Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια να παω σε aurora η να προτιμησω μια cm; ποια ειναι περισσοτερο ωριμη και χωρις πολλα προβληματα;; επειδη εχω οθονη atmel θα εχω με καποια απο τις 2 προβλημα;

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαβαζω και ξαναδιαβαζω και τελικα ακρη δεν βγαζω,ποια ειναι τελικα η πιο σταθερη και καλη ρομ που κυκλοφορει ρε παιδια?

Ειμαι με 2.3.5 και μπορω να πω οτι εκτος απο μερικα reboot που μου κανει οταν εχω ανοικτο το wifi το τηλ. ειναι σφεντονα και τραβαει εκπληκτικα βιντεο σταθερα στα 29-30 καρε,το μονο που θαθελα θα ηταν να δουλευε το ραδιο και να τσιμπουσα λιγο τον επεξεργαστη για να μπορουσε να παιξει και τα hd παιχνιδια,η

aurora τι λεει αξιζει η οχι?

Κατι διαβασα στο xda οτι με την aurora η ποιοτητα του βιντεο χαλαει και οτι το τηλ. ειναι και πιο αργο.

μήπως υπάρχει κάποιος κερνελ για την official 2.3.5..?? μάταια όσες ρομ και αν έχω περάσει!! όλες έχουν τα προβληματάκια τους.. είμαι σε 2.2 πάλι και σκέφτομαι να γυρίσω σε 2.3.5 τι να κάνω???? έχω απελπιστεί με τα συνεχώς προβλήματα.

Διαβαζω και ξαναδιαβαζω και τελικα ακρη δεν βγαζω,ποια ειναι τελικα η πιο σταθερη και καλη ρομ που κυκλοφορει ρε παιδια?

Ειμαι με 2.3.5 και μπορω να πω οτι εκτος απο μερικα reboot που μου κανει οταν εχω ανοικτο το wifi το τηλ. ειναι σφεντονα και τραβαει εκπληκτικα βιντεο σταθερα στα 29-30 καρε,το μονο που θαθελα θα ηταν να δουλευε το ραδιο και να τσιμπουσα λιγο τον επεξεργαστη για να μπορουσε να παιξει και τα hd παιχνιδια,η

aurora τι λεει αξιζει η οχι?

Κατι διαβασα στο xda οτι με την aurora η ποιοτητα του βιντεο χαλαει και οτι το τηλ. ειναι και πιο αργο.

Αν θέλεις ραδιόφωνο μόνο η ΙCS έχει σχεδόν πλήρως λειτουργικό(το σχεδόν επειδή η ένταση είναι σχετικά υψηλή στη χαμηλότερη ρύθμιση). Η aurora ΙCS φαίνεται να είναι η πιο σταθερή και ενημερώνεται πολύ συχνά. Επίσης ο dzo είναι ο μόνος ενεργός developer που έχει απομείνει με πολύ καλή γνώση της διαδικασίας και της συσκευής.

Όσον αφορά το wifi και τα reboots, νομίζω ότι είναι θέμα router, και λόγω του ότι το hardware είναι έτσι και αλλιώς προβληματικό, δύσκολα θα βρεθεί λύση που να λειτουργεί παντού. Εγώ δεν έχω ποτέ τέτοιο πρόβλημα με το router μου, αλλά όποτε είναι συνδεδεμένο στο router φίλου μπορεί να κάνει 10 reboots σε ένα τέταρτο.

όσον αφορα το wifi σε σχέση με την συσκευή μας (και όχι μόνο) έχει θέμα με τα ρουτερ της hol έχοντας δοκιμάσει 3 ρουτερ: μαυρο/πλαστικο, μαύρο/σιδερένιο ασπρο/πλαστικο το u8800 λειτουργεί χωρίς reboot και disconnect μόνο με το μαύρο/πλαστικό με τα άλλα δύο τρώει disconnect όλο το δίκτυο στο 10λεπτο

Να ρωτήσω κάτι άλλο έχοντας ήδη προσπεράσει την έκδοση 2.3 και σε λίγο όπως πάει και την ics (πάμε για jellybean) ακόμα δεν έχει φτιαχτεί μια app να κάνει root όπως το z4root?

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

παιδια υπαρχει τροπος να παρω backup τα κλειδια απο τα ασυρματα δικτυα που εχω συνδεθει;

επισης το θεμα με τις οθονες atmel εχει λυθει στην aurora ics;

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

παιδια υπαρχει τροπος να παρω backup τα κλειδια απο τα ασυρματα δικτυα που εχω συνδεθει;

επισης το θεμα με τις οθονες atmel εχει λυθει στην aurora ics;

η aurora ειναι rooted? εχει swype με ελληνικα?

θενξ

Ναι είναι rooted, swipe δεν έχει, αλλά ούτε και η επίσημη το έχει με ελληνικά.

Αυτό όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση πρόβλημα μιας και πρόκειται για μια εφαρμογή που μπορεί πανεύκολα να εγκατασταθεί.

Καλησπέρα σας,

Για την ICS Aurora 2.10 υπάρχουν γνωστά bugs;

Ευχαριστώ

καλημερα φιλε μου. γιατι να βαλεις την 2,10 οταν υπαρχει η 3,10?

εδω θα βρεις τα bugs http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957

και απο δω κατεβαζεις αναβαθμίσεις και ενημερωσεις http://code.google.com/p/ics-aurora/downloads/list

εγω ειμαι στην τελευταια 3,10 και γενικα οταν υπαρχει update το κανω αμεσως.. :)

καλημερα φιλε μου. γιατι να βαλεις την 2,10 οταν υπαρχει η 3,10?

εδω θα βρεις τα bugs http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957

και απο δω κατεβαζεις αναβαθμίσεις και ενημερωσεις http://code.google.com/p/ics-aurora/downloads/list

εγω ειμαι στην τελευταια 3,10 και γενικα οταν υπαρχει update το κανω αμεσως.. :)

install zip from sd κανουμε ετσι?wipe data ομως δε κανουμε εγω εχω την 2,1 πρεπει να κανω ολλα τα update μεχρι την 3,1 η περναω την τελευταια κατευθειαν?ποις ειναι ο τελευταιος kernel?

Edited by panagos22

wipe data δεν κανω οχι. περνας την 3,1 κανονικα ο kernel ειναι 3.0.8 16-5-2012

αν μπορεις βαλε το λινκ του kernel ευχαριστω

Καλημέρα,

Εγώ που είμαι σε 2.10 για να πάω σε 3.1 χρειάζεται να αλλάξω τίποτα εκτός από το update.zip της rom;

www.2ospbyron.gr

αν μπορεις βαλε το λινκ του kernel ευχαριστω

οτι πληροφορια υπαρχει σχετικα με την aurora ειναι εδω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957

φιλε leftk οχι την περνας κατευθειαν

Καλησπερα παιδες, απο oxygen 2.3 εκανα την διαδικασια με το αδειασμα της καρτας και το install της b528 official για να προχωρησω μετα σε aurora και ενω μου εδειξε succesfull update οταν το ανοιγω κολλαει σε infinite loop..

Δειχνει δηλαδη τα πυροτεχνηματα της huawei πολυ choppy, και ξανα το ιδιο πραγμα απειρα.. δεν κανει κατι αλλο..

ξερετε τι συμβαινει και πως μπορω να το λυσω?

Καλησπερα παιδες, απο oxygen 2.3 εκανα την διαδικασια με το αδειασμα της καρτας και το install της b528 official για να προχωρησω μετα σε aurora και ενω μου εδειξε succesfull update οταν το ανοιγω κολλαει σε infinite loop..

Δειχνει δηλαδη τα πυροτεχνηματα της huawei πολυ choppy, και ξανα το ιδιο πραγμα απειρα.. δεν κανει κατι αλλο..

ξερετε τι συμβαινει και πως μπορω να το λυσω?

βγαλε μπαταρια, και κανε ξανα φλασαρισμα της rom, χωρις να εχεις το κιν συνδεμενο στο usb.. θα βαλεις τη 2,3,5

βγαλε μπαταρια, και κανε ξανα φλασαρισμα της rom, χωρις να εχεις το κιν συνδεμενο στο usb.. θα βαλεις τη 2,3,5

Η 2.3.5 ειναι η b528 ετσι? Την εχω φλασαρει 3-4 φορες χωρις το usb συνδεδεμενο παντα και δεν βελτιωνεται τιποτα παντα στη λουπα..

ανοιγεις το κιν με vollume up +power button? αν ναι δοκιμασε και με τα δυο volume κουμπια.. το ειχα παθει καγω αυτο, και τελικα εστρωσε μετα απο ενα σωστο φλασαρισμα

και με τα τρια το ανοιγω και κανει το install.. τωρα το προσπαθω με τον τροπο που ειπε στο αλλο θεμα ο xnikos χωρις μπαταρια συνδεδεμενο στο pc μπας και γινει κατι καλυτερο..

Syzo η εκδοση που μου στειλες ειναι η b528? κατι λεει για beta .. Αν ειναι η ιδια ειναι αυτη που προσπαθω ολη την ωρα

Δημητρης

Βασικα παταω και μου βγαινει page not found

ειναι dead το download

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Βασικα παταω και μου βγαινει page not found

ειναι dead το download

βασικα αν κανεις τον κοπο και ψαξεις το θεμα γυρω στα χριστουγεννα θα βρεις και λινκ απο rapidshare. :)

http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3791&tb=0

εδω ειναι οτι μπορεσα να βρω

Edited by SYZo

Τιποτα.. στο infinite loop παντα κολλαει και μετα απο 2-3 φορες απο την 4 φορα που κανει τα πυροτεχνηματα ειναι και choppy πανει πολυ αργα..

Τι να κανω λετε παιδες να το παω wind?

Τιποτα.. στο infinite loop παντα κολλαει και μετα απο 2-3 φορες απο την 4 φορα που κανει τα πυροτεχνηματα ειναι και choppy πανει πολυ αργα..

Τι να κανω λετε παιδες να το παω wind?

εαν δοκιμασεις να το ανοιξεις χωρις να πατας κουμπια?

η wind δε νομιζω να μπορει να σου κανει τιποτα

Edited by SYZo