Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην ανησυχείς καθόλου. Φίλη μου παρέλαβε την 6η εργάσιμη. Και εγώ Τρίτη παρήγγειλα το δικό μου. Λογικά θα το έχουμε Τετάρτη.Αλλά επειδή, από όσο μου είπαν από τα κεντρικά του Γερμανού, εξαρτάται και από το πότε παραλαμβάνει τις παραγγελίες του το κατάστημα, μπορεί να πάει μια-δυο μέρες αργότερα.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μια απορια .... ειμαι 1 βημα πριν να αγορασω το κινητο ..

απλα μια απορια ... μηπως να περιμενω το 3αρι ? σε αυτο το διλημα μπαινω

καμια προταση ?

Edited by basilisraf
.

Tι ακριβως συνεβαινε με τον Γερμανο, το GS2 και το 10ρι tablet ; Ισχυει ακομα ;

Αν έιχες κάρτα eurobank (η προσφορά ίσχυε για 200 τμχ και έχει σταματήσει) με 499 ευρώ μετρητά έπαιρνες το sii μαζί με το galaxy tab 10' 3g. O κλασσικός ο ..... ο Έλληνας που λέει και ο Γεωργίου, πήρε την προσφορά και την επομένη γέμισε με αγγελίες που πουλούσε το 400- 440 ευρώ το κάθε κομμάτι της προσφοράς. Έτσι στέρησε και από παιδιά που ήθελαν τη συγκεκριμένη προσφορά και απέδειξε για άλλη μία φορά ότι έχουμε μάθει να ζούμε με αέρα λεφτά (60-70% πάνω στην τιμή που αγόρασε). Δεν είναι ζήτημα νομιμότητας αλλά νοοτροπίας που μας χαρακτηρίζει. (Συγνώμη παιδιά που θα δυσαρεστήσω κάποιους, αλλά η γνώμη μου γι αυτό το γεγονός δεν αλλάζει).

μια απορια .... ειμαι 1 βημα πριν να αγορασω το κινητο ..

απλα μια απορια ... μηπως να περιμενω το 3αρι ? σε αυτο το διλημα μπαινω

καμια προταση ?

Αν περιμένεις 1 μήνα θα βγεις σίγουρα κερδισμένος.

1.Μπορεί να σου αρέσει το s3 και να το χτυπήσεις με λίγα ακόμη χρήματα.

2. Μπορεί να μην σου αρέσει και να πάρεις το s2 φθηνότερα λόγο κυκλοφορίας του s3.

;)

Sent from my Galaxy S using homing pigeon

Αν περιμένεις 1 μήνα θα βγεις σίγουρα κερδισμένος.

1.Μπορεί να σου αρέσει το s3 και να το χτυπήσεις με λίγα ακόμη χρήματα.

2. Μπορεί να μην σου αρέσει και να πάρεις το s2 φθηνότερα λόγο κυκλοφορίας του s3.

;)

Sent from my Galaxy S using homing pigeon

Πάντα όποιος περιμένει είναι κερδισμένος. To θέμα είναι πότε χρειάζεσαι το κινητό και αν μπορείς να περιμένεις.

Αυτή τη στιγμή το sii μπορείς να το βρείς σφραγισμένο 370-400. Το siii προφανώς όταν βγει θα κάνει 599 (εκτίμηση) και θα θέλει τουλάχιστον 6 μήνες για να πάει σε μια τιμή 450 (αν λογικά ακολουθήσει την τιμή του sii). Ακόμη και ένα χρόνο + μετά την κυκλοφορία του το sii παραμένει ένα ολοκληρωμένο κινητό.

Edited by achillesgk

αυτη τη στιγμη το τωρινο μου με σπασμενη οθονη και αρχιζει και κολλαει ασχημα .. και ειμαι στα προθυρα :P

απλα δεν ξερω ποσο συντομα θα βγει το 3

.

Πάντα όποιος περιμένει είναι κερδισμένος. To θέμα είναι πότε χρειάζεσαι το κινητό και αν μπορείς να περιμένεις.

Αυτή τη στιγμή το sii μπορείς να το βρείς σφραγισμένο 370-400. Το siii προφανώς όταν βγει θα κάνει 599 (εκτίμηση) και θα θέλει τουλάχιστον 6 μήνες για να πάει σε μια τιμή 450 (αν λογικά ακολουθήσει την τιμή του sii). Ακόμη και ένα χρόνο + μετά την κυκλοφορία του το sii παραμένει ένα ολοκληρωμένο κινητό.

σφραγισμενο 370-400 που το πουλανε????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και ομόνοια τόσο το δίνουν σφραγισμένο γύρω στα 400, ευρωπαϊκό όμως, και κάτι παραπάνω να πουν με λίγο παζάρι γίνεται η δουλειά

Και ομόνοια τόσο το δίνουν σφραγισμένο γύρω στα 400, ευρωπαϊκό όμως, και κάτι παραπάνω να πουν με λίγο παζάρι γίνεται η δουλειά

Εχω ακουσει και αλλους που λενε για Ομονοια.

Που ακριβως στην Ομονοια?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Γύρω από την ομόνοια υπάρχουν πολλά μαγαζιά αλλά αυτά που είναι πιο εμπιστοσύνης είναι τα 3 που είναι πανεπιστημίου μόλις βγαίνεις από το το μετρό στη δεξιά μεριά, στα 2 πρώτα τετράγωνα. Buy & sell (Τάκης), καιζερ (Λεωνίδας-Γιάννης), mr mobil (Τάκης "ψηλός"). Δες το ίντερνετ, πάρε τηλ και αν η τιμή πλησιάζει σε αυτό που ζητάς, πηγαίνεις και κάνεις παζάρι. Εγώ έχω προτίμηση στο μεσαίο, έχω πάρει πολλές φορές από κει και τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά δεν ξέρω όμως ποιοι μπορεί να το έχουν τώρα άμεσα γιατί έρχονται- φεύγουν κομμάτια.:)

• 1 month later...

Καλησπερα.

Πιστευετε οτι θα πεσει το S2 τωρα που θα κυκλοφορησει το S3 και Ελλαδα σε καμια βδομαδα; Αν πηγαινε στα 350 θα ηταν ιδσνικα.

Το γλυκοκοιταζω να το παρω και σκεφτομαι να περιμενω λιγο, δεν το βιαζομαι τοσο.

Edited by gthe
One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Φυσικά και θα πέσει.

Λογικό δεν είναι? ;)

Μωρε λογικο ειναι.... Εγω δεν εχω λεφτα :p

Για αυτο θα περιμενω να το παρω οσο πιο φτηνα παει, γιατι δεν ειμαστε για τρελα ανοιγματα. Απλα μπορει να μην πεσει αμμεσα γιατι ακομα πουλαει σαν τρελο

Μωρε λογικο ειναι.... Εγω δεν εχω λεφτα :p

Για αυτο θα περιμενω να το παρω οσο πιο φτηνα παει, γιατι δεν ειμαστε για τρελα ανοιγματα. Απλα μπορει να μην πεσει αμμεσα γιατι ακομα πουλαει σαν τρελο

Ε περίμενε κανένα μήνα να το πάρεις μεταχειρισμένο 230-250

κατα το τελος καλοκαιριου θα το παρεις ισως και στα 290 μεταχειρισμενο.Πιστευεις οτι θα δωσει καποιος τοσο νωρις τετοιο κινητο λιγοτερο?χωρις ομως να εχει τις παιδικες ασθενειες.Να ειναι δηλαδη απο τα τελευταια παραγωγης ,και αχρησιμοποιητο?χλωμο το βλεπω.Εδω τρια χρονια μετα πωλειται στα 190 και διακοσια το s1.

Κάτσε βρε..

2 χρόνια δεν έκλεισε το s1 στην αγορά ακόμα!

Για το s2 που λες, τώρα το βρίσκεις στα 250-270 μεταχειρισμένο.

Μετά το καλοκαίρι στα 220 + -

Μακαρι να αρχισουν να φευγουν τωρα σε αυτην την τιμη τα used αλλα δεν το βλεπω..

btw τοσα δινω κ γω στις αγγελιες για το κινητο, αλλα...

Τωρα παιζουν 300-350..

Edited by Billys_7

Μακαρι να αρχισουν να φευγουν τωρα σε αυτην την τιμη τα used αλλα δεν το βλεπω..

btw τοσα δινω κ γω στις αγγελιες για το κινητο, αλλα...

Τωρα παιζουν 300-350..

Ebay & amazon

Στις αγγελίες εδώ (γενικά Ελλάδα), λίγες φορές θα βρεις σε καλή τιμή αυτό που ψάχνεις.

Παιδιά και εγώ στις ελληνικές αγγελίες 350 το βλέπω. Για να είμαι ειλικρινής και να πω και την γνώμη μου εγώ τα θεωρώ πολλά για μεταχειρισμένο S2. Καταλαβαίνω ότι τα παιδιά σκάσανε 600 για να το πάρουν, αλλά αν κάποιος έχει 350 ζεστά και μετρητά εγώ δεν νομίζω ότι πάει να τα δώσει για μεταχειρισμένο S2 έστω και σε άριστη κατάσταση. Είναι μικρό το κίνητρο των 50ευρώ. Για σφραγισμένο ίσως.

404 ευρώ το παίρνεις αυτή τη στιγμή ολοκαίνουργιο από τα σκρουτζομάγαζα με απόδειξη αγορά (δηλαδή εγγύηση + απόδειξη για την φορολογική δήλωση κανονικά) και άμα σου κάτσει και σε μερικά μαγαζιά περνάς και την πιστωτική σου και βάζεις και δόσεις.

Παιδιά και εγώ στις ελληνικές αγγελίες 350 το βλέπω. Για να είμαι ειλικρινής και να πω και την γνώμη μου εγώ τα θεωρώ πολλά για μεταχειρισμένο S2. Καταλαβαίνω ότι τα παιδιά σκάσανε 600 για να το πάρουν, αλλά αν κάποιος έχει 350 ζεστά και μετρητά εγώ δεν νομίζω ότι πάει να τα δώσει για μεταχειρισμένο S2 έστω και σε άριστη κατάσταση. Είναι μικρό το κίνητρο των 50ευρώ. Για σφραγισμένο ίσως.

404 ευρώ το παίρνεις αυτή τη στιγμή ολοκαίνουργιο από τα σκρουτζομάγαζα με απόδειξη αγορά (δηλαδή εγγύηση + απόδειξη για την φορολογική δήλωση κανονικά) και άμα σου κάτσει και σε μερικά μαγαζιά περνάς και την πιστωτική σου και βάζεις και δόσεις.

Στα 400+ παίρνεις το G και όχι το κλασσικό.

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked