BabylonX Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Καλησπέρα, εxω το ideos x5 me εκδοση 2.3.5 και κανει πολλες επανεκινησεις απο μονο του κατα την διαρκεια της μέρας. Δεν ξέρω τι φταιει. Αν φορτώσω την 4.0.4 θα λυθει το προβδλημα ? Που μπορω να την κατεβάσω ? ευχαριστω Δεν έχω εμπειρία από android αλλά δεν ακούω και παράπονα για την 2.3.5. Γενικά όπου ακούς επανεκκινήσεις φταίει κατα 99% το hardware (συνήθως η μνήμη έχει κάποιο πρόβλημα) οπότε η δική μου συμβουλή είναι να το στείλεις για service. EDIT: Άκυρο, βλέπω και άλλους που παραπονιούνται για επανεκκινήσεις άρα παίζει να είναι software. Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση. Προβλήματα με reboot έχει και η official ή μόνο οι custom; Edited August 19, 2012 by BabylonX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα! Ούτε με την Aurora ούτε με αυτήν τώρα. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Εγώ το έστειλα στο σερβίς γιατί είχε σκόνη στην οθόνη και το κουμπί power δεν πατούσε καλά. Το έστειλα με έκδοση android 2.3 που είχε βγάλει η huawei και όλα καλά, είναι εντός εγγύησης. Θέλω να πω ότι δεν πρόκειται να βρεις την ROM της wind αλλά μπορείς να περάσεις την 2.3 εύκολα. Αν μπορεις,οταν το παρεις με το καλο,γραψε μας ποσες μερες εκανε να επισκευαστει γιατι εχω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια προβληματα και θελω να το παω για service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Έκανε περίπου 2 βδομάδες αλλά μεσολάβησε και 15 αυγούστου. Συνήθως μια βδομάδα κάνει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Καλησπέρα, εxω το ideos x5 me εκδοση 2.3.5 και κανει πολλες επανεκινησεις απο μονο του κατα την διαρκεια της μέρας. Δεν ξέρω τι φταιει. Αν φορτώσω την 4.0.4 θα λυθει το προβδλημα ? Που μπορω να την κατεβάσω ? ευχαριστω για τις επανεκκινησεις το μονο που εχω να πω μετα απο μηνες χρησης ειναι πως συμβαινει μονο αν αφηνετε το wifi ανοιχτο συνεχως... αν οντως το κανετε απλα να θυμαστε να το απενεργοποιειτε και λογικα δεν θα εχετε ξανα προβλημα reboot... μιλαω για τη μαμα 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Δοκιμάζω μια custom rom που έφτιαξα, βασιζόμενος στην Aurora 4.1a, και θελω γνώμη για το ποιο πληκτρολόγιο να βαλω..Σκέφτομαι να βάλω το stock και της HTC. Περιττό να πω οτι πάει σφαίρα!!! Κατι modες στο build.prop, ξεκαθάρισμα απο άχρηστα σε μας αρχεία που έτρεχαν συνεχώς τρώγοντας την πολύτιμη ram (πχ voice search κλπ δεν υποστηρίζουν Ελληνικά) και κατι pach απο δω κ απο κει, το έχουν κανει να πετάει. Απο την αλλη βδομάδα μάλλον θα δωσω την ROM, αν δεν μου κάτσει ομως θα δώσω οτι εχω κάνει σε μορφή οδηγού και ετσι θα μπορεί ο καθένας με 5-6 απλα βήματα να κιανει την Aurora του να τρεχει σαν F1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Δοκιμάζω μια custom rom που έφτιαξα, βασιζόμενος στην Aurora 4.1a, και θελω γνώμη για το ποιο πληκτρολόγιο να βαλω..Σκέφτομαι να βάλω το stock και της HTC. Περιττό να πω οτι πάει σφαίρα!!! Κατι modες στο build.prop, ξεκαθάρισμα απο άχρηστα σε μας αρχεία που έτρεχαν συνεχώς τρώγοντας την πολύτιμη ram (πχ voice search κλπ δεν υποστηρίζουν Ελληνικά) και κατι pach απο δω κ απο κει, το έχουν κανει να πετάει. Απο την αλλη βδομάδα μάλλον θα δωσω την ROM, αν δεν μου κάτσει ομως θα δώσω οτι εχω κάνει σε μορφή οδηγού και ετσι θα μπορεί ο καθένας με 5-6 απλα βήματα να κιανει την Aurora του να τρεχει σαν F1. Για ανέβασε τίποτα info από quadrant, antutu κτλπ να δούμε! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Για χαρα Μπορω να βαλω το Android 4.0 στο Χ5? H σελιδα λεει οτι ειναι για U8800pro και εχω το απλο (χωρις pro) http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=index&directoryId=3372&treeId=0&tb=1&type=software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Για χαρα Μπορω να βαλω το Android 4.0 στο Χ5? H σελιδα λεει οτι ειναι για U8800pro και εχω το απλο (χωρις pro) http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=index&directoryId=3372&treeId=0&tb=1&type=software oxi βεβαια... θα χαλασει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qawsedrf Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Δοκιμάζω μια custom rom που έφτιαξα, βασιζόμενος στην Aurora 4.1a, και θελω γνώμη για το ποιο πληκτρολόγιο να βαλω..Σκέφτομαι να βάλω το stock και της HTC. Περιττό να πω οτι πάει σφαίρα!!! Κατι modες στο build.prop, ξεκαθάρισμα απο άχρηστα σε μας αρχεία που έτρεχαν συνεχώς τρώγοντας την πολύτιμη ram (πχ voice search κλπ δεν υποστηρίζουν Ελληνικά) και κατι pach απο δω κ απο κει, το έχουν κανει να πετάει. Απο την αλλη βδομάδα μάλλον θα δωσω την ROM, αν δεν μου κάτσει ομως θα δώσω οτι εχω κάνει σε μορφή οδηγού και ετσι θα μπορεί ο καθένας με 5-6 απλα βήματα να κιανει την Aurora του να τρεχει σαν F1. Περιμένουμε νέα σου... με αγωνία!!! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 oxi βεβαια... θα χαλασει.... Ειστε σιγουροι? Μα ειναι πανομοιοτυπα! Η διαφορα ειναι στο ραδιοφωνο και στην ταχυτητα του επεξεργαστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Ναι. Δεν είναι πανομοιότυπα, το προ έχει διαφορετικό επεξεργαστή και οι ρομς δεν είναι συμβατές. Άλλωστε και το απλό έχει ραδιόφωνο, αν βάλεις custom ICS ρομ θα δεις ότι λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 καλισπερα πεδια θα ιθελα να με βοειθισετε.. εχω το Huawei IDEOS X5 και θελω να του βαλω ICS...αν ειπαρχι λισι ευχαριστω πολι για το ενδιαφερον σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 υπαρχει σπασμενη... μπες xda-forum και θα βρεις οδηγιες απλα αμα δε το εχεις ξανακανει ειναι λιγο μπερδεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Εφτασε ο καιρος να παω και'γω σε custom rom(δεν παλευεται αλλο η επισημη 2.3.5),ποια ειναι η καλυτερη τελικα ρε παιδια,δηλ. ποια ειναι αυτη με τα λιγοτερα bugs ακομη και καθολου bugs? Δεν με νοιαζει αν ειναι ics η gingerbread,αυτα που θελω ειναι οπως ειπα να ειναι σταθερη χωρις reboot και bugs να εχει ραδιο(εστω και με το spirit fm) να παιζει ολα τα παιχνιδια απροβληματιστα(gameloft HD) και να εχει την ποιοτητα της ληψης βιντεο και φωτο της επισημης 2.3.5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Με άλλα λόγια θέλεις μια έκδοση επίσημη που να είναι σταθερή σε όλα, δεν υπάρχει!!! πάντα κάτι θα σου βγει στις custom roms. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 H custom rom Aurora ICS 4.1 που βαζατε ολοι μπανει απ'ευθειας απο την 2.2.1 που εχω εγω ή πρεπει πρωτα να παω σε επισημη 2.3 και μετα στην ICS? Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Θέλει πρώτα εγκατάσταση της επίσημης 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Παιδιά με έχετε κάνει μπαλάκι του τεννις. Θέλω να μου πείτε τελικά και ας απαντησει Όποιος ξέρει. Και υπεύθυνα, μπαίνει η έκδοση 4 android στο άπλο χ5? . Εδώ παραπάνω μου λέτε όχι, στο thread του X5 μου λένε ναι, η 4.04 και οδηγίες θα βρω σε αυτό το thread. Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά? Και αν γίνεται που θα την βρω? Edited August 24, 2012 by nkoumo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Κοίτα το παρακάτω θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330582 Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Παιδιά με έχετε κάνει μπαλάκι του τεννις. Θέλω να μου πείτε τελικά και ας απαντησει Όποιος ξέρει. Και υπεύθυνα, μπαίνει η έκδοση 4 android στο άπλο χ5? . Εδώ παραπάνω μου λέτε όχι, στο thread του X5 μου λένε ναι, η 4.04 και οδηγίες θα βρω σε αυτό το thread. Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά? Και αν γίνεται που θα την βρω? πρωτα απο ολα "google is your friend" :) Οfficial απο την huawei δεν μπορεις ουτε και (κατα τα λεγομενα της εταιριας) θα μπορεσουμε ποτε. ΜΗΝ επιχειρησεις να περασεις την ics που εχει βγει για το Χ5 pro!!! Αν θες διακαώς android ics πρεπει να κανεις πρωτα αναβαθμιση σε 2.3 και μετα μπορεις μονο μεσω πλαγιων-ανεπισημων τρόπων (με custom rom) η οποια ναι μεν εχει τα καλουδια της ics αλλα οτι και να λενε εχει ακομα καποια bugs. Επίσης να σκεφτείς και το θέμα της εγγύησης η οποία υποθετικά χάνεται. ΟΛΑ οσα θα χρειαστεις ειναι στο λινκ που σου εδωσε ο LEFTK http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330582 Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Ok, Thanks Καταλαβα, αυτο που ΔΕΝ καταλαβα ειναι τι κερδιζει κανεις να μπει σε ολη αυτη την διαδικασια να βαλει δηλαδη με ολη αυτη την διαδικασια την εκδοση 4.04. Ποια τα πλεονεκτηματα? Στι κινητο μου εχω ηδη επισημα την 2.35. Τωρα τελευταια το κινητο μου κανει κατι "ανωμαλιες" πχ σαν να σβηνει, δεν λειτουργει σε τιποτα , αν ομως το βαλω σε ρευμα βλεπω την οθονη χωρις ομως να ανταποκρινετε, ουτε σβηνει!! Πρεπει να αφαιρεσω μπαταρια. Αλλη φορα το ειδα να "σερνετε". Τι φταιει? Εβαλα ANTIVITUS απο το market allla δεν βρηκε τιποτα. Λετε να φταει καμια εφαρμογή που να το κολαει? Και αν ναι λετε αν τις σβησω ολες να επανελθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Από τη στιγμή που και η επίσημη 2.35 έχει αρκετά bugs όπως πχ σε όσες εκδόσεις της δοκίμασα, τα widgets εξαφανίζονταν από την οθόνη σε κάθε επανεκκίνιση(ευτυχώς δε φαίνεται να εμφανίζεται σε όλους αυτό), γιατί να μη δοκιμάσουμε κάποιες εναλλακτικές λύσεις? Επίσης οι custom roms είναι συνήθως γρηγορότερες και έχουν καλύτερη διαχείριση της μνήμης και της ενέργειας της συσκευής(η μπαταρία διαρκεί λίγο περισσότερο, ανάλογα με τη ρόμ αλλά και τη χρήση πάντα). Ακόμη στις ICS custom roms λειτουργεί πλήρως το ραδιόφωνο, το οποίο δεν είναι καν διαθέσιμο στην επίσημη ρομ. Υπάρχουν περισσότερες ρυθμίσεις και επιλογές για παραμετροποίηση της συσκευής(πάλι ανάλογα με τη ρομ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Από τη στιγμή που και η επίσημη 2.35 έχει αρκετά bugs όπως πχ σε όσες εκδόσεις της δοκίμασα, τα widgets εξαφανίζονταν από την οθόνη σε κάθε επανεκκίνιση(ευτυχώς δε φαίνεται να εμφανίζεται σε όλους αυτό), γιατί να μη δοκιμάσουμε κάποιες εναλλακτικές λύσεις? Επίσης οι custom roms είναι συνήθως γρηγορότερες και έχουν καλύτερη διαχείριση της μνήμης και της ενέργειας της συσκευής(η μπαταρία διαρκεί λίγο περισσότερο, ανάλογα με τη ρόμ αλλά και τη χρήση πάντα). Ακόμη στις ICS custom roms λειτουργεί πλήρως το ραδιόφωνο, το οποίο δεν είναι καν διαθέσιμο στην επίσημη ρομ. Υπάρχουν περισσότερες ρυθμίσεις και επιλογές για παραμετροποίηση της συσκευής(πάλι ανάλογα με τη ρομ). +οτι στις custom roms βγαινουν συχνα update που διορθωνουν bugs ενω στην official εβγαλε 2 beta και τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Απο την στιγμη που υπαρχουν bugs δεν πα να'ναι και jelly bean για μενα δεν υπαρχει λογος να την εχεις ειδικα αν προκειται για το πρωτο κινητο σου και θελεις stability. Ομοιως εγω δεν αναβαθμιζω σε 2.3 ποτε μονο και μονο για λιγο καλυτερες φωτος και να φορτω θω τα προβληματα των beta της huawei. Ασε που κατα τη γνωμη μου το ics ειναι ενα fail και μισο, οποια συσκευη εχω πιασει που πηρε ics μονο "βαρυτερη" μου φαινεται. Ειναι σαν τα vista(ics) με τα windows7 (jellybean +project butter) Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts