kontz Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 παιδια να παω σε aurora η να προτιμησω μια cm; ποια ειναι περισσοτερο ωριμη και χωρις πολλα προβληματα;; επειδη εχω οθονη atmel θα εχω με καποια απο τις 2 προβλημα; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Διαβαζω και ξαναδιαβαζω και τελικα ακρη δεν βγαζω,ποια ειναι τελικα η πιο σταθερη και καλη ρομ που κυκλοφορει ρε παιδια? Ειμαι με 2.3.5 και μπορω να πω οτι εκτος απο μερικα reboot που μου κανει οταν εχω ανοικτο το wifi το τηλ. ειναι σφεντονα και τραβαει εκπληκτικα βιντεο σταθερα στα 29-30 καρε,το μονο που θαθελα θα ηταν να δουλευε το ραδιο και να τσιμπουσα λιγο τον επεξεργαστη για να μπορουσε να παιξει και τα hd παιχνιδια,η aurora τι λεει αξιζει η οχι? Κατι διαβασα στο xda οτι με την aurora η ποιοτητα του βιντεο χαλαει και οτι το τηλ. ειναι και πιο αργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 μήπως υπάρχει κάποιος κερνελ για την official 2.3.5..?? μάταια όσες ρομ και αν έχω περάσει!! όλες έχουν τα προβληματάκια τους.. είμαι σε 2.2 πάλι και σκέφτομαι να γυρίσω σε 2.3.5 τι να κάνω???? έχω απελπιστεί με τα συνεχώς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Διαβαζω και ξαναδιαβαζω και τελικα ακρη δεν βγαζω,ποια ειναι τελικα η πιο σταθερη και καλη ρομ που κυκλοφορει ρε παιδια? Ειμαι με 2.3.5 και μπορω να πω οτι εκτος απο μερικα reboot που μου κανει οταν εχω ανοικτο το wifi το τηλ. ειναι σφεντονα και τραβαει εκπληκτικα βιντεο σταθερα στα 29-30 καρε,το μονο που θαθελα θα ηταν να δουλευε το ραδιο και να τσιμπουσα λιγο τον επεξεργαστη για να μπορουσε να παιξει και τα hd παιχνιδια,η aurora τι λεει αξιζει η οχι? Κατι διαβασα στο xda οτι με την aurora η ποιοτητα του βιντεο χαλαει και οτι το τηλ. ειναι και πιο αργο. Αν θέλεις ραδιόφωνο μόνο η ΙCS έχει σχεδόν πλήρως λειτουργικό(το σχεδόν επειδή η ένταση είναι σχετικά υψηλή στη χαμηλότερη ρύθμιση). Η aurora ΙCS φαίνεται να είναι η πιο σταθερή και ενημερώνεται πολύ συχνά. Επίσης ο dzo είναι ο μόνος ενεργός developer που έχει απομείνει με πολύ καλή γνώση της διαδικασίας και της συσκευής. Όσον αφορά το wifi και τα reboots, νομίζω ότι είναι θέμα router, και λόγω του ότι το hardware είναι έτσι και αλλιώς προβληματικό, δύσκολα θα βρεθεί λύση που να λειτουργεί παντού. Εγώ δεν έχω ποτέ τέτοιο πρόβλημα με το router μου, αλλά όποτε είναι συνδεδεμένο στο router φίλου μπορεί να κάνει 10 reboots σε ένα τέταρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 όσον αφορα το wifi σε σχέση με την συσκευή μας (και όχι μόνο) έχει θέμα με τα ρουτερ της hol έχοντας δοκιμάσει 3 ρουτερ: μαυρο/πλαστικο, μαύρο/σιδερένιο ασπρο/πλαστικο το u8800 λειτουργεί χωρίς reboot και disconnect μόνο με το μαύρο/πλαστικό με τα άλλα δύο τρώει disconnect όλο το δίκτυο στο 10λεπτο Να ρωτήσω κάτι άλλο έχοντας ήδη προσπεράσει την έκδοση 2.3 και σε λίγο όπως πάει και την ics (πάμε για jellybean) ακόμα δεν έχει φτιαχτεί μια app να κάνει root όπως το z4root? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 παιδια υπαρχει τροπος να παρω backup τα κλειδια απο τα ασυρματα δικτυα που εχω συνδεθει; επισης το θεμα με τις οθονες atmel εχει λυθει στην aurora ics; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 ξερουμε κανενα καλο κερνελ για official 2.3.5 γιατι θελω να το ανεβασω λιγο συχνοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 παιδια υπαρχει τροπος να παρω backup τα κλειδια απο τα ασυρματα δικτυα που εχω συνδεθει; επισης το θεμα με τις οθονες atmel εχει λυθει στην aurora ics; η aurora ειναι rooted? εχει swype με ελληνικα? θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ναι είναι rooted, swipe δεν έχει, αλλά ούτε και η επίσημη το έχει με ελληνικά. Αυτό όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση πρόβλημα μιας και πρόκειται για μια εφαρμογή που μπορεί πανεύκολα να εγκατασταθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλησπέρα σας, Για την ICS Aurora 2.10 υπάρχουν γνωστά bugs; Ευχαριστώ Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλησπέρα σας, Για την ICS Aurora 2.10 υπάρχουν γνωστά bugs; Ευχαριστώ καλημερα φιλε μου. γιατι να βαλεις την 2,10 οταν υπαρχει η 3,10? εδω θα βρεις τα bugs http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957 και απο δω κατεβαζεις αναβαθμίσεις και ενημερωσεις http://code.google.com/p/ics-aurora/downloads/list εγω ειμαι στην τελευταια 3,10 και γενικα οταν υπαρχει update το κανω αμεσως.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 (edited) καλημερα φιλε μου. γιατι να βαλεις την 2,10 οταν υπαρχει η 3,10? εδω θα βρεις τα bugs http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957 και απο δω κατεβαζεις αναβαθμίσεις και ενημερωσεις http://code.google.com/p/ics-aurora/downloads/list εγω ειμαι στην τελευταια 3,10 και γενικα οταν υπαρχει update το κανω αμεσως.. :) install zip from sd κανουμε ετσι?wipe data ομως δε κανουμε εγω εχω την 2,1 πρεπει να κανω ολλα τα update μεχρι την 3,1 η περναω την τελευταια κατευθειαν?ποις ειναι ο τελευταιος kernel? Edited May 16, 2012 by panagos22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 wipe data δεν κανω οχι. περνας την 3,1 κανονικα ο kernel ειναι 3.0.8 16-5-2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 wipe data δεν κανω οχι. περνας την 3,1 κανονικα ο kernel ειναι 3.0.8 16-5-2012 αν μπορεις βαλε το λινκ του kernel ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλημέρα, Εγώ που είμαι σε 2.10 για να πάω σε 3.1 χρειάζεται να αλλάξω τίποτα εκτός από το update.zip της rom; Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 αν μπορεις βαλε το λινκ του kernel ευχαριστω οτι πληροφορια υπαρχει σχετικα με την aurora ειναι εδω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957 φιλε leftk οχι την περνας κατευθειαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 (edited) Πέρασα την νέα 3.1. Κάτι προβλήματα με το Mounting της sdcard διορθώθηκαν. Edited May 16, 2012 by LEFTK Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλησπερα παιδες, απο oxygen 2.3 εκανα την διαδικασια με το αδειασμα της καρτας και το install της b528 official για να προχωρησω μετα σε aurora και ενω μου εδειξε succesfull update οταν το ανοιγω κολλαει σε infinite loop.. Δειχνει δηλαδη τα πυροτεχνηματα της huawei πολυ choppy, και ξανα το ιδιο πραγμα απειρα.. δεν κανει κατι αλλο.. ξερετε τι συμβαινει και πως μπορω να το λυσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλησπερα παιδες, απο oxygen 2.3 εκανα την διαδικασια με το αδειασμα της καρτας και το install της b528 official για να προχωρησω μετα σε aurora και ενω μου εδειξε succesfull update οταν το ανοιγω κολλαει σε infinite loop.. Δειχνει δηλαδη τα πυροτεχνηματα της huawei πολυ choppy, και ξανα το ιδιο πραγμα απειρα.. δεν κανει κατι αλλο.. ξερετε τι συμβαινει και πως μπορω να το λυσω? βγαλε μπαταρια, και κανε ξανα φλασαρισμα της rom, χωρις να εχεις το κιν συνδεμενο στο usb.. θα βαλεις τη 2,3,5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 βγαλε μπαταρια, και κανε ξανα φλασαρισμα της rom, χωρις να εχεις το κιν συνδεμενο στο usb.. θα βαλεις τη 2,3,5 Η 2.3.5 ειναι η b528 ετσι? Την εχω φλασαρει 3-4 φορες χωρις το usb συνδεδεμενο παντα και δεν βελτιωνεται τιποτα παντα στη λουπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 ανοιγεις το κιν με vollume up +power button? αν ναι δοκιμασε και με τα δυο volume κουμπια.. το ειχα παθει καγω αυτο, και τελικα εστρωσε μετα απο ενα σωστο φλασαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) και με τα τρια το ανοιγω και κανει το install.. τωρα το προσπαθω με τον τροπο που ειπε στο αλλο θεμα ο xnikos χωρις μπαταρια συνδεδεμενο στο pc μπας και γινει κατι καλυτερο.. Syzo η εκδοση που μου στειλες ειναι η b528? κατι λεει για beta .. Αν ειναι η ιδια ειναι αυτη που προσπαθω ολη την ωρα Δημητρης Βασικα παταω και μου βγαινει page not found ειναι dead το download Edited May 17, 2012 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) Βασικα παταω και μου βγαινει page not found ειναι dead το download βασικα αν κανεις τον κοπο και ψαξεις το θεμα γυρω στα χριστουγεννα θα βρεις και λινκ απο rapidshare. :) http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3791&tb=0 εδω ειναι οτι μπορεσα να βρω Edited May 17, 2012 by SYZo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Τιποτα.. στο infinite loop παντα κολλαει και μετα απο 2-3 φορες απο την 4 φορα που κανει τα πυροτεχνηματα ειναι και choppy πανει πολυ αργα.. Τι να κανω λετε παιδες να το παω wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) Τιποτα.. στο infinite loop παντα κολλαει και μετα απο 2-3 φορες απο την 4 φορα που κανει τα πυροτεχνηματα ειναι και choppy πανει πολυ αργα.. Τι να κανω λετε παιδες να το παω wind? εαν δοκιμασεις να το ανοιξεις χωρις να πατας κουμπια? η wind δε νομιζω να μπορει να σου κανει τιποτα Edited May 17, 2012 by SYZo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts