nikos523 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Η διαφορα ειναι σε cpu και gpu ; Ναι, με ότι αυτό συνεπάγεται (ασυμβατότητα σε roms κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=galaxy+s+ii Εγώ γιατί στο λινκ βλέπω i9100 ~404 και i9100G ~390; Το πρώτο είναι το κλασσικό και το δεύτερο το G. Εκτός αν έχουν κάνει και τα μαγαζιά λάθος στο σιτε τους, και άλλο δείχνουν και άλλο εννοούν. Που δεν το αποκλείω. Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Εγώ γιατί στο λινκ βλέπω i9100 ~404 και i9100G ~390; Το πρώτο είναι το κλασσικό και το δεύτερο το G. Εκτός αν έχουν κάνει και τα μαγαζιά λάθος στο σιτε τους, και άλλο δείχνουν και άλλο εννοούν. Που δεν το αποκλείω. το G είναι πιο καινούργιο σαν μοντέλο αλλάέρχεται σε πιο χαμηλή τιμή (λογικό γιατί έχει χαμηλότερα specs). Aπλά πιστεύω ότι όλοι θα το πουλάνε σαν Ι9100 (πολύς κόσμος έχει πάρει το G χωρίς να ξέρει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Απο ebay μπορει να αγορασεις και τζαμαικας εκδοση κινητου που σημαινει οτι δεν εχει εγγυηση στην Ελλαδα. Και μην πει κανεις οτι δεν εχει συμβει πολλακις αυτο?Τωρα οσον αφορα 200-250 ευρω τιμες να πωλουνται τα S2 μαλλον κανετε λαθος 19 στις εικοσι αγγελιες ειναι ζητηση σε αυτες τις τιμες συν του οτι και η μια που θα τυχει μαλλον περι μπαχατελλας συσκευη θα προκειται.π.χ. εχω ενα S II ,οχι το G, και το εβγαλα 350.Και να γιατι δεν πεφτω προς το παρον πιο κατω .Το κινητο ειναι 45 ημερων ,ανοιξε μονο για να ελεγχθει πριν περασει το DOA.Τοποθετηθηκε επανω προστατευτικο οθονης και περασα επισημα με το kies την ics 4.0.3.Ειναι δικο μου και οχι απο ανταλλαγη ,που σημαινει οτι ξερω τι εχω.Χωρις γρατσουνιες ,χωρις κιτρινιλες ,καμμενα πιξελ ,ροζιλες και αντιλαλους στον συνομιλητη.Γιατι να θελω να το σκοτωσω?η τιμη ειναι κατα πενηντα πεντε ευρω μικροτερη απο αυτα που βγαζει στο skroutz για καποια καταστηματα και θα ειναι branded συνηθως στην T-mobile και δες και εδω τι αναφερει για τα branded o athanasso http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4120813#post4120813 .Εσυ που μπορεις να το δεις με συναντηση θα δεις οτι ουσιαστικα ειναι καινουργιο ,αρα γλιτωνεις τα λεφτα αυτα,εστω και 55 ευρω .Λιγα ειναι?εδω υπαρχουν φιλοι του Ολυμπιακου που εδω και ενα χρονο κανουν αυτη τη δουλεια .Προσφερουν το galaxy s2 για ανταλλαγη με iphone 4 χωρις διαφορα,και μετα το τεσσαρι το δινουν για galaxy s2 ζητωντας πενηντα ευρω διαφορα,και τελευταια το κανουν αυτο με htc one x και iphone 4s . Στο θεμα μας παλι. Γιατι λοιπον να δωσω το κινητο μου με 250 ή 200 εαν δεν υπαρχει λογος που να πρεπει να το ξεφορτωθω Και που ειναι απροβληματιστο?Γιατι να παω αυτη τη στιγμη κατω απο τα 350?Θα μου πειτε θα πεσει η τιμη οταν βγει το S3 το οποιο δεν δινει και τις τεραστιες διαφορες ,οπως λενε ορισμενοι.Ε τοτε ας βγει το S3 πρωτα στα 650 το αγοραζουν τυποι σαν εμενα ,για να μην θιχτειτε λεω για μενα,και τρεις μηνες μετα το πουλανε 400 γιατι ετσι θα γινει,οπως εγινε και με το one x.Τοτε λοιπον πουλαω και εγω 250 το δικο μου και 200 αμα λαχει και θα φυγει σαν λουκουμακι.ΚΑι δινω 150-200 και παιρνω το τριαρι και εχω χαρει και το δυαρι . Αρα ρε παιδια και εγω θελω ferrari να την αγορασω με 10.000 ευρω αλλα εαν δεν το πολλαπλασιασω το ποσο με επι 10 μαλλον το καπο και τις ροδες απο την ferrari θα παρω για να μην πω τιποτα αλλο.:) Δεν νομίζω ότι αναφέρθηκε κανένας σε τέτοια μείωση για ένα SG2 45 ημερών. Για καινούργιο τηλέφωνο ένα κέρδος 15% είναι μέσα στα λογικά πλαίσιο για έναν αγοραστή. Μιλάμε για τα κινητά που είναι ενός χρόνου και τα χρησιμοποιήσανε οι άνθρωποι κανονικά μέχρι τώρα. Αυτά δεν νομίζω ότι έχει κάποιος κίνητρο να τα πάρει μείον 50 ευρώ. Και όσον αφορά το παράδειγμα της Ferrari και των αυτοκινήτων γενικά, δυστηχως όταν αγοράζεις ένα αμάξι με το που κατεβαίνεις την ράμπα και πατάνε οι ρόδες άσφαλτό χάνει 20% της αξίας του. Τώρα γιατί να αγοράσεις μιά ferrari (ή ενα SG2) και να θες να το δώσεις τόσο γρήγορα για μένα είναι το ερωτημα, εκτός αν έχεις μεγάλη επιδότηση και το πάρεις πολύ φτηνά. Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Ρε παιδιά, τσεκάρω σήμερα το skroutz και βλέπω την φθηνότερη τιμή, κατακόρυφη πτώση, 100€ φθηνότερα στο http://www.smarties.gr http://www.smarties.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=100&category_id=14 Πολύ περίεργο μου φαίνεται... Μήπως είναι ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτούμε? :worry: Χαχαχαχα..... Προφανώς κάναν λάθος... :lol: Απ'την στιγμή που πόσταρα το παραπάνω, σε 15' είχαν ανεβάσει την τιμή κατά 100€ :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 28, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Αυτό ακριβώς πήγα να γράψω. Βλέπουμε και τη διαφορά φάσης του skroutz !! Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 το G είναι πιο καινούργιο σαν μοντέλο αλλάέρχεται σε πιο χαμηλή τιμή (λογικό γιατί έχει χαμηλότερα specs). Aπλά πιστεύω ότι όλοι θα το πουλάνε σαν Ι9100 (πολύς κόσμος έχει πάρει το G χωρίς να ξέρει). Ακριβώς έτσι την πάτησα και εγώ... θα μιλήσω με Wind μήπως και γίνει τπτ... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Χαχαχαχα..... Προφανώς κάναν λάθος... :lol: Απ'την στιγμή που πόσταρα το παραπάνω, σε 15' είχαν ανεβάσει την τιμή κατά 100€ Σε τέτοιες περιπτώσεις πρώτα παραγγελνουμε και μετά όλα τα υπόλοιπα!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Πάντως έχει πολύ πλάκα. Τσεκάρω καθημερινά και πάνω από 1-2 φορές την μέρα την σελίδα του skroutz για το Galaxy http://www.skroutz.gr/s/323248/Samsung-Galaxy-S-II-16GB.html και είναι δύο, τρία μαγαζιά τα οποία ρίχνουν καθημερινά την τιμή 0,10 και 0,50€ μόνο και μόνο για να εμφανιστούν πρώτα στην λίστα. Λες και μαλώνουν για το photo finish. :lol: Με αυτούς τους ρυθμούς, υπολόγισα ότι σε ... 11 χρόνια θα το δίνουν δωρεάν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drstavros Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Το G υπάρχει μόνο στα σκτρουτζομάγαζα?Γιατί το παρήγγειλα από Κωτσόβολο και δεν νομίζω να ξέρουν και αυτοι οι ίδιοι ποιο έχουν απο τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gns89 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Καλησπέρα παιδιά, όπως γράφω και στο τίτλο μετά από λίγο ψάξιμο αποφάσισα να πάρω το galaxy s2. Από ότι είδα παίζει μια διαφορά μεταξύ Ι9100 και Ι9100G. Οπότε θέλω την βοήθεια σας στα εξής θέματα: 1) ποια έκδοση να πάρω? 2)Από που να το πάρω? (UK/Ελλαδα) 3)Θα πάρει/πήρε την νέα έκδοση android? 4)Σε normal χρήση πόσο περίπου αντέχει η μπαταρία του? 5)Προβλέπεται να πέσει η τιμή του στο άμεσο μέλλον λόγο S3 ή μετά το καλοκαίρι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathclocker Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Και εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το αγορασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lancias Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Καλησπέρα παιδιά, όπως γράφω και στο τίτλο μετά από λίγο ψάξιμο αποφάσισα να πάρω το galaxy s2. Από ότι είδα παίζει μια διαφορά μεταξύ Ι9100 και Ι9100G. Οπότε θέλω την βοήθεια σας στα εξής θέματα: 1) ποια έκδοση να πάρω? 2)Από που να το πάρω? (UK/Ελλαδα) 3)Θα πάρει/πήρε την νέα έκδοση android? 4)Σε normal χρήση πόσο περίπου αντέχει η μπαταρία του? 5)Προβλέπεται να πέσει η τιμή του στο άμεσο μέλλον λόγο S3 ή μετά το καλοκαίρι? Ευχαριστώ Καλημερα φιλε μου, αυτη την εποχη ψαχνω κ εγω για το s2 κ νομιζω οτι ειναι η καλυτερη εποχη για την αγορα του, με μια γρηγορη ματια που εριξα μαλλον παω για i9100(το πρωτο δηλαδι που εβγαλε),η διαφορα τους ειναι σε επεξεργαστη κ καρτα γραφικων,αλλα δεν νομιζω να εχουν κ τεραστια διαφορα. λεω να το παρω απο ελλαδα μιασ κ δεν εχει κ καμια τρομερη διαφορα,νομιζω γυρω στα 20 ευρω?απο τηλ. που εκανα στη samsung μου ειπαν οτι υπαρχει αναβαθμιση σε ice cream san. ,Εγω παντως θα περιμενω μεχρι τη παρασκευη που θα Φερει ο Γερμανος το 3 να δω μην πεσει κ αλλο το 2,αν δεν πεσει θα το παραγγειλω απο ιντερνετ,απο κανα ελληνικο site γυρω στα 410(με μεταφορικα) Υ.Γ.Ας μας πουν κ τα παιδια που το εχουν μια γνωμη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Καλημέρα.. Όντως ειναι η καλύτερη εποχή για την αγορα του Το i9000 παρε.. Οχι το g.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gns89 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 ok ελλαδα από που θα το πάρετε? κάποιο αξιόπιστο κατάστημα που να πουλάει unbranded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathclocker Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Πιστευετε οτι θα πεσει και αλλο η τιμη του λογω κυκλοφοριας του ΙΙΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 ok ελλαδα από που θα το πάρετε? κάποιο αξιόπιστο κατάστημα που να πουλάει unbranded? Θα σου έλεγα να μη το πάρεις από internet αν πρώτα δεν βεβαιωθείς ότι είναι το GT-I9100 και όχι το GT-I9100G. Όχι ότι δεν είναι καλό το g (χαμηλότερη τιμή, υποδυέστερα specs) απλά την υποστήριξη που έχει το κανονικό δεν την έχει το g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Πιστευετε οτι θα πεσει και αλλο η τιμη του λογω κυκλοφοριας του ΙΙΙ? λογικά ναι , μόλις κυκλοφορήσει παντού το SIII , αλλά κανείς δεν ξέρει Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 λογικά ναι , μόλις κυκλοφορήσει παντού το SIII , αλλά κανείς δεν ξέρει Διαισθητικα καθαρα νομιζω οτι θα παει μεχρι 300-320 λιγο πριν εξαφανιστει. Παρακατω δεν παει. Εδω ακομα κυκλοφορουνε galaxy S στα 250. Αλλα σε αυτη τητιμη θα ειναι μεγαλη ευκαιρια Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Διαισθητικα καθαρα νομιζω οτι θα παει μεχρι 300-320 λιγο πριν εξαφανιστει. Παρακατω δεν παει. Εδω ακομα κυκλοφορουνε galaxy S στα 250. Αλλα σε αυτη τητιμη θα ειναι μεγαλη ευκαιρια Και ποσο θα πάει το s 150? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Και ποσο θα πάει το s 150? Δεν νομίζω ότι θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα S3, S2 και S στην αγορά. Απλά το πιο παλιό θα είναι δυσεύρετο ή δεν θα υπάρχει πια. Ήδη το S για να το πάρεις δεν το βρίσκεις στα μεγάλα καταστήματα και στις εταιρίες κινητής εύκολα, μόνο στα ανεξάρτητα μαγαζιά και αυτά ξεστοκάρουν Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Ρε σεις να ρωτησω λιγο κατι...απο το καταστημα http://funbazaar.skroutzstore.gr/shop/products τι γνωμη εχετε? Να αγορασω αφοβα ενα used galaxy s 2 απο ιδιωτη? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Εχει πλάκα που το πλαίσιο το είχε τελευταία 440 και τώρα το πήγε ξανά στα 500 ευρώ...μόνο και μόνο για να το ξανακατεβάσει στις εκπτώσεις του Ιουλίου ...και καλά ως τεράστια έκπτωση :D Προσωπικά θα περιμένω δυο εβδομάδες .... θεωρώ ότι όταν τα μεγάλα μαγαζιά ρίξουν την τιμή κοντά στα 400 ώς έκπτωση τότε για να γίνουν ανταγωνιστικά θα την ρίξουν και τα σκρουτζομάγαζα 370-350 :) ... με τέτοια τιμή το χτυπάω άνετα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Εχει πλάκα που το πλαίσιο το είχε τελευταία 440 και τώρα το πήγε ξανά στα 500 ευρώ...μόνο και μόνο για να το ξανακατεβάσει στις εκπτώσεις του Ιουλίου ...και καλά ως τεράστια έκπτωση :D Προσωπικά θα περιμένω δυο εβδομάδες .... θεωρώ ότι όταν τα μεγάλα μαγαζιά ρίξουν την τιμή κοντά στα 400 ώς έκπτωση τότε για να γίνουν ανταγωνιστικά θα την ρίξουν και τα σκρουτζομάγαζα 370-350 :) ... με τέτοια τιμή το χτυπάω άνετα!!! καλά αυτό το μαγαζί ώρες ώρες είναι σαν να μας κοροιδεύει μες στα μούτρα μας ... το είδα και εγώ και έμεινα :mad: Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Απλά απαράδεκτοι, γι αυτό βαράνε μύγες. Λυπάμαι μόνο τους εργαζόμενους, γιατί αυτοί πληρώνουν την νύφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts