than0s7 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 ξερουμε κανενα καλο κερνελ για official 2.3.5 γιατι θελω να το ανεβασω λιγο συχνοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 kontz said: παιδια υπαρχει τροπος να παρω backup τα κλειδια απο τα ασυρματα δικτυα που εχω συνδεθει; επισης το θεμα με τις οθονες atmel εχει λυθει στην aurora ics; η aurora ειναι rooted? εχει swype με ελληνικα? θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ναι είναι rooted, swipe δεν έχει, αλλά ούτε και η επίσημη το έχει με ελληνικά. Αυτό όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση πρόβλημα μιας και πρόκειται για μια εφαρμογή που μπορεί πανεύκολα να εγκατασταθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλησπέρα σας, Για την ICS Aurora 2.10 υπάρχουν γνωστά bugs; Ευχαριστώ Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 LEFTK said: Καλησπέρα σας, Για την ICS Aurora 2.10 υπάρχουν γνωστά bugs; Ευχαριστώ καλημερα φιλε μου. γιατι να βαλεις την 2,10 οταν υπαρχει η 3,10? εδω θα βρεις τα bugs http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957 και απο δω κατεβαζεις αναβαθμίσεις και ενημερωσεις http://code.google.com/p/ics-aurora/downloads/list εγω ειμαι στην τελευταια 3,10 και γενικα οταν υπαρχει update το κανω αμεσως.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 (edited) SYZo said: καλημερα φιλε μου. γιατι να βαλεις την 2,10 οταν υπαρχει η 3,10? εδω θα βρεις τα bugs http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957 και απο δω κατεβαζεις αναβαθμίσεις και ενημερωσεις http://code.google.com/p/ics-aurora/downloads/list εγω ειμαι στην τελευταια 3,10 και γενικα οταν υπαρχει update το κανω αμεσως.. :) install zip from sd κανουμε ετσι?wipe data ομως δε κανουμε εγω εχω την 2,1 πρεπει να κανω ολλα τα update μεχρι την 3,1 η περναω την τελευταια κατευθειαν?ποις ειναι ο τελευταιος kernel? Edited May 16, 2012 by panagos22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 wipe data δεν κανω οχι. περνας την 3,1 κανονικα ο kernel ειναι 3.0.8 16-5-2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 SYZo said: wipe data δεν κανω οχι. περνας την 3,1 κανονικα ο kernel ειναι 3.0.8 16-5-2012 αν μπορεις βαλε το λινκ του kernel ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλημέρα, Εγώ που είμαι σε 2.10 για να πάω σε 3.1 χρειάζεται να αλλάξω τίποτα εκτός από το update.zip της rom; Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 panagos22 said: αν μπορεις βαλε το λινκ του kernel ευχαριστω οτι πληροφορια υπαρχει σχετικα με την aurora ειναι εδω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957 φιλε leftk οχι την περνας κατευθειαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 (edited) Πέρασα την νέα 3.1. Κάτι προβλήματα με το Mounting της sdcard διορθώθηκαν. Edited May 16, 2012 by LEFTK Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλησπερα παιδες, απο oxygen 2.3 εκανα την διαδικασια με το αδειασμα της καρτας και το install της b528 official για να προχωρησω μετα σε aurora και ενω μου εδειξε succesfull update οταν το ανοιγω κολλαει σε infinite loop.. Δειχνει δηλαδη τα πυροτεχνηματα της huawei πολυ choppy, και ξανα το ιδιο πραγμα απειρα.. δεν κανει κατι αλλο.. ξερετε τι συμβαινει και πως μπορω να το λυσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Bilias said: Καλησπερα παιδες, απο oxygen 2.3 εκανα την διαδικασια με το αδειασμα της καρτας και το install της b528 official για να προχωρησω μετα σε aurora και ενω μου εδειξε succesfull update οταν το ανοιγω κολλαει σε infinite loop.. Δειχνει δηλαδη τα πυροτεχνηματα της huawei πολυ choppy, και ξανα το ιδιο πραγμα απειρα.. δεν κανει κατι αλλο.. ξερετε τι συμβαινει και πως μπορω να το λυσω? βγαλε μπαταρια, και κανε ξανα φλασαρισμα της rom, χωρις να εχεις το κιν συνδεμενο στο usb.. θα βαλεις τη 2,3,5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 SYZo said: βγαλε μπαταρια, και κανε ξανα φλασαρισμα της rom, χωρις να εχεις το κιν συνδεμενο στο usb.. θα βαλεις τη 2,3,5 Η 2.3.5 ειναι η b528 ετσι? Την εχω φλασαρει 3-4 φορες χωρις το usb συνδεδεμενο παντα και δεν βελτιωνεται τιποτα παντα στη λουπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 ανοιγεις το κιν με vollume up +power button? αν ναι δοκιμασε και με τα δυο volume κουμπια.. το ειχα παθει καγω αυτο, και τελικα εστρωσε μετα απο ενα σωστο φλασαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) και με τα τρια το ανοιγω και κανει το install.. τωρα το προσπαθω με τον τροπο που ειπε στο αλλο θεμα ο xnikos χωρις μπαταρια συνδεδεμενο στο pc μπας και γινει κατι καλυτερο.. Syzo η εκδοση που μου στειλες ειναι η b528? κατι λεει για beta .. Αν ειναι η ιδια ειναι αυτη που προσπαθω ολη την ωρα Δημητρης Βασικα παταω και μου βγαινει page not found ειναι dead το download Edited May 17, 2012 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) Bilias said: Βασικα παταω και μου βγαινει page not found ειναι dead το download βασικα αν κανεις τον κοπο και ψαξεις το θεμα γυρω στα χριστουγεννα θα βρεις και λινκ απο rapidshare. :) http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3791&tb=0 εδω ειναι οτι μπορεσα να βρω Edited May 17, 2012 by SYZo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Τιποτα.. στο infinite loop παντα κολλαει και μετα απο 2-3 φορες απο την 4 φορα που κανει τα πυροτεχνηματα ειναι και choppy πανει πολυ αργα.. Τι να κανω λετε παιδες να το παω wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) Bilias said: Τιποτα.. στο infinite loop παντα κολλαει και μετα απο 2-3 φορες απο την 4 φορα που κανει τα πυροτεχνηματα ειναι και choppy πανει πολυ αργα.. Τι να κανω λετε παιδες να το παω wind? εαν δοκιμασεις να το ανοιξεις χωρις να πατας κουμπια? η wind δε νομιζω να μπορει να σου κανει τιποτα Edited May 17, 2012 by SYZo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Μπες σε recovery και κάνε wipe data/cache, μπορεί να διορθωθεί έτσι. Δοκίμασε επίσης να αφαιρέσεις την εξωτερική sd, μήπως και δημιουργείται πρόβλημα από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Εκανα wipe data cache και εφτιαξε.. Τωρα ομως εχω αλλο προβλημα.. Παω να το προετοιμασω για aurora και μολις φτανω στο βημα 3 αυτου εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420728 οταν το κανω reboot δεν ανοιγει, παρα αναβοσβηνει η οθονη μια μαυρο μια γκρι.. Φτιαχνει μονο αν κανω wipe data αλλα τοτε ακυρωνεται οτι εχω κανει μεχρι το βημα 2.. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Bilias said: Εκανα wipe data cache και εφτιαξε.. Τωρα ομως εχω αλλο προβλημα.. Παω να το προετοιμασω για aurora και μολις φτανω στο βημα 3 αυτου εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420728 οταν το κανω reboot δεν ανοιγει, παρα αναβοσβηνει η οθονη μια μαυρο μια γκρι.. Φτιαχνει μονο αν κανω wipe data αλλα τοτε ακυρωνεται οτι εχω κανει μεχρι το βημα 2.. Καμια ιδεα? αν κανεις reboot χωρις να πειραξεις τιποτα κολλαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Η ρομ αυτή έχει από προεπιλογή ενεργό το fastboot. Δοκίμασε πριν την επανεκκίνηση να το απενεργοποιήσεις από ρυθμίσεις -> εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 weirdo1977 said: Touchpal και πακέτο με ελληνικά Multilingual Android Stock ICS keyboard επίσης πολύ καλο είναι και το gokeyboard από το market και είναι free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gokeyboard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qYi5nb2tleWJvYXJkIl0. Πως κάνω εγκατάσταση το 2ο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Παιδες μετα απο γολγοθα πραγματικο τα καταφερα.. Εκανα κατι force root, force drivers, clockwork mod recovery, της παπαρηγας τα ματια δεν ξερω κι εγω τι εκανα, και τωρα εχω ice cream sandwich στο x5 μου.. Παρ'ολα αυτα μπορω να πω οτι αξιζε.. ταχυτατο, καλυτερο βιντεο οχι πια choppy καθολου, πολυ πιο γρηγορα βγαζει φωτογραφια πια, πανεμορφο εννοειται το ui και νομιζω μου ανοιγει και πιο γρηγορα το wifi.. και ακομα ειμαι στην πρωτη μερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts