than0s7 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Οχι, το κανει απο απολυτως καθαρο με φρεσκια εγκατασταση. Ετσι κι αλλιως ουτε 10 εφαρμογες δεν του εχω εγκαταστησει, και ειναι ολες μακροχρονια "εμπιστες". Δεν ειναι φυσιολογικο να ειναι 30 λεπτα με σβηστη οθονη και να εχει χασει 3% μπαταρια, σε 2G δικτυο και με κλειστα τα δεδομενα/gps/bt/wifi, μην τρελαθουμε! Για δοκίμασε το cpu spy ή κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα και δες αν μπαίνει το κινητό σε sleep mode,μήπως φταίει καμιά μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Το έβαλα, θα ενημερώσω σε μερικές ημέρες. Άλλαξα και τον governor σε conservative και τον scheduler σε deadline. Σε ευχαριστώ. :) Για να δούμε... Κρίμα ν' αλλάξω ROM μόνο γι' αυτό, μιας και κατά τ' αλλα δουλευει αψογα. Ουτε reboot ούτε τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Έχω την aurora 4.1a και το MW600 bluetooth. Παρά το γεγονός ότι έχω στο μενού ήχος την επιλογή χρήση μικροφώνου ακουστικού τσεκαρισμένη δεν λειτουργεί το μικρόφωνο του bt όταν λέω κάποιο όνομα για να γίνει κλήση και πάντα χρησιμοποιείται το μικρόφωνο του κινητού. Απενεργοποίησα και την επιλογή και πάλι τα ίδια. Είναι κάποιο bug; Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 1 μέρα μετά, αναφερεται: 1GHz 1% 500-800Mhz συνολο 1% 368MHz 2% Deep Sleep 96% Ομως στο μενου "Μπαταρια" βλεπω οτι βρισκοταν σε "κανονική λειτουργια" για περιπου 4πλάσιο χρόνο από όσο η οθόνη ηταν ενεργοποιημενη! Λέω να περασω Official 2.3 για μερικές ημερες και εαν δε δω βελτιωση --> μπαταρια! Εαν δω ομως.... πραγματικα δεν ξερω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 1 μέρα μετά, αναφερεται: 1GHz 1% 500-800Mhz συνολο 1% 368MHz 2% Deep Sleep 96% Ομως στο μενου "Μπαταρια" βλεπω οτι βρισκοταν σε "κανονική λειτουργια" για περιπου 4πλάσιο χρόνο από όσο η οθόνη ηταν ενεργοποιημενη! Λέω να περασω Official 2.3 για μερικές ημερες και εαν δε δω βελτιωση --> μπαταρια! Εαν δω ομως.... πραγματικα δεν ξερω :( Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.Δοκίμασε και με 2.3 και βλέπεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 παιδια τη λεει η ics Version 5.0 update 9 εχει προβληματα ακομη? Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 παιδια τη λεει η ics Version 5.0 update 9 εχει προβληματα ακομη? Εμένα δείχνει αρκετά σταθερή.έχει κάποια λίγα και αραιά reboots όπως επίσης το wifi μερικές στιγμές χάνει το σήμα αλλά γενικά δουλεύει καλά και σταθερά.καλύτερα από Aurora 4.1a.Αμα σταματήσουν και τα reboots θα είναι άπαιχτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Αρκετά καλή με τον νέο kernel μικρο προβλήματα που σίγουρα ο dzo θα μας τα λυση όλα πιστεύω. Λίγα reboot όταν κλείνεις το wifi και προβλημα με το pairing στο bluetooth. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Την εβαλα κι εγω. Φαινεται να μην υπαρχει πλεον το προβλημα με τη μπαταρια για το οποιο γκρινιαζα πριν. Οντως τρωει reboot μολις απενεργοποιω το ασυρματο απο το notification bar ομως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 παιδια χρειαζομαι βοηθεια επειγοντως!!!! εξηγουμαι: χθες μου εδωσε ενα ideos x5 απλο ενας φιλος μου για να το κανω αναβαθμιση ,επειδη του ειπα πως εχω κανει στο δικο μου που ειναι το pro και εχω περασει την 4.0.3, χωρις να το ξερω πηγα και του εβαλα την 2.3.5 που ειχα αποθηκευμενη στο pc αλλα που ηταν για το pro. το αποτελεσμα το κινητο ανοιγει και μενει μονο στο λογοτυπο IDEOS και δεν προχωραει παρακατω!! απο χθες προσπαθω διαβαζοντας εδω μεσα και αλλου να κανω κατι αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα, επισης να αναφερω πως μπαινω σε ροζ οθονη βλεπω τον φακελο image στον υπολογιστη αλλαζω το αρχειο recovery αλλα πατωντας vol+ και power δεν μπαινει στο μενου ανακτησης αλλα παραμενει στο λογοτυπο (ολα αυτα απο χθες τα εμαθα!!!!!!!!!!!) Σας παρακαλω πεστε μου τι αλλο μπορω να κανω μπας και το επαναφερω στην εργοστασιακη του κατασταση γιατι με βλεπω να το πληρωνω. Ασε που δεν υπαρχει μια. helpppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 παιδια χρειαζομαι βοηθεια επειγοντως!!!! εξηγουμαι: χθες μου εδωσε ενα ideos x5 απλο ενας φιλος μου για να το κανω αναβαθμιση ,επειδη του ειπα πως εχω κανει στο δικο μου που ειναι το pro και εχω περασει την 4.0.3, χωρις να το ξερω πηγα και του εβαλα την 2.3.5 που ειχα αποθηκευμενη στο pc αλλα που ηταν για το pro. το αποτελεσμα το κινητο ανοιγει και μενει μονο στο λογοτυπο IDEOS και δεν προχωραει παρακατω!! απο χθες προσπαθω διαβαζοντας εδω μεσα και αλλου να κανω κατι αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα, επισης να αναφερω πως μπαινω σε ροζ οθονη βλεπω τον φακελο image στον υπολογιστη αλλαζω το αρχειο recovery αλλα πατωντας vol+ και power δεν μπαινει στο μενου ανακτησης αλλα παραμενει στο λογοτυπο (ολα αυτα απο χθες τα εμαθα!!!!!!!!!!!) Σας παρακαλω πεστε μου τι αλλο μπορω να κανω μπας και το επαναφερω στην εργοστασιακη του κατασταση γιατι με βλεπω να το πληρωνω. Ασε που δεν υπαρχει μια. helpppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!! Κατέβασε 2.3.5 για το απλό και φόρτωσε την με το dload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Κατέβασε 2.3.5 για το απλό και φόρτωσε την με το dload το εκανα ηδη αυτο αλλα σταματαει στην μεση του update!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 το εκανα ηδη αυτο αλλα σταματαει στην μεση του update!!!!! Σταματάει στην μέση?Εντύπωση μου κάνει..Για κατέβασέ το και πέρνατο πάλι μήπως φταίει το αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Σταματάει στην μέση?Εντύπωση μου κάνει..Για κατέβασέ το και πέρνατο πάλι μήπως φταίει το αρχειο φιλε μου κατα αρχας σε ευχαριστω για το ενδιαφερον, το εκανα δυο και τρεις φορες μολις περναει στο 2/2 απο το 1/2 του update βγαζει ενα κιτρινο τριγωνο κατω και κατι γραφει για λαθος δεν θυμαμαι τωρα απο εξω. κατι αλλο μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Δοκίμασες αυτό? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431730 Το πρόβλημα είναι παρόμοιο, οπότε μπορεί να λειτουργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) Δοκίμασες αυτό? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431730 Το πρόβλημα είναι παρόμοιο, οπότε μπορεί να λειτουργήσει. Δυστυχως το εκανα και αυτο και δεν λειτουργησε!!! Θελω να πω μια σκεψη μου!! οταν εκανα το update 2.3.5 του pro (στην αρχη της βλακειας που εκανα δηλαδη), αυτο ολοκληρωθηκε ολο κανονικα, ετσι το τηλ τωρα μεσα του εχει αυτο ασχετα που δεν δουλευει. πως λοιπον εμεις παμε να του κανουμε ενημερωση του απλου ideos πανω στου pro? Μηπως ρε παιδια υπαρχει καποιος αλλος τροπος? και στο service να παει τι αλλο θα του κανουν? βοηθηστε ρε παιδια δεν μπορει ενα τηλεφωνο να κανει οτι θελει σε τοσο γνωστες που εχει εδω το Myphone!!!!!!!!! Edited November 10, 2012 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 τελικα καταφερα να μπω στο recovery , πεστε μου ρε παιδια τι ακριβως να κανω μπας και το επαναφερω!!!!! εχω δυο μερες που προσπαθω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Μα ακριβώς επειδή έχει τη ρομ το προ δε δουλεύει. Το προ έχει διαφορετικό επεξεργαστή, wifi, radio chip και bluetooth νομίζω. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό αν βάλεις κάποια custom rom, διάφορα χαρακτηριστικά να υπολειτουργούν ή να μη λειτουργούν καθόλου(π.χ το πιο συνηθισμένο είναι να μη λειτουργεί το τηλέφωνο σωστά). Το θέμα είναι ότι η αναβάθμιση, δεν είναι απλά ενημέρωση του λειτουργικού, αλλά διαμόρφωση της συσκευής εκ νέου και επανεγκατάστασή του, αυτός πιθανότατα είναι και ο λόγος της ασυμβατότητας. Μάλλον η διαρρύθμιση και κατανομή των διαθέσιμων χώρων της συσκευής γίνεται διαφορετικά από τις αντίστοιχες επίσημες ρομ για το προ και το απλό μοντέλο. Πάντως από τη στιγμή που έχεις καταφέρει να μπεις σε recovery(αρκεί να μην είναι η εργοστασιακή αλλά η cwm ή κάποια custom), μπορείς να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις κάποια custom rom(aurora, elora, cm, οπωσδήποτε όχι όμως κάποια που έχει πυρήνα 2.6.32), ελπίζοντας ότι δε θα έχεις κάποια βασικά λειτουργικά προβλήματα. Το πως εξηγείται στο αντίστοιχο θέμα της κάθε ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) καλημερα δοκιμασε μπας κ περασεις ποιο παλια firmware π.χ froyo και μετα του ξανακανεις update σε νεοτερη http://forum.gsmhosting.com/vbb/f25/almost-all-huawei-stock-roms-firmware-updated-27-05-12-a-1481290/ Edited November 11, 2012 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Μα ακριβώς επειδή έχει τη ρομ το προ δε δουλεύει. Το προ έχει διαφορετικό επεξεργαστή, wifi, radio chip και bluetooth νομίζω. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό αν βάλεις κάποια custom rom, διάφορα χαρακτηριστικά να υπολειτουργούν ή να μη λειτουργούν καθόλου(π.χ το πιο συνηθισμένο είναι να μη λειτουργεί το τηλέφωνο σωστά). Το θέμα είναι ότι η αναβάθμιση, δεν είναι απλά ενημέρωση του λειτουργικού, αλλά διαμόρφωση της συσκευής εκ νέου και επανεγκατάστασή του, αυτός πιθανότατα είναι και ο λόγος της ασυμβατότητας. Μάλλον η διαρρύθμιση και κατανομή των διαθέσιμων χώρων της συσκευής γίνεται διαφορετικά από τις αντίστοιχες επίσημες ρομ για το προ και το απλό μοντέλο. Πάντως από τη στιγμή που έχεις καταφέρει να μπεις σε recovery(αρκεί να μην είναι η εργοστασιακή αλλά η cwm ή κάποια custom), μπορείς να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις κάποια custom rom(aurora, elora, cm, οπωσδήποτε όχι όμως κάποια που έχει πυρήνα 2.6.32), ελπίζοντας ότι δε θα έχεις κάποια βασικά λειτουργικά προβλήματα. Το πως εξηγείται στο αντίστοιχο θέμα της κάθε ρομ. φιλε μου ευχαριστω για ολα, για πες μου τι εννοεις πυρηνα 2.6.32, και αν θες μου λες απο που και ποια custom rom να κατεβασω? αυτες που λεει ο φιλος ποιο πανω δεν βλεπω να ειναι καμια ελληνικη!!! και αντε να βγαλω ακρη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 φιλε μου ευχαριστω για ολα, για πες μου τι εννοεις πυρηνα 2.6.32, και αν θες μου λες απο που και ποια custom rom να κατεβασω? αυτες που λεει ο φιλος ποιο πανω δεν βλεπω να ειναι καμια ελληνικη!!! και αντε να βγαλω ακρη!!! ειναι official ολες και σχεδον ολες εχουν ελληνικα Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) ειναι official ολες και σχεδον ολες εχουν ελληνικα φιλε μου μπορεις να μου πεις την διαδικασια που πρεπει να κανω στο recovery? καταρχας την rom την αφηνουμε οπως ειναι ετσι χωρις να την ξεζιπαρουμε σωστα? μετα? κατι λεει: installation aborted , can't mount system.Εχω το CWM-based recovery v5.5.0.4. =μηπως γινονται τιποτα ενεργειες εκει και μετα να μπορει να κανει update με dload? Edited November 11, 2012 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Έχεις πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη 2GB της συσκευής; Αν ναι φόρτωσε εκεί τον φάκελο dload, εμένα λειτούργησε σε παρόμοια κατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Αυτό μάλλον είναι σοβαρό πρόβλημα, και ίσως και ο λόγος που αποτυγχάνει η εγκατάσταση της επίσημης. Το σφάλμα εννοεί ότι δεν μπορεί να φορτώσει το διαμέρισμα system, στο οποίο στη συνέχεια θα εγκατασταθεί η ρομ. Είναι πιθανόν λοιπόν η επίσημη για το προ που έβαλες κατά λάθος να τοποθετεί το διαμέρισμα system σε άλλο κομμάτι του "σκληρού δίσκου" της συσκευής από ότι η επίσημη ρομ για το απλό μοντέλο. Δοκίμασε και άλλες ρομ, ώστε να επιβεβαιώσεις το σφάλμα(ή αν είσαι τυχερός και είναι κάτι άλλο, κάποια να εγκατασταθεί). Μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιες που είναι για το προ, αλλά σ' αυτές είναι σχεδόν βέβαιο ότι ακόμη και αν bootαρουν, κάποια πράγματα(πιθανότατα το wifi ή και η λειτουργία τηλεφώνου) δε θα λειτουργούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 αυτο πιστευω κ εγω δοκιμαζε ρομ απο εδω http://madmodder.co.uk/huawei/u8800/huawei-u8800-firmware-list.htm και ισως καποια περασει ... Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts