.Ας το δοκιμάσει κάποιος να δει αν ισχύει το ίδιο και σ΄αυτόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 δε βλεπω και καμμια αλλαγη στην cognition 1.08 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Ποια rom πρέπει να έχουμε μέσα για να το περάσουμε εγώ έχω την ke7 πρέπει να περάσω την τελευταία kf3 ? περνα cf-root μεσω odin (κατεβαζεις το rar αρχειο το αποσυμπιεζεις και το αρχειο .tar που βγαινει το περνας σαν pda στο odin) για να εχεις clockwordmod recovery.. το βρισκεις απο xda.. εχει και αναλυτικες οδηγιες εκει.. μετα κατεβαζεις οποια ρομ θες (χωρις να τη ξεζιπαρεις πχ με winrar) και την περνας αζιπαριστη (χυμα) στο κινητο.. απενεργοποιεις τη συσκευη και μετα μπαινεις στο recovery κρατωντας πατημενα μαζι home button, power down και volume up.. κανεις τα 2 wipe που θα βρεις μεσα (wipe data/factory reset και wipe cache partition), και μετα πατας install zip from sd card και επιλεγεις το zip της ρομ.. στη συνεχεια δεν κανεις τιποτα και περιμενεις να κανει reboot, το οποιο κραταει λιγο περισσοτερο απο το συνηθισμενο, και μετα θα εισαι κομπλε.. περισσοτερα περι recovery & download mode Tapatalked from my GT-I9100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Ποια rom πρέπει να έχουμε μέσα για να το περάσουμε εγώ έχω την ke7 πρέπει να περάσω την τελευταία kf3 ? στο τελος του 3ου post στο link που δινω απο xda υπαρχουν 4 εκδοσεις του cf-root για KE2-KE7-KE8-KF1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 στη συνεχεια δεν κανεις τιποτα και περιμενεις να κανει reboot, το οποιο κραταει λιγο περισσοτερο απο το συνηθισμενο, και μετα θα εισαι κομπλε.. τα εκανα ολα μου γραφει install from sdcard complete. αλλα δεν κανει reboot μου εβγαλε καποιες επιλογες παλι απο το recovery για να επιλεξω apply/sd card/update.zip choose zip from sd card toggle signature verification toggle script asserts τι πρεπει να κανω?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 τα εκανα ολα μου γραφει install from sdcard complete. αλλα δεν κανει reboot μου εβγαλε καποιες επιλογες παλι απο το recovery για να επιλεξω apply/sd card/update.zip choose zip from sd card toggle signature verification toggle script asserts τι πρεπει να κανω?? επιστρεφεις στο προηγουμενο μενου και reboot system now... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 μετα πρεπει να ξανακανω τα 2 wipe ή ειμαι οκ? Contacts.apk Phone.apk αυτα τα 2 απλα τα βαζω στο /system/app ή θελουν κανονικα setup? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts