emperor4her Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Μίλησα με Πλαίσιο το πρωί. Δεν έχουν ενημέρωση για το δώρο. Ό,τι λέει το Internet μου είπαν, και στο Internet αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν λέει κάτι. Αυτά από το κατάστημα Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης. Παρτους και πες τους οτι ειναι ανηδεοι και βλακες! :lol::lol::lol: στο ιντερνετ πως το εχει δηλαδη? κοιτα εδω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Παρτους και πες τους οτι ειναι ανηδεοι και βλακες! :lol::lol::lol: στο ιντερνετ πως το εχει δηλαδη? κοιτα εδω Απίστευτο! Το έχουν και σαν eBook μαζί με το δώρο! Στην σελίδα των κινητών το έχουν χωρίς το δώρο!!! Άρα, όταν πάμε να το πάρουμε, πρέπει να τους πούμε ότι θέλουμε να το αγοράσουμε σαν eBook, και όχι σαν κινητό!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 εγω περιμενω να το φερει η wind το εχει στο φυλλαδιο της αρα θα το φερει και αυτη μαζι με τους αλλους και μαλλον απο δευτερα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassilis Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Εμένα wind μου είπαν ότι θα το φέρουν τον άλλο μήνα...αν και δε φάνηκε να ξέρουν τι τους γίνεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 στα multirama το εχουν διαθεσιμο παιδια!ετσι τουλαχιστον λεει στο site.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Εγω πηρα τηλεφωνο πριν λιγο στο multirama Αγιας Παρασκευης (στο κεντρικο διπλα στην πλατεια οχι στο αλλο ψηλα στο σταυρο) και μου ειπε οτι το εχει στις αποθηκες και οτι αυριο το πρωι θα μου το φερουν.Φυσικα το ζητησα.....Ελπιζω να μην μου πουν ιστοριες αυριο.Καντε και εσεις ενα τηλεφωνο.Δεν νομιζω οτι εχετε να χαστε κατι...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassilis Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Μακαρι να ειναι ετσι φιλε μου...οποιος εχει καποιο νεοτερο ας μας ενημερωσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Σε επικοινωνια που ειχα παλι πριν λιγο μου ειπαν οτι ηταν να το εχουν σημερα αλλα παρουσιαστηκε ενα προβλημα με το κουριερ τους.Αυριο το πρωι θα το εχουν σιγουρα μου ειπαν....Ειδωμεν...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ωραία, φαίνεται λοιπόν ότι έρχεται πραγματικά. Πιθανόν να πέσω μέσα στην πρόβλεψή μου για Πέμπτη στο Πλαίσιο. (Αν και δεν βλέπω να το προλαβαίνουμε όλοι στην πρώτη φουρνιά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ωραία, φαίνεται λοιπόν ότι έρχεται πραγματικά. Πιθανόν να πέσω μέσα στην πρόβλεψή μου για Πέμπτη στο Πλαίσιο. (Αν και δεν βλέπω να το προλαβαίνουμε όλοι στην πρώτη φουρνιά). ααα εγω το ζητησα να μου το φερουν και μου ειπαν οκ αυριο.Για να ειστε σιγουροι εφοσον θελετε να το παρετε καντε παραγγελια να το φερουν στο ονομα σας αυριο τηλεφωνικα χωρις δεσμευση απ οτι καταλαβα...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Thanx για τη συμβουλή. Γενικά εγώ προτιμώ το Πλαίσιο, και τώρα δίνει και δωράκι, οπότε θα περιμένω λίγο περισσότερο. Με το καλό να παραλάβεις αύριο gbaladi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Στο multirama στον Πειραια ,που μολις γυρισα, ο πωλητης μπηκε στον η/υ του και ειδε οτι στην αποθηκη υπαρχει αποθεμα 143 κομματια , ο ιδιος για το καταστημα Πειραια εχει παραγγειλη 50 κομματια.Θα τα εχει αυριο -μεθαυριο.Αφησα στοιχεια να με ειδοποιηση να παω να το παρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Πλαίσιο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, μόλις τώρα, μου είπαν το κλασσικό "τέλος του μήνα". Από τους υπαλλήλους που απλά δεν τους νοιάζει να πουν κάποια παραπάνω πληροφορία, ή προσωπική εκτίμηση. Τέλος πάντων. Του είπα αν γίνεται να μπω σε κάποια λίστα για να με ειδοποιήσουν όταν το παραλάβουν, αλλά μου είπε "δεν γίνεται". Αυτά. Επίσης, μίλησα με Multirama Πυλαίας (Cosmos) και Καλαμαριάς, και επίσης δεν το έχουν, και δεν ξέρουν πότε θα το έχουν. Επίσης έπεσα σε βαριεστημένους πωλητές. Προσπαθώ να σας έχω ενημερωμένους όσον αφορά την Θεσσαλονίκη! Edited May 24, 2011 by diofar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassilis Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Κι εμένα μόλις μου είπαν απο multirama ότι δε γνωρίζουν τίποτα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Καλησπέρα, η version με τα 32GB θα βγεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Καλησπέρα, η version με τα 32GB θα βγεί? Αργότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Εγώ πήρα τηλέφωνο στης Στουρνάρη το κατάστημα και μου είπαν ότι αύριο πρωί παραλαμβάνουν και για την ακρίβεια έκανα κράτηση στο όνομα μου μόλις παραλάβουν να με καλέσουν. Και στο site τους πάντως γράφουν πλέον "ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" :):):):) Επιτέεεεελους............................ Και για του λόγου το αληθές: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0599039&catid=100800 Edited May 24, 2011 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Δυστυχώς όλοι χάσανε την πρωτιά από το multirama....Θα είναι διαθέσιμο το αργότερο πέμπτη πρωί θεσσαλονίκη. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Εγώ πήρα τηλέφωνο στης Στουρνάρη το κατάστημα και μου είπαν ότι αύριο πρωί παραλαμβάνουν και για την ακρίβεια έκανα κράτηση στο όνομα μου μόλις παραλάβουν να με καλέσουν. Και στο site τους πάντως γράφουν πλέον "ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" :):):):) Επιτέεεεελους............................ Για το πλαίσιο μιλάς τώρα? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 για το multirama λεει.. Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVaNeZoS001 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Εγω πριν αρκετες μερες(10/5 ηταν η ημερομηνια) προπαρηγγειλα το SGS 2 απο το πλαισιο μεσω ιντερνετ οταν εγραφε οτι θα ειναι διαθεσιμο στις 31 του μηνα!Αμεσως την επομενη μερα τους καλεσα στο τμημα εξυπηρετησης για παραγγελιες απο το ιντερνετ και με βεβαιωσαν οτι 31 θα ειναι στον χωρο μου(δηλ. την επομενη τριτη)!Και τους εξηγησα αυτο το χαλι που γινεται με το κινητο που ολοι το εχουν για προπαραγγελιες και κανενα μαγαζι δεν το παραδιδει στην ωρα του , οπως και τους εξηγησα οτι θα ακυρωσω την παραγγελια αν δεν το εχω στο χρονο που λενε, και μου ειπαν οτι ειμαι απο τουσ πρωτουσ που το προπαρηγγειλα και οτι αν δεν ειναι 31 του μηνα τοτε θα ειναι την επομενη σιγουρα για το λογο οτι βρισκομαι κρητη και 31 μπορει να το στειλουν απο Αθηνα...Για να δουμε λοιπον...!!! Παράθεση Smartphone : iPhone 3G / iPhone 4 / Samsung Galaxy S2 / iPhone 4s / Samsung Galaxy S3 / iPhone 5 / iPhone 5s / iPhone 6 Tablet : iPad 2 32GB + 3G / Motorola Xoom Wifi only / iPad mini 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 απ όσο έμαθα πριν 1 ώρα.. η vodafone και η cosmote θα το έχουν στις αποθήκες τους απ τις 10/6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 το παρηγγειλα σημερα απο multirama (ακυρωσα απο expansys γιατι βαρεθηκα την κοροιδια τους) με το που εδειξε οτι ειναι αμεσα διαθεσιμο και τους πηρα πριν απο 10 λεπτα τηλ. και μου ειπαν οτι το αργοτερο την πεμπτη θα ειναι στο καταστημα της περιοχης μου (επαρχια) να παω να το παρω!οταν της ειπα οτι το παρηγγελα σημερα και τα σχετικα μου ειπε οτι δεν εχει σχεση και οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα και θα αποσταλλει αμεσα η παραγγελια μου! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Κρατάτε μικρό καλάθι πάντως. Εγώ έχω κάνει προπαραγγελίες και σε πλαίσιο και σε multirama από την πρώτη μέρα που τα βγάλανε στα site τους και είμαι περίεργος το τι θα γίνει. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Κρατάτε μικρό καλάθι πάντως. Εγώ έχω κάνει προπαραγγελίες και σε πλαίσιο και σε multirama από την πρώτη μέρα που τα βγάλανε στα site τους και είμαι περίεργος το τι θα γίνει. η παραγγελια σου φιλε μου σε τι κατασταση ειναι?επεξεργασια ή αποστολη? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts