Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια το πηρε κανεις απο το site multirama????αλλαζει η κατασταση απο "σε επεξαργασια" σε τιποτα αλλο ή παραμενει ετσι μεχρι το κινητο να ερθει στο καταστημα?

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Seriously? 544 ευρω?

http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=9248&s=1

Mη διαθεσιμο φυσικα, αλλα...

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

To πήρα σήμερα το πρωί από Multirama Αγ. Παρασκευής στις 11:50.

Με πήραν από το πλαίσιο στις 3 να μου πουν να πάω να παραλάβω.

Τους είπα θα τους πω αύριο γιατί ενδιαφέροταν ένας φίλος αλλα το πήρε και αυτός από multirama.

Αν κάποιος θέλει του δίνω αρ. παραγγελίας από 30/4 και το παίρνει άμεσα.

Στείλτε pm όποιος ενδιαφέρεται

ρε παιδια το πηρε κανεις απο το site multirama????αλλαζει η κατασταση απο "σε επεξαργασια" σε τιποτα αλλο ή παραμενει ετσι μεχρι το κινητο να ερθει στο καταστημα?

Αλλάζει όταν το κινητό πάει στο κατάστημα

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

η απολυτη ταυλα ειναι το κτηνακι....παιδια ορματε...δεν παιζετε το κινητο.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

η απολυτη ταυλα ειναι το κτηνακι....παιδια ορματε...δεν παιζετε το κινητο.....

Παιδιά.. μεγειά.. απλά θέλω να εφκράσω την αγανάκτηση μου που σας βλέπω όλους που το πήρατε σήμερα...

Το έχω παραγείλει από 6 Μαΐου και ακόμα περιμένω εγώ!!!

Δεν ξέρω αν θέλω να σας δώσω ευχή ή κατάρα :ΡΡΡ

Καλορίζικο σε όλους :)

Ρε πατρινέ δεν έχεις κανέναν να στο στείλει?

Θέλεις να σου κάνω εγώ κουμάντο να στο βάλω αύριο το πρωί σε κανένα κτελ?

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

πήγα σήμερα από το πλαίσιο στουρνάρη και έπιασα κουβέντα με την κοπέλα που είναι υπεύθυνη για το τμήμα των κινητών, όχι απλή πωλήτρια, και μου είπε ότι έχουν ενημέρωση ότι θα παραλάβουν μετά τις 25 του μήνα, όχι πιο πριν, η ίδια πιστεύει ότι θα έρθει τέλη του μήνα. Επέμεινα και της είπα ότι διάβασα στο ίντερνετ ότι η samsung λεει ότι σας έχει στείλει κομματια, αλλά ήταν απόλυτη. Έχω ψωνίσει πολλές χιλιάδες ευρώ από κει και θεωρώ την πληροφορία αξιόπιστη, στο βαθμό βέβαια που έχει και αυτή σωστή ενημέρωση.

τελικά έπεσε μέσα η κοπελιά και με ενημέρωσε σωστά για το 25 τουλάχιστον. Καλές αγορές παιδιά και εύχομαι να το απολάυσετε :):)

Παιδιά.. μεγειά.. απλά θέλω να εφκράσω την αγανάκτηση μου που σας βλέπω όλους που το πήρατε σήμερα...

αυριο θα το εχεις σιγουρα φιλε μου....εδω με διαβεβαιωσαν εμενα οτι θα το εχω στα multirama της ηγουμενιτσας....

Η αλήθεια είναι ότι εδώ στην Πάτρα πάσχουμε λίγο...αργούν αρκετά οι συσκευές να έρθουν.Δεν είναι όπως στην Αθήνα..

εγώ που το χω παραγγείλει στον εταιρικό συνεργάτη που έχω της wind,λέτε να΄αργήσει να μου το φέρει?Το λέω λόγω του ότι είναι από αναβάθμιση...

Η αλήθεια είναι ότι εδώ στην Πάτρα πάσχουμε λίγο...αργούν αρκετά οι συσκευές να έρθουν.Δεν είναι όπως στην Αθήνα..

εγώ που το χω παραγγείλει στον εταιρικό συνεργάτη που έχω της wind,λέτε να΄αργήσει να μου το φέρει?Το λέω λόγω του ότι είναι από αναβάθμιση...

wind απο οτι ξερω θα αργησει να το φερει!

Mου είπαν όμως ότι συνεργάζονται με το πλαίσιο και πολλές συσκευές που δεν έχει η wind τις πέρνουν απο κει...

Πέρασα πριν από λίγο από το Multirama Θεσσαλονίκης Κέντρο, και μου είπαν ότι με επιφύλαξη το περιμένουν από βδομάδα (σημείωση: δεν έχω κάνει παραγγελία, απλώς ρώτησα) :(

Εγω λεω να δωσεις ευχη να εχει μεσα καλωδιο hdmi γιατι θυμασαι τι τραβηξαμε στο optimus χαχαχαχαχαχα το περιμενω απο τον γερμανο αλλα ειμαι στο τσακ να πεταχτω αυριο multirama να το παρω αρχηγε.κουραγιο!

galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

Εγω λεω να δωσεις ευχη να εχει μεσα καλωδιο hdmi γιατι θυμασαι τι τραβηξαμε στο optimus χαχαχαχαχαχα το περιμενω απο τον γερμανο αλλα ειμαι στο τσακ να πεταχτω αυριο multirama να το παρω αρχηγε.κουραγιο!

Δεν έχει:(

Mιας που ανεφερες πατρα σημερα τους ηρθε ενημερωση στο συστημα του πλαισιου....δυστυχως 31 στις αποθηκες και 1 Ιουνιου προς πωληση...

545e...και σε κανα μηνα στο skroutz στα 500 ευρω :p

http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=9248&s=1

Edited by sakiss

Mιας που ανεφερες πατρα σημερα τους ηρθε ενημερωση στο συστημα του πλαισιου....δυστυχως 31 στις αποθηκες και 1 Ιουνιου προς πωληση...

σε ποιο καταστημα?multirama

ασε το ειδα-πλαισιο

Edited by ximikos_fil

wind απο οτι ξερω θα αργησει να το φερει!
μπορεις να δωσεις λεπτομεριες γιατι και εγω το περιμενω απο wind η οποια το εχει στο τωρινο φυλλαδιο λες να αργησει κανα μηνα να το φερει?
υπογραφή εκτός ορίων

Multirama Cosmos Θεσσαλονίκη. Ίσως έρθει την Παρασκευή αλλά το σύστημα δείχνει 32 κινητά για 43 καταστήματα. :!:
Φιλικά Γιώργος

καλοριζικο σε ολους..

και εγω το πηρα σημερα απο multirama Στουρναρη..επιτελους η αναμονη εφτασε στο τελος...

αντε να ξεκινησουμε να γραφουμε στο αλλο thread σιγα-σιγα :-)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Τι καλώδιο hdmi?

Γιατί παίζει να έχει μέσα τέτοιο καλώδιο?

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0595530&catid=030810

Eπισης, επειδη ειδα καποια περιεργα να ακουγονται.. Στα multirama πατρας θα το εχουν αυριο, τουλαχιστον για εμενα που εχω κανει παραγγελεια..

καθως και στο πλαισιο... μου παν οτι αυριο το πρωι θα το φερει το πλαισιο με courier σπιτι μου μεχρι τισ 2 το μεσημερι.. Αν τελικα το φερει οντως, τοτε την παραγγελια απο multirama pπου θα το εχει αυριο δεν τη χρειαζομαι και μπορω να τη δωσω σε οποιο ΠΑΤΡΙΝΟ/ΠΑΤΡΙΝΗ τη χρειαζεται.. pm me!

Aν λαβω πανω απο 1 pm, θα τηρηθει σειρα πρωτεραιοτητας!

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι καλώδιο hdmi?

Γιατί παίζει να έχει μέσα τέτοιο καλώδιο?

Δεν ξερω φιλε μου αν εχει απλα τον καιρο που περιμεναμε να ερθει το lg optimus 2x ειχαμε γραψει σελιδες και σελιδες για το αν θα ειχε καλωδιο η συσκευασια μεσα. :) ε και μιας και ειδα τον φιλο τον jastona ειπα να του το θυμησω λιγο.... :)

galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

μπορεις να δωσεις λεπτομεριες γιατι και εγω το περιμενω απο wind η οποια το εχει στο τωρινο φυλλαδιο λες να αργησει κανα μηνα να το φερει?

οχι τοσο πολυ.....αποτι ξερω μιλαμε για αρχες ιουνη

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked