dimitris15 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 εγω παντως μολις παρηγγειλα ενα jig απο το ebay σε περιπτωση που χρειαστει:rolleyes: υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Παιδιά έχω πρόβλημα. Κάθε φορά που φορτίζω τη μπαταρία μεχρι 100% μου την κάνει calibration. Έχω περάσει το Battery Calibration και μάλλον λειτουργεί μόνο του. Τι μπορώ να κάνω για να το σταματήσω χωρίς να χρειαστει να το απεγκαταστήσω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Λετε να βαλω την KE7 η κατευθιαν την KF ? Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 νομιζω δεν εχουν καποια διαφορα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Ποσες φορες φλασαρες μετραει. Περιλαμβανει ρομ και κερνελ απ'ο,τι καταλαβα. Για δωσε λινκ για αυτο που λες με το jig. Εγω εχω μια απορια σχετικα με το flash counter.μετραει ποσες φορες περασες firmware η μετραει ποσες φορες φλασαρες kernel η ποσες φορες μπηκες σε download mode?επισης συμφωνα με αυτα που λεγονται δεν ειναι ανωφελη η χρησιμοποιηση jig εφοσον λενε πως υπαρχει καποιος μετρητης που μετραει ποσες φορες εκανες reset τον flash counter(δηλαδη χρησιμοποιησες jig)? Δεν θέλω να διαψεύσω κανένα, αλλά εγώ έχω φλασάρει KE7 ολόκληρο και CFrootke7 και ο αριθμός που δείχνει στην download mode είναι 1. :ninja: Παιδιά έχω πρόβλημα. Κάθε φορά που φορτίζω τη μπαταρία μεχρι 100% μου την κάνει calibration. Έχω περάσει το Battery Calibration και μάλλον λειτουργεί μόνο του. Τι μπορώ να κάνω για να το σταματήσω χωρίς να χρειαστει να το απεγκαταστήσω? Μπορείς να το παγώσεις μέσω titanium, μπορείς να του κάνεις clear data από Task manager --> battery calibration. ΑΛΛΑ. Γιατί να μην απεγκαταστήσεις απλά; Δεν χρειάζεται να κάνουμε την ζωή μας δύσκολη όταν άλλοι έχουν φροντίσει να την κάνουν εύκολη. νομιζω δεν εχουν καποια διαφορα Και εγώ αμφιβάλλω. Πλέον περιμένω οτι bugs υπάρχουν να διορθωθούν από την 2.3.4. Που δεν νομίζω να αργήσει πολύ. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Δεν θέλω να διαψεύσω κανένα, αλλά εγώ έχω φλασάρει KE7 ολόκληρο και CFrootke7 και ο αριθμός που δείχνει στην download mode είναι 1. :ninja:. Weird. Εγω μονο Chainfire kernel φλασαρα και δειχνει επισης 1 :lol: Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Παιδιά καλησπέρα Είμαι με ΚΕ2 και root και σκέφτομαι να βάλω την ΚΕ7. Πιστεύετε οτι έχουν διαφορές τα δύο firmwares? Αξίζει η αλλαγή??? Απ'ότι έχω καταλάβει, αν ακολουθήσω τις οδηγίες απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 δεν θα χαθεί τιποτα απο το κινητό παρα μόνο το root. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Μπορείς να το παγώσεις μέσω titanium, μπορείς να του κάνεις clear data από Task manager --> battery calibration. ΑΛΛΑ. Γιατί να μην απεγκαταστήσεις απλά; Δεν χρειάζεται να κάνουμε την ζωή μας δύσκολη όταν άλλοι έχουν φροντίσει να την κάνουν εύκολη. Task manager???? Απο το Market???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Task manager???? Απο το Market???? Δεν κατάλαβα, τι θες να πεις; Α. Όχι τον μαμά λέω, αν πατήσεις παρατεταμένα το home στον βγάζει. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Weird. Εγω μονο Chainfire kernel φλασαρα και δειχνει επισης 1 :lol: Γιατί περίεργο; Μετράει πόσες φορές έχεις φλασάρει custom kernel. Το να φλασάρεις μια επίσημη ROM δεν το μετράει και δεν υπάρχει και λόγος να το μετράει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 πως μπορω να δω τον μετρητη ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Γιατί περίεργο; Μετράει πόσες φορές έχεις φλασάρει custom kernel. Το να φλασάρεις μια επίσημη ROM δεν το μετράει και δεν υπάρχει και λόγος να το μετράει. A νόμιζα πως μετράει και ρομ και κερνελ ανεξαρτήτως πηγής. Για να δείτε τον μετρητή αρκει να μπείτε σε download mode (volume down + home + power) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 παιδια ξερει κανεις πως να αλλαξεις το directory που κραταει τα backup του titanium?θελω να αποθηκευω τα backup στην εξ.καρτα γιατι παραλιγο θα την πατουσα χθες με ενα wipe που εκανα:( Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 παιδες 3 ερωτησεις σχετικα με το root (ΟΚ θα διαβασω στο αναλογο thread την ολη διαδικασια) ερωτηση 1: Αν κανω root χανω οτι εχει ηδη στο κινητο? (παιχνιδια, εφαρμογες) ερωτηση 2: Σε επισημο update της samsung το root χανεται και μετα το ξαναπερνας? ερωτηση 3: πως βγαινει το root αν χρειαστει να παει το κινητο στην samsung για επισκευη μεσα στην εγγυηση? ευχαριστω TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 ερωτηση 1: Αν κανω root χανω οτι εχει ηδη στο κινητο? (παιχνιδια, εφαρμογες) ερωτηση 2: Σε επισημο update της samsung το root χανεται και μετα το ξαναπερνας? ερωτηση 3: πως βγαινει το root αν χρειαστει να παει το κινητο στην samsung για επισκευη μεσα στην εγγυηση? 1. Όχι. 2. Ναι. 3. Απλά φλασάρεις την επίσημη rom και επανέρχεται η συσκευή στην εργοστασιακή της κατάσταση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 1)ΟΧΙ 2)ΝΑΙ 3)Το λεει στο thread.περνας το official firmware που ειχες πριν EDIT:Με προλαβες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 1000 ευχαριστω παιδες. Παω για διαβασμα για το πως γινεται το root. TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfrei Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μερικες ερωτήσεις για αλλαγή ROM 1. Εχω kernel firmware XWKE2 και θελω να περασω custom ROM όπως [Cognition S2 v1.03 based on XWKE7] ή [Lite'ning Rom v1.4 based XWKF1] κλπ από XDA. Για να γίνει κατι τετοιο μπορώ να τις περασω κατευθειαν όπως ειμαι, ή χρειαζεται προηγουμενως να παω σε official Kernel XWKE7 ή XWKF1 αντίστοιχα και μετα να περασω την custom ROM ???? 2. Αν επίσης θελω να επιστρεψω στην αρχική μου ROM γίνεται απευθειας ή χρειαζονται ενδιαμεσως οι official kernels ??? 3. Κατα την αλλαγή ROM υποθετω ότι χρειαζεται wipe data. Αυτό σβήνει να υποθεσω μονο το τμημα των 2GB και όχι τα υπολοιπα 14GB ??? 4. Εχετε να προτεινεται καποια custom ROM που εχετε δοκιμασει και λειτουργει σταθερα με παραπάνω καλουδια στο UI ? Προερχομαι απο android σε ZTE Blade και σε ViewSonic G-Tablet με πολλες αλλαγες ROM ( ειτε μεσω CWM ειτε μεσω nVflash τώρα εμαθα και το ODin ) και η καθε συσκευή κατανοώ ότι εχει τις δικες της "ιδιαιτεροτητες" κατα την αλλαγη ROM based σε διαφορετικο kernel. Ευχαριστώ .... Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μερικες ερωτήσεις για αλλαγή ROM 1. Εχω kernel firmware XWKE2 και θελω να περασω custom ROM όπως [Cognition S2 v1.03 based on XWKE7] ή [Lite'ning Rom v1.4 based XWKF1] κλπ από XDA. Για να γίνει κατι τετοιο μπορώ να τις περασω κατευθειαν όπως ειμαι, ή χρειαζεται προηγουμενως να παω σε official Kernel XWKE7 ή XWKF1 αντίστοιχα και μετα να περασω την custom ROM ???? 2. Αν επίσης θελω να επιστρεψω στην αρχική μου ROM γίνεται απευθειας ή χρειαζονται ενδιαμεσως οι official kernels ??? 3. Κατα την αλλαγή ROM υποθετω ότι χρειαζεται wipe data. Αυτό σβήνει να υποθεσω μονο το τμημα των 2GB και όχι τα υπολοιπα 14GB ??? 4. Εχετε να προτεινεται καποια custom ROM που εχετε δοκιμασει και λειτουργει σταθερα με παραπάνω καλουδια στο UI ? Προερχομαι απο android σε ZTE Blade και σε ViewSonic G-Tablet με πολλες αλλαγες ROM ( ειτε μεσω CWM ειτε μεσω nVflash τώρα εμαθα και το ODin ) και η καθε συσκευή κατανοώ ότι εχει τις δικες της "ιδιαιτεροτητες" κατα την αλλαγη ROM based σε διαφορετικο kernel. Ευχαριστώ .... Κώστας 1. Δεν χρειάζεται. Αυτό πρέπει να το κάνεις μόνο όταν περνάς απο μια version του android σε μια άλλη (πχ απο 2.2.1 σε 2.3.3 κτλ, κυρίως λόγω αλλαγής των bootloaders). Σε κάθε περίπτωση διάβασε και τι προτείνει ο developer στο XDA 2. Αν η αρχική σου ROM είναι επίσημη θα γυρίσεις σε official kernel θες δε θες....ODIN is your friend 3. Κάνε wipe data πρίν περάσεις την custom. Σωστά θα σου σβήσει τα 2GB. 4. Έχω διαβάσει καλά λόγια για την Lite'ning Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=14773953#post14773953 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Παιδια μολς διαπιστωσα πως με το jig φευγει και το θαυμαστικο που μενει μετα την αλλαγη Kernel! Λογικο βεβαια. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfrei Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 1. Δεν χρειάζεται. Αυτό πρέπει να το κάνεις μόνο όταν περνάς απο μια version του android σε μια άλλη (πχ απο 2.2.1 σε 2.3.3 κτλ, κυρίως λόγω αλλαγής των bootloaders). Σε κάθε περίπτωση διάβασε και τι προτείνει ο developer στο XDA 2. Αν η αρχική σου ROM είναι επίσημη θα γυρίσεις σε official kernel θες δε θες....ODIN is your friend 3. Κάνε wipe data πρίν περάσεις την custom. Σωστά θα σου σβήσει τα 2GB. 4. Έχω διαβάσει καλά λόγια για την Lite'ning Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=14773953#post14773953 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση !!!! Εχεις δοκιμασει καποια custom ROM ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση !!!! Εχεις δοκιμασει καποια custom ROM ?? No problem ;). Στο SGSII δεν έχω βάλει ακόμα καμία, στο SGS1 πάρα πολλές....:p. Ο κανόνας είναι ότι είναι πολύ ανώτερες από stock ROM... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 2.3.4 Τον επόμενο μήνα. :) Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 2.3.4 Τον επόμενο μήνα. :) Πηγή saliez; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Πηγή saliez; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk http://twitter.com/#!/SamFirmware/status/81422874828750848 Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts