junglist Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 τωρα σερα εχει το ρουτ;;; Ποιον οδηγό ακολουθείς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 τωρα σερα εχει το ρουτ;;;ναι τωρα το root!με ποιο τροπο τελικα εκανες downgrade? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 καλησπερα παιδια το πηρα σημερα μεταχειρισμενο εχω την εκδοση 2.3.3 και μου εβγαλε αναθαθμηση 2.3.5 την κατεβαζει κανονικα και μετα που παει να την εγκαταστηση μου ενφανιζει ενα κοκκινη φαυμαστικο και δεν κανει τιποτα. τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atghaunted Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Καλησπέρα σας, έχω το παραπάνω κινητό. Ξαφνικά κόλλησε και όταν το έκλεισα δεν ξαναλειτούργησε κανονικά. Το βάζω για φόρτιση και δεν ανάβει κάποιο λαμπάκι (ούτε πορτοκαλί, ούτε πράσσινο), ενώ όταν το ανοίγω αρχικά κάνει την δόνηση και μετά από λιγή ώρα και τον ήχο, αλλά στην οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα απολύτως. Όταν είναι στην πρίζα και βγάλω την μπαταρία αναβοσβήνει για ελάχιστα (πρέπει να το προσέξεις για να το καταλάβεις) το πορτοκαλί λαμπάκι. Είναι για πέταμα; Επίσης αν το κινητό λειτουργεί, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να του κάνω full back up, στην περίπτωση που βρω κανένα HTC κινητό να κρατήσω τις ρυθμίσεις μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 καλησπερα παιδια το πηρα σημερα μεταχειρισμενο εχω την εκδοση 2.3.3 και μου εβγαλε αναθαθμηση 2.3.5 την κατεβαζει κανονικα και μετα που παει να την εγκαταστηση μου ενφανιζει ενα κοκκινη φαυμαστικο και δεν κανει τιποτα. τι μπορει να φταιει? Μήπως η συσκευή ήταν rooted; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Μήπως η συσκευή ήταν rooted; Ναι φιλε ηταν το επανεφερα με το ruu και ολα καλα εβαλα την 2.3.5 ολα μια χαρουλα παρα τα χρονακια του ειναι πολυ αξιοπιστο και καλο,κινητο και να σκεφτητε οτι προερχομαι απο galaxy s4:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ναι φιλε ηταν το επανεφερα με το ruu και ολα καλα εβαλα την 2.3.5 ολα μια χαρουλα παρα τα χρονακια του ειναι πολυ αξιοπιστο και καλο,κινητο και να σκεφτητε οτι προερχομαι απο galaxy s4:( αφου ηταν rooted και μπορουσες να βαλεις μια συχγρονη rom γιατι το επανεφερες στην αρχαια.ενταξει ειναι καλο κινητο αλλα δεν συγκρινεται και με το s4...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 εαν φορτωσουμε το κινητο με φορτιστη που βγαζει 2A θα υπαρξη κανενα προβλημα παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 εαν φορτωσουμε το κινητο με φορτιστη που βγαζει 2A θα υπαρξη κανενα προβλημα παιδια? Κάνεις κακό στην μπαταρία τίποτα άλλο. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Κάνεις κακό στην μπαταρία τίποτα άλλο. Επειδη φορτίζει ποιο γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Κάνεις κακό στην μπαταρία τίποτα άλλο. Κανένα κακό δεν κάνεις στην μπαταρία. Μην μπερδεύεσαι με τα volt. Αν το κινητό δέχεται 1Α, τότε και 3Α να του δώσεις, όσο χρειάζεται θα τραβήξει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Κανένα κακό δεν κάνεις στην μπαταρία. Μην μπερδεύεσαι με τα volt. Αν το κινητό δέχεται 1Α, τότε και 3Α να του δώσεις, όσο χρειάζεται θα τραβήξει. Μειώνεται το όριο ζωής της όμως Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaselo Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 την sd card για να την κάνουμε format σε fat32 την κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 την sd card για να την κάνουμε format σε fat32 την κάνουμε; Ναι. μόνο σε fat32.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 O Ανηψιός μου έκανε εργοστασιακή επαναφορά στην 2.3.5 -την ίδια είχε εξάλλου- αλλά το gps ενεργοποιείται μόνο του και μόλις κάνει κλήση ανοίγει η ανοικτή καρόαση, έχει μαμίσια ρόμ οπότε είναι θέμα υλικού ή λογισμικού? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaselo Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Το τηλ δεν ανοιγει καθολου και ουτε δειχνει οτι φορτιζει.τι να κανω;εχω τρελλαθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εχω ενα θεματακι, οταν παω να στειλω sms. Στις επαφες μου τις εμφανιζει ΟΛΕΣ ακομα και εκεινες που ειναι στο gmail ενω στον τηλεφωνικο καταλογο τις εχω αποκρυψει. Πως γινεται να μην φαινονται ουτε στο μενου τον μηνυματων? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 :lol: έσπασε η άθραυστη gorilla glass από π να παραγγείλω replacement? να πάρω μόνο digitizer ή κ lcd? Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ρε παιδιά jelly time r11η unofficial CyanogenMod by mustakosta?ποια να βάλω?ποια είναι πιο stable κ καλύτερη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εγώ μόνο την JT11 που έχω δοκιμάσει από τότε που βγήκε, μπορώ να σου πω ότι παίζει χωρίς προβλήματα ή FC. Ούτε εφαρμογή να μην δουλεύει εδώ πετύχει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Την έβαλα...άλλαξα κ το radio γιατί δεν δούλευε το GPS...αλλά όταν παίρνω τηλ ανοίγουν εφαρμογές..μάλλον κάτι με το sensor παιζει... Edited November 6, 2013 by Tolakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Να ενημερώσω ότι βγήκε και 4.4 Rom από τον Randomblame. Η Taktik :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να την κάνουμε root τη συσκευή αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να την κάνουμε root τη συσκευή αυτή; Τους οδηγούς στο πρώτο ποστ τους διάβασες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να την κάνουμε root τη συσκευή αυτή; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2169515 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts