Asta_La_Vista Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Ειχα στο τηλ. την cyanogen 7.1 stable... μου ήρθε χτες ειδοποίηση να βάλω την stable 7.2... το έκανα, αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: η μπαταρία τελειώνει σε χρόνο dt χωρίς να απασχολώ καθόλου το τηλ.. :mad: Η πίσω πλευρά του τηλ. είναι μόνιμα ψητή κ δεν έχω βρει από που οφείλεται... Εχετε καμμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Άστο να ξεφορτίσει τελείως, μετά φόρτισε full και θα είναι ok. Μπορεί βέβαια να χρειαστεί 2-3 κύκλους φόρτισης. Μην σε ανησυχεί πολύ πάντως, γιατί σε κάθε αλλαγή ρομ μπορεί οι πρώτες φορτίσεις να είναι παλαβές. Μετά στρώνει. Να σου πω να κάνεις wipe battery stats δεν έχει νόημα γιατί με λάθε αλλαγή ρομ γίνονται wipe. Και για το λόγο αυτό πρέπει να είναι full η μπαταρία σε αλλαγή ρομ. Η μπαταρία καίει γιατί τα stats είναι λάθος.. και πάλι δηλαδή, μην ανησυχείς, θα στρώσει Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Θα κάνω λίγο υπομονή κ είδωμεν... σ' ευχαριστώ για την απόκριση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Από περιέργεια, πες μας την κατάληξη, και αν συνεχιστεί το πρόβλημα, εδώ είμαστε για περισσότερα. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Η συσκευή συνέχιζε να ζεματάει χωρίς λόγο... και να αδειάζει την μπαταρία, επίσης χωρίς λόγο. Το πλάνο είχε ως εξής: φόρτιση τη νύχτα για παράδειγμα, άνοιγμα το πρωί στις 9 κ το μεσημέρι στις 2 ήταν στο 38% άντε με κανά δυο κλήσεις το πολύ. :confused: Φοβόμουν που το είχα στην κολότσεπη να πω την αλήθεια. Μετά από δοκιμές που ήταν άσκοπες όπως αποδείχτηκε πήγα στο "ασύρματο & δίκτυα", "δίκτυα κιν. τηλεφωνίας" κ "προτιμήσεις δικτύου gsm" και το έκανα "μόνο gsm". Πλέον σταμάτησε να ψήνεται & δεν πάει γόνα την κατανάλωση της μπαταρίας. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Με έβαλες σε σκέψεις. Δοκιμάζω κι εγώ wcdma δίκτυα αυτές τις μέρες και θα αναφέρω τυχόν ευρήματα Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Του ξελίγωσα την μπαταρία χτες, το φόρτισα τη νύχτα, το άνοιξα στις 9 το πρωί, η ώρα είναι 10:45 τώρα κ είναι στο 100% ακόμα με δυο κλήσεις από τη συσκευή. :rolleyes: Θα αφήσω να περάσουν κανά δυο μέρες θα πάω πάλι στα wcdma δίκτυα κ θα αναφέρω ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Του ξελίγωσα την μπαταρία χτες, το φόρτισα τη νύχτα, το άνοιξα στις 9 το πρωί, η ώρα είναι 10:45 τώρα κ είναι στο 100% ακόμα με δυο κλήσεις από τη συσκευή. :rolleyes: Θα αφήσω να περάσουν κανά δυο μέρες θα πάω πάλι στα wcdma δίκτυα κ θα αναφέρω ξανά. Αν στο σημείο που βρίσκεσαι δεν έχεις 3G κάλυψη ή έχεις και το σήμα είναι πολύ ασθενές και το έχεις σε wcdma θα τρώει μπαταρία γιατί θα ψάχνει συνέχεια για 3g δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1916 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Προχτες παρατηρησα οτι στο κινητο μου χαλασε η δονηση.Αν το παω στη wind καλυπτεται απο την εγγυηση;(φυσικα και δεν εχουν περασει 2 χρονια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Προχτες παρατηρησα οτι στο κινητο μου χαλασε η δονηση.Αν το παω στη wind καλυπτεται απο την εγγυηση;(φυσικα και δεν εχουν περασει 2 χρονια) Λογικά ναι. Πήγαινε να ρωτήσεις(φαντάζομαι ένα απλό rebbot μπας και έφαγε κάποιο σκάλωμα θα έκανες). Πάντως αν έχεις ξεκλειδώσει την μνήμη,πέρασες custom rom κτλ,πρέπει πρώτα να το γυρίσεις σε στόκ.Πάρε ένα backup, κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων,τσέκαρε πάλι την δόνηση και αν συνεχίζει να έχει πρόβλημα.....το γυρνάς σε στοκ και τους το πας. Αν δεν το χεις πειράξει, απλά τους το πας :p. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) Γεια σας,εχω καιρο να διαβασω το site και γενικα να ασχοληθω με το κινητο. θα ηθελα να ρωτησω κατι που ενω το ειχα παρατηρησει απο παλια τωρα μου δημιουργησε πορβλημα, γιατι αν συνδεσουμε κανονικα ακουστικα στο κινητο(οχι δηλαδη handfree(με μικροφωνο) και παρουμε τηλεφωνο ο αλλος δεν μας ακουει?θα μου πειτε απο την μια ειναι λογικο,αλλα σε αλλα κινητα(δεν ξερω σε ολα) μπορεις να φορας κανονικα ακουστικα για να ακους,και οταν θες να μιλησεις απλα πλησιαζεισ το κινητο στο στομα και ολα μια χαρα. επισης,στο skype υπαρχει κ εκει καποιο προβλημα,αν δεν φοραω handfree ακουω κ με ακουνε με πολυ μεγαλη δυσκολια,ενω μολις τα φορεσω ολα ειναι μια χαρα, Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ειναι γενικα θεμα του κινητου ή τησ εκδοσης rom&skype, rom εχω ακομα την blade mix 2.3 δεν ξερω αν την θυμαστε,απλα ειχα βολευτει και δεν την άλλαξα απο πέρυσι,αν εχετε να προτεινετε καποια καλη, με χαρα να ακουσω, στο skype εχω την τελευταια απο το market, ευχαριστω Edited July 19, 2012 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakianos Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Εχω παρει το blade για την γυναικα μου. Δεν το ειχα πειραξει ακόμα και ήταν με την εκδοση 2.1 καθώσ δεν το χρησιμοποιεί πέρα από το να παίρνει τηλ και κανένα μύνημα. Επειδη είχε κάποια κολήματα αποφάσισα να περάσω την 2.2 που δίνει η wind. Όμωσ η αναβάθμιση σταμάτησε στο 10% εμφανίστηκε στο υπολογιστή το μύνημα "αποτυχία" και το τηλέφωνο είναι πλέον νεκρό. Δεν κάνει τιποτα. δοκίμασα διαφορούσ συνδυασμούσ κουμπιών που βρήκα στο νετ αλλά τίποτα. ακόμα και όταν συνδέσω τον φορτιστή δεν ανάβει το κόκκινο led κάτω δεξιά. Καμία ιδέα για να γλητώσω την μουρμούρα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Εχω παρει το blade για την γυναικα μου. Δεν το ειχα πειραξει ακόμα και ήταν με την εκδοση 2.1 καθώσ δεν το χρησιμοποιεί πέρα από το να παίρνει τηλ και κανένα μύνημα. Επειδη είχε κάποια κολήματα αποφάσισα να περάσω την 2.2 που δίνει η wind. Όμωσ η αναβάθμιση σταμάτησε στο 10% εμφανίστηκε στο υπολογιστή το μύνημα "αποτυχία" και το τηλέφωνο είναι πλέον νεκρό. Δεν κάνει τιποτα. δοκίμασα διαφορούσ συνδυασμούσ κουμπιών που βρήκα στο νετ αλλά τίποτα. ακόμα και όταν συνδέσω τον φορτιστή δεν ανάβει το κόκκινο led κάτω δεξιά. Καμία ιδέα για να γλητώσω την μουρμούρα :cry: Σε recovery mode δεν μπαίνει? Με πατημένο το πλήκτρο εκκίνησης και το - από τα πλάγια. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakianos Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 δυστυχώς όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Το πράσινο android ανθρωπάκι τουλάχιστον το εμφανίζει στην αρχή ή είναι τελείος νεκρό; Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakianos Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Είναι τελείως νεκρό λες και δεν έχει ρεύμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_Kar Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) Καλησπερα..!!εχω ενα zte blade και μου βραχηκε..το κινητο το καθαρισα αμεσως εβγαλα τν μπαταρια το αφησα στν ηλιο ολα κομπλε..το ανοιγω παλι δν ειχε παθει τπτ!!το βαζω για φορτιση και μετα το εβγαλα και το ειχα αφησει ανενεργο για καμια ωρα περιπου..πηγα να δω τι ωρα ειναι και δν μ δουλευε το κινητο ειχε κλεισει εντελως..εβγαλα τν μπαταρια κ τν ξαναεβαλα και μ εκανε διακεκομενη δονηση και μερικες φορες ανοιγω απο τα hard buttons το τερμα δεξια..ξερει κανενας τι μπορει να συμβαινει???? :/ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms (τπτ, κ, γτ, κλπ) Edited August 4, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) Είναι τελείως νεκρό λες και δεν έχει ρεύμα. σου παραθέτω παρακάτω μία παλαιότερη απάντηση μου σε ένα φίλο που είχε σχετικό πρόβλημα. Στο τέλος της διαδικασίας θα έχεις μία συσκευή σαν καινούργια, με 512ΜΒ ram αντί 256ΜΒ, και με το επίσημο android 2.2 της wind, αλλά να θυμάσαι πως θα χάσεις όλα τα δεδομένα (τηλέφωνα, μηνύματα κ.λ.π.), αφού το κινητό θα είναι σαν να το αγόρασες τώρα. Πες μας νέα... ΠΡΟΣΟΧΗ: τα παρακάτω βήματα δεν είναι για να κάνουμε flash ότι βρεθεί μπροστά μας... μην ακολουθήσετε τον παρακάτω τρόπο update εκτός κι αν σας ζητηθεί... Τα παρακάτω αφορούν μόνο περιπτώσεις αντίστοιχες του kaltrekk και μόνο μετά από συμβουλή. Θα κάνουμε flash το κινητό χωρίς να έχει το κινητό επάνω την μπαταρία και χωρίς να έχει ξεκινήσει το κινητό. Ο τρόπος αυτός χρησιμοποιείται από τεχνικούς για να γίνουν update πολλές συσκευές μαζί. Κατέβασε τα παρακάτω αρχεία τα οποία αποσυμπιέζεις σε ξεχωριστούς φακέλους στο PC σου : *) fix_updater.zip *) tpt.zip (CRC: D222BFA0) Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: 1) βγάζεις την μπαταρία από το κινητό. 2) πατάς το power ΠΑΝΤΑ με την μπαταρία βγαλμένη. Το κινητό φυσικά δεν θα ξεκινήσει. Αφήνεις το power. 3) Πατάς το volume+ και το volume- μαζί. Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ. Κρατώντας τα πατημένα (μόνο volume- και volume+, όχι power button), συνδέεις το USB. Προσοχή και πάλι, δεν πατάς το power... ΜΟΝΟ τα volume+ και volume-, ΠΑΝΤΑ χωρίς μπαταρία. Κανονικά θα πρέπει το κινητό να μπει σε DFU mode (diagnostic interface). Από τα windows θα ακούσεις τον ήχο πως αναγνωρίστηκε καινούργια συσκευή, και από τον device manager θα δεις κάτι σαν το παρακάτω. Το κινητό θα είναι φυσικά κλειστό. Σε περίπτωση που χρειαστείς drivers, τρέξε το αρχείο driverinstaller.exe που κατέβασες. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20127&stc=1&d=1304794751 Να θυμάσαι σε ποια COM λέει πως έχει συνδεθεί το κινητό, σε εμένα είναι στην COM3 όπως βλέπεις. 4) Από το folder fix updater, τρέχεις το USDL_P726CV1.00.00.exe και πατάς το θαυμαστικό μέχρι να σου εμφανίσει administrator, και πατάς ΟΚ http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=19947&stc=1&d=1304430726 5) Πας Option-->port config και βάζεις στο Line1-DIAG το COM PORT που είδες από πριν (εμένα ήταν COM3 για παράδειγμα). Όλα τα άλλα line θα πρέπει να είναι NULL http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=19948&stc=1&d=1304430726 6) Πατάς το SW Directory και επιλέγεις το folder tpt που έχει μέσα χύμα τα αρχεία που είχε το tpt.zip. Αφήνεις όλες τις υπόλοιπες ρυθμίσεις όπως τις βλέπεις στην εικόνα. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21394&stc=1&d=1311794365 7) πατάς Start all και περιμένεις να τελειώσει Μετά το τέλος τις διαδικασίας, μπορείς να βγάλεις το κινητό από το USB, να βάλεις την μπαταρία και να το ξεκινήσεις κανονικά... Αν όλα έχουν πάει καλά θα έχεις πλέον μία gen2 συσκευή, με αναβαθμισμένο android 2.2 επίσημο, 512ΜΒ κλπ... και με το CWM εγκατεστημένο και έτοιμο προς χρήση για όταν το χρειαστείς. Από εδώ και πέρα η συσκευή θα είναι σαν καινούργια, και μπορείς να βάλεις πάλι stock recovery, άλλες rom όπως CM7, SS κ.α. Πιθανόν να δεις κάποια σφάλματα στην διαδικασία, όπως ένα παράθυρο που θα αναφέρει: J:V880\Gen2_upgrade\v880_conversion_recovery\Orange_GEN2_136 mb_system_no_oem_15mb_cache is not exist , ή η ενότητα Action κάτω δεξιά με τις επιλογές Download, Backup NV, Restore NV μπορεί να απουσιάζει, αλλά μην μασήσεις... πάτα ΟΚ σε ότι error σου εμφανιστεί και συνέχισε. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Καλησπερα..!!εχω ενα zte blade και μου βραχηκε..το κινητο το καθαρισα αμεσως εβγαλα τν μπαταρια το αφησα στν ηλιο ολα κομπλε..το ανοιγω παλι δν ειχε παθει τπτ!!το βαζω για φορτιση και μετα το εβγαλα και το ειχα αφησει ανενεργο για καμια ωρα περιπου..πηγα να δω τι ωρα ειναι και δν μ δουλευε το κινητο ειχε κλεισει εντελως..εβγαλα τν μπαταρια κ τν ξαναεβαλα και μ εκανε διακεκομενη δονηση και μερικες φορες ανοιγω απο τα hard buttons το τερμα δεξια..ξερει κανενας τι μπορει να συμβαινει???? :/ Δεν κατάλαβα αν τελικά το κινητό σου δουλεύει τώρα, ή αν απλά το πρόβλημα είναι πως ανοίγει με τα hard buttons (τέρμα δεξία;;; με το return δηλαδή;;;). Πάντως, απ'ότι φαίνεται έχει πάρει υγρασία... Η κοινή τακτική για να αφαιρέσεις την υγρασία είναι να το βάλεις σε ένα ποτήρι με ρύζι για 1 μέρα, ώστε το ρύζι να απορροφήσει όλη την υγρασία. Ακόμα καλύτερα, αν έχεις φούρνο που να μπορεί να έχει 40 βαθμούς, το βάζεις χωρίς την μπαταρία για μία ώρα στον αέρα στους 40 (μην το φοβηθείς, στο παρμπριζ του αυτοκινήτου ανεβάζει περισσότερο) και θα φύγει όλη η υγρασία σίγουρα. Αν ούτε έτσι δεν δουλέψει, τότε η υγρασία κάτι έχει κάψει... Edited August 4, 2012 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_Kar Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Οταν εβαζα την μπαταρια μονο δονηση εκανε τιποτα αλλο..!!και ανοιγε ενα κοκκινο φωτακι στο κουμπι του return..το ειχα βαλει σε ενα μπωλ με ρυζι εδω και 3 μερες μπορει και παραπανω δεν θυμαμαι ακριβως.το εβαλα στην πριζα χτες να φορτησει να δω αν ειναι η μπαταρια και ανοιξε το κινητο και μολις μου εβγαλε το πρασινο ανθρωπακι του android εσβησε και τωρα παταω το κουμπι να ανοιξει και δεν κανει τιποτα..το βαζει για φορτισμα νεκρο το συνδεω στον υπολογιστη νεκρο και εκει...!!!μηπως ειναι η μπαταρια???μηπως τα εφτυσε εντελως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Οταν εβαζα την μπαταρια μονο δονηση εκανε τιποτα αλλο..!!και ανοιγε ενα κοκκινο φωτακι στο κουμπι του return..το ειχα βαλει σε ενα μπωλ με ρυζι εδω και 3 μερες μπορει και παραπανω δεν θυμαμαι ακριβως.το εβαλα στην πριζα χτες να φορτησει να δω αν ειναι η μπαταρια και ανοιξε το κινητο και μολις μου εβγαλε το πρασινο ανθρωπακι του android εσβησε και τωρα παταω το κουμπι να ανοιξει και δεν κανει τιποτα..το βαζει για φορτισμα νεκρο το συνδεω στον υπολογιστη νεκρο και εκει...!!!μηπως ειναι η μπαταρια???μηπως τα εφτυσε εντελως??? Αυτό που σου γράφει ο φίλος kogos πιο πάνω το κάνεις χωρίς μπαταρία. Το δοκίμασες; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokr Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Έχει τύχει σε κάποιον το blade να κάνει πολλές ώρες να φορτήσει και να ξεφορτήζει σε 2-3 ώρες δίχως ουσιαστικά να το χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arizonas Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 καλησπερα παιδια!!!! εχω το zte blade και σημερα το μεσημερι ενω πηγα να παρω τηλεφωνο ακουγονταν ενας ηχος απο το κινητο διαφορετικος απο αυτον που ειναι οταν καλεις καποιον. φταει καποια ρυθμιση η χαλασε το ακουστικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jounior_m Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 (edited) Γεια σας Είχα ένα πρόβλημα με το κινητό μου έσπασε η οθόνη (όχι η tach) και παρήγγειλα από ebay μια καινούργια. ο πωλητής που μου έστειλε την οθόνη έκανε ένα λάθος αντί να είναι v3 είναι v2 θα καταλάβετε στην φωτο [ATTACH]26351[/ATTACH] ενώ όλοι οι άλλοι κωδικοί είναι το ίδιο το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγει το κινητό δεν δείχνει καθόλου τα γραφικα..μόνο ένα ελαφρύ φωτισμό σε σκούρο μπλε...ανάβουν κάτω τα φωτάκια αλλά η οθόνη δεν δείχνει τίποτα .. όπως στο βίντεο που βρήκα (http://www.youhttp://www.youtube.com/watch?v=ZeKoN6C_qPs&feature=player_embeddedtube.com/watch?v=ZeKoN6C_qPs&feature=player_embedded) ..λέτε να φταίει οτι αντι για TFT1P1116-v3 είναι TFT1P1116-v2 η χάλασε καμία πλακέτα ;;; (ξέχασα να σας πω ότι το κινητό έπεσε κάτω και έσπασε μέσα η οθόνη) Το κινητό μου είναι ZTE BLADE Wind 2.2 Ευχαριστώ Edited August 11, 2012 by jounior_m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παίδες, τα φώτα σας... χωρίς να έχω κάνει τίποτα στο τηλ. σήμερα το πρωί έχασε τα σέτινγκς για τον ήχο κουδουνίσματος & ειδ. μηνύματος, δεν μπορεί να τρέξει η "μουσική", λέει οτι δεν υπάρχουν αρχεία για αναπ/γή, δεν μπορεί να δει το άλμπουμ των φωτογραφιών και στα βίντεο λέει οτι δεν υπάρχουν αρχεία προς εμφάνιση. :mad: Τα αρχεία (mp3, jpg, vid) αμα παv μάνουαλ μπορώ να τα δω, δεν είναι οτι κάτι τρέχει με την κάρτα... αμα πατήσεις πάνω σε τραγούδι το παίζει, αλλά το δείχνει συνοπτικά που λέμε, χωρίς να το τρέχει μέσα από τη μουσική. Πάει ο νους σας κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Πάρε ενα backup τα περιεχόμενα της κάρτας sd μετά κανε της format και τέλος επανέφερε τα περιεχόμενα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts