moutsa Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 παιδια τη βοηθεια σας... εδω και 2 μερες το κινητο δεν διαβαζει τη sim τι μπορει να φταίει??? Εχω πανω την original rom και εκανα και επαναφορα ρυθμισεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 παιδια τη βοηθεια σας... εδω και 2 μερες το κινητο δεν διαβαζει τη sim τι μπορει να φταίει??? Εχω πανω την original rom και εκανα και επαναφορα ρυθμισεων. Βγαλε και ξαναβαλε τη sim. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Βγαλε και ξαναβαλε τη sim. το εκανα αλλα τιποτα....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 δοκιμασε αλλη sim μαλλον δε φταιει η συσκευη αλλα η sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλημέρα παιδιά ...σας είχα στείλει μήνυμα πριν δύο βδομάδες περίπου για ένα πρόβλημα που είχα στην αναβάθμιση του dhd και μοθ είχατε πει να μάθω να περνάω custom Rom επειδή ακομα ψάχνω και δεν εχω καταλαβει....πρέπει να περάσω άλλη custom στο κινητό ή να το γυρίσω σε official; Τι ακριβώς θες να κάνεις? Να περάσεις custom rom ή κάτι άλλο?Και για ποιο λόγο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Απλά το κινητό μου δεν κάνει αναβαθμίσει αναφέρω στο προηγούμενο μήνυμα πριν δύο βδομάδες τι πρόβλημα έχει το κινητό μου....και μου είπαν τα παιδιά ότι φοράει custom Rom k custom recovery ..... Edited December 14, 2011 by giwrgoslalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Παιδιά αν γίνετε ας απαντήσει κάποιος για να ξέρω τι α κάνω επιτέλους με αυτό το θεμα....δεν πιστεύω να μην υπάρχει άλλη ίδια περίπτωση....:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Επειδή δεν μπορώ να το ψάξω τώρα, μπορείς να κάνεις μια επανάληψη; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Επειδή δεν μπορώ να το ψάξω τώρα, μπορείς να κάνεις μια επανάληψη; Λοιπόν φίλε μου πήρα τι DHD μεταχειρισμένο από μαγαζί....και ενώ όλα ήταν μια χαρά μου βγάζει την ενημερωση για την αναβάθμιση 2.3 κατεβαίνει αλλά στην συνέχεια το κινητό ενώ πάει να ξεκινήσει την διαδικασία μου βγάζει ένα σηματακι τρίγωνο με το adroid στην μέση..και όταν άλλαξα κάρτα μνήμ:(ης μ:(ου βγάζει ένα στρογγυλό με ένα κεραυνό στην μέση...και μετά δεν κάνει τίποτα κολλάει κι το μόνο που μπορείς α κάνεις είαι να βγάλεις την μπαταρία.....εν ξέρω αν σε βοηθησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Λοιπόν φίλε μου πήρα τι DHD μεταχειρισμένο από μαγαζί....και ενώ όλα ήταν μια χαρά μου βγάζει την ενημερωση για την αναβάθμιση 2.3 κατεβαίνει αλλά στην συνέχεια το κινητό ενώ πάει να ξεκινήσει την διαδικασία μου βγάζει ένα σηματακι τρίγωνο με το adroid στην μέση..και όταν άλλαξα κάρτα μνήμ:(ης μ:(ου βγάζει ένα στρογγυλό με ένα κεραυνό στην μέση...και μετά δεν κάνει τίποτα κολλάει κι το μόνο που μπορείς α κάνεις είαι να βγάλεις την μπαταρία.....εν ξέρω αν σε βοηθησα.. Φιλε μου οπως ειπαν και τα προηγουμενα παιδια το κινητο πιθανοτατα ειναι ''πειραγμενο''. Δες λιγο τι λεει στον bootloader (κλεισε εντελως το κινητο, βγαλε τη μπαταρια για να εισαι σιγουρος,βαλε την παλι μεσα και κρατησε πατημενο το volume down πατωντας ταυτοχρονα το power menu.Εκει θα σου βγαλει καποιες πληροφοριες που αν μπορεις να μας τις γραψεις εδω). Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Φιλε μου οπως ειπαν και τα προηγουμενα παιδια το κινητο πιθανοτατα ειναι ''πειραγμενο''. Δες λιγο τι λεει στον bootloader (κλεισε εντελως το κινητο, βγαλε τη μπαταρια για να εισαι σιγουρος,βαλε την παλι μεσα και κρατησε πατημενο το volume down πατωντας ταυτοχρονα το power menu.Εκει θα σου βγαλει καποιες πληροφοριες που αν μπορεις να μας τις γραψεις εδω). :ACE PVT ENG S-OFF HBOOT-0.85.2007 (PD9810000) MICROP-0438 RADIO-26.13.04.19_M Αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 :ACE PVT ENG S-OFF HBOOT-0.85.2007 (PD9810000) MICROP-0438 RADIO-26.13.04.19_M Αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτα Αυτο επιβεβαιαωνει τα λεγομενα περι ''πειραγμενου'' Οι λυσεις ειναι οι εξης: α)μενεις ως εχεις και απο εδω και περα περνας custom rom και ξεχνας τις official.(με λιγο διαβασμα απο τη 1η σελιδα θα μαθεις αρκετα αλλα και το πως) β)περνας official rom,το κανεις s on, και περιμενεις τις επισημες αναβαθμισεις. Για οτι θελησεις κανε εδω τις ερωτησεις σου και σιγουρα καποιο παιδι θα βοηθησει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Αυτο επιβεβαιαωνει τα λεγομενα περι ''πειραγμενου'' Οι λυσεις ειναι οι εξης: α)μενεις ως εχεις και απο εδω και περα περνας custom rom και ξεχνας τις official.(με λιγο διαβασμα απο τη 1η σελιδα θα μαθεις αρκετα αλλα και το πως) β)περνας official rom,το κανεις s on, και περιμενεις τις επισημες αναβαθμισεις. Για οτι θελησεις κανε εδω τις ερωτησεις σου και σιγουρα καποιο παιδι θα βοηθησει. Δλδ αυτην την αναβάθμιση που μου βγάζει δεν θα την κάνω;πιο είναι το καλύτερο σε αυτην την περίπτωση κι το πιο απλό για έναν αρχαριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Δλδ αυτην την αναβάθμιση που μου βγάζει δεν θα την κάνω;πιο είναι το καλύτερο σε αυτην την περίπτωση κι το πιο απλό για έναν αρχαριο; Φυσικα για εναν αρχαριο το καλυτερο ειναι να εισαι σε official κατασταση και να περιμενεις απο την htc να σου δωσει μια αναβαθμιση. Για να επανελθεις βεβαια χρειαζεται μια μικρη διαδικασια. Διαβασαι καταρχην στη 1η σελιδα τα adroid tips να δεις τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του root,custom rom κτλ και μετα αποφασιζεις. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) Φυσικα για εναν αρχαριο το καλυτερο ειναι να εισαι σε official κατασταση και να περιμενεις απο την htc να σου δωσει μια αναβαθμιση. Για να επανελθεις βεβαια χρειαζεται μια μικρη διαδικασια. Διαβασαι καταρχην στη 1η σελιδα τα adroid tips να δεις τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του root,custom rom κτλ και μετα αποφασιζεις. Την διαδικασία για να τ γυρίσω σε official που θα την βρω; αυτό θα κάνω λογικα Edited December 15, 2011 by giwrgoslalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) Την διαδικασία για να τ γυρίσω σε official που θα την βρω; αυτό θα κάνω λογικα θα στα πω λιγο περιλιπτικα γιατι πρεπει να φυγω... Κατεβαζεις το htc sync και το εγκαθιστα απο εδω. Κατεβαζεις το εργαλειο s-on/s-off και το γυρνας σε s-on.(δεν εχω προχειρο link,παρακαλω καποιος?) Κατεβαζεις τη τελευταια επισημη ruu,συνδεεις το τηλεφωνο με τις οδηγιες που θα δεις και περιμενεις να τελειωσει η διαδικασια.link εδω Edited December 15, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Μα εγώ δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να γυρίσει σε μαμα λογισμικό.σαφέστερα θα είναι καλύτερα τώρα με την πειραγμένη έκδοση. Σιγά τις διάφορες που θα δει με την αναβάθμιση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Μα εγώ δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να γυρίσει σε μαμα λογισμικό.σαφέστερα θα είναι καλύτερα τώρα με την πειραγμένη έκδοση. Σιγά τις διάφορες που θα δει με την αναβάθμιση. Αν ο φίλος δε θέλει, δε μπορεί, δε γνωρίζει,δεν έχει χρόνο να ψαχτεί, είναι ο λόγος να μείνει σε official...ο μόνος, αλλά υπαρκτός. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Αν ο φίλος δε θέλει, δε μπορεί, δε γνωρίζει,δεν έχει χρόνο να ψαχτεί, είναι ο λόγος να μείνει σε official...ο μόνος, αλλά υπαρκτός. Χαχαχα όχι ρε παιδιά εντάξει δεν εχω πρόβλημα απλά δεν ξέρω από αυτα ...να κάτσω να μάθω αλλά ξεκίναω τελείως από μηδέν....στην ουσία από ότι κατάλαβα έτσι είναι καλύτερο...απλά εγώ κόλλησα με την αναβάθμιση Γτ νόμιζα ότι το κινητό είχε κάποιο προβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brazilianos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Παιδια μια απορια..Εχω παρατηρησει οτι η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου,οχι της καρτας sd, ελλατωνεται σε mb,χωρις να κανω τιποτα απολυτως στο κινητο. Δηλαδη χωρις να εγκαταστησω καποια εφαρμογη κτλ. Πχ, ενω μου λεει εσωτερικη μνημη 805mb,μετα απο λιγη ωρα παιξιμο,σερφαρισμα κτλ.,μου δειχνει 803..Κανω clear cache,επανερχεται εκει που ηταν,αλλα μερα με την μερα λιγο λιγο παλι ελλαττωνεται και μπορει σε 2-3 μερες να δειχνει 796mb και ουτω καθεξης..Το να εγκαταστω εφαρμογες που αποθηκευονται στην μνημη του τηλεφωνου το καταλαβαινω,αλλα ετσι χωρις καποια εγκατασταση,δεν ξερω..Που οφειλεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Παιδια μια απορια..Εχω παρατηρησει οτι η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου,οχι της καρτας sd, ελλατωνεται σε mb,χωρις να κανω τιποτα απολυτως στο κινητο. Δηλαδη χωρις να εγκαταστησω καποια εφαρμογη κτλ. Πχ, ενω μου λεει εσωτερικη μνημη 805mb,μετα απο λιγη ωρα παιξιμο,σερφαρισμα κτλ.,μου δειχνει 803..Κανω clear cache,επανερχεται εκει που ηταν,αλλα μερα με την μερα λιγο λιγο παλι ελλαττωνεται και μπορει σε 2-3 μερες να δειχνει 796mb και ουτω καθεξης..Το να εγκαταστω εφαρμογες που αποθηκευονται στην μνημη του τηλεφωνου το καταλαβαινω,αλλα ετσι χωρις καποια εγκατασταση,δεν ξερω..Που οφειλεται αυτο? Λογικό αυτό.η dalvik cache κρατάει μνήμη από διάφορες εφαρμογές που έχεις ανοίξει η τρέχουν στο παρασκήνιο.γιαυτό είναι καλό να κάνουμε μια επανεκκίνηση μια φορά τη μέρα. Χαχαχα όχι ρε παιδιά εντάξει δεν εχω πρόβλημα απλά δεν ξέρω από αυτα ...να κάτσω να μάθω αλλά ξεκίναω τελείως από μηδέν....στην ουσία από ότι κατάλαβα έτσι είναι καλύτερο...απλά εγώ κόλλησα με την αναβάθμιση Γτ νόμιζα ότι το κινητό είχε κάποιο προβλημα.... Τότε άρχισε το διάβασμα στη πρώτη σελίδα αρχικά και καλά φλασαρισματα...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) ενταξει ωρα για διαβασμα λοιπον να βγαλουμε μια ακρη μ την τεχνολογια....το πολυ πολυ ν σας σπασω τα νευρα στις ερωτησεις και ν φαω κανενα αποκλεισμο...ανθρωποι ειμαστε....χαχαχα..σας ευχαριστω παιδιααααα..;) καμια προταση για custom εχετε????ποια να βαλω? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 15, 2011 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 ενταξει ωρα για διαβασμα λοιπον να βγαλουμε μια ακρη μ την τεχνολογια....το πολυ πολυ ν σας σπασω τα νευρα στις ερωτησεις και ν φαω κανενα αποκλεισμο...ανθρωποι ειμαστε....χαχαχα..σας ευχαριστω παιδιααααα..;) Γιώργο για μένα μην το γυρίσεις σε official γιατί δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία. Για να καταλάβεις είναι πιο επικίνδυνο να επαναφέρεις το τηλέφωνο σε S-ON παρά να το ξεκλειδώσεις. Κάνε μια βόλτα από το xda-developers.com και τσέκαρε τις rom που κυκλοφορούν. Μετά βρες πια σου αρέσει περισσότερο από χαρακτηριστικά και εμφάνιση, ρώτα εδώ τα παιδιά να σου πουν την γνώμη τους για την rom που διάλεξες και πέρνα την. Η διαδικασία για να την περάσεις είναι απίστευτα απλή οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Φιλικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 καμια προταση για custom εχετε????ποια να βαλω? Αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα βρεις πολλές προτάσεις για custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Το θέμα κλείδωμα στο Sygic έληξε για μένα. Με νέο gps.conf από Xda σε 10 δεύτερα έχει κλειδώσει.και χωρίς 3G. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts