tziminhio Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει την Elora http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1798031 . Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν γίνεται συγχρονισμός με το gmail. έχει κανείς καμία ιδέα; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Την έχω εδώ και 2-3 εβδομάδες, και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το gmail, συγχρονίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Επειδη ειμαι λιγο άσχετος , οταν βαζουμε το Αurora οπως περιγραφετε στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330582 υποτιθετε οτι βαζουμε την εκδοση 4 Αndroid? Πηγα στην Wind και μου ειπαν για αναβαθμιση σε 4 -? 20εuro Ειναι διαφορετικο αυτο που θα εκανα χειροκινητα? Τι να κανω? Να το δωσω? Edited August 27, 2012 by nkoumo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 πολύ πιθανον να κατάλαβε οτι έχεις το X5pro και όχι το παλίο. Εκτός και αν σου κάνει την αναθάμιση εκτός wind. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Το τονισα οτι εχω το παλιο μοντελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 παιδια υπάρχει κάπια πιο σταθερή ρομ απο την aurora. Μου τα έσπασε τόσο πολύ που πήγα και πήρα άλλο κινιτό και τώρα μπορω να πειραματηστώ. Δοκίμασα μερικές αλλα σχεδόν καμία δεν λειτούργησε πέρα απο crazy Miui η οποία είναι πολλύ buggy. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια και να με βοηθήσετε να την εγκαταστήσω γιατι μετα την Aurora ότι δοκίμασα δεν bootαρε καν.... THANX! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio5aMG Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Προσπαθώ να κάνω root την official 2.3.5. Το SuperOneClick v.2.3.3 κάνει Killing ADB SERVER. έπειτα Starting ADB Server και μετά κολλάει εκεί, το πρόγραμμα δεν αποκρίνεται και δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία. Δοκίμασα με παλαιότερη έκδοση 2.2, τα ίδια. Και με το DoomLoard. Γιατί έτσι; Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Η aurora είναι σταθερότατη! Κάτι έχεις κάνει λάθος μάλλον! Από πού είσαι? Άμα είσαι από Θεσσαλονίκη να βρεθούμε να στο κάνω. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 παιδια υπάρχει κάπια πιο σταθερή ρομ απο την aurora. Μου τα έσπασε τόσο πολύ που πήγα και πήρα άλλο κινιτό και τώρα μπορω να πειραματηστώ. Δοκίμασα μερικές αλλα σχεδόν καμία δεν λειτούργησε πέρα απο crazy Miui η οποία είναι πολλύ buggy. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια και να με βοηθήσετε να την εγκαταστήσω γιατι μετα την Aurora ότι δοκίμασα δεν bootαρε καν.... THANX! Η aurora είναι σταθερότατη! Κάτι έχεις κάνει λάθος μάλλον! Από πού είσαι? Άμα είσαι από Θεσσαλονίκη να βρεθούμε να στο κάνω. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 παιδια υπάρχει κάπια πιο σταθερή ρομ απο την aurora. Μου τα έσπασε τόσο πολύ που πήγα και πήρα άλλο κινιτό και τώρα μπορω να πειραματηστώ. Δοκίμασα μερικές αλλα σχεδόν καμία δεν λειτούργησε πέρα απο crazy Miui η οποία είναι πολλύ buggy. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια και να με βοηθήσετε να την εγκαταστήσω γιατι μετα την Aurora ότι δοκίμασα δεν bootαρε καν.... THANX! για .32 kernel την miui του sbazil κανει τα παντα δεν κολλαει δεν buggarei δεν κανει restart δεν χανει κλησεις, σταθεροτατη και γρηγορη. για jb εχουμε τιποτα στα σκαρια; Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Η aurora είναι σταθερότατη! Κάτι έχεις κάνει λάθος μάλλον! Από πού είσαι? Άμα είσαι από Θεσσαλονίκη να βρεθούμε να στο κάνω. Σαν τι μπορει να εχω κάνει λάθος ακολούθησα τις οδηγίες κατα γράμμα! wipe ότι έπρεπε, κλπ κλπ. Τα bugs εξακολουθούν να είναι άπειρα! Περίπου τα ίδια και με την Official του κουτιού! (γιαυτό αποφάσισα και να πάρω άλλο) Την ξαναπέρασα τώρα με πιο ύσηχο κεφάλι αφου δεν με καίει τόσο και δεν μπορώ να πω οτι την έχω δοκιμασει πλήρως.....:confused: Απο Θεσσαλονίκη είμαι θα μπορούσαμε να βρεθούμε σε κάποια φάση όποτε μπορείς. Ευχαριστώ για την προσφορά σου. :) ( Αν μου το έλεγες πριν πάρω καινούριο κινητό θα μου έσωζες 200 ευρά :cry: :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) για .32 kernel την miui του sbazil κανει τα παντα δεν κολλαει δεν buggarei δεν κανει restart δεν χανει κλησεις, σταθεροτατη και γρηγορη. για jb εχουμε τιποτα στα σκαρια; Η Miui κι αν ειναι buggy. Force close τα πάντα με το καλημέρα!!! (Crazy Miui/Elite Rom SX). Δεν ξέρω ρε παίδια κάτι θα κανω στραβά προφανώς. Και δεν έχω βγάλει άκρη τι πρέπει να κάνω για να βάλω μια official να ξεκινήσω απο την αρχή. την miui που θα την βρω πια απ' ολλες είναι? Edited August 29, 2012 by radical239 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 H miui του Sbazil δεν έχει καμία σχέση με τις Crazy Miui/Elite Rom SX που αναφέρεις. Είναι διαφορετική έκδοση και με διαφορετική έκδοση kernel(2.6.32). Επίσης βασίζεται στην επίσημη froyo και όχι στην gingerbread, στην οποία είναι βασισμένες αυτές που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Εμ δεν είπες τίποτα! Στείλε ΠΜ να το κανονίσουμε! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 H miui του Sbazil δεν έχει καμία σχέση με τις Crazy Miui/Elite Rom SX που αναφέρεις. Είναι διαφορετική έκδοση και με διαφορετική έκδοση kernel(2.6.32). Επίσης βασίζεται στην επίσημη froyo και όχι στην gingerbread, στην οποία είναι βασισμένες αυτές που αναφέρεις. Ναι το κατάλαβα γιαυτο και ρωτάω πια είναι απο όλλες μπορείς να μου δώσεις κάποιο link να κάνω ενα test drive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481168&highlight=miui+sbasil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Thanx Dancer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 μολισ περασα την miui sbasil και μπήκε σε boot loop όπως και με τις περισότερες roms που δοκίμασα!:mad: Τι μπορεί να κάνω λάθος; (CWM .5.5.0.4) Η μόνη που λειτούργησε σωστά τελικά είναι η Aurora αλλα με πολλά κολλήματα. Ίσως τα κολλήματα τελικά να είναι στο υλικό και όχι στο λειτουργικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Μήπως την πέρασες χωρίς να κάνεις αναβάθμιση(υποβάθμιση στην ουσία) σε 2.2 επίσημη? Αν ναι, τότε λογικό να έχεις bootloop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Για να μαθαινω και'γω ρε φιλε dancer 69,για να περασουμε οποιαδηποτε custom rom πρεπει ντε και καλλα να παμε εαν ειναι για custom gingerbread στην 2.2 και αν ειναι για aurora στην 2.3.5 beta? Aφου γινετε π.χ να κανουμε ρουτ την επισημη 2.3.5 δεν γινετε να περασουμε CRM και να βαλουμε την aurora,στον οδηγο εδω μεσα λεει πρεπει να κανουμε downgrade,ετσι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 όπως και να χει downgrade δεν μπορεσα να κάνω με τίποτα σε καμια official rom. (η διαδικασια με τον φακελο dload κλπ) Ξεκινάει και απο κει και πέρα δεν κάνει απολύτως τίποτα - το έχω αφήσει μέχρι και ώρα. Εκτός κι αν υπάρχει άλλη διαδιακασία. Μπορεί κάποιος να μας εξηγίσει με λεπτομέρια γιατι έχω χάσει τελείως την μπάλα!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Για να μαθαινω και'γω ρε φιλε dancer 69,για να περασουμε οποιαδηποτε custom rom πρεπει ντε και καλλα να παμε εαν ειναι για custom gingerbread στην 2.2 και αν ειναι για aurora στην 2.3.5 beta? Aφου γινετε π.χ να κανουμε ρουτ την επισημη 2.3.5 δεν γινετε να περασουμε CRM και να βαλουμε την aurora,στον οδηγο εδω μεσα λεει πρεπει να κανουμε downgrade,ετσι ειναι? Οι ρομς που έχουν 2.6.32 kernel χρειάζονται την επίσημη 2.2 ρομ για να δουλέψουν. Όσες έχουν νεότερη έκδοση(2.6.35, 3.08...) χρειάζονται την 2.3 επίσημη. Αυτό συμβαίνει γιατί η huawei άλλαξε περισσότερα πράγματα εκτός του λειτουργικού(bootloader, διαμερίσματα συστήματος αρχείων) και έτσι έκανε ασύμβατες τις δύο(επίσημες) εκδόσεις μεταξύ τους. Απ' όταν λοιπόν βγήκε η 2.3 επίσημη, οι developers δημιουργούσαν τις ρομς τους με βάση τη νέα κατάσταση, και τον νέο επίσημο kernel(2.6.35). Γι' αυτό και σε γενικές γραμμές, όσες custom roms έχουν πυρήνα 2.6.35 ή νεότερο, χρειάζονται ως βάση την επίσημη 2.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 όπως και να χει downgrade δεν μπορεσα να κάνω με τίποτα σε καμια official rom. (η διαδικασια με τον φακελο dload κλπ) Ξεκινάει και απο κει και πέρα δεν κάνει απολύτως τίποτα - το έχω αφήσει μέχρι και ώρα. Εκτός κι αν υπάρχει άλλη διαδιακασία. Μπορεί κάποιος να μας εξηγίσει με λεπτομέρια γιατι έχω χάσει τελείως την μπάλα!!!:wacko: Όταν λες ξεκινάει, τι ακριβώς εννοείς? Που κολλάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) EDIT λάθος! ξανααπαντάω! σορρυ! Πατά vol;ume +- kai power Αμέσως μετά μπαίνει στην οθόνη οπου ξεκινάει η "αναβάθμηση" λέει ας πούμε οτι κάνει upacking η κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι και μένει εκεί για πάντα! να υπενθημίσω οτι όλλα αυτά αφού πέρασα την aurora. Απο την aurora μπόρεσα να φορτώσω crazy Miui και elite rom sx και ξανά πίσω στην aurora Αν προσπαθήσω να βάλω official γίνεται αυτό που είπα πιο πάνω σε άλλες custom μετά το restart της cwm μένει στο αρχικό σήμα της huawei (χωρις animations) και μετά απο λίγα λεπτά κάνει μια δόνηση και boot loops Edited August 30, 2012 by radical239 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 θα σας πω οσους τροπους εχω βρει για downgrade. συγνωμη δεν θα δωσω credits γιατι δεν θυμαμαι που τα βρηκα. επισης δεν εχω λινκς γιατι ποσταρω απο κινητο και θα με χωρισει η γυναικα :) 1------------------------------- 1)Κατεβάζετε μία επίσημη 2.2 ρομ.(Η b136 και αυτή που ανέφερα εγώ σε ένα παραπάνω μύνημα πρέπει να δουλέβουν σίγουρα) 2)Στην Β138 που είχα κατεβάσει εγώ υπήρχε ένας φάκελος dload(Λογικά και στην Β136 το ίδιο πρέπει να είναι). Τον αντιγράφετε στην εσωτερική κάρτα μνήμης του κινητού. 3)Επιλέγετε να μην κάνει γρήγορη εκκίνηση το κινητό, βγάζετε την εξωτερική κάρτα sd και μετά το κλείνετε. 4)Το ξανα ανοίγετε κρατώντας πατημένα τα vol+ και vol- και η εγκατάσταση πρέπει να αρχίσει. 5)Όταν η εγκατάσταση τελειώσει το κινητό θα σβήσει. Το ανοίγετε και πρέπει να σας φορτώσει το μαμίσιο recovery με αρκετά προειδοποιητικά μυνήματα από κάτω από τις επιλογές. 6)Κλείνετε το κινητό και το ξανανοίγετε πατώντας και πάλι τα vol+ και vol-. 7)Η εγκατάσταση ξεκινάει και πάλι. Αυτήν την φορά θα κάνει πολύ περισσότερη ώρα να τελειώσει η εγκατάσταση. Το κινητό θα ξανακλείσει μόλις τελειώσει η εγκατάσταση. 8)Το ξανανοίγετε και θα σας φορτώσει και πάλι στο μαμίσιο recovery. Εκεί έχει μια επιλογή Factory Reset ή κάτι παρόμοιο. Το επιλέγετε και μετά που τελειώσει επιλέγετε επανεκκίνηση του τηλεφώνου. 9)Αυτό ήταν. Τώρα κανονικά πρέπει να φορτώσει το 2.2. Μην ανησυχήσετε άμα κάνει μια-δυο επανεκκινήσεις μόνο του μέχρι να φορτώσει κανονικά. Το έκανε και το δικό μου αλλά τώρα είναι μια χαρά. 2------------------------------- Downgrade from 2.3.5 back to 2.2.2 1) Download U8800 V100R001C00B138SP04 (Overseas General) Android 2.2.2 from HERE. 2) Extract the "dload" folder and copy it (along with its contents) to the ROOT of the SD Card. 3) Turn on your U8800 while holding [VOL-] and [VOL+] and the Android 2.2.2 install should start. 4) Once finished you should be back to 2.2.2. 5) If you phone does not boot correctly power on phone while holding [VOL+] to boot into recovery and Reset to factory defaults. 6) Delete the "dload" folder from the SD Card. Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts