ximikos_fil Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Φυσικά η εγγύηση είναι για όλη την Ευρώπη και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. εισαι σιγουρος για την εγγυηση γιατι εχω διαβασει σε forum κατι τρελα για μη αναγνωριση της εγγυησης οταν εχει εξωτερικο imei και οτι καποιοι εχουν παυδευτει πολυ με αυτο το θεμα γιατι το κινητο το φερανε απο εξω... Υ.Γ. απο που θα σου το στειλουν αυριο φιλε μου αν επιτρεπετε? Edited May 26, 2011 by ximikos_fil Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Έκανα παραγγελία ηλεκτρονικά από Πλαίσιο, με παραλαβή από κατάστημα Καλαμαριάς. Τους άφησα σημείωση ότι το θέλω άμεσα, διαφορετικά θα ακυρώσω την παραγγελία. Είναι ήδη σε επεξεργασία. Θα σας ενημερώσω σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Αν θέλετε μπορεί να διορθωθεί αυτό. Μαζευόμαστε όλοι μαζί από το forum και κάνουμε μια επιστολή διαμαρτυρίας στην samsung ελλάς επικαλούμενοι άνιση μεταχείριση πολιτών ευρωπαϊκής ένωσις. συμφωνω σε αυτο...με το να μην κανουμε κατι και να αγοραζουμε μονο δεν λεει τιποτα.πιεση θελει πιστευω.σε λιγες μερες θα το εχω οποτε ειμαι μεσα για την επιστολη...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παιδιά σήμερα μου είπαν από το Πλαίσιο ότι τα έχουν και μου το στέλνουν αύριο με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 συμφωνω σε αυτο...με το να μην κανουμε κατι και να αγοραζουμε μονο δεν λεει τιποτα.πιεση θελει πιστευω.σε λιγες μερες θα το εχω οποτε ειμαι μεσα για την επιστολη...:) Ας δημιουργήσουμε ένα thret για να βρούμε κάποιον να σύνταξη μια επιστολή την οποια θα υπορράψουμε ηλεκτρονικά όλοι μαζί και να τους το αποστείλουμε.Ας το οργανώσουμε. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 εισαι σιγουρος για την εγγυηση γιατι εχω διαβασει σε forum κατι τρελα για μη αναγνωριση της εγγυησης οταν εχει εξωτερικο imei και οτι καποιοι εχουν παυδευτει πολυ με αυτο το θεμα γιατι το κινητο το φερανε απο εξω... Υ.Γ. απο που θα σου το στειλουν αυριο φιλε μου αν επιτρεπετε? Εγγύηση έχει και είναι άμεσα αναγνωρίσιμη αν η συσκευή είναι Ευρωπαϊκή. Απλά για να είναι Ευρωπαϊκή πρέπει να είναι κανονική εισαγωγή , μέσω samsung Ελλάδας , Αγγλίας , Γαλλίας κ.τ.λ. Κάποια μεγάλα καταστήματα κάνουν παρα-εισαγωγή και φυσικά δεν περνάει από samsung europe άρα δεν το αναγνωρίζουν για ευρωπαϊκή συσκευή. Από expansys το πήρα και είναι "ευρωπαική" εισαγωγή , το αναγνωρίζουν κανονικά. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Εγγύηση έχει και είναι άμεσα αναγνωρίσιμη αν η συσκευή είναι Ευρωπαϊκή. Απλά για να είναι Ευρωπαϊκή πρέπει να είναι κανονική εισαγωγή , μέσω samsung Ελλάδας , Αγγλίας , Γαλλίας κ.τ.λ. Κάποια μεγάλα καταστήματα κάνουν παρα-εισαγωγή και φυσικά δεν περνάει από samsung europe άρα δεν το αναγνωρίζουν για ευρωπαϊκή συσκευή. Από expansys το πήρα και είναι "ευρωπαική" εισαγωγή , το αναγνωρίζουν κανονικά. μακαρι να ειναι ετσι φιλε μου οπως τα λες...εγω εχω ακουσει οτι απο expansys ειχε αγοραστει το κινητο και ειχε παρα πολλα προβληματα αναγνωρισης εγγυησης!επισης μακαρι να σου το στειλουνε αυριο γιατι ακομη δεν εχουν καν διαθεσιμοτητα!!! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 εισαι σιγουρος για την εγγυηση γιατι εχω διαβασει σε forum κατι τρελα για μη αναγνωριση της εγγυησης οταν εχει εξωτερικο imei και οτι καποιοι εχουν παυδευτει πολυ με αυτο το θεμα γιατι το κινητο το φερανε απο εξω... Υ.Γ. απο που θα σου το στειλουν αυριο φιλε μου αν επιτρεπετε? Λοιπον για να το ληξουμε το θεμα της εγγυησης μια και εξω. Οταν η συσκευη που θα παραλαβετε συνοδευεται απο βιβλιαρακι εγγυησης στο οποιο υπαρχει μεσα κειμενο εγγυησης στα Ελληνικα και μεσα σε αυτο αναφερετε και η εδω αντιπροσωπεια της Samsung η Εγγυηση σας καλυπτει απολυτα. Μια παραμετρος μονο. Πρεπει το προιον να εχει κυκλοφορησει και στην Ελλαδα..... Αυτα μου τα ειπαν πριν 5 λεπτα που μιλησα με το service της Samsung στο τηλ. 801117267864 Αρα οσοι το εχετε παρει απο εξωτερικο (οπως και εγω) απο χτες που το κινητο κυκλοφορει και επισημα στην Ελλαδα εχετε (και εγω μαζι) 100% καλυψη.......... ΟΚ; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Λοιπον για να το ληξουμε το θεμα της εγγυησης μια και εξω. Οταν η συσκευη που θα παραλαβετε συνοδευεται απο βιβλιαρακι εγγυησης στο οποιο υπαρχει μεσα κειμενο εγγυησης στα Ελληνικα και μεσα σε αυτο αναφερετε και η εδω αντιπροσωπεια της Samsung η Εγγυηση σας καλυπτει απολυτα. Μια παραμετρος μονο. Πρεπει το προιον να εχει κυκλοφορησει και στην Ελλαδα..... Αυτα μου τα ειπαν πριν 5 λεπτα που μιλησα με το service της Samsung στο τηλ. 801117267864 Αρα οσοι το εχετε παρει απο εξωτερικο (οπως και εγω) απο χτες που το κινητο κυκλοφορει και επισημα στην Ελλαδα εχετε (και εγω μαζι) 100% καλυψη.......... ΟΚ; σου εχει κειμενο εγγυησης στα ελληνικα? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 σου εχει κειμενο εγγυησης στα ελληνικα? Ναι και μεσα σε αυτο αναφερετε και η διευθυση καθως και τα τηλεφωνα της αντιπροσωπειας στην Ελλαδα. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 σου εχει κειμενο εγγυησης στα ελληνικα? Όχι ξεχωριστό. Στο ενιαίο φυλλάδιο όπως έχει για κάθε χώρα έχει και το κομμάτι με τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Κάποια μεγάλα καταστήματα κάνουν παρα-εισαγωγή Οπως ? Από expansys το πήρα και είναι "ευρωπαική" εισαγωγή , το αναγνωρίζουν κανονικά. To αναγνωριζει η samsung hellas ? Το εχεις ψαξει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 To αναγνωριζει η samsung hellas ? Το εχεις ψαξει ? και πανω απ'ολα ειναι ευρωπαικο? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Aπο Πλαισιο Ευκαρπειας πηρε καποιος ? Μολις ειχα τηλ.επικινωνεια και μου ειπανε αυριο ! :( Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Aπο Πλαισιο Ευκαρπειας πηρε καποιος ? Μολις ειχα τηλ.επικινωνεια και μου ειπανε αυριο ! :( το ειχες παραγγειλει...πρωτα κανονιζουν τος παραγγελιες! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 και πανω απ'ολα ειναι ευρωπαικο? Αν το αναγνωρίζει η Samsung Hellas είναι και ευρωπαϊκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Αν το αναγνωρίζει η Samsung Hellas είναι και ευρωπαϊκό. περιμενετε ρε παιδια...για να το αναγνωριζει η Samsung Hellas πρεπει να ειναι ευρωπαικο και να υποκειται στις νομοθεσιες ευρωπαικης ενωσης....αν ομως δεν ειναι???και που ξερω οτι η expansys φερνει ευρωπαικα? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Όσοι ενδιαφέρεστε για αγορά από Πλαίσιο, έχω πληροφορίες: Έκανα παραγγελία μέσω Internet, με παραλαβή από κατάστημα Καλαμαριάς. Με πήραν τηλέφωνο μετά από 2 ώρες, και μου παν ότι δεν μπορούν να το φέρουν στο κατάστημα, παρά μόνο στον χώρο μου. Τα καταστήματα θα τα τροφοδοτήσουν την επόμενη εβδομάδα (31 Μαίου). Αύριο το πρωί θα το παραλάβουν στην Καλαμαριά, και θα μου το στείλουν με το βαν της Πλαίσιο στο χώρο μου. Δεν μπερδεύουν τις παραγγελίες με τις τροφοδοσίες των καταστημάτων. Αυτά. Οπότε, αν παραγγείλετε σήμερα on-line, αύριο θα το έχετε και στη Θεσσαλονίκη, αλλά μόνο παραλαβή στο χώρο σας, και όχι στο κατάστημα. Α, και το δώρο ισχύει ακόμα. Μόνο το Πλαίσιο δείνει δώρο, οπότε απαλύνει λίγο το πόνο που σε 2 μήνες θα πέσει γύρω στα 30-40 ευρώ η τιμή του (τόσο κάνει το δώρο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 περιμενετε ρε παιδια...για να το αναγνωριζει η Samsung Hellas πρεπει να ειναι ευρωπαικο και να υποκειται στις νομοθεσιες ευρωπαικης ενωσης....αν ομως δεν ειναι???και που ξερω οτι η expansys φερνει ευρωπαικα? Γιατί δεν τους ρωτάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Γιατί δεν τους ρωτάς; εσυ πιστευεις οτι θα μου πουν την αληθεια? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 εσυ πιστευεις οτι θα μου πουν την αληθεια? Υποτίθεται ότι μιλάς με επαγγελματίες και όχι με κάποιο τυχαίο κατάστημα που θέλει απλά να σπρώξει συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Υποτίθεται ότι μιλάς με επαγγελματίες και όχι με κάποιο τυχαίο κατάστημα που θέλει απλά να σπρώξει συσκευές. για ξαναπεστο μου αυτο φιλε μου...:cry::cry::cry: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11034 Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 για ξαναπεστο μου αυτο φιλε μου...:cry::cry::cry: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11034 Έχουν παρέλθει αυτές οι εποχές. Μιλάς τώρα για κάτι που έγινε πριν 4 χρόνια και μάλιστα το expansys δεν είπε ποτέ ότι δεν είναι ευρωπαϊκές συσκευές. Και είναι άσχετο με το ότι κανείς τότε δεν σκέφτηκε ή δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει για τα θέματα της εγγύησης. Στο κάτω κάτω αν δεν το εμπιστεύεσαι ένα κατάστημα... δεν αγοράζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Έχουν παρέλθει αυτές οι εποχές. Μιλάς τώρα για κάτι που έγινε πριν 4 χρόνια και μάλιστα το expansys δεν είπε ποτέ ότι δεν είναι ευρωπαϊκές συσκευές. Και είναι άσχετο με το ότι κανείς τότε δεν σκέφτηκε ή δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει για τα θέματα της εγγύησης. Στο κάτω κάτω αν δεν το εμπιστεύεσαι ένα κατάστημα... δεν αγοράζεις. συμφωνω απολυτα μαζι σου...κουβεντα να γινετε!αλλα δεν θεωρω μακρια τα 4 χρονια! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Έχουν παρέλθει αυτές οι εποχές. Μιλάς τώρα για κάτι που έγινε πριν 4 χρόνια και μάλιστα το expansys δεν είπε ποτέ ότι δεν είναι ευρωπαϊκές συσκευές. Και είναι άσχετο με το ότι κανείς τότε δεν σκέφτηκε ή δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει για τα θέματα της εγγύησης. Στο κάτω κάτω αν δεν το εμπιστεύεσαι ένα κατάστημα... δεν αγοράζεις. Παντως οφειλω να ομολογησω οτι οταν το παραγγειλα εγω στο Expancys και επικοινωνησα μαζι τους ηταν κατατοπιστικοτατοι σε οτι και αν τους ειχα ζητησει. Ακομα και 2-3 μερες πριν να τα εχουν ετοιμα για παραδωση με πηραν τηλ. να με ενημερωσουν οτι ειναι χωρις το NFS τσιπακι, αλλα και την ημερα που ηταν να το στειλουν επειδη ειχα βαλει στη παραγγελια και ενα sreen protector το οποιο δεν ηταν διαθεσιμο με πηραν παλι τηλ να με ρωτησουν αν θελω να μου το στειλουν η να περιμενω και την διαθεσιμοτητα του protector...... Οφειλω να ομολογησω οτι ηταν απο τις πιο αξιοπιστες αγορες που εχω κανει απο ιντρνετικο καταστημα και μαλιστα το μονο που βρηκα να στελνει με αντικαταβολη και οχι να σου χρεωνει την πιστωτικη με το που βαζεις την παραγγελια........ Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts