gkp Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 η παραγγελια σου φιλε μου σε τι κατασταση ειναι?επεξεργασια ή αποστολη? Επεξεργασία. Από περιέργεια πήρα τηλέφωνο και ρώτησα τώρα στα multirama και μου είπαν ότι μέχρι την Παρασκευή θα είναι στο κατάστημα που έχω ζητήσει η παραγγελία. Εγώ πιστεύω ότι μυρίζει κάτι αντίστοιχο με το expansys. Σιγά μην μπορέσουν να εξυπηρετήσουν όλες τις παραγγελίες που θα τους κάνουν Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 και εγω η αληθεια ειναι οτι κατι τετοιο πιστευω οτι θα συμβει...ο χρονος θα δειξει παντως..η θα ειναι φουσκα το ολο θεμα η πολλοι θα χαρουν συντομα Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 και εγω η αληθεια ειναι οτι κατι τετοιο πιστευω οτι θα συμβει...ο χρονος θα δειξει παντως..η θα ειναι φουσκα το ολο θεμα η πολλοι θα χαρουν συντομα Θα χαρούν αλλά όχι πολλοί. Αυτό είναι το φυσιολογικό κιόλας. Από λίγα κομμάτια όλοι μέχρι να ομαλοποιηθεί η αγορά. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Θα χαρούν αλλά όχι πολλοί. Αυτό είναι το φυσιολογικό κιόλας. Από λίγα κομμάτια όλοι μέχρι να ομαλοποιηθεί η αγορά. εχεις δικιο...δεν το εθεσα σωστα:p το ιδιο δεν ειχε γινει και με το iphone 4???σιγα-σιγα εστρωσε το πραγμα.. Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Επεξεργασία. Από περιέργεια πήρα τηλέφωνο και ρώτησα τώρα στα multirama και μου είπαν ότι μέχρι την Παρασκευή θα είναι στο κατάστημα που έχω ζητήσει η παραγγελία. Εγώ πιστεύω ότι μυρίζει κάτι αντίστοιχο με το expansys. Σιγά μην μπορέσουν να εξυπηρετήσουν όλες τις παραγγελίες που θα τους κάνουν λες?ειδομεν... ΥΓ απο την αρχη επεξεργασια σου ελεγε? Edited May 24, 2011 by ximikos_fil Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Λοιπον μολις μιλησα με multirama πατρα αλλα κ με αυτο στο 801 11... στο καταστημα της πατρα μου ειπε απο πεμπτη ή παρασκευη, ενω στο 801 μου πε μαλλον μεσα στη βδομαδα! :wacko: παντως, αν τελικα ερθει αυριο η την πεμπτη θα το τσιμπησω, αλλιως αν ερθει παρασκευη η Σαββατο θα περιμενω απο πλαισιο.. Αναλογα και τον ποθο της στιγμης οταν με παρουν τηλ! χαχα! αλλωστε το εχω παραγγειλει απο τις 10 Μαιου σε 6-7 καταστηματα, οπιο το φερει νωριτερα θα παρει ταφραγγα μαλλον! :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) μιλησα με Multirama μαρουσι , αυριο μετα της 13:00 το μεσημερι θα το εχουν στο καταστημα , εγω το εκλεισα τηλεφωνικα (πριν λιγο) και για επιβεβαιωση μου ειπαν να μιλησουμε αυριο ωστε να παω να το παραλαβω κατα την γνωμη μου ρωτηστε σε multirama με μεγαλους τζιρους , λογικα αυτα θα εχουν πρωτα stock..... επιτελους τελειωνουν τα ψεματα........ Edited May 24, 2011 by SUNSEKER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Eγώ μίλησα και πάλι με Multirama Αγ.Παρασκευής και μου είπαν αύριο να παω στο κατάστημα μετάτις 12:00 να το πάρω. Κρ'ατησαν και όνομα . Αν το πάρω έχω μια παραγγελία στο plaisio που μένει ορφανή Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 εχω την αισθηση οτι αρκετες θα μεινουν "ορφανες" οπως λες...γιατι φαντασου παιδια που εχουν παραγγειλει απο αρκετα μαγαζια και οποιο προλαβει??οπως ο φιλος που ποσταρε παραπανω..και δεν ειναι ο μονος:-) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 εχω την αισθηση οτι αρκετες θα μεινουν "ορφανες" οπως λες...γιατι φαντασου παιδια που εχουν παραγγειλει απο αρκετα μαγαζια και οποιο προλαβει??οπως ο φιλος που ποσταρε παραπανω..και δεν ειναι ο μονος:-) Nαι το φανταζομαι οτι δεν ειμαι ο μονος. Ξαναμιλησα με multirama μολις τωρα και μου ειπαν οτι πατρα θα ερθει λογικα πεμπτη, γιατι ερχεται την επομενη εργασιμη απο αθηνα. ΑΛΛΑ επειδη ειναι προπαραγγελια, μπορει να ερθει και αυριο και οτι θα με παρουν τηλεφωνο κλπ.. Ειδωμεν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 οπως και να'χει...το ζητημα ειναι οτι μακαρι να μπορεσουμε να το παρουμε ολοι...θα ηταν το ιδανικο σεναριο..αλλα στη παρουσα φαση...προσωπικα αν δεν το δω με τα ματακια μου δεν το πιστευω (οσο και να θελω) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassilis Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Μακάρι ρε παιδιά να σας λένε την αλήθεια στο multirama...εγώ το έχω παραγγείλει απο τις 10.05 και πριν απο λίγο που μίλησα μου είπαν οτι δεν ξέρουν τίποτα!!!τι να πω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannana Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Λοιπον μολις μιλησα με multirama πατρα αλλα κ με αυτο στο 801 11... στο καταστημα της πατρα μου ειπε απο πεμπτη ή παρασκευη, ενω στο 801 μου πε μαλλον μεσα στη βδομαδα! :wacko: παντως, αν τελικα ερθει αυριο η την πεμπτη θα το τσιμπησω, αλλιως αν ερθει παρασκευη η Σαββατο θα περιμενω απο πλαισιο.. Αναλογα και τον ποθο της στιγμης οταν με παρουν τηλ! χαχα! αλλωστε το εχω παραγγειλει απο τις 10 Μαιου σε 6-7 καταστηματα, οπιο το φερει νωριτερα θα παρει ταφραγγα μαλλον! :lol::lol::lol: Εμενα από τα multirama Πάτρας (στο κατάστημα) μου είπαν πριν απο καμια ώρα που πήρα κ εγώ για Παρασκευή-Σάββατο :blink: Μακάρι να πέτυχες εσυ πιο ενημερωμένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Μακάρι ρε παιδιά να σας λένε την αλήθεια στο multirama...εγώ το έχω παραγγείλει απο τις 10.05 και πριν απο λίγο που μίλησα μου είπαν οτι δεν ξέρουν τίποτα!!!τι να πω; εσυ δεν ειχες παρει και mail προσφατα..οτι παραλαμβανουν Τεταρτη και οτι θα ενημερωθεις μολις δρομολογηθει η παραγγελια σου η κανω λαθος?? σε καταστημα πηρες? Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Εμενα από τα multirama Πάτρας (στο κατάστημα) μου είπαν πριν απο καμια ώρα που πήρα κ εγώ για Παρασκευή-Σάββατο :blink: Μακάρι να πέτυχες εσυ πιο ενημερωμένο! οτι να'ναι μου φαινεται :wacko: Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassilis Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ναι ειχα λαβει email και πριν που καλεσα στα κεντρικα μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα ακομη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ναι ειχα λαβει email και πριν που καλεσα στα κεντρικα μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα ακομη!!! χμμμ...περιεργο..πως γινεται τα καταστηματα να αναφερουν παραλαβες (ως επι το πλειστον) γι'αυριο...και τα κεντρικα να μην γνωριζουν?? αυτο και αν ειναι!!! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Το stock που εχουν στο multirama ειναι 143 κομματια , το ειδα με τα ματια μου στον Υπολογιστη του πωλητη ,στο καταστημα Πειραια (Εθνικης Αντιστασεως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 και για να κανω και λιγη πλακα...ποσοι ειμαστε εδω μεσα που το θελουμε??πως το βλεπετε θα φτασουν??;-p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassilis Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Απο ο,τι φανταζομαι οχι...χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icyreloaded Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Είχα φανταστεί ότι όλα τα μαγαζιά θα τα πάρουν ταυτόχρονα και έκανα την παραγγελία στο Γερμανό επειδή μου ήταν πιο εύκολο. Σήμερα που ρώτησα πάντως επειδή πέρναγα απ'έξω δεν ήξεραν τίποτα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 το εκλεισα το μεσημερι στο multirama στο mall και μου ειπανε αυριο 100% θα ερθει κ θα με παρουν τηλ για να παω να το παρω...το συγκεκριμενο καταστημα θα εχει 20 κομματια περιπου....ελπιζω να μην ειναι παπαδες ολα αυτα....θα δουμε αυριο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Είχα φανταστεί ότι όλα τα μαγαζιά θα τα πάρουν ταυτόχρονα και έκανα την παραγγελία στο Γερμανό επειδή μου ήταν πιο εύκολο. Σήμερα που ρώτησα πάντως επειδή πέρναγα απ'έξω δεν ήξεραν τίποτα. :( με τα κεντρικα μιλησα και εγω σημερα και ηταν απολυτοι οτι την πεμπτη το πολυ θα το παρω...δηλ δεν μπηκαν καν στην διαδικασια να ψιλοδικαιολογηθουν!το μονο που με ρωτησαν ειναι πως θα το παραλαβω?απο καταστημα ή με coyrier? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 επειδη και εγω το ιδιο εκανα (για να μην βγαζω την ουρα μου απ'εξω) πηρα τηλ και το εκλεισα απο Multirama στο κεντρο...αν δεν χτυπησει το ρημαδι το τηλ αυριο...οτι και να λεμε αυτη τη στιγμη ειναι για να βγαζουμε το αχτι μας:what: Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 εφοσον μας ειπαν για αυριο θα ειναι πολυ στοκοι αν κανουν καμια πουστι-α και δεν ισχύσουν αυτα που μας ειπαν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts