sokinsohim Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 δλδ το μαγαζι το εχει στο σαλονι?????πλακα με κανεις????οπως κα να εχει μια ταμπελα και ενα φυσικο μαγαζι ειναι αναγκαιο ακομα και αν πουλας τα παντα απο ιντερνετ...παντα καποιος θα θελει να μιλησει απο κοντα.....δεν ειναι και λιγα τα 400+που του σκας.... Δηλαδη φιλε voulkan δεν βρηκες κανεναν εκει να μιλήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 δεν πατισα και τα κουδουνια και ολας!!απλα δεν βρηκα κανενα μαγαζι inmobile... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeten Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Η όλη κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Μακάρι να βγω ψεύτης. Δεν αμφισβητώ ότι πολλοί έχουν ήδη αγοράσει την συσκευή χωρίς κανένα αξιόλογο πρόβλημα ως τώρα αλλά για σκεφτειτε και το άλλο. ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ αλλά πολλές ακόμη. Δεν απαντούν όμως ΠΟΤΕ!!! στο τηλέφωνο. Άντε να δεχτώ για την φωτιά. Για το ότι δεν απαντούν στα e-mails? E-mails λαμβάνεις και στέλνεις από παντου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 e-mails παντως εμένα μου στελνουν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Η όλη κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Μακάρι να βγω ψεύτης. Δεν αμφισβητώ ότι πολλοί έχουν ήδη αγοράσει την συσκευή χωρίς κανένα αξιόλογο πρόβλημα ως τώρα αλλά για σκεφτειτε και το άλλο. ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ αλλά πολλές ακόμη. Δεν απαντούν όμως ΠΟΤΕ!!! στο τηλέφωνο. Άντε να δεχτώ για την φωτιά. Για το ότι δεν απαντούν στα e-mails? E-mails λαμβάνεις και στέλνεις από παντου... εγω 2-3 φορες που τους εχω στειλει email μου εχουν απαντησει μεσα σε 2 μερες..Το μονο π με κραταει κ ασχολουμε ακομα ειναι πως καποια ατομα εδω μεσα το εχουν παρει χωρις κανενα προβλημα...αλλιως :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Ίσως να ήμουν και τυχερός που το πήρα από αυτούς χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Πάντως ότι και να γίνει τα χρήματα σας δεν θα τα χάσετε όσοι προπληρώσατε με paypal. Μπορείτε να κάνετε dispute, αλλά θα μπείτε σε άλλη διαδικασία μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Βλεπω οτι υπαρχει ανησυχια και στην ιδια κατασταση ημουν κι εγω μεχρι να το παρω στα χερια μου. Ειναι γεγονος οτι ειναι απ'τα πιο ανοργανωτα ηλεκτρονικα καταστηματα που εχω ψωνισει. Και εχω κανει πολλες αγορες ηλεκτρονικα, απο πολλα μερη του κοσμου. Καταρχην ξεχαστε το τηλεφωνο. Δεν λειτουργει ποτε, αν και εχει αναφερθει οτι καποιοι επικοινωνησαν. Μην ψαχνετε οδους κτλ. Οι ανθρωποι κανουν τις αγορες/πωλησεις μεσω Ναξου προφανως για χαμηλοτερο φπα. Ζητηστε πληροφοριες μονο μεσω mail. Αν οντως εχουν παθει ζημια με πυρκαγια ειναι προβλημα, οποτε υπομονη. Χαμηλοτερη τιμη σε καινουριο κινητο s2 δεν εχω δει πουθενα ομως αυτο με βαζει σε σκεψεις... Καντε αγορα με αντικαταβολη. Χρεωνεται μονο 6 ευρω επιπλεον και εχεις το χρημα στην τσεπη μεχρι να παρεις το τηλεφωνο στα χερια σου. Αυτα.:) Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 γιατι χαμηλοτερο φπα στην ναξο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 γιατι χαμηλοτερο φπα στην ναξο? Νομιζω λογο του οτι θεωρείτε παραμεθόριος περιοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 δεν ειναι μονο η Ναξος. Πολλα νησια μας εχουν ΦΠΑ χαμηλοτερο. Αν και η Τρόικα ζητησε αυτο να καταργηθει. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 lol...και παλι ομως αν δεν μπορω να μιλησω απο κοντα πως θα ειμαι συγουρος οτι π.χ καλυπτεται απο εγγυηση samsung hellas?...... κριμα τις καλες τιμες του :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 lol...και παλι ομως αν δεν μπορω να μιλησω απο κοντα πως θα ειμαι συγουρος οτι π.χ καλυπτεται απο εγγυηση samsung hellas?...... κριμα τις καλες τιμες του :/ Κοιτα επειδη το εχω ψαξει αρκετα εχω να σου πω πως. Αν η συσκευη ειναι Ευρωπαικη καλύπτεσε κανονικα απο την Samsung Hellas ακομα και αν η συσκευη ειναι Branded..Αυτο μπορεις να το τσεκαρεις κ μονος σου αν επικοινωνήσεις μαζι τους (Samsung Hellas) θα σ το επιβεβαιωσουν...αυτοι το μονο που κοιτανε ειναι το ΙΜΕΙ της συσκευης κ βλεπουν πιας χωρας ακριβως ειναι. Θα περιμένω μεχρι την αλλη εβδομαδα που μου ειχαν πει αν και χλωμο το βλεπω γιαυτο εχω αρχισει να ριχνω καμια ματια στις αγγελιες σε διαφορα site.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 σε τι site??? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeten Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ιδού και κάτι που κολλάει με την υπόθεση μας. http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-432794.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 δεν ειναι μονο η Ναξος. Πολλα νησια μας εχουν ΦΠΑ χαμηλοτερο. Αν και η Τρόικα ζητησε αυτο να καταργηθει. καλα κανει πιστευω...το βρισκω γελοία τετοια διαφορα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opetran Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ρε παιδιά παίζει πουθενα αλλό είτε εσωτερικό είτε εξωτερικο κάτω από το φράγμα των 400ευρω?:worry: καλησπερα . εγω τo πηρα απo eBay 360+30=390 αλλα ηταν κλειδωμενo. Σε 3 ωρες φυσικα δεν ηταν . τωρα χαιρoμαι ενα καταπληκτικo τλφ (ειδικα αν σκεφτεις oτι ερχoμαι απo τo blade ) . παντως απo εξω πηρα HTC touch pro zte blade sgs2. χωρις πoτε κανενα πρoβλημα σταλμενo απo sgs2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Aπό το αμερικανικό?Γιατί στο αγγλικο οι τιμές που βλέπω είναι τσουχτερες.Αν εχεις κάποιο λινκ ευπροσδεκτο:) Επίσης βλέπω στο amazon.de αυτο εδώ αλλά δε ξέρω τι πάιζει.Εσεις τί λέτε?http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B004Q3QSWQ/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new Πριν λίγη ώρα υπήρχε στα 320 και ο πώλητης το ανέφερε σαν καινουριο.Αλλα ύποπτο το βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 δεν ειναι μονο η Ναξος. Πολλα νησια μας εχουν ΦΠΑ χαμηλοτερο. Αν και η Τρόικα ζητησε αυτο να καταργηθει. καλα κανει πιστευω...το βρισκω γελοία τετοια διαφορα...:) Εχμ ναι... Υπαρχει λογος που ειναι μειωμενο το φπα στα νησια. Σκεψου λιγο. Και καλα κανει και ειναι μειωμενο. Αντι να ζηταμε να κατεβει παντου, εμεις θελουμε να ανεβει κι εκει που ειναι χαμηλο??? ΗΜΑΡΤΟΝ! Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Είχε κάποιος κάποιο νέο μήπως ή σκάει σιγα σιγά η φούσκα?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Φιλε margianniss βλεπω και εσυ περιμενεις εξελιξεις στο θεμα εε.. Λεω να τους στειλω ενα email αυριο για να δουμε τι παιζει κ αυτην την εβδομαδα αν και δεν το βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Τους έχω στείλει εγώ από το Σάββατο το βραδυ και αναμένω την απάντηση τους ελπίζω αύριο για να δουμε πώς θα κινηθούμε.Πάντως τα 520ε του πλαισίου δεν προτίθεμαι να τα δώσω μια φορά.Αλλα και αυτή η αναμονή σε σκοτώνει ρε συ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_ts Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 παιδια και εγω εχει 3 μερες που τους εστειλα mail, αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση... επομενως, κανοντας και μια γρηγορη ερευνα στην αγορα, ειδα οτι πολλα site δεν εχουν το κινητο, και περιμενουν παραλαβες. δε ξερω ποσο συντομα θα γινει αυτο. οποτε δε ξερω, και ποσο συντομα θα καταφερω να το βρω το κινητο στα 400 ευρω. εστω 420. οποτε λυγισα, αυριο το πρωι παω να παρω το Neo V να ξεμπερδευω.... :p αχ ρημαδα πυρκαγια μας εκαψες (λεμε τωρα)..... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Εγώ πάντως το έχω παραγγείλει εδώ και μια βδομάδα από το easy buy world (τότε η τιμή ήταν στα 437) και ακόμα περιμένω να τους στείλουν... Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στην διαθεσιμότητα ε; Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 κ γω δε μπορω να καταλαβω τι γινετε με τη διαθεσημοτητα αυτης της συσκευης..?? το μονο που ειδα,οταν το ebw εβγαλε την "προσφορα"(437) πηρε τον ανηφορο η τιμη κ δεν το χει σχεδον κανενας διαθεσημο... αβυσσος η σκεψη στο ελλαδισταν.. "αντιεκπτωσεις 2012 τρεχατε να προλαβετε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Όταν είχα μιλήσει με το mobilehellas μου είχαν πει πως όλες οι εταιρίες έχουν ένα πρόβλημα με το να φέρουν συσκευές της samsung στην Ελλάδα. Να ρωτήσω, έχει αγοράσει κανείς από http://www.handyshop.de ή από κάποιο κατάστημα λιανικής στο εξωτερικό (όχι ebay)?? υπάρχει θέμα με το τελωνείο?? Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts