baggelisrouk Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Μπηκα στα site mediamarkt και saturn αλλα δεν γραφουν τιμές. ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Μπηκα στα site mediamarkt και saturn αλλα δεν γραφουν τιμές. ξερει κανεις γιατι? Γιατί απλά δεν γράφουν. Θα χρειαστεί να πας σε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Στο multirama και στο πλαισιο γιατί το έχουν βγάλει απο το site τους ? Είναι δυνατόν να τους τελείωσαν τα κοματια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Στο multirama και στο πλαισιο γιατί το έχουν βγάλει απο το site τους ? Είναι δυνατόν να τους τελείωσαν τα κοματια ? Αυτήν την απορία έχω και εγώ και να τους τελείωσαν τα κομμάτια δεν θα το έβγαζαν από το site τους απλά θα έλεγε ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Πέφτει σε μια μέρα η τιμή 120 ευρώ και μετά από 2 εργάσιμες δεν υπάρχει στο site τους σαν να ήθελαν να ξεπουλήσουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 μαλλον ξεπουλησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 και μόλις έγινα ένας νέος ευτυχής κάτοχος του galaxy s2. εντάξει τι να πω το κινητό τα σπάει... φυσικά δεν ξέρω πως να βάλω ούτε μία εφαρμογή καθώς ήμουν χρήστης λειτουργικού symbian:p 479 από το saturn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Αυτήν την απορία έχω και εγώ και να τους τελείωσαν τα κομμάτια δεν θα το έβγαζαν από το site τους απλά θα έλεγε ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Πέφτει σε μια μέρα η τιμή 120 ευρώ και μετά από 2 εργάσιμες δεν υπάρχει στο site τους σαν να ήθελαν να ξεπουλήσουν . Γιατί να ήθελαν να ξεπουλήσουν όμως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Έψαξα για να βρώ τους όρους για ισχύει η εγγύηση Doa. Υπάρχει ο ορος οτι το κινητό δεν επιστρέφετε για αντικατάσταση αν έχει μόνο ένα καμμένο pixel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Έψαξα για να βρώ τους όρους για ισχύει η εγγύηση Doa. Υπάρχει ο ορος οτι το κινητό δεν επιστρέφετε για αντικατάσταση αν έχει μόνο ένα καμμένο pixel? Να ξαναπώ ότι έχω αλλάξει κινητό για καμένο pixel στο saturn. Κανονικά σε οποιοδήποτε κατάστημα πρέπει να σας το αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Γιατί να ήθελαν να ξεπουλήσουν όμως ? Μόλις βγήκε και από την σελίδα του public ξεπουλάν τα κομμάτια και το αφαιρούν από το site τους. Μάλλον σταμάτησε να τους προμηθεύει η Samsung την συσκευή. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να σταμάτησε η Samsung την προμήθεια του λόγο πολλών επιστροφών η πολλών αιτήσεων για service που δεν την σύμφερε οικονομικά ή να ετοιμάζει κάτι νέο ή κάποια επανέκδοση του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrzammler Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Μόλις βγήκε και από την σελίδα του public ξεπουλάν τα κομμάτια και το αφαιρούν από το site τους. Μάλλον σταμάτησε να τους προμηθεύει η Samsung την συσκευή. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να σταμάτησε η Samsung την προμήθεια του λόγο πολλών επιστροφών η πολλών αιτήσεων για service που δεν την σύμφερε οικονομικά ή να ετοιμάζει κάτι νέο ή κάποια επανέκδοση του κινητού. Δεν ξέρω αν μπορεί να ισχύει το παραπάνω (επιστροφές και service), μιας και κάτι τέτοιο θα γινόταν λογικά και σε άλλες αγορές. Γιατί να διαφέρει η Ελλάδα; Για επανέκδοση κτλ, δεν νομίζω ότι έχει ακουστεί κάτι στα fora του εξωτερικού (απ' όσο γνωρίζω). Λέτε ίσως να αντικατασταθεί στη δική μας αγορά με το Z; Ξενέρωμα πάντως, μιας και ετοιμαζόμουν να το πάρω, ειδικά μετά τη χθεσινή νέα τιμή. Δεν το περίμενα οτι θα εξαφανιζόταν έτσι απότομα. Ίσως κάποια επικοινωνία με την Samsung Hellas να δώσει πληροφορίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 εγω να καλαίω ή να γελάω που το παρελαβα σήμερα απο το πλαισιο μεσω ιντερνετ στην χαμηλη τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Καλύτερα πάρτε τηλέφωνο στο καταστημα της περιοχής σας, να ρωτήσετε αν έχουν κομμάτια. Πχ. τώρα που γύρισα από Πλαίσιο Καλαμαριάς (Θεσσαλονίκη) πρέπει να είχαν. Ρώτησα και την πωλήτρια των κινητών εκεί τι παίζει με τη τιμή, αν η πτώση είναι δικό τους θέμα ή Samsung, και μου είπε πως είναι δική τους προσφορά και η τιμή των 479€ θα ισχύει για άλλες 4-5 μέρες και μετά θα την επαναφέρουν. Τώρα αν η επαναφορά θα είναι στα πάλι στα 600€ ή σε κάποια καινούρια όπως πχ 550€, δεν γνωρίζω. Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Μόλις αγορασα το κινητο μπορείτε να μου πείτε τι να ελεξω σχετικα με το κινητο. Οθόνη και καμερα η και τιποτα άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Μόλις αγορασα το κινητο μπορείτε να μου πείτε τι να ελεξω σχετικα με το κινητο. Οθόνη και καμερα η και τιποτα άλλο? Οθόνη για την κιτρινίλα αριστερά σε χαμηλή φωτεινότητα και γκρι φόντο. Επίσης τσέκαρε αν έχεις του περιβοητους κύκλους που φαίνονται και αυτοί σε γκρι φόντο (π.χ. dropwdown list) και σε χαμηλή φωτεινότητα και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 την οθονη με χαμηλη φωτεινότητα σε γκρί φόντο ειναι οκ. το αλλο με τους κυκλους πως το ελέγχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 την οθονη με χαμηλη φωτεινότητα σε γκρί φόντο ειναι οκ. το αλλο με τους κυκλους πως το ελέγχεις Πάλι στην dropdown list Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Πάλι στην dropdown list Τι ειναι το dropdown list? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Τι ειναι το dropdown list? Σείρε το χέρι σου από την κορυφή της οθόνης μέχρι κάτω και θα εμφανιστει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Σείρε το χέρι σου από την κορυφή της οθόνης μέχρι κάτω και θα εμφανιστει ! OK αυτο το εκανα πριν ειναι οκ και σε αυτο καμια κιτρινίλα. και εκανα το τεστ με την καμερα στο ασπρο φοντο και δεν εχει κανενα ροζ κυκλο. Αρα ειμαι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 OK αυτο το εκανα πριν ειναι οκ και σε αυτο καμια κιτρινίλα. και εκανα το τεστ με την καμερα στο ασπρο φοντο και δεν εχει κανενα ροζ κυκλο. Αρα ειμαι οκ? Κοίτα προσεχτικά και για κανα καμενο pixel και είσαι άρχοντας. Χρησιμοποιησε το *#0*# και κοιτα στο πράσινο χρώμα. Εκεί φαίνονται σαν μαύρα τα καμένα pixels. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Ρώτησα και την πωλήτρια των κινητών εκεί τι παίζει με τη τιμή, αν η πτώση είναι δικό τους θέμα ή Samsung, και μου είπε πως είναι δική τους προσφορά και η τιμή των 479€ θα ισχύει για άλλες 4-5 μέρες και μετά θα την επαναφέρουν. Δεν ξερουν τι τους γινεται.Απο 1/7/2011 ολα τα εισαγωμενα προιοντα απο Ν.Κορεα δεν εχουν δασμο εισαγωγης,καταργηθηκε σε ολη την ευρωπαικη ενωση .Αυτο σημαινει μειωση του κοστους απο 13% εως 20%, για αυτο πωλειται πιο φτηνα , οχι οτι τους επιασαν οι καλοσυνες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 εγω να καλαίω ή να γελάω που το παρελαβα σήμερα απο το πλαισιο μεσω ιντερνετ στην χαμηλη τιμή? Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 να πάρει... πρέπει να έχω ένα καμμένο pixel. στο πράσινο που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω σαν να φαίνεται ένα μαυράκι. ε τώρα για ένα δεν θα κάνω όλη τη διαδικασία της επιστροφής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Τα μεγάλα καταστήματα δεν το έχουν άλλο στο site τους και κάποια που το έχουν το έχουν εξαντλημένο μήπως σταμάτησε να τους προμηθεύει την συσκευή η Samsung και έρθει πλέον το Ι9101 με NFC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts