dancer_69 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Λές δηλαδή ότι ο φάκελος δεν περιείχε καμία recovery.img και παρόλα αυτά εμφανίστηκε? Αν ναι, βάλε μέσα ξανά τη recovery από το link, απενεργοποίησε τη συσκευή και αποσύνδεσε και την μπαταρία για 1-2 λεπτά. Μήπως κάπως έχει κρατήσει στη μνήμη του την προβληματική recovery και έτσι συνέλθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mvaggelis Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Λές δηλαδή ότι ο φάκελος δεν περιείχε καμία recovery.img και παρόλα αυτά εμφανίστηκε? Αν ναι, βάλε μέσα ξανά τη recovery από το link, απενεργοποίησε τη συσκευή και αποσύνδεσε και την μπαταρία για 1-2 λεπτά. Μήπως κάπως έχει κρατήσει στη μνήμη του την προβληματική recovery και έτσι συνέλθει. Nαι δεν ειχε την recovery.img απο το link την recovery.img που ειχε μεσα την ειχα αφησει δηλαδη τν φακελο που ουτε ειχα προσθεσει τιποτα αλλα ουτε αφερεσει τον κανονικο φακελο καταλαβενεις τι εννοω τον απειρακτο φακελο και παρολλα αυτα ξαναμπηκε σε εκεινο το clockwordmod θα το δοκιμασω και αυτο.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 (edited) Απέκτησα και εγώ χθες το Ideos X5 και σε σχέση με το wilfire μου... απλά ας πούμε ότι είναι η μέρα με την νύχτα...χ10 :P Πέρασα σήμερα την MIUI 1.8.19 και όλα βαίνουν καλως με κάποια μικρο-bugs εδώ και εκεί, αλλά το μοναδικό "σοβαρό" θέμα που έχω, είναι ότι η rom, δεν βλέπει την 2gb internal sd! Ενώ σε ES-explorer / Root explorer ο φάκελος HWUserData φαίνεται κανονικά, στο pc κάνει mount, μόνο η εξωτερική SD και γενικά δεν μπορώ να περάσω εφαρμογές πάνω της. Ξέρει κανείς κάτι σχετικά; Υπάρχει κανένα workaround, η απλά περιμένουμε για update? Edited August 27, 2011 by Arbiter Παράθεση [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mvaggelis Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Kαι μπαταρια εβγαλα αλλα ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λεω αυριο να ανοιξω GPS WI-FI bluetooth για να ξεφορτσει μπας και γινει τιποτα..αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι γιατι εφοσον εχω βγαλει recovery.bak μου μπαινει σε clockworkmod..ΔΕΝ ξερω..θα το παρατησω εαν δεν βρω λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Για δοκίμασε να φλασάρεις από τον rom manager την recovery για το Huawei U8150 ideos, η οποία αν και δεν έχω δοκιμάσει όλες της τις λειτουργίες φαίνεται να είναι συμβατή. Με αυτό τον τρόπο πιθανότατα θα μπορείς να φλασάρεις όποια ρομ θέλεις. Επίσης αν τελικά ευθύνεται η recovery που φλάσαρες από τον rom manager(αν και δεν το νομίζω) μπορεί έτσι να διορθωθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhskz Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) Μπορει να δωσει καποιος αναλυτικα της οδηγιες για να κανω custom date partiration στα ελληνικα.(ευχαριστω εκ των προτερων) iakodoss7 καθε φορα που περναω ενα απο τα αρχεια που περιεχει η ρομ που ανεβασες θα πρεπει να κανω ολη την διαδικασια με recovery mod κτλ για καθε αρχειο? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 28, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 δεν καταλαβαινω για ποια διαδικασια λες, απλα τα κανεις μονοκοmματα install το ενα μετα το αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) παιδεια βοηθεια ειχα περασει μερικες ρομ μεσα και δοκιμασα την cm7 αλλα για καποιον λογο δεν δουλευει και δεν 3ερω πως να συνδεσω το κινιτο για να τουσ διαβασει την sd εχω δοκημασει να την ξαναπερασω αλλα τιποτα παιδια θελω επιγοντος βοηθεια Edited August 28, 2011 by arte1234566 Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhskz Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Ευχαριστω για την βοηθεια.Αναφερομαι στην διαδικασια που χρησημοποιεις τα 2gb σαν κυρια μνημη.Βασικα δεν καταλαβαινω το πρωτο βημα που λεει εδω http://android.modaco.com/topic/341374-custom-you-data-partitions-size/ πως κανω backup τα 2gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 απλα σου λεει να αντιγραψεις στο pc ολα τα αρχεια που εχεις εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhskz Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) αααα ευχαριστω πολυ!!και κατι ακομα στο δευτερο βημα που λεει Download the attached partition.zip τι εννοει τι πρεπει να κατεβασω(συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις ομως μολις πηρα το κινητο και δεν θελω να κανω κατι λαθος και να το καταστεψω) Edited August 28, 2011 by giannhskz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 τελικα το κινητο πηρε μπρος αλλα για καποιον λογο απερνιετε ακομα να διαβασει την sd του κινητου αμα μπορει καποιος ας βοηθησει... Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Βάλε το QtADB: http://qtadb.wordpress.com/download/ Από εκεί θα μπορείς να δεις την εσωτερική κάρτα, να αντιγράψεις/διαγράψεις/μετονομάσεις αρχεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 μιπως ξερεις πως μπορει να το διαβασει και το κινητο η ειναι θεμα της ρομ αυτο??? Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Εννοούσες ότι δεν το τηλέφωνο δεν την αναγνωρίζει? Και ποία, την εσωτερική 2GB μνήμη ή την εξωτερική sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 εσωτερικη και τωρα λεω να περασω αλλη ρομ αμα κατεφερει και διαβασει το pc την μνημη Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkn2ck Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Απέκτησα και εγώ χθες το Ideos X5 και σε σχέση με το wilfire μου... απλά ας πούμε ότι είναι η μέρα με την νύχτα...χ10 :P Πέρασα σήμερα την MIUI 1.8.19 και όλα βαίνουν καλως με κάποια μικρο-bugs εδώ και εκεί, αλλά το μοναδικό "σοβαρό" θέμα που έχω, είναι ότι η rom, δεν βλέπει την 2gb internal sd! Ενώ σε ES-explorer / Root explorer ο φάκελος HWUserData φαίνεται κανονικά, στο pc κάνει mount, μόνο η εξωτερική SD και γενικά δεν μπορώ να περάσω εφαρμογές πάνω της. Ξέρει κανείς κάτι σχετικά; Υπάρχει κανένα workaround, η απλά περιμένουμε για update? δοκιμασε να κανεις wipe data/cache/dalvic και εμενα στην αρχη αυτα μου εκανε αλλα μετα τα wipes και που την ξαναφλασαρα ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Kαι μπαταρια εβγαλα αλλα ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λεω αυριο να ανοιξω GPS WI-FI bluetooth για να ξεφορτσει μπας και γινει τιποτα..αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι γιατι εφοσον εχω βγαλει recovery.bak μου μπαινει σε clockworkmod..ΔΕΝ ξερω..θα το παρατησω εαν δεν βρω λυση. Τελικά βρήκες άκρη? Πάντως και εγώ αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα σήμερα μετά την εγκατάσταση της official Β138 rom. Αφού έκανα root τη συσκευή με το gingerbreak, για να μη μπλέξω με επαννεκινήσεις και λοιπά(μιας και ήθελα να περάσω απευθείας το backup της oxygen), είπα να χρησιμοποιήσω τον rom manager. και επειδή η οθόνη αφής είναι λίγο ευαίσθητη καταλάθος εγκατέστησα recovery για διαφορετική συσκευή. Τελικά μάλλον όμως δεν έφταιγε ο rom manager, αλλά η διαδικασία του rooting. Και αυτό γιατί το adb δεν έβλεπε καν τη συσκευή από το pc και ούτε ο file manager από τη συσκευή έδινε δικαίωμα εγγραφής στα διαμερίσματα. Τελικά πάντως κατάφερα και την πέρασα από bootloader mode χωρις κανένα πρόβλημα. Βέβαια το έκανα από linux σύστημα, οπότε μπορεί να έπαιξε ρόλο και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostastnt Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Γειά ξανά σε όλους :) Έπαιξα λίγο με το Huwaei, δοκίμασα μερικές ROM αλλά τελικά αποφάσισα να γυρίσω στην μανίσια, επειδή το κινητό θα το έχει ο πατέρας μου και το μόνο που χρειάζεται είναι να παίρνει τηλέφωνο ουσιαστικά.. Μερικές ερωτήσεις.. Επανέφερα το backup της wind που έκανα με το clockworkmod και μπήκε μια χαρά.. Επίσης έβαλα και τα μανίσια boot.img/recovery.img.. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να γίνει 100% μανίσιο? Με τα προβλήματα που έβγαλε σε κάποιους θέλω να μην χάσω την εγγύηση, για αυτό το ψάχνω :) Αν γίνει root ΜΟΝΟ χάνω εγγύηση? Μπορώ να το επανεφέρω? Επίσης ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για root? το z4root ή το superboot από Modaco? Και κάτι ακόμα.. Ποιό είναι το πληκτρολόγιο που έχει η MUIU rom που μοιάζει με iphone και είναι πολύ πιο βολικό από το μανίσιο? Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Γειά ξανά σε όλους :) Έπαιξα λίγο με το Huwaei, δοκίμασα μερικές ROM αλλά τελικά αποφάσισα να γυρίσω στην μανίσια, επειδή το κινητό θα το έχει ο πατέρας μου και το μόνο που χρειάζεται είναι να παίρνει τηλέφωνο ουσιαστικά.. Μερικές ερωτήσεις.. Επανέφερα το backup της wind που έκανα με το clockworkmod και μπήκε μια χαρά.. Επίσης έβαλα και τα μανίσια boot.img/recovery.img.. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να γίνει 100% μανίσιο? Με τα προβλήματα που έβγαλε σε κάποιους θέλω να μην χάσω την εγγύηση, για αυτό το ψάχνω :) Αν γίνει root ΜΟΝΟ χάνω εγγύηση? Μπορώ να το επανεφέρω? Επίσης ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για root? το z4root ή το superboot από Modaco? Και κάτι ακόμα.. Ποιό είναι το πληκτρολόγιο που έχει η MUIU rom που μοιάζει με iphone και είναι πολύ πιο βολικό από το μανίσιο? Ευχαριστώ πολύ!! 1. Όχι, δε χρειάζεται κάτι άλλο 2. Κάπου διάβασα πρόσφατα οτί αν η συσκευή είναι rooted χάνεται η εγγύηση, οπότε ναι. Το z4root είναι καλύτερο, γιατί αφενώς δίνεται η δυνατότητα του προσωρινού root και αφετέρου υπάρχει επίσης η δυνατότητα του unroot μέσα από την εφαρμογή. Το superboot από την άλλη δε λειτουργεί με όλες τις ρομ, και μάλλον όχι με της wind η οποία είναι η B135. Η εφαρμογή χρειάζεται την Β136 για να λειτουργήσει σωστά. 3. Πολύ καλό πληκτρολόγιο, δωρεάν και με ελληνικά είναι το go keyboard: https://market.android.com/details?id=com.jb.gokeyboard&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostastnt Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Όντως το superboot δεν δουλεύει σωστά στην wind.. Μου έβγαζε σφάλμα με το wifi.. Έβαλα το z4root αλλά είπε ότι είμαι ήδη rooted.. Και όντως είχα βάλει κάποια στιγμή το superuser και περάστηκε και με το backup.. Τέλοσπαντων, αυτό απότι φαίνεται δουλεύει μια χαρά :) Έβαλα το Go Keyboard αλλά δεν μπορώ να το κάνω default :( Πάω ρυθμίσεις--->γλώσσα και πληκτρολόγιο--->τικάρω το Go Keyboard---> μπαίνω στις ρυθμίσεις του Go keyboard και πατάω enable go keyboard.. Το πρώτο βήμα δεν με αφήνει να το κάνω και στο step2: switch κτλ μόλις το πατάω βγάζει ένα παράθυρο με πληκτρολόγια, επιλέγω το go jeyboard αλλά μόλις πάω στα μηνύματα μου ξαναβγαίνει το μανίσιο.. Πρέπει να απεγκαταστήσω το touchpal? Είναι κάτι άλλο που πρέπει να κάνω? ΥΓ. Έβαλα Es explorer, titanium backup, setcpu και τώρα ψάχνω γενικά εφαρμογές για το κινητό κοιτόντας τα θέματα του φόρουμ! Υπάρχει καμιά πρόταση για εφαρμογή που είναι απαραίτητη? Χρειάζεται να βάλω task killer για να γλυτώνω μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Με παρατεταμένο πάτημα κάποιο πλαίσιο κειμένου, εμφανίζεται ένα πλαίσιο με την επιλογή Μέθοδος εισόδου. Πάτα επάνω της και επέλεξε το Go Keyboard. Έτσι γίνεται default. Δε χρειάζεται να απεγκαταστήσεις τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Τη συγκεκριμενη ρυθμιση οπως στην εικονα πως μπορω να τη βαλω στο go keyboard? Δηλαδη στα πληκτρα να εχει κ αριθμους κ γραμματα μαζι? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Ναι, μπορείς με παρατεταμένο πάτημα στο "?123". Εμφανίζεται ένα μενού όπου υπάρχει ή επιλογή Switch Layouts. Πατώντας πάνω της γίνεται εναλλαγή σε αυτή διάταξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 (edited) Ναι, μπορείς με παρατεταμένο πάτημα στο "?123". Εμφανίζεται ένα μενού όπου υπάρχει ή επιλογή Switch Layouts. Πατώντας πάνω της γίνεται εναλλαγή σε αυτή διάταξη. Ευχαριστω! Επισης εχω κατεβασει κ καποια themes που αλλαζουν χρωματα στο go keyboard,αυτα ξερεις πως τα βρισκουμε? Τα βρηκα, οκ κανενα προβλημα!! Edited August 29, 2011 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts