Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω την 1,05,25 και στο rom manager μου λεει οτι δεν υπαρχει update δεν επρεπε να την εμφανιζει? Edited by panagos22

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πέρασα την τελευταία miui για να πω την αλήθεια δεν είδα κάτι τραγικά διαφορετικό απο την προηγούμενη.

2 παρατηρήσεις :

1) γιατί δεν μπορείς (γενικά στην miui)να βλέπεις ταυτόχρονα εσωτερική και εξωτερική sd?

2) το ringtone δεν επαναλαμβάνεται, δηλαδή αν έχεις βάλει ενα μικρό ringtone για ήχο κλήσης τότε χτυπάει μία φορά και μετα ...πάπαλα

Κατα τα άλλα είναι ότι καλύτερο και ομορφότερο έχω περάσει στο κινητό μας!

ΥΓ. αφού δεν είχα πρόσβαση usb άλλαξα την default μνήμη ώστε να βλέπει την εσωτερική μόνο και μετά με ftp πέρασα το zip και οκ

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

παιδια καποιες ερωτησεις.θελω να περασω την MIUI 1.12.9 απο την 1,11,25 που εχω και με franco kernel το τελευταιο.ξερετε αν εχει ελληνικα αυτη η εκδοση και αν εχετε το link?πρεπει να ξαναπερασς τον kernel?και κατι ακομα πηγα να δω τον kernel στο σχετικα με το τηλεφωνο και δεν εχει τον francokernel που ειχα περασει(την προηγουμενη φορα εγραφε francokernel που ειχα μπει εκει) αλλα εχει 2,6,32,9 που λογικα ειναι ο μαμα.ξερει κανεις γιατι?

παιδια καποιες ερωτησεις.θελω να περασω την MIUI 1.12.9 απο την 1,11,25 που εχω και με franco kernel το τελευταιο.ξερετε αν εχει ελληνικα αυτη η εκδοση και αν εχετε το link?πρεπει να ξαναπερασς τον kernel?και κατι ακομα πηγα να δω τον kernel στο σχετικα με το τηλεφωνο και δεν εχει τον francokernel που ειχα περασει(την προηγουμενη φορα εγραφε francokernel που ειχα μπει εκει) αλλα εχει 2,6,32,9 που λογικα ειναι ο μαμα.ξερει κανεις γιατι?

To link ειναι ΕΔΩ!. Θα την περασεις κανονικα (ΝΑΙ εχει ελληνικα στις επιλογες συστηματος).Επειτα θα περασεις τον francokernel που επιθυμεις (προφανως απο τις 19.11). Kαθε φορα που περνας ΝΕΑ ROM αλλαζει ο kernel.Αν τον ειχες περασει παλια κ τωρα εβαλες νεα ROM πρεπει να τον ξαναπερασεις.

Sony Ericsson Is My God

εχω τον ES Explorer εχω περασει μεσα την τελευταια mui και τον τελευταιο kernel οταν μπαινω σε recovery mode παω στο istall zip from sd κια λεει δεν εχει τπτ μεσα τι γινεται ρε παιδια καμια βοηθεια????

εχω τον ES Explorer εχω περασει μεσα την τελευταια mui και τον τελευταιο kernel οταν μπαινω σε recovery mode παω στο istall zip from sd κια λεει δεν εχει τπτ μεσα τι γινεται ρε παιδια καμια βοηθεια????

Που τα εχεις περασει;Τί σημασια εχει ο ES Explorer;Τι ακριβως θελεις να κανεις;Σε ποια εκδοση εισαι;

Sony Ericsson Is My God

Που τα εχεις περασει;Τί σημασια εχει ο ES Explorer;Τι ακριβως θελεις να κανεις;Σε ποια εκδοση εισαι;

εχω την 1,11,25 τα εχω περασει στην sdcard(αλλα δεν βλεπω αυτα που ειχα μεσα) και θελω να περασω την 1.12.9 τι λαθος κανω?

Edited by panagos22

εχω την 1,11,25 τα εχω περασει στην sdcard(αλλα δεν βλεπω αυτα που ειχα μεσα) και θελω να περασω την 1.12.9 τι λαθος κανω?

Mα δε νομιζω να εχεις κανει κατι λαθος...Συνδεσε την συσκευη σου στον Η/Υ,περασε ΞΑΝΑ τα αρχεια της ROM δηλαδη την 1,12,9 multi και μετα μπες στην CWM..

Sony Ericsson Is My God

καλημερα απο οτι καταλαβα καλο ειναι να περασω τον kernel 19.11 και ας εχω την ρομ 1.12.9 τεσπα ακομα μια ερωτηση οταν ανοιγω το κινητο ανοιγει κανονικα βαζω τον pin και σε 10δευτερολεπτα μου ξανακανει επανεκκινηση ξαναβαζω τον pin και ολα οκ κανενα προβλημα μετα τι να ειναι αυτο?

Θα ήθελα μια βοήθεια από κάποιον που έχει MIUI και ένα Ideos X5 που δουλεύει! :)

Επειδή το δικό μου έχει χαλασμένο το power button, για να το ξεκλειδώσω χρησιμοποιώ το vol up/down και για να το ανοίξω, βγάζω μπαταρία, βάζω καλώδιο και ανοίγει (στο εν τω μεταξύ ξαναβάζω την μπαταρία).

Στην Miui γίνονται όλα αυτά;

Θα ήθελα μια βοήθεια από κάποιον που έχει MIUI και ένα Ideos X5 που δουλεύει! :)

Επειδή το δικό μου έχει χαλασμένο το power button, για να το ξεκλειδώσω χρησιμοποιώ το vol up/down και για να το ανοίξω, βγάζω μπαταρία, βάζω καλώδιο και ανοίγει (στο εν τω μεταξύ ξαναβάζω την μπαταρία).

Στην Miui γίνονται όλα αυτά;

Ναι μπορεις να το ξεκλειδωσεις με τα vol up/down προσθετοντας ομως τα MIUI Extended Settings.. Επισης γιατι το κλεινεις;;;;Βαζε το flight mode!! :P

Μολις ειδα και το ποστ σου στο αντιστοιχο thread του xda κι επισης μολις δοκιμασα αυτο που ρωτας..Ναι γινεται..Βγαζεις μπαταρια,συνδεεις USB,βαζεις μπαταρια..Ολα κομπλε....Αλλα ρε!Μην το κλεινεις κι εσυ! Ταλαιπωρια!! :P

Edited by birginioss
Sony Ericsson Is My God

Επειδή αισθάνομαι σαν "χαμένος στο διάστημα" ............

Σήμερα το πρωί πέρασα την έκδοση beta 2.3.5 (την τελευταία που μας έδωσε η εταιρεία). Το τηλέφωνο μέχρι στιγμής λειτουργεί άψογα....(έχουν περάσει σχεδόν 7 ώρες και δε διαπίστωσα κάτι στραβό)

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν μπορώ να κάνω root. (Στην "μαμά" έλδοση το είχα κανει πολύ εύκολα με το Ζ4 root).

Κατάφερε κανείς να κάνει ροοτ στην καινούρια έκδοση?

Ναι μπορεις να το ξεκλειδωσεις με τα vol up/down προσθετοντας ομως τα MIUI Extended Settings.. Επισης γιατι το κλεινεις;;;;Βαζε το flight mode!! :P

Μολις ειδα και το ποστ σου στο αντιστοιχο thread του xda κι επισης μολις δοκιμασα αυτο που ρωτας..Ναι γινεται..Βγαζεις μπαταρια,συνδεεις USB,βαζεις μπαταρια..Ολα κομπλε....Αλλα ρε!Μην το κλεινεις κι εσυ! Ταλαιπωρια!! :P

Μα δεν θα το κλείνω προφανώς!!

Δεν είναι καν για εμένα... είναι για έναν σχετικά πιό ηλικιωμένο άνθρωπο!

Θα του το δώσω και θέλω να μπορεί να το χρησιμοποιεί.. μην έχει πρόβλημα μετά γιατί θα πρέπει να του το πάρω και να κάνω δοκιμές, kernel, κτλ κτλ.. και είναι μανούρα!

Τώρα μια τελευταία ερώτηση που αν δεν απαντηθεί, δεν πειράζει... υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει 2.3 και μετά να γύρισε σε stock 2.2 Ήταν ανώδυνη διαδικασία;

Έχουν αναφερθεί κάποιες περιπτώσεις που δυσκολεύτηκαν και είχαν προβλήματα.

Εγώ πάντως τα κατάφερα ακολουθώντας την ίδια διαδικασία αναβάθμισης όπως και στη 2.3. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι μόλις ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, η πρώτη εκκινηση έγινε σε recovery mode και εμφανίστηκαν κάποια σφάλματα. Τα αγνόησα και έκανα απλά ένα wipe και επανεκκίνηση. Απο εκεί και μετά η ρομ ξεκίνησε κανονικά και δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα.

Έχουν αναφερθεί κάποιες περιπτώσεις που δυσκολεύτηκαν και είχαν προβλήματα.

Εγώ πάντως τα κατάφερα ακολουθώντας την ίδια διαδικασία αναβάθμισης όπως και στη 2.3. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι μόλις ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, η πρώτη εκκινηση έγινε σε recovery mode και εμφανίστηκαν κάποια σφάλματα. Τα αγνόησα και έκανα απλά ένα wipe και επανεκκίνηση. Απο εκεί και μετά η ρομ ξεκίνησε κανονικά και δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα.

Και με ποιο πρόγραμμα έκανες ρουτ? Με το Ζ4 πάντως δε γίνεται σε μένα....

σόρρυ που ρωτάω αλλά με τόσες πολλές απαντήσεις εδώ μέσα, χάθηκα........

Για root superoneclick ή doomlord's root.

Αλλά πολλές φορές δε λειτουργεί και χρειάζεται πολλές προσπάθειες μέχρι να πετύχει.

Επίσης πριν πρέπει με τον κωδικό *#*#2846579#*#* (βάζεις το νούμερο στον dialer) να ενεργοποιήσεις τις επιλογές για το Logcat και να κάνεις επανεκκίνηση της συσκευής πριν.

Αν δυσκολευτείς μπορώ να ανεβάσω την δική μου boot.img η οποία είναι ήδη rooted.

παιδια ξερει κανεις τι μπορω να κανω με τα μηνυματα.περασα την τελευταια miui και οταν παω να στειλω,για 130 χαρρακτηρες μου χρεωνει 2 μηνυματα.θα χρεωκοπησουμε ετσι.

Για root superoneclick ή doomlord's root.

Αλλά πολλές φορές δε λειτουργεί και χρειάζεται πολλές προσπάθειες μέχρι να πετύχει.

Επίσης πριν πρέπει με τον κωδικό *#*#2846579#*#* (βάζεις το νούμερο στον dialer) να ενεργοποιήσεις τις επιλογές για το Logcat και να κάνεις επανεκκίνηση της συσκευής πριν.

Αν δυσκολευτείς μπορώ να ανεβάσω την δική μου boot.img η οποία είναι ήδη rooted.

Κατ` αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου.

Έβαλα τον κωδικό, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιες επιλογές να ενεργοποιήσω....

Παιδεύομαι από το πρω'ι με το κινητό μου,ίσως γι αυτό δε στροφάρω τώρα. Αν δοκιμάσω τη δική σου img, θα πρέπει να ξανακάνω συγχρονισμούς κτλ από την αρχή? Δλδ...ξεκινάει το τηλέφωνο εκ του μηδενός με 2.3.5 ?

Βρήκα αυτό το λινκ με οδηγίες, ελπίζω να με βοηθήσει..... αύριο! http://osarena.net/android/aguides/superoneclick-neo-ergalio-root-gia-oles-tis-siskeves-android.html

Υποθέτω πως αυτό χρησιμοποίησες και εσυ....?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Πιο συγκεκριμένες οδηγίες εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3879845#post3879845

Όσο για τη boot.img δε σβήνει τίποτα.

Γειας σας!θελω να ρωτησω αν η τελευταια εκδοση του CWM 5 αν μπορει να μπει στο δικο μας κινητο ή αν ειναι μονο για το pro?Μπορω απο τιν 2.2.1 rooted να παω κατευθειαν σε oxygen 2.3.5 με kernel franco ή πρωτα πρεπει να βαλω την oxygen 2.2.1?παιδια θελω ενα help με τα λινκς απο τους xdad γιατι δεν βρισκω το cwm 4.1 και την cn7..... Edited by kristian68

CM7:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068766

Oxygen(μόνο 2.3 είναι):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1149150

franko kernel:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166560

Recovery 4.0.1.5:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1229326

CM Recovery:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1288223

Όλα τα παραπάνω κάνουν αν έχεις την official 2.2.1 και όχι την τελευταία beta 2.3

Βάζεις πρώτα μία από τις δύο recovery

Μετά φλασάρεις όποια ρόμ από τις δύο θέλεις

Και τέλος φλασάρεις τον kernel.

Πριν βάλεις οποιαδήποτε ρομ πρέπει να κάνεις wipe data/factory reset.

Edited by dancer_69

Πιο συγκεκριμένες οδηγίες εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3879845#post3879845

Όσο για τη boot.img δε σβήνει τίποτα.

Καλημέρα σε όλους!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ dancer, το κατάφερα. Όλα λειτουργούν άψογα......

Ρε παιδιά, προσπαθώ να περάσω την MIUI Multilingual 1.12.9 10/12/11.

Είμαι με 2.2 Void #eridanus.

Κάνω wipe data/cache/dalvik, προσπαθώ να κάνω flash μετά το zip και μου βγάζει

assert failed: getprop("ro.product.devioce") == "u8800" || getprop("ro.build.product") == "u8800" || getprop("ro.product.board") == "u8800"

E:Error in /etc etc path.../

status 7 installation aborted

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ σαν πρόβλημα είναι πως έχω το zip στην internalsd μιας και δεν υπάρχει καθόλου external.

Ρε παιδιά, προσπαθώ να περάσω την MIUI Multilingual 1.12.9 10/12/11.

Είμαι με 2.2 Void #eridanus.

Κάνω wipe data/cache/dalvik, προσπαθώ να κάνω flash μετά το zip και μου βγάζει

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ σαν πρόβλημα είναι πως έχω το zip στην internalsd μιας και δεν υπάρχει καθόλου external.

Aπαντησα και στο xda..Κανε το απο την external.

Sony Ericsson Is My God

Aπαντησα και στο xda..Κανε το απο την external.

Thanx ρε... τελικά έφταιγε η 5.0.2.7 recovery. Έπρεπε να έχω την 5.0.2.6 λογικά.. δοκίμασα με την ακόμα πιό "stable", την 4.0.1.5 και έχω MIUI πλέον ;)